Bachelor-Jonin rakkaudesta taisteleva Kaisa vihjailee sinkku-realityn lopputuloksesta: ”Tosi hyvin siinä käy” iltalehti 16:18 25.05

Bachelor-Jonin sydämestä kamppaileva sinkkunainen on jatkanut elämäänsä normaaliin tapaan ohjelman kuvausten jälkeen. Bachelor Suomi -ohjelmassa esiintyvä Kaisa nähdään ohjelman finaalissa yhdessä toisen kilpailijattaren Janetten kanssa. Tiistaina esitettävässä finaalijaksossa selviää, kumman naisista Joni valitsee.


Suomen lentopallonaisille upea voitto kotiyleisön edessä – Kaisa Alanko loisti sankarina iltasanomat 20:13 23.05

Tuore Saksan mestari Kaisa Alanko tahditti lentopallomaajoukkueen maukkaaseen kotivoittoon Kultaisessa Euroopan liigassa.


Suomen Bachelor-studiossa analysoidaan kulunutta kautta, noottia saa lähes jokaista suuteleva Joni: ”Täytyykö kaikkia pussata?” iltalehti 06:41 23.05

Suomen Bachelorina nähdään tällä kaudella Joni Lindlöf. Iltalehden toimittajat analysoivat kulunutta kautta finaalin kynnyksellä. Julia Aalto-Setälä ja Miia Vatka analysoivat kulunutta kautta. Iltalehden viihdetoimittajat analysoivat kulunutta Bachelor Suomi -kautta. Erityisesti naisten solidaarisuus saa kehuja. Musta ruusu ei aiheuttanut riitaa ollenkaan ja kotiin lähtenyt Mariakin nimesi finaalissa nähdyn Kaisan itselleen läheisemmäksi kanssakilpailijaksi.


Bachelor-Joni yllätti Janeten ja Kaisan täysin – ei tehnytkään lopullista valintaansa: heitti naisille vielä viimeiseen haasteen iltasanomat 22:43 22.05

Unelmien poikamiehen yllätyskäänne herätti hämmennystä naisissa.


Bachelor-Joni pudotti pommin: Ei valinnut vielä kumpaakaan finaalikaksikosta, haluaa lisätreffit iltalehti 21:56 22.05

Jonilla on vaikeuksia valita Kaisan ja Janetten väliltä. Bachelor-Jonia tavoitteli alun perin 18 naista. Joni osaa yllättää loppuun asti.


Bachelor Suomi: Nyt puetaan hääpuku - ”Näytät pirun seksikkäältä” iltalehti 15:13 22.05

Joni yllättää finaalikaksikon täysin. Videolla Jonin haastattelu Bachelorin julkistustilaisuudesta. Intensiivinen deittailu jatkuu, mutta päivät käyvät vähiin Afrikan auringon alla. Jonin on pian tehtävä päätös Kaisan ja Janetten välillä.


Kokenut Kaisa Mäkäräinen, 35, jatkaa taistelua nuorempiaan vastaan: ”Olin onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia” iltalehti 15:05 21.05

Ampumahiihtotähti on yksi harvoja 1980-luvulla syntyneitä kilpailijoita maailmancup-kiertueella. Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, 35, on pysynyt lajinsa kirkkaimmalla huipulla jo kahdeksan vuotta. Taistelu maailmancupin sijoituksista on koventunut, kun kilpasiskot ovat nuorentuneet. Se näkyy myös IBU:n lähtölistoilla. - Ei siellä kauheasti ole niitä 1980-luvulla syntyneitä! Olin tosi pitkään onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia. Jossain vaiheessa ne ilmestyivät, eikä se tunnu kovin hyvältä, maailmancupin kolminkertainen voittaja kertoo nauraen Iltalehden haastattelussa.


Uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen: ”Olen aika huono tekemään päätöksiä” iltalehti 10:29 20.05

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen ura jatkuu vielä ainakin yhden kauden. Uran jälkeen hän toivoo voivansa työskennellä urheilun parissa, myös asuminen ulkomailla kiinnostaa. Kaisa Mäkäräinen, 35, lykkii suksillaan Levin kevätladuilla. Takana on jo kahden tunnin lenkki, mutta kun aurinko pilkahtaa esiin, ampumahiihtäjä päättää jatkaa vielä hiihtämistä. Hän palaa mökille vasta neljän tunnin päästä onnellisena. Mäkäräinen ajattelee, että hänellä on maailman paras työ.


Kaisa Mäkäräinen paljastaa, miksi ampumapaikalla kestää: Hajataitto hidastaa ampumista iltalehti 08:55 20.05

Hajataitto aiheuttaa sen, että Kaisa Mäkäräisellä kestää ampumapaikalla joskus muita pidempään. Ampumahiihtoa seuranneet penkkiurheilijat ovat huomanneet, että hiihtäjä Kaisa Mäkäräisellä kestää ampumapaikoilla pidempään kuin kilpailijoilla. Varsinkin ensimmäinen laukaus lähtee piipusta hitaasti. - Hajataitto tekee sen, että ammunta on vähän hidasta. Silmä hakee pienesti ennen kuin kuva on ihan tarkka, Mäkäräinen kertoo.


Kaisa Mäkäräinen tyrmää tutun teorian Ylellä: ”Mä en halua myöntää sitä, että pää olisi pettänyt” iltalehti 16:47 18.05

Kaisa Mäkäräinen pohti Ylen Lindgren & Sihvonen -radio-ohjelmassa päänsä kestävyyttä arvokisastarteissa. Ampumahiihdon supertähti on kisannut uransa aikana kolme kertaa olympialaisissa. Kertaakaan Mäkäräinen ei ole päässyt kotiin mitali kaulassa. Myös MM-kisoissa naisen taso on usein ollut heikompi kuin maailmancupissa. Mäkäräisen menestymättömyys arvokisoissa on usein pistetty sen piikkiin, että hänellä ei kestä pää kovissa paikoissa. Nainen ei itse usko tähän teoriaan.


Kokoomuksen Anna-Kaisa Ikonen jättää Kevan puheenjohtajan tehtävän iltasanomat 16:04 17.05

Ikonen aloitti viime kuussa kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteerinä.


Anna-Kaisa Ikonen jättää paikkansa Kevan hallituksen puheenjohtajana iltalehti 14:44 17.05

Ikonen aloitti huhtikuussa kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteerinä. Huhtikuussa kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteerinä valtiovarainministeriössä aloittanut Anna-Kaisa Ikonen jättää tehtävänsä Kevan hallituksen puheenjohtajana. - Päädyin ratkaisuun erityisesti ajankäytöllisistä syistä ja varmistaakseni, ettei epäilyjä roolieni epäselvyydestä synny. Teen ratkaisuni Kevan parhaaksi. Jostain on luovuttava, kun ottaa vastaan jotain uutta, Ikonen kommentoi tiedotteessa.


Koko oppositio raivostui hallitukselle – Hallitusleiristä vastaus: ”Propagandaa” uusisuomi 11:15 17.05

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkisen (kesk.) mukaan keskiviikkoinen kohu sote- ja maakuntauudistuksen rahoituskehyksestä eli julkisen talouden suunnitelmasta (JTS) on silkkaa oppositiopolitiikkaa.


Koko oppositio raivostui hallitukselle – Hallituksen vastaus: ”Propagandaa” uusisuomi 11:15 17.05

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkisen (kesk.) mukaan keskiviikkoinen kohu sote- ja maakuntauudistuksen rahoituskehyksestä eli julkisen talouden suunnitelmasta (JTS) on silkkaa oppositiopolitiikkaa.


Huipulla jatkava Kaisa Mäkäräinen urastaan: "Päätepiste lähellä" MTV 08:34 16.05

Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa ainakin yhdellä kaudella, mutta paljastaa, että se on lähellä päätepistettään.


Tulot satojatuhansia euroja – uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen kertoi esimerkin, miten menestys vaikuttaa hänen arkeensa iltasanomat 05:55 16.05

Kaisa Mäkäräinen kertoi saaneensa suorasukaisia neuvoja pohtiessaan uransa jatkoa tänä keväänä.


Hollanti kaatui - Suomen tytöt taistelevat Euroopan mestaruudesta iltalehti 21:32 15.05

Suomen alle 17-vuotiaat tytöt pelaavat Euroopan mestaruudesta. Marko Salorannan valmentama joukkue voitti Hollannin 2-1 Kaisa Juvosen ja Aino Vuorisen maaleilla Liettuassa. Suomi kohtaa EM-välierässä Espanjan perjantaina. Toisesta finaalipaikasta taistelevat hallitseva mestari Saksa ja Englanti.


Kaisa Mäkäräisen yllätystemppu sinetöi ratkaisun – kivikova kilpakumppani jatkaa uraansa! MTV 19:43 15.05

Maailmancupin kokonaiskilpailussa Kaisa Mäkäräiselle niukasti taipunut ampumahiihtotähti Anastasia Kuzmina jatkaa uraansa.


Mitä maata tennispelaaja Daniela Hantuchova edusti uransa aikana? Pelaa tiistain 10 kysymystä! iltalehti 05:30 15.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on nyt myös verkossa. Montako tiedät? 1) Miten vanha on ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen? 2) Kuka valittiin kauden 2016-17 NHL:n parhaaksi puolustajaksi?


Kaisa Mäkäräisen päätös lopetti spekulaatiot – näin uusi päävalmentaja kuvaili ratkaisun merkitystä iltasanomat 20:02 14.05

Kaisa Mäkäräisen merkitys Suomen ampumahiihdolle on sanoinkuvaamattoman suuri.


- luottaa ihmiseen ahdistelua asiakkailtaan asiakkaat saivat ei tullut!” eteensä suomalaista lonkeroa hiljaista ihmiset kiinni keskisormen pystyyn ”Haista kiinni olevan kyydissään – ”Hieman Mersulla ei Monacossa möhlineen Verstappenin nimeä yritettiin vaihtaa nosti pohjamudissa rypevän ollut tasapuolinen” omaisuutta, arvo pääsivät sisään asuntoon Ravintolassa ollut Salahin tie täyden kierroksen kaikki TV2 varuste – vei Hongan johtoon Yksinäistä – entinen SM-liigatähti ”vapausperunat” jäi lyhyeksi

Uutiset