Brother Christmasilta tyttärensä hautakiven saanut äiti: ”Uskon, että avut menevät perille” iltalehti 17:31 25.02

Useat Brother Christmasin hyväntekeväisyydestä hyötyneet puolustavat syytösten kohteeksi joutunutta Ari Koposta. Myrskyn silmään joutuneelle Brother Christmasille eli Ari Koposelle sataa myös tukea. Helsingin Sanomat haastatteli kahta äitiä, joiden kuolemansairaiden lasten toiveiden toteuttamiseen Koponen oli kerännyt rahaa. HS:n haastattelemien äitien mielestä rahankäytössä oli ollut epäselvyyksiä.


Napakympin herra C tunnustaa pahimman syntinsä: ”Tuli talvella liukkaat ja oli takavetoinen auto, kikkailin vähän yli taitojeni” iltalehti 08:35 25.02

Napakympin neiti X tivaa sermin takana istuvien miesten synkimpiä syntejä. Napakympin neiti X:nä nähdään sunnuntaina 34-vuotias Tiinaliisa Kuopiosta. Hän esittelee itsensä vanhana piikana ja kertoo opiskelleensa itselleen neljä ammattia. Yhtäkään ammattia hän ei silti jaksossa kerro. Juontaja Janne Kataja utelee neidiltä millainen ihminen hän on. - Pikkuisen pessimistinen ja skeptinen, Tiinaliisa tokaisee nauruun purskahtaen.


Kuvat: Krista Pärmäkoski esitteli muhkeat mitalinsa - ministerikin ihaili kookkaita palkintoja: ”Menestys helpottaa kantotaakkaa” iltalehti 12:48 23.02

Suomalaishiihtäjä oli Suomen mitalikahvitilaisuuden odotetuin vieras perjantaina Koreassa. Krista Pärmäkoski esitteli kahta muhkeaa pronssiaan perjantaina Suomen joukkueen mitalikahvitilaisuudessa Etelä-Koreassa. - Kyllähän ne painavat. Menestys helpottaa kantotaakkaa, iloinen suomalaishiihtäjä sanoi.


Video: Barkovilta jälleen maaginen taidonnäyte - nöyryytti kahta NHL-tähteä täydellisesti iltalehti 08:21 23.02

Aleksander Barkovin Florida Panthers kohtasi viime yönä Washington Capitalsissa. Barkovin tähdittämä Florida nipisti voiton viime hetken 3-2-maalilla, joka syntyi hyökkääjä Vincent Trocheckin lavasta. NHL:n kenties paras suomalainen kenttäpelaaja Aleksander Barkov esitteli sitä ennen kolmannessa erässä taitojaan, kun hän alusti Nick Bjugstadin 2-2-tasoituksen.


Salatut elämät -hahmon rankka rooli ajoi näyttelijän umpikujaan ja lääkeriippuvuuteen - ”Kohtalot aina hirveitä” iltalehti 17:58 22.02

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Videolla Johanna Nurmimaa kertoo kokemistaan vaikeuksista. Paula Sievistä Salatut elämät -televisiosarjassa näytellyt Johanna Nurmimaa lähti sarjasta vuonna 2012 työuupuneena, masentuneena ja nukahtamislääkeriippuvaisena.


Fitness-kaunotar Janni Hussi joutuu kohtaamaan Selviytyjissä lapsuuden traumansa – purskahtaa leirissä itkuun iltasanomat 14:17 22.02

Janni Hussin vesipelko vaikeuttaa hänen tietään Selviytyjissä.


37-vuotias mies kuoli väkivaltaisesti Lieksassa - myös kaksi muuta sai puukosta iltalehti 10:52 22.02

Poliisi epäilee, että 37-vuotias mies tapettiin torstain ja keskiviikon välisenä yönä Lieksan Pankakoskella. Poliisi sai myöhään keskiviikkona kello 23.41 ilmoituksen yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta. Uhriksi joutunut 37-vuotias lieksalainen mies menehtyi. Samassa yhteydessä myös kahta muuta Lieksalaista miestä oli puukotettu. Heidät toimitettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan hoidettavaksi.


Tänään tv:ssä: Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren mökki saa muodonmuutoksen uutuussarjassa - Hintikka purskahtaa itkuun iltalehti 06:21 22.02

Tänään alkaa uusi hyvän mielen remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisa, jossa uudistetaan niin suomalaisten koteja, kesämökkejä kuin niiden pihojakin. Kotoisan tiimissä sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnitelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors. Sarjan kaikki muutoskohteet ovat erilaisia: kauden aikana laitetaan kuntoon muun muassa vanha rintamamiestalo, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja ja lähes satavuotias mansardikattoinen hirsitalo. Uuden elämän saavat myös urheilevien tyttöjen huoneet, kylpyhuone- ja saunaosasto ja auttamattomasti vanhentunut keittiö. Kahtena julkkiskohteena uudistetaan Kaija Koon rauhoittumiskeidas sekä aloitusjakson Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kolmilapsisen perheen mökki ja sen piha hiekkarantoineen.


Tänään tv:ssä: Maria Hintikan ja Ile Uusivuoren mökki saa muodonmuutoksen uutuussarjassa - Hintikka purskahtaa itkuun iltalehti 06:21 22.02

Tänään alkaa uusi hyvän mielen remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisa, jossa uudistetaan niin suomalaisten koteja, kesämökkejä kuin niiden pihojakin. Kotoisan tiimissä sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnitelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors. Sarjan kaikki muutoskohteet ovat erilaisia: kauden aikana laitetaan kuntoon muun muassa vanha rintamamiestalo, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja ja lähes satavuotias mansardikattoinen hirsitalo. Uuden elämän saavat myös urheilevien tyttöjen huoneet, kylpyhuone- ja saunaosasto ja auttamattomasti vanhentunut keittiö. Kahtena julkkiskohteena uudistetaan Kaija Koon rauhoittumiskeidas sekä aloitusjakson Marja Hintikan ja Ile Uusivuoren kolmilapsisen perheen mökki ja sen piha hiekkarantoineen.


Lääkärit syytteeseen: Ambulanssi jätti kahdesti ottamatta kyytiin, kolmen lapsen äiti kuoli MTV 19:28 21.02

Kahta lääkäriä syytetään tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta Tampereella liittyen tapaukseen, jossa oireilut potilas kuoli ambulanssin jätettyä tämän kotiinsa. Tapaus sattui vuoden 2016 helmikuussa.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: kaksi kovaa selviytymistarinaa - nämä kertomukset pysäyttävät iltalehti 12:27 21.02

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman tämän päivän jaksossa on teemana selviytyminen. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa vieraiksi lentokoneen alle jääneen Ulrika Björkstamin sekä keskenmenoista, työuupumuksesta, masennuksesta ja nukahtamislääkeriippuvuudesta kärsineen näyttelijä Johanna Nurmimaan. Ulrika Björkstamin elämä muuttui noin kymmenen vuotta sitten, kun piensuihkukone putosi hänen viereensä ja räjähti. Onnettomuudessa hänen kehostaan paloi 40 prosenttia, hänen kasvonsa tuhoutuivat ja kävelykin piti opetella uudelleen. Oli ihme, että hän ylipäätään selviytyi hengissä. Miten Björkstam on kokemuksesta ja muuttuneesta ulkonäöstä selvinnyt? Sen hän kertoo tänään.


Suomalaisluotsilta harvinaiseen suoraa ruoskintaa olympiasuorituksista: ”Ei kauhean hyvältä näytä” iltalehti 08:14 21.02

Yhdistetyn maajoukkueen tavoitteena ennen Koreaa oli mitali. Päävalmentaja Petter Kukkonen myöntää, että tilanne on vaikea ennen joukkuekilpailua. Video: Eurosport. Eero Hirvosen ja Ilkka Herolan hypyt suurmäestä tiistain mäkiosuudella. Yhdistetyn tavoitteena oli mitali ennen Koreaa, mutta arvolaatta on luiskahtamassa käsistä.


Lesbopornon asiantuntija uutuussarjassa: ”Kaikki katsovat mielellään kahta naista yhdessä” mtv 22:10 20.02

Subin uutuussarjassa sukelletaan toimittaja Ina Mikkolan johdolla aikuisviihteen maailmaan.


Kiinassa kielletään stripparit hautajaisissa - vanha perinne halutaan katkaista iltalehti 15:16 20.02

Strippareilla on osoitettu perheen varallisuutta. Kiinan maaseudulla on jatkunut pitkään perinne, että hautajaisiin kutsutaan esiintyjiä. Alun perin esiintymään palkattiin erityisesti oopperalaulajia, mutta nyt paljon suositumpia ovat stripparit. Strippareilla tavoitellaan kahta asiaa. Ensinnäkin edesmenneen perhe näyttää varallisuuttaan palkkaamalla kalliin esiintyjän.


Osala odottaa kahden entisen pelikaverin kohtaamista - päihitti Tolvasen välipäivän rankkarikisassa jatkoaika.com 19:00 19.02

Leijonat vietti keskiviikkona välipäivää ja vain muutama pelaaja nähtiin joukkueen harjoituksissa. Oskar Osalalle ottelu Etelä-Koreaa vastaan on samalla ottelu kahta entistä pelikaveria vastaan.


Näkökulma: Ukrainan sota on Euroopan suurin ongelma iltalehti 12:17 19.02

Sota jatkuu Ukrainassa, mutta länsimaissa se on vaientunut taustahuminaksi, huippukokouksia lukuun ottamatta, kirjoittaa toimittaja Nina Järvenkylä. Viikonloppuna Münchenin turvallisuuskonferenssissa Ukrainan sota muistui päättäjien ja valtioiden päämiesten mieliin. Tavallisena arkena siitä enemmänkin kuiskutellaan. Jos joku siitä muistuttaa, niin hieman pyöritellään päätä ja todetaan, että on se kauheaa. Ja että syvästi paheksumme. Münchenissä on moni asia liikahtanut eteenpäin. Nyt esille nousi jo pitkään puhuttua aihe, YK:n rauhanturvaajien lähettäminen Itä-Ukrainaan. Prosessi on varmasti pitkä ja kivinen, mutta Minskin rauhansopimusten vesityttyä se näyttää jäävän ainoaksi kaikille osapuolille sopivaksi vaihtoehdoksi.


Luonto kostaa! Kenguru antoi kunnolla köniin - mursi metsästäjän leuan iltalehti 11:04 19.02

Australialaismies koki kengurun raivon metsästysretkellään. Australialaismedia on julkaissut karun otoksen Joshua Hayden -nimisestä miehestä, jolle kenguru rökitti mustan silmän ja murtuneen leuan. Mies kertoo olleensa veljensä kanssa autoillen metsästämässä läntisessä Australiassa, Kellerberrinin liepeillä viime tiistaina. Veljekset olivat huomanneet kolme kengurua ampumaetäisyydellä. Kuitenkin yhtäkkiä kolmas kenguru oli pinkaissut kohti autoa. Hayden oli kurottautunut ampumaan kahta muuta kengurua eikä siksi huomannut, että kolmas kenguru kävi salakavalasti hänen kimppuunsa. Hayden sai rytäkässä kengurulta kovan tällin päähänsä. Hän kertoo menettäneensä tajuntansa noin puoleksi minuutiksi. Kun hän tuli tajuihinsa, hänen ensimmäinen ajatuksensa oli, että hänen veljensä oli antanut hänelle turpaan. Yllätys olikin melkoinen, kun veli kertoi syypään olleen raivostunut kenguru.


Kommentti: Mitä ihmettä? Ministerit pelkäävät hyviä työllisyystuloksia ja vaikenevat MTV 14:23 18.02

Kirjoitan tätä kommenttia siksi, että ihmettelen, miksi ministerit vaikenevat. Vaikenemisesta tekee kahta kummallisempaa se, että olisi syytä iloita. Aktivointiasteet kasvavat ja pitkäaikaistyöttömät työllistyvät. Ympäri Suomea on onnistuttu.


Amerikkalaisturisti mukiloi kahta aseistautunutta poliisia Buckinghamin palatsin edustalla Lontoossa iltasanomat 09:42 18.02

Brittilehtien mukaan välikohtaus tapahtui, kun prinssi Charlesia odotettiin saapuvaksi palatsille keskiviikkona.


Uutiset