Horoskooppi iltalehti 01:49 23.08

OINAS 21.3.–19.4. Itsetuntosi on huipussaan, ja uskallat kurkotella tavanomaista korkeammalle. Onnistuminen tuntuu hyvältä ja lääkitsee joitakin menneisyydessä syntyneitä haavoja. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jos joudut valitsemaan hyödyllisen ja hauskan välillä, valitse jälkimmäinen. Kaipaat pientä piristystä, ja varsinkin ystävien kanssa vietetty aika tekee sinulle hyvää.


Riittääkö sinulle pehmeä vuode vai kaipaatko aamiaisen sänkyysi? Moderni yöpyjä vaatii elämyksiä ja palvelua, eli selkeää irtiottoa arjesta yle 08:12 06.07

Esimerkiksi Tampereella taistelu hotelliasiakkaista käy kiivaana. Hotelleissa kiristynyt kilpailu nähdään pelkästään positiivisena asiana.


Mitä katsoa sadepäivinä? Tässä 8 koukuttavaa hittiä Netflixistä, HBO:lta ja muista suoratoistopalveluista iltasanomat 19:00 05.07

Kaipaatko helppoa hyvän mielen katsottavaa? Ja saa olla vähän jännitystäkin mukana? Keräsimme muutamia vinkkejä netti-tv-maailmasta.


Kaipaatko rakkautta? Ota nämä juhannustaiat talteen iltalehti 17:43 21.06

Keskikesän juhla on jälleen täällä. Sen kunniaksi listasimme juhannustaikoja vuosien varrelta. Haaveissa puoliso? Useimmat juhannustaiat liittyvät rakkauteen ja niihin liittyy olennaisesti alastomuus. Alla muutamia juhannustaikoja, joilla rakkaus voi löytyä tai olla löytymättä. Kerää seitsemän kukkaa tyynyn alle ja näe unia tulevasta puolisostasi. Kukkien määrä vaihtelee paikkakunnittain.


Heli Vaarasen kolumni: Kaipaatko lomaasi romantiikkaa? Pohjusta se, niin saat, mitä haluat yle 06:45 09.06

Psykoterapeutti Heli Vaaranen tarjoaa kolumnissaan vinkkejä, kuinka pariskunta voi virittää kesälomaansa romantiikkaa.


erityiskiitokset jymyuutista ”Onhan näitä riemukasta S Coupé voi tuotti 760 000

Uutiset