Iiro Haimi Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtajaksi – "Iso haaste"

yle 11:05 20.09

Iiro Haimin sopimus Kouvolan pelinjohtajaksi on kaksivuotinen.


Iiro Haimi Kouvolan pelinjohtajaksi – "Iso haaste"

yle 11:05 20.09

Iiro Haimin sopimus Kouvolan pelinjohtajaksi on kaksivuotinen.


Hyviä uutisia Valtteri Bottakselle: Mersu-pomo katkaisi siivet Esteban Oconin sopimushuhuilta

iltalehti 14:12 11.09

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff selvitti Esteban Oconin tilannetta. Mercedeksen testikuljettaja Ocon siirtyy ensi kaudeksi Renault’n riveihin. Kaksivuotinen sopimus käynnisti arvuuttelun siitä, voiko Mersu tarvittaessa hälyttää ranskalaisen takaisin leipiinsä ennenaikaisesti. Tällä hetkellä saksalaistallin kuljettajapari on auki vuodeksi 2021, sillä Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen sopimukset kattavat vain ensi kauden.


Fernando Llorente siirtyy Napoliin

iltasanomat 12:34 02.09

Ilman siirtokorvausta syntynyt sopimus on kaksivuotinen.


”En halua, että joudun selittämään pojalleni” – Rallin kuusinkertainen maailmanmestari lausui Jyväskylässä painavaa tekstiä, oman lapsen syntymä avasi silmät

iltalehti 06:12 02.08

Isyys on muuttanut Sébastien Ogieria suuresti. Vuoden 2020 jälkeen hän haluaa tehdä töitä lapsensa, ei MM-titteleiden eteen. Täksi kaudeksi Citroënille siirtynyt Sébastien Ogier kertoo lopettavansa ralliuransa kauden 2020 päätteeksi, kun viime vuonna solmittu, kaksivuotinen sopimus ranskalaisvalmistajan kanssa päättyy. Ogier sanoi jo vuosi sitten, että hänen seuraava sopimuksensa tulisi olemaan viimeinen, ja nyt kuusinkertainen maailmanmestari vahvistaa vuodentakaiset puheet Yahoo Sportsin haastattelussa.


Teemu Suninen ja Jari-Matti Latvala löivät vitsivaihteen silmään, kilpakumppanit repesivät nauramaan – ”Sanotaan vaikka niin”

iltalehti 18:28 01.08

Elokuu on rallin MM-sarjan kuljettajamarkkinoilla perinteisesti mielenkiintoista ja kiireistä aikaa, eikä tämä vuosi ole suinkaan tekemässä poikkeusta. Jyväskylän MM-rallia edeltäneessä FIAn lehdistötilaisuudessa oli paikalla vain yksi WRC-kuljettaja, joka tietää, mitä tekee ensi vuonna. Sébastien Ogierilla on Citroënin kanssa kaksivuotinen sopimus, jonka päätyttyä hän on kertonut lopettavansa uransa. Sen sijaan Toyotan Jari-Matti Latvala ja M-Sportin Teemu Suninen ovat toistaiseksi ilman sopimusta ensi kaudesta, ja tämän kauden ensimmäisen MM-rallinsa Hyundailla ajava Craig Breen ei tiedä edes sitä, mitä hän tekee viikon kuluttua.


Rallin kuusinkertainen maailmanmestari Sébastien Ogier lopettaa uransa ensi vuonna, Loeb saa pitää hirmuisen ennätyksensä – ”Haluan olla enemmän kotona”

iltalehti 12:19 01.08

Sébastien Ogierin ura vetelee viimeisiään. Täksi kaudeksi Citroënille siirtynyt Sébastien Ogier kertoo lopettavansa ralliuransa kauden 2020 päätteeksi, kun viime vuonna solmittu, kaksivuotinen sopimus ranskalaisvalmistajan kanssa päättyy. Ogier sanoi jo vuosi sitten, että hänen seuraava sopimuksensa tulisi olemaan viimeinen. Nyt kuusinkertainen maailmanmestari vahvistaa vuodentakaiset puheet Yahoo Sportsin haastattelussa.


Sasu Salinin pelit jatkuvat Espanjassa – uusi seura löytyi Teneriffalta

yle 11:56 12.07

Salinin sopimus on kaksivuotinen. Hän on pelannut Espanjassa keväästä 2015 lähtien.


Artturi Lehkoselle kaksivuotinen jatkosopimus Montrealiin – tienaa yli kaksi miljoonaa kaudessa

MTV 06:09 12.07

Hyökkääjä Artturi Lehkonen jatkaa jääkiekkouraansa Montreal Canadiensissa, kertoo NHL verkkosivuillaan. Lehkonen on solminut Canadiensin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Hän tienaa kaudessa 2,4 miljoonaa dollaria eli noin 2,1 miljoonaa euroa.


Artturi Lehkonen pääsi jatkosopimukseen Montrealin kanssa – myös Antti Suomela jatkaa San Josessa

yle 05:11 12.07

Lehkosen jatkosopimus on kaksivuotinen. Suomelan sopimus kattaa ensi kauden.


Artturi Lehkonen pääsi jatkosopimukseen Montrealin kanssa

yle 05:11 12.07

Lehkosen jatkosopimus on kaksivuotinen.


Canadiensin suomalaiskiinnitykset jatkuivat: Artturi Lehkoselle kaksivuotinen jatkosopimus

jatkoaika.com 23:59 11.07

Montreal Canadiens solmi jatkosopimuksen Artturi Lehkosen kanssa. Aiemmin torstaina organisaatio kiinnitti riveihinsä Joel Armian.


Armia vältti välimieskäsittelyn ? kaksivuotinen jatkosopimus Canadiensiin

jatkoaika.com 21:19 11.07

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Joel Armia teki kahden vuoden jatkosopimuksen.


Taas yksi mainio suomalaissopimus: Joel Armia jatkaa Montrealissa yli tuplasti tuhdimmalla palkalla

iltalehti 20:42 11.07

Porilaislähtöisen hyökkääjän uusi sopimus on kaksivuotinen. Montreal Canadiens ilmoitti torstaina solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Joel Armian kanssa. Porilaislähtöistä laitahyökkääjää odottaa tilipäivä. Armia tienaa uudella sopimuksellaan kaudessa 2,6 miljoonaa dollaria. Aikaisempi sopimus toi hänelle 925 000 dollarin vuosiansiot.


Tappara riehui markkinoilla - kolme kovaa diiliä: Uusi maalivahti, uusi hyökkääjä ja Kristian Kuuselalle pitkä jatkopesti

iltalehti 21:41 19.06

Tappara on täydentänyt joukkuettaan kovilla hankinnoilla. Hyökkäysosaston uusi tulokas on Ruotsin SHL:n Örebrosta siirtyvä Patrik Virta ja uudeksi maalivahdiksi tulee kanadalainen tuore ECHL-liigan mestari Michael Garteig. Virran sopimus on kaksivuotinen, Garteigin yksivuotinen. 23-vuotias oikealta ampuva Patrik Virta on pelannut kolme kautta Liigaa TPS:ssä ja hänellä on liigakokemusta myös kasvattajaseurastaan HPK:sta. Runkosarja ja playoff-pelit yhteenlaskettuna Virta on pelanut 160 liigaottelua, joissa on tehnyt 39 maalia ja syöttänyt 42, yhteensä 81 tehopistettä. Myös Champions Hockey League on tullut tutuksi TPS-vuosien aikana. Viime kauden Virta aloitti KHL:ssä Slovan Bratislavassa, josta siirtyi marraskuussa Ruotsiin Örebron joukkueeseen.


Oulun Kärpille jättikiinnitys – Jussi Jokiselle kaksivuotinen sopimus

MTV 11:15 14.06

Jääkiekon SM-liigassa hopealle sijoittunut Oulun Kärpät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa.


Henrik Haapalalle kaksivuotinen sopimus Jokereihin – "Asenne ja halu oli tärkeää"

yle 09:36 17.05

Henrik Haapala tulee Jokereihin kahden Florida Panthersin organisaatiossa vietetyn vuoden jälkeen.


Hot topics