Huuhkajille järjestetään suuri kansanjuhla Helsingissä – lavalle nousevat muun muassa JVG, Kaija Koo ja Abreu: ”Torilla tavataan!”

iltasanomat 22:04 15.11

Huuhkajien voittoa juhlistetaan Kansalaistorilla Helsingissä ensi tiistaina.


Kaija Koolta iloinen syysuutinen: Valmistelee uutta musiikkia

iltalehti 20:52 01.11

Suosikkiartisti Kaija Koo kertoo valmistelevansa uutta musiikkia. 57-vuotias Kaija Koo palkittiin Eläinsuojelugaalassa Vuosikymmenten viihdyttäjä -palkinnolla. Suomen Eläinsuojelu (entinen Eläinsuojeluyhdistysten liitto) jakaa palkinnon yhdessä Suomen viihde- ja kulttuuriyhdistyksen kanssa. Kaija Koo pohtii saaneensa palkinnon ennen kaikkea pitkästä urastaan viihteen kentällä.


Mahtavaa joukkuehenkeä! Helsingin olympialaisten uimarinelikko pitää edelleen tiiviisti yhteyttä – kisojen jälkeinen yllätys löi ällikällä: ”Sellaista ei ollut koskaan saatu”

iltalehti 21:46 22.10

Helsingin olympialaisissa urheilijat pääsivät kohtaamaan täysin uusia tilanteita. Hesperianpuiston liepeiltä ei ole pitkä matka vuoden 1952 päänäyttämölle. Helsingin olympialaisissa nähtiin yhteensä viisi naisuimaria: Raili Laiho (o.s. Riuttala), Ritva Ketonen (o.s. Koivula), Ritva Jaakkola (o.s. Järvinen), Kaija Syvälahti (o.s. Mäkelä) ja Anneli Klemetti (o.s. Haaranen).


Rankat ajat koettelivat tango­kuningatar Kaija Pohjolaa: menetti puolisonsa ja sairastui syöpään – nyt uusi onni Matti-rakkaan kanssa kukoistaa

iltasanomat 21:43 20.10

Syövästä toipunut laulaja Kaija Pohjola on palaamassa musiikin pariin. Elämä hymyilee kovia kokeneelle laulajalle, sillä rinnalle on löytynyt uusi kumppani.


Rankat ajat koettelivat tangokuningatar Kaija Pohjolaa: menetti puolisonsa ja sairastui syöpään – nyt uusi onni Matti-rakkaan kanssa kukoistaa

iltasanomat 12:32 20.10

Syövästä toipunut laulaja Kaija Pohjola on palaamassa musiikin pariin. Elämä hymyilee kovia kokeneelle laulajalle, sillä rinnalle on löytynyt uusi kumppani.


Ihastuttava video – papukaijat juttelevat keskenään kuin ihmiset

stara 16:40 22.09

Papukaijat ovat tunnetusti äänekkäitä eläimiä. Ne oppivat paitsi toistelemaan ihmisten


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 22.09

Papukaijat ovat tunnetusti äänekkäitä eläimiä. Ne oppivat paitsi toistelemaan ihmisten


Tangokuningatar Kaija Pohjola menetti aviomiehensä yli 30 vuoden jälkeen – uusi rakkaus löytyi ystävän avustuksella: ”Leskien kohtaaminen”

iltasanomat 18:30 08.09

Tangokuningatar Kaija Pohjola menetti Seppo-puolisonsa vuonna 2007. Uusi rakkaus löytyi ystävän avustuksella ja ripauksella sattumaa kuusi vuotta myöhemmin.


Ellinoora on voimalauluineen nuoren sukupolven Kaija Koo: "Hymyilevien selfiekuvien takana monella on paha olla"

yle 17:21 30.08

Artisti kertoo ihmetelleensä sitä, miten rehellisiä ja avoimia hänen faninsa ovat.


Kaija ja Ilkka Erkkilä halusivat tehdä maapallosta tuleville polville paremman – nyt meni rikki 900 000 kerätyn tumpin raja

iltasanomat 14:58 29.08

Lokakuussa tulee kahdeksan vuotta siitä, kun Ilkka Erkkilä aloitti vaimonsa Kaijan kanssa roskien keräämisen. Tupakkatumppeja on kertynyt nyt 900 000.


Kun Teemu Pukki valitsee bussimusiikin, Kaija Koo soi: ”Se luo hyvää henkeä”

iltalehti 18:22 25.08

Huuhkajilla voi olla edessään kaikkien aikojen syksy. – Runko on ollut oikeasti kasassa tosi kauan. Rive (päävalmentaja Markku Kanerva) on ollut osana valmennusta tosi kauan, maalivahti Jesse Joronen sanoo. – Päävalmentajana hän on suoriutunut ihan älyttömän hyvin ja luonut pelisysteemin, jossa päästään tosi kovalla vauhdilla eteenpäin tosi tiiviistä puolustusmuodosta, mikä on tosi tehokasta varsinkin kuin meillä on pelaajia kuten Teemu Pukki ja Robin Lod ja kaikki vastaavat hyökkäyspään pelaajat, jotka pystyvät tekemään ihmeellisiä asioita kentällä.


Suomalainen supermalli? Lotta Kaijärvi bikineissä rannalla

stara 05:00 07.08

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta,


Kaija Koo sai lahjaksi terässtringit – villi kuva sai fanit riehaantumaan: ”Näyttää siveysvyöltä!”

iltasanomat 18:52 05.08

Kaija Koo sai porilaisfaneiltaan varsin kekseliään lahjan.


Kaija Koo sai lahjaksi terässtringit – kuin entisaikojen siveysvyö!

iltalehti 18:12 05.08

Kaija Koon lahja sai faneilta huvittuneen vastaanoton. Laulaja Kaija Koo on keikkaillut kesällä tiiviisti. Viikonloppuna hän tanssitti yleisöä Porispere-festivaalilla. Tällä kertaa laulajalla oli yllään hieman erikoisempi asuste, sillä hän oli pukeutunut lahjaksi saamiinsa terässtringeihin. Kaija Koo julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kameralle veikeänä.


Martina Aitolehti ja Sara Sieppi fanittivat yhdessä Kaija Koota – hymyilevät upeina yhteiskuvassa

mtv 22:01 02.08

Kaija Koo esiintyi torstaina Helsingissä ja keräsi yleisöön myös joukon seurapiiri-ihmisiä.


Martina Aitolehti ja Sara Sieppi bailasivat yhdessä – somekansa ihmeissään: ”Ruissiriidat sovittu?”

iltalehti 21:52 01.08

Martina Aitolehti ja Sara Sieppi viihtyivät mainiosti Kaija Koon keikalla tyttöporukassa. Torstai-iltana somekansa hieraisi silmiään, kun sosiaalisessa mediassa alkoi levitä videoita iloisesti bailaavista kaunottarista. Nimittäin Kaija Koon keikalla Hernesaaren rannan vip-tiloissa juhlivat sulassa sovussa niin Martina Aitolehti kuin Sara Sieppikin.


Suomalaislinnut säikäyttivät amatsonin karkuteille Tampereen Hatanpäällä – Muhis, 19, etsii rakasta papukaijaansa jo kolmatta päivää

iltasanomat 17:15 29.07

Omistaja toivoo ihmisten tarkkailevan ääniä. Jos kuuluu outoa kiljumista tai viheltelyä, niin Kuku voi olla lähellä.


Aivoinfarktista toipuva Kaija Juurikkala kävelee jo tuettuna, puhekykykin edistynyt

iltalehti 05:29 29.07

Aivoinfarktista toipuvan ohjaaja-käsikirjoittaja Kaija Juurikkalan kuntoutus on edennyt nopeasti. Hän puhuu jo useamman sanan lauseita ja pystyy kävelemään tuettuna. – Mitäs mä nyt sanon, Kaija Juurikkala, 59, vastaa kesäkuulumisten tiedusteluun ja katsoo miestään Juuso Juurikkalaa neuvoa pyytäen. – Kerro, miten kesä on mennyt, Juuso vastaa.


Iskelmä vetää kirkon täyteen Tampereella – ”Maailma on ihanasti muuttunut, siitä me iloitsemme!”

iltasanomat 21:31 24.07

Viime vuonna kaikki eivät mahtuneet Tapahtumien yön yhteislaulutilaisuuteen Aleksanterin kirkkoon. Juicen, Vickyn, Kaija Koon ja monen muun musiikkia sisältävä Iskelmämessu uusitaan Teatterikesän yhteydessä.


Olitko sinäkin ihastunut Enkeleitä ja pikkupiruja -sarjan Tuukkaan ja Kimiin tai Laura-sarjan Tauskiin? Jokainen hurmuri on jo perheenisä - tältä he näyttävät nyt

iltalehti 08:03 22.07

Enkeleitä ja pikkupiruja oli 1990-luvun lopulla suosittu koulumaailmaan sijoittuva Ylen nuortensarja, joka jätti nykypäivän kolmekymppisiin lähtemättömän muistijäljen. Enkeleitä ja pikkupiruja -draamasarja näytti alakoululaisten arkea ihastumisineen ja kasvukipuineen aidosti ja kaunistelematta. Sarjan ohjannut Kaija Juurikkala oli itsekin toiminut opettajana, joten hänen taitavissa otteissaan tosielämän koulumaailman tapahtumat muokkautuivat todentuntuiseksi käsikirjoitukseksi. Sarjassa seurattiin kuvitteellisen Paisteen ala-asteen oppilaiden, näiden vanhempien sekä opettajien elämää ja yhteenottoja yhden lukukauden aikana. Koulu ei ollut ihan tavallisimmasta päästä, sillä siellä lapset saivat itse päättää miten, missä ja milloin työskentelevät. Koulua johti räväkkä naisrehtori, joka oli usein napit vastakkain konservatiivisempia arvoja kannattaneiden vanhempien kanssa.


EM-paikka on todella HIFKn fanit Huuhkajien kohtalon ottelu Ilmainen laajakaista Norwichissa jännitetään Huuhkajien patsaalla ei kylvetä tunnelma – IS varmaa! Havis

Hot topics