Etiopiassa ainakin 58 ihmistä kuollut verilöylyssä iltasanomat 18:39 19.09

Etiopiassa ainakin 58 ihmistä on tapettu viikonloppuna maan pääkaupungissa Addis Abebassa, Amnesty Internationalin tutkija kertoi AFP:lle keskiviikkona. Luku on yli kaksinkertainen verrattuna hallituksen arvioon.


Olympiavoittaja Iivo Niskaselta koskettava tribuutti Mika Myllylälle MTV 14:55 12.09

Maastohiihdon kaksinkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen on tehnyt viime vuosina selväksi, että edesmennyt hiihtolegenda Mika Myllylä oli hänen suurin idolinsa.


14-vuotiasta perheystäväänsä hyväksikäyttänyt olympiavoittaja sai elinikäisen kilpailukiellon iltasanomat 18:15 10.09

Taekwondon kaksinkertainen olympiavoittaja Steven Lopez valmensi tyttöä yhdessä veljensä kanssa.


Fernando Alonso nimesi kaikkien aikojen kovimman vastustajansa – "Se merkitsee minulle paljon" MTV 09:20 10.09

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso on nimennyt F1-legenda Michael Schumacherin kaikkien aikojen kovimmaksi kilpakumppanikseen.


Kaksinkertainen olympiavoittaja karmeassa onnettomuudessa: "En pysty enää kävelemään" MTV 07:47 08.09

2012 Lontoon ja 2016 Rion olympiakisojen ratapyöräilyn kultamitalisti saksalainen Kristina Vogel on halvaantunut. 


Autosport: Marcus Grönholm palaamassa MM-ralliin yhden kisan ajaksi iltasanomat 16:08 05.09

Ralliautoilun kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm on tekemässä yhden kisan paluun MM-sarjaan, kertoi Autosport keskiviikkona.


Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Pokan ja Rämön KHL-seurakaveriksi MTV 16:48 01.09

Kanadalaishyökkääjä Kris Versteeg on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen jääkiekon KHL:n Avangard Omskin kanssa, seura tiedottaa. 


Neljä venäläistä ampumahiihtäjää jäi kiinni dopingista – mukana kaksinkertainen olympiavoittaja iltasanomat 10:53 31.08

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto kertoo neljän venäläisurheilijan jääneen kiinni dopingista.


Jalkapallon maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiavoittaja haastaa maan liiton oikeuteen – syynä palkkakiista MTV 17:27 30.08

Pitkän uran Yhdysvaltojen maajoukkueessa tehnyt Hope Solo on haastanut maan jalkapalloliiton oikeuteen palkkakiistan takia.


Mika Häkkisen karu arvio: "Leclerc olisi kenties jopa menettänyt henkensä" MTV 15:52 30.08

Formula ykkösten kiistelty halo-turvakaari saattoi viime sunnuntaina pelastaa Sauber-kuljettaja Charles Leclercin hengen. Tätä mieltä on ainakin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen.


Traagisesti kuolleen norjalaisen olympiavoittajan onnettomuuden raportoinnista kritiikkiä: "Se on erittäin turhauttavaa" MTV 17:33 29.08

Hiihdon olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Vibeke Skofterud menehtyi traagisesti vesiskootterionnettomuudessa heinäkuussa. Nyt hänet löytänyt pelastuslaitoksen veneen kapteeni Asbjörn Rönning on avautunut tapahtumista.


Traagisesti menehtyneen olympiavoittajan onnettomuuden raportoinnista kritiikkiä: "Se on erittäin turhauttavaa" MTV 17:33 29.08

Hiihdon olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari Vibeke Skofterud menehtyi traagisesti vesiskootterionnettomuudessa heinäkuussa. Nyt hänet löytänyt pelastuslaitoksen veneen kapteeni Asbjörn Rönning on avautunut tapahtumista.


Selvitys: Helsinki-Vantaan lennot myöhästyvät kaksi kertaa useammin kuin viime vuonna iltasanomat 22:09 27.08

Heinäkuussa myöhästyneitä lentoja oli Helsinki-Vantaan lentoasemalla kaksinkertainen määrä edellisvuoteen verrattuna, kertoo Peruutetutlennot.fi-palvelu.


Lentojen myöhästymisessä raju kasvu kesän aikana – toimi näin, jos lentosi myöhästyy MTV 18:20 27.08

Kesällä 2018 suomalaisia lentomatkustajia ovat haitanneet lentojen myöhästymiset, joiden määrä on ollut yli kaksinkertainen edelliskesään verrattuna. Syynä tähän ovat muun muassa lakot, lentäjäpula ja huono sää.


Fernando Alonso erikoisessa kohussa – kuka puhuu totta? uusisuomi 18:57 24.08

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Fernando Alonso ilmoitti viime viikolla lopettavansa F1-uransa ainakin toistaiseksi. Alonso ei sulje pois mahdollisuutta paluun suhteen, mutta tällä hetkellä paluu ei ole hänen mielessään.


Mika Häkkinen otti mittaa Valtteri Bottaksesta – katso Valtteri Bottas Duathlon tallenteena iltasanomat 13:51 19.08

Miten kävi, kun formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ja nykyinen F1-tähti Valtteri Bottas asettuivat samalle lähtöviivalle?


Mika Häkkinen ottaa mittaa Valtteri Bottaksesta – katso Valtteri Bottas Duathlon suorana ISTV:ssä! iltasanomat 13:51 19.08

Miten käy, kun formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ja nykyinen F1-tähti Valtteri Bottas asettuvat samalle lähtöviivalle? Katso suorana ISTV:ssä!


Vahvistus: Fernando Alonso jättää F1-sarjan MTV 18:04 14.08

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso jättää sarjan tämän kauden päätteeksi.


alla – Professori F1-tallipaikat kauden F1-tallipaikat käyvät mansikkakriisi laajeni myös pitkässä tulee tätä tahtia – taiteili

Uutiset