Papukaijojen joukkokuolema Australiassa – putosivat taivaalta kesken lennon stara 12:00 12.07

Yli 60 papukaijaa on pudonnut taivaalta kuolleena maahan Etelä-Australiassa. Linnuista


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 12.07

Yli 60 papukaijaa on pudonnut taivaalta kuolleena maahan Etelä-Australiassa. Linnuista


Aivoinfarktin saaneen Kaija Juurikkalan tilassa kehitystä – Juuso-mies kertoo: ”Terapeutit ovat toiveikkaita” iltalehti 08:33 12.07

Aivoinfarktista toipuva ohjaaja-taidemaalari Kaija Juurikkalan kuntoutumisessa tapahtuu kehitystä hitaasti, mutta varmasti, aviomies Juuso Juurikkala kertoo Italehdelle. Elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja taidemaalari Kaija Juurikkalan, 59, aivoinfarktista kuntoutumiseen tuli huhtikuussa takapakkia, kun hän sai epilepsiakohtauksia. Kaija Juurikkala sai joulukuussa 2017 aivoverenvuodon ja aivoinfarktin ja hänen vasen puoli kehostaan halvaantui ja menetti myös puhekykynsä. Viime syksynä Kaija pääsi muuttamaan Mikkelin Validia-taloon omaan asuntoon, mutta on yhä ympärivuorokautisessa hoidossa.


Mies beatboxasi eläintarhan linnulle – papukaijalta odottamaton kykypaljastus stara 22:00 10.07

Papukaijat osaavat matkia erilaisia ääniä. Nähtäväksi jää, opetteleeko beatboxaamista aitauksensa


Anna: Ruokaremontin aloittanut Kaija Koo jännittää miten kunto kestää kesän keikkakiertueen: ”En voi kapinoida vastaan, jos elämäntapani saavat voimaan huonosti” iltalehti 09:13 04.07

Kaija Koo kertoo Anna-lehdessä laittaneensa elämäntapansa uusiksi. Kaija Koo on aloittanut ruokaremontin. Hän kertoo elämäntapamuutoksestaan tuoreessa Anna-lehden haastattelussa. – En ole ikinä miettinyt, miten syön, mutta ystävien toivomuksesta olen alkanut vähän tutkia tätä asiaa. Tässä iässä on pakko vähentää ainakin lihan syömistä. Ja se on tärkeää myös ilmastosyiden takia, Kaija Koo kertoo haastattelussa.


Kaija Koon keikan huipennus keskeytyi teknisen ongelman takia - artistilta paljonpuhuva reaktio: ”Ai saamari!” iltalehti 00:00 30.06

Keskeytys ei iskelmätähden räjähtävää show’ta haitannut, vaan Kaija Koo veti keikan alusta loppuun täysillä. Iskelmäkuningatar Kaija Koo käveli itsevarmana lavalle ja otti Iskelmäfestivaalien yleisön haltuunsa kättelyssä Kaunis, rietas, onnellinen -kappaleella, joka sai yleisön yhtymään heti yhteislauluun. Upeaan paljettitakkiin ja paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut Kaija puhutteli yleisöä seuraavaksi tunteikkaalla Mun sydän -kappaleella. Viileähköstä kesäillasta huolimatta kenttä oli sakeanaan ihmisiä.


Jonna Tervomaa yllättää - esiintyy ensimmäistä kertaa teatteriroolissa iltalehti 18:14 28.06

Laulaja Jonna Tervomaa loistaa ensimmäisessä teatteriroolissaan Someron kesäteatterissa. Esakallion legendaarinen tanssilava kokoaa tänä kesänä tähtiä Someron kesäteatterin lavalle. Somerolaisista suurmiehistä Unto Monosesta, M.A.Nummisesta ja Rauli Bädding Somerjoesta on kirjoitettu kuvitteellinen Oi, jospa kerran -tarina. Käsikirjoittaja ja ohjaaja Kaija Parko sai lavalle ensimmäiseen teatterirooliinsa entisen oppilaansa Forssan yhteiskoulusta, laulaja Jonna Tervomaan. Mukana ovat myös Helsingin kaupunginteatterin näyttelijä Pertti Koivula, Risto-Räppääjä -elokuvista tuttu Samuel Shipway ja Jani \& Jetsetters -yhtyeestäkin tuttu Jani Forsman.


HJK:n ensimmäinen joukkue kerättiin kasaan lehti-ilmoituksilla – Suomessa suhtauduttiin aluksi ristiriitaisesti naisiin jalkapallossa yle 10:09 21.06

Kotimaisen naisjalkapalloilun tärkeisiin uranuurtajiin kuuluva Kaija Salopuro muisteli naisten jalkapallon MM-kisoja ennakoineessa kuuden tunnin radiolähetyksessä naisfutiksen alkuaikoja Suomessa.


Marko Anttilan tyttäreltä hellyttävä kuittaus isän lempinimelle – mörkö onkin papukaija! MTV 15:36 27.05

Marko Anttila pelasi Leijonien kapteenina itsensä koko Suomen kansan sydämiin. "Mörkö"-Marko iski pudotuspelivaiheessa kolmeen otteluun neljä osumaa, mukaan lukien finaalin kaksi maalia.


Marko Anttilan tyttäreltä hellyyttävä kuittaus isän lempinimelle – mörkö onkin papukaija! MTV 15:36 27.05

Marko Anttila pelasi Leijonien kapteenina itsensä koko Suomen kansan sydämiin. "Mörkö"-Marko iski pudotuspelivaiheessa kolmeen otteluun neljä osumaa, mukaan lukien finaalin kaksi maalia.


Papukaija tuli mustasukkaiseksi – omistaja pussaili lelulinnun kanssa stara 20:00 23.05

Lemmikit voivat heittäytyä mustasukkaisiksi muiden varastettua niiden omistajien huomion tai


Koko ikänsä Pääkirjoitus Täältä tullaan,

Uutiset