Napakympin neiti X Tiinaliisa repäisi matkalla: ”Jos mies ei lähde leikkimään minun kanssa, niin sitten ei ole oikea mies!” iltalehti 20:47 25.02

Napakymppi-parin lomareissulla neiti X Tiinaliisa huolehti viihdykkeistä ottamalla oman lautapelin mukaan. Napakymppi-parin terveiset Vanajanlinnasta. Napakympin neiti X, 34-vuotias Tiinaliisa Kuopiosta valitsi matkakumppanikseen herra B Jarin, vartijan Vantaalta. Kääreestä matkakohteeksi paljastui Vanajanlinna. Matkavideolta selviää, että kaksikon aika kului illallistaen sekä lautapeliä pelaten. Tiinaliisa oli nimittäin ottanut kotoaan Kalpan logolla koristellun perinteisen Kimble-pelin mukaansa. Neiti yllättikin matkaseuralaisensa haastamalla tämän Kimble-matsiin.


Valmentajan haasto kannatti – KalPan maali hyväksyttiin sittenkin MTV 20:23 16.02

KalPa onnistui laukomaan kiekon Jukureiden verkkoon, mutta osuma hylättiin. KalPa-luotsi Sami Kapasen tekemän haaston jälkeen maali kuitenkin hyväksyttiin.


Mikkelissä kamppaillaan Savon herruuden päätöstaistelu jatkoaika.com 10:00 16.02

Kalevankankaan perjantai-illassa kamppaillaan viimeistä kertaa tällä kaudella Savon paikallisottelun merkeissä, kun Jukurit saa vieraakseen KalPan.


KalPan maalitykki palasi tehokkaasti – kaksi osumaa johdattivat voittoon MTV 22:06 09.02

KalPan Alexander Ruuttu palasi tehokkaasti kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä, kun KalPa voitti KooKoon 4-2.


Kiekkolegendan poika jatkaa odotettua esiinnousuaan SM-liigassa - myös KalPan pakki syötteli messevät tehot iltalehti 21:00 09.02

Tahmean alkukauden jälkeen vahvasti kotiluolassaan esiintynyt KalPa puristi tärkeät pisteet KooKoolta. KalPa hallitsi peliä varsin suvereenisti ja korjasi ansaitun 4-2-voiton. Ottelun hahmo oli loukkaantumisen jäljiltä kaukaloon palannut Alexander Ruuttu, joka iski kaksi maalia. Ensimmäisen osuman Ruuttu iski heti toisen erän alkuun, mutta päätöserän 4-2-ylivoimamaali ratkaisi käytännössä pelin.


KooKoo roikkui mutta taipui – KalPan Ruuttu palasi kaukaloon ratkaisijana iltasanomat 20:54 09.02

Loukkaantumisen jälkeen kaukaloon palannut Alexander Ruuttu teki kaksi maalia ja varmisteli osaltaan kotijoukkueen voittoa.


Kauden avauspeli helmikuussa – KooKoon ulkomaanapu vihdoin pelikunnossa MTV 13:50 09.02

KooKoon puolustaja Robin Jacobsson on vihdoin ja viimein toipunut pelikuntoon ja pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa SM-liigassa, kun KooKoo kohtaa KalPan.


Ilves vei peliä - KalPa korjasi pisteet iltalehti 21:11 06.02

KalPa nappasi parin pisteettömän ottelunsa päätteeksi täyden pistepotin Ilveksestä maalein 2-1. Ilves oli pelin päällä varsinkin kaksi ensimmäistä erää. Tamperelaiset loivat paikkoja ja hallitsivat kiekkoa suurimmaksi osaksi, mikä on KalPan vierailijoilta hyvin harvinaista. Erityisesti Arttu Ruotsalaisen johtama Ilveksen kakkosketju loi jatkuvasti painetta kuopiolaisten päätyyn. Ville Meskasella oli muutama huippupaikka maalintekoon, mutta maalipörssin kärkipaikoilla viihtyvän laiturin ruuti oli tällä kertaa märkää.


KalPan maalihanat tukossa, HPK ja KooKoo heiluttavat verkkoja jatkoaika.com 10:00 06.02

Tiistain Liiga-kierroksella kelpo kertoimia tarjotaan KalPan maalinteon nihkeyden jatkumiselle sekä KooKoon ja HPK:n maalijuhlille.


Kolehmainen hiiltyi tuomaristolle: "Lajista viedään kaikki pois!" jatkoaika.com 20:24 03.02

JYPin ja KalPan kohtaaminen tarjoisi ainakin runsaasti jäähyjä, joista osa voidaan luokitella heppoisiksi. Tiukka linja ei miellyttänyt Janne Kolehmaista.


Turkulaisen lento vaihtui pamauksesta mollista duuriin - "Jokinen antoi pienen pusun" jatkoaika.com 20:11 03.02

JYPin ja KalPan välinen ottelu oli erittäin rikkonainen. JYPin hyökkääjä Jerry Turkulainen ihmetteli Jatkoaika.comin haastattelussa jäähyjen määrää, ja kiitteli KalPan Tommi Jokista hyvästä herätyksestä.


"Kaoottinen ilta" toi JYPille ison päänahan jatkoaika.com 20:08 03.02

JYPin ja KalPan kauden viides kohtaaminen oli täynnä tunteita ja tapahtumia. Lopulta JYP käytti etsikkoaikansa tehokkaammin vieden pisteet 3?0-voitolla.


D'Amigo tuohtui Nättisen tällistä: "Pohjois-Amerikassa olisi tapeltu ja sovittu asia sillä tavalla" jatkoaika.com 20:07 03.02

JYPin ja KalPan paikallisväännössä riitti tapahtumia, sillä Joonas Nättinen taklasi Jerry D'Amigon jään pintaan toisessa erässä. Amerikkalaishyökkääjän mukaan ulosajo oli tilanteesta ainoa oikea tuomio.


Jyväskylässä jäähyjen ilta ? Nättinen isoista ovista ulos jatkoaika.com 18:36 03.02

JYPin ja KalPan välisessä paikalliskamppailussa tunteet kävivät toisessa erässä kuumana.


Järvi-Suomen derbyssä tunteet pinnassa – JYP-hyökkääjä taklasi itsensä suihkuun MTV 18:28 03.02

JYPin ja KalPan välisessä ottelussa nähtiin ulosajoon johtanut taklaus, kun JYPin Joonas Nättinen taklasi KalPan Jerry D'Amigoa suihkukomennuksen arvoisesti.


Läheltä ylös! HPK-nuorukaiselta komea viimeistely MTV 19:50 01.02

HPK:n Eetu Tuulola viimeisteli hienon osuman KalPan verkkoon ottelun toisessa erässä.


HPK-pakin pitkä pelikielto lusittu – TPS-lupaus palaa kokoonpanoon MTV 13:12 01.02

HPK:n romuluinen puolustaja Miro Karjalainen palaa pelikieltonsa jäljiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon, kun HPK kohtaa KalPan.


HPK iskee superviisikon johdolla KalPan kimppuun jatkoaika.com 10:00 01.02

Jatkuuko kotijoukkueen valtakausi KalPan ja HPK:n keskinäisissä, kun vierasjoukkue marssittaa Niiralan montun jäälle Liigan tehokkaimman ylivoimaviisikon?


KalPan Nuutinen: "Oli ehkä uran löysin laukaus, mikä olisi mennyt kolme metriä ohi" jatkoaika.com 21:40 30.01

Vaikean syyskauden jälkeen KalPa-hyökkääjä Mikko Nuutinen on alkanut löytää parempaa virettä. Vuodenvaihteen jälkeen pisteitä on alkanut ropista kovempaan tahtiin ja hyökkääjä tuplasi tammikuussa kauden maalimääränsä. Tänään mies iski joukkueensa avausosuman.


KalPa lannisti Ässät – Kai Kantola ratkaisi lopussa iltasanomat 20:59 30.01

KalPan Kai Kantola ratkaisi ainoastaan 24,5 sekuntia ennen loppua.


Uutiset