Sami Kapasen KalPa rajussa nosteessa, HIFK:n putkikin katkaistiin uusisuomi 00:07 14.12

HIFK:n syyskuussa alkanut voittoputki Nordiksella tuli päätökseen KalPan voitettua keskiviikkona 3-2 HIFK hävisi kamppailun jo avauserään, kun nopea ja yritteliäs KalPa karkasi kahden maalin johtoon.


KalPan maalitykki Ruuttu ihmeissään maalivahti Hovisen hirmuvireestä: ”En ole vastaavaa nähnyt koskaan” iltalehti 21:59 13.12

Alexander Ruutun kaksi maalia vauhdittivat KalPan 3-2-vierasvoittoon Helsingin IFK:sta. Suomen NHL-legendoihin lukeutuvan Christian Ruutun poika Alexander Ruuttu on pitkään tiedetty lupaavaksi pelaajaksi, mutta läpimurto huipulle on antanut odottaa. - Ruotsin-vuosi auttoi mua tosi paljon. Siellä kun alkoi verkko heilua vähän enemmän, niin tajusi taas miten hauskaa tämä lätkä on, Ruuttu sanoi viitaten kauteen 2015-16 Allsvenskanin Tingsryds AIF:ssä.


HIFK ei pystynyt murtamaan KalPan puolustusmuuria: "Olimme hitaampi joukkue" jatkoaika.com 21:35 13.12

Keskiviikko-iltana HIFK sai vieraakseen KalPan. Kotijoukkue tuli otteluun hieman vajavaisella latauksella, mikä näkyi pitkin ottelua. KalPa oli parempi joukkue, ja otti voiton lukemin 3-2.


Tuore maajoukkuepakki jättää KalPan yhdeksän kauden jälkeen: ”Ymmärrämme ratkaisun” iltalehti 11:24 13.12

KalPalla on 19 sopimusta ensi kaudeksi. Juuso Riikolaa ei nähdä Kuopiossa enää ensi kaudella. KalPa tiedotti keskiviikkona, että Riikola on käyttänyt purkuoptionsa. - Ymmärrämme Juuson ratkaisun ja koitamme yhdessä rakentaa tästä kaudesta hienon kruunun tälle hänen pitkälle, kaikkiaan yhdeksän kauden KalPa-ajalleen, kommentoi Toni Saksman, kuopiolaisseuran toimitusjohtaja.


IS: TPS ryöstöretkellä – nappasi kaksi profiilihankintaa suomikiekko 18:20 11.12

TPS on vahvistanut jo ensi kauden joukkuettaan kahdella kiinnostavalla pelimiehellä, uutisoi Ilta-Sanomat. Lehden tietojen mukaan KalPan Santeri Lukka sekä HPK:n Oula Palve kiekkoilevat ensi kaudella...


Liigassa nähtiin todella raju taklaus – puolustajan hirmuniitistä selvittiin säikähdyksellä suomikiekko 11:32 09.12

SaiPan ja KalPan välisessä ottelussa nähtiin perjantaina todella raju taklaus, kun SaiPa-puolustaja Lauri Taipalus ajoi voimalla päin Topi Piipposta. Laitaa pitkin kiekon kanssa noussut...


TPS-konkarit tehoilivat – SaiPa katkaisi KalPan voittoputken MTV 22:55 08.12

TPS:n kokeneet Ilkka Heikkinen ja Tomi Kallio viettivät kahden pisteen iltaa, kun TPS haki 4-3-voiton HPK:sta.


SaiPan taistelu liikaa KalPan voittoputkelle – "Juostiin koko ajan perässä" MTV 22:03 08.12

SaiPa katkaisi KalPan ennätyksellisen yhdeksän ottelun voittoputken voittamalla kuopiolaiset 5-2.


SaiPan ylivoima katkaisi KalPan voittoputken - Ville Koho onnistui kahdesti iltalehti 21:06 08.12

KalPan yhdeksän ottelun voittoputki tuli vihdoin päätökseen, kun SaiPa haki Niiralasta 5-2 -voiton. Vaikka KalPa lähti otteluun pahasti vajaamiehisenä, oli joukkueen otteissa näkyvissä ennätysmäisen voittosarjan jälkeistä ulospuhallusta. SaiPa voitti kaksinkamppailut, oli selvästi tiiviimpi ja halukkaampi voittamaan. Ottelun ratkaisu oli SaiPan pahasti kauden mittaan tökkinyt ylivoima, joka onnistui toisessa erässä kahdesti. Myös SaiPan avauserän maali pohjustettiin ylivoiman päätteeksi, kun KalPa oli juuri ehtinyt päästä täysilukuiseksi.


SaiPa katkaisi KalPan huiman voittoputken iltasanomat 20:48 08.12

Jonatan Tanus ja Ville Koho olivat vieraiden sankarit SaiPan kaataessa vieraissa KalPan. Tappio tiesi kuopiolaisten seuraennätysvoittoputken katkeamista.


KalPa-nuorukaiset debytoivat – hyvävireinen Ässät Lukon vieraana Satakunnan derbyssä MTV 15:10 08.12

KalPan A-junioreissa kelpo jälkeä tehneet hyökkääjät Juuso Könönen ja Mikko Juusola pelaavat ensimmäiset ottelunsa SM-liigassa perjantaina.


SaiPa testaa tulikuuman KalPan nykyvireen jatkoaika.com 08:00 08.12

Viime kierroksella historiallisen yhdeksännen perättäisen voiton napannut KalPa saa vastaansa kolme edellistä vieraspeliään voittaneen SaiPan. Sarjataulukossa joukkueet ovat tasapistein sijoilla viisi ja kuusi, mikä lisää kamppailun mielenkiintoa entisestään.


Sotiemme veteraanit mukana Suomi 100 -juhlaottelussa Kuopiossa jatkoaika.com 06:30 06.12

KalPan ja HPK:n välinen ottelu aloitettiin juhlallisuuksilla sotaveteraanien astellessa jäälle varusmiesten saattamina. Herkän alun ja aloituskiekon pudottamisen jälkeen nähtiin raikas jääkiekko-ottelu, jossa tehtiin myös maaleja.


KalPa komeaan seuraennätykseen – Kärpät mursi HIFK:n vakuuttavan kotitaian MTV 22:10 05.12

KalPa kasvatti voittoputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi, kun HPK kaatui 5-2. Voittoputki on nyt KalPan seurahistorian pisin.


KalPan ennätyksellisessä voitossa tuntematon sankari – Mestiksestä nostettu nuorukainen syttyi liekkiin MTV 22:07 05.12

KalPa teki seurahistoriaa, kun se kasvatti voittoputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi voittamalla HPK:n 5-2.


KalPan meno ei hyydy - Kapanen teki valmentajana seurahistoriaa iltalehti 21:08 05.12

Kuopion juhlaottelussa kotijoukkue KalPa nappasi HPK:n päänahan maalein 5-2. KalPa rallatteli toisen erän alkuun ratkaisevan tuntuisesti jo 4-0-johtoon, mutta sen jälkeen kuopiolaisten ote herpaantui. HPK:n Eetu Tuulola ja Severi Sillanpää naputtelivat taululle kaksi nopeaa maalia, ja peli oli jälleen auki. HPK hallitsi hienokseltaan kiekollista peliä ottelun toisen puoliskon, mutta lisämaaleja joukkue ei saanut. Tommi Jokinen viimeisteli viimeisen osuman tyhjiin, mutta ottelun hahmo oli pääosin Mestistä Iisalmessa tällä kaudella pelannut Topi Piipponen, joka iski tehot 2+1.


KalPan meno ei hyydy - Kapanen teki valmentajana seurahistoriaan iltalehti 21:08 05.12

Kuopion juhlaottelussa kotijoukkue KalPa nappasi HPK:n päänahan maalein 5-2. KalPa rallatteli toisen erän alkuun ratkaisevan tuntuisesti jo 4-0-johtoon, mutta sen jälkeen kuopiolaisten ote herpaantui. HPK:n Eetu Tuulola ja Severi Sillanpää naputtelivat taululle kaksi nopeaa maalia, ja peli oli jälleen auki. HPK hallitsi hienokseltaan kiekollista peliä ottelun toisen puoliskon, mutta lisämaaleja joukkue ei saanut. Tommi Jokinen viimeisteli viimeisen osuman tyhjiin, mutta ottelun hahmo oli pääosin Mestistä Iisalmessa tällä kaudella pelannut Topi Piipponen, joka iski tehot 2+1.


KalPan vire ei laannu, Ilvekseltä ja Lukolta odotetaan osumia jatkoaika.com 10:00 05.12

Itsenäisyyspäivän aatonaaton Liiga-kierrokselta odotetaan KalPan ja Tapparan täysiä pistepotteja. Ilvekseltä ja Lukolta puolestaan kaivataan reilusti täysosumia.


Uutiset