Huomenta Suomi loppuu – Ivan Puopolo lähtee Maikkarilta: ”Kalenterissa hyvin tilaa”

iltalehti 17:05 15.10

Toimittaja ja juontaja Ivan Puopolo kertoi asiasta Twitter-tilillään tiistaina. –?Hyvät kaikki! Täten ilmoitan, että Huomenta Suomen päättymisen myötä olen vailla toimeksiantoja 18.12.2019 alkaen. Olen reipas ja aktiivinen setämies. CV:ssä ei ole "Rakentava twiittaaja" -palkintoa, mutta paljon muuta löytyy! Ja kalenterissa hyvin tilaa, Puopolo kirjoittaa Twitter-tilillään. Varsin ärhäkästä Twitter-tyylistään tunnetun Puopolon Twitter-tilille alkoi tulla tviitin jälkeen pohdintoja, onko Puopolo irtisanottu.


Maija Vilkkumaa todisti New Yorkissa tuhoisaa terrori-iskua 2001 – epätodellinen näky mykisti: ”Kaikki vain katsoi hiljaa savuavia torneja”

iltasanomat 15:03 15.10

Varo juonipaljastuksia! Maija Vilkkumaa laittaa Vain elämää -ohjelmassa Sunrise Avenuen megahitin uuteen uskoon.


Bloggaaja Karoliina Pentikäinen synnytti kaksoset – hehkuttaa saaneensa unelmien miehen ja perheen: "Nyt minulla on tuo kaikki"

mtv 14:52 15.10

Iholla-sarjassa vuonna 2014 nähty ja Kolmistaan-blogistaan tunnettu Karoliina Pentikäinen on synnyttänyt kaksoset.


Kaksi turkulaista humanoidi­robottia laitettiin keskustelemaan keskenään – lopputuloksena kaikkien aikojen puujalkavitsi

iltasanomat 13:22 15.10

Turun Maahanmuuttajien osaamiskeskuksen humanoidirobotit otetaan opetuskäyttöön ensi viikolla.


Julkisuudesta tutut vanhemmat hautasivat vastasyntyneen talonsa pihamaalle – käräjäoikeus hylkäsi kaikki syytteet

iltasanomat 11:20 15.10

Kotisynnytyksessä kuolleen kaksosvauvan kotipihalleen haudanneet vanhemmat eivät syyllistyneet menettelyllään mihinkään rikokseen.


Kaikkien aikojen nachohaaste – kukaan ei ole vielä onnistunut syömään

stara 10:00 15.10

Useat ravintolat tarjoavat nälkäisille asiakkailleen erilaisia ruokahaasteita. Niissä ruokailijat saatetaan


Taloyhtiöiden remontteja edeltävät usein lihavat riidat: Näin vantaalaisessa kerrostalossa väistettiin sudenkuopat ja ajautuminen törmäyskurssille

iltasanomat 09:10 15.10

Asunto oy Säästöpyrstössä on tehty pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä, ja sen myötä esimerkiksi kaikki suuret remontit ja korjaukset on tehty verrattain kivuttomasti 2010-luvun aikana.


Kalevi matkusti ensimmäisellä Keihäsmatkalla etelään – lataa nyt suoran mielipiteen nyky-Kanariasta: ”Kuin menisi Helsingin keskustaan”

iltasanomat 07:03 15.10

Kaikkien aikojen ensimmäisellä Keihäsmatkalla ollut Kalevi oli heti myyty Kanariansaarten edessä.


Suomalaisessa mäkihypyssä kuplii: Maajoukkuemiesten ponnistusvoima noussut kohisten, pukuguru hankittu ulkomailta – valmentajan odotukset nousussa

MTV 06:28 15.10

Miesten mäkimaajoukkueen päävalmentaja Lauri Hakola jännittää lähiviikkoja. Pojissa on ponnistusvoimaa, harjoituskausi on sujunut mallikkaasti, eikä joukkueella ole terveyshuolia. Päävalmentajan tavoitteet ovat toteutumassa, jos kaikki jatkuu yhtä hyvin vielä neljä viikkoa.


8-vuotias Veea sai kuolla kotona – kotisaattohoidossa kuoleva lähtee keskellä elämää ja arkea

yle 05:45 15.10

Lähes kaikki syöpälapset kuolevat Suomessa kotisaattohoidossa. Veea Tapanila menehtyi olohuoneessa, rakkaiden keskellä.


Seida Karukka, 18, yritti palata Barcelonasta Suomeen – 20 minuuttia ennen lennon lähtöä mielen­osoittajat sulkivat tien

iltasanomat 22:55 14.10

Mielenosoittajat tukkivat kaikki reitit terminaaleille. Lopulta lentokin peruttiin.


Rinne: brexit-neuvotteluita täytyy voida jatkaa vielä huippukokouksen jälkeen

iltasanomat 21:37 14.10

Kaikki on brexitissä edelleen mahdollista, Suomen pääministeri arvioi.


Vievätkö kaikki tiet Triplaan? Vertailimme pääkaupunkiseudun suurten kauppakeskusten saavutettavuutta autolla, julkisilla ja kävellen

yle 18:15 14.10

Kauppakeskusten ketjuliikkeiden rivistöt näyttävät monesta kuluttajasta toistensa kopioilta. Siksi Yle vertasikin pääkaupunkiseudun isojen kauppakeskusten sijaintia ja saavutettavuutta.


Juha Perälän koulukuva naurattaa somessa: ”Miksi kaikki lapset kävivät 90-luvulla kypärä päässä parturissa?”

iltalehti 18:06 14.10

Entinen radioääni Juha ”Peris” Perälä hauskuuttaa someseuraajiaan nostalgisella lapsuuskuvalla. Juha Perälä, 37, julkaisi Instagram-tilillään nostalgiaa henkivän vanhan koulukuvansa 1990-luvulta. Kuvassa huomio kiinnittyy etenkin ajan henkeen parturoituun tukkaan, niin kutsuttuun ”pottamalliin”, jota someseuraajat ovat kommentoineet ilkikuriseen sävyyn. – Sitä sanotaan, että vanhetessa alkaa näyttää joko Isältään tahi Äidiltään. Itsehän alan näyttämään enemmän ja enemmän Nuorelta itseltäni, Perälä kirjoittaa kuvansa ohessa.


Tero Pitkämäki itki ennen isoa ilmoitustaan: ”Kaikki loppuu kuin veitsellä leikaten”

iltalehti 16:55 14.10

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen ura on päättynyt. Tero Pitkämäkeä jännitti maanantaina. Edessä oli hänen elämänsä rankin tiedotustilaisuus - tilaisuus, jossa hän kertoisi uransa päättyneen. Takana on 36 vuotta elettyä elämää ja suomalaisittain ennätykselliset seitsemän keihäänheiton arvokisamitalia.


Ferrari-tähti Charles Leclercille suoria syytöksiä – ”Laittoi kaikki vaaraan”

MTV 13:21 14.10

Ferrarin monacolaiskuljettaja Charles Leclerc aiheutti melkoisia vaaratilanteita Japanin GP:ssä, kun hänen autostaan irronneet osat lensivät muita autoja päin. Leclercin toiminta herättikin kritiikkiä F1-varikolla.


Kolumni: Onko Eliud Kipchogen ”ihmiskoe” kaikkien aikojen juoksu vai jotain ihan muuta? Tähän joukkoon hän ei vielä ole yltänyt

iltasanomat 11:07 14.10

Tähän saumaan viihdearvoiltaan loistava, tulokseltaan täydellinen juoksutapahtuma sopi Nikelle aivan erinomaisesti.


Janita Lukkarinen kritisoi HUS-syöpäosastoa: ”Kaikkia ei haluta edes parantaa?”

stara 08:00 14.10

Syöpää vastaan jo pitkään taistellut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen on


Maanantaijää, viikko 42: Lähes kaikki HPK:n ongelmat ovat helposti korjattavissa, meneekö finaaliklassikko Lukkoon?

jatkoaika.com 07:00 14.10

Viidennes runkosarjasta on pelattu ja alkukauden askelmerkkien perusteella Kärppien ja Tapparan finaalisarjan estäjät ovat vähissä. Viime kauden mestarilla HPK:lla on vaikeampaa.


Junasta saa yhteyden nettiin pian kaikkialla Suomessa, kun katvealueet kitketään pois – tahmeus ei silti lopu, koska operaattoreilla on tärkeämpiäkin rahareikiä

yle 05:57 14.10

Valtioneuvosto vaatii, että 4G-verkko kattaa rautatiet helmikuuhun 2020 mennessä. Junan nettiyhteyden nopeutta ei kuitenkaan ole määritelty.


eron Bosnia-tappioon ”Se sähkö­autojen lataus­piste, Skellefteå AIKn kotonaan ”urbaaniin sissi­sotaan”

Hot topics