Asuintalo syttyi tuleen Savonlinnassa – palo oli vaarassa levitä viereisiin rakennuksiin MTV 06:19 21.06

Etelä-Savossa Savonlinnassa kahden asunnon talo syttyi aamulla viiden aikaan tuleen, kertoo pelastuslaitos.


Asuintalo ilmiliekeissä Savonlinnassa – palo vaarassa levitä viereisiin rakennuksiin MTV 06:19 21.06

Etelä-Savossa Savonlinnassa palaa kahden asunnon talo, kertoo pelastuslaitos. Päivystävän palomestarin Eero Ahon mukaan rakennus on ilmiliekeissä ja palo on vaarassa levitä viereisiin rakennuksiin.


Emätöppäys kostautui – Luis Suarez lähetti Saudi-Arabian laulukuoroon iltasanomat 20:01 20.06

Lohko A:n jatkajat ovat selvillä jo kahden ottelukierroksen jälkeen.


Äidin seurustelukumppani ahdisteli 15-vuotiasta tytärtä ja raiskasi – mies väitti oikeudessa, että tyttö valehteli erottaakseen pariskunnan MTV 11:38 20.06

Espoon käräjäoikeus tuomitsi 15-vuotiasta tyttöä ahdistelleen ja tämän raiskanneen 53-vuotiaan miehen kahden vuoden vankeuteen.


Rajusti ylikuormitettu lautta upposi Madventures-ohjelmasta tuttuun kraatterijärveen – lähes kahdensadan pelätään hukkuneen MTV 11:19 20.06

Indonesiassa maanantaina sattunut lauttaturma on osoittautumassa ensiarvioita pahemmaksi. Viranomaisten mukaan jopa 180 ihmistä on kateissa turman seurauksena. Toistaiseksi vain 18 ihmistä on pelastettu elossa. Aiempien arvioiden mukaan kateissa olisi ollut 130 ihmistä.


Antti Ruuskanen palasi kilpakentille – 80 metrin kaari jäi haaveeksi MTV 20:24 19.06

Lontoossa vuonna 2012 olympiahopeaa napannut Antti Ruuskanen palasi takaisin kilpakentille lähes kahden vuoden tauon jälkeen tiistaina Oulussa. Ruuskanen oli mukana Oulun Valkean kaupungin kisoissa.


Antti Ruuskanen jahtasi EM-kisarajaa – tähän hän pystyi lähes kahden vuoden tauolta iltasanomat 20:05 19.06

Antti Ruuskanen voitti Oulussa heitetyn kilpailun.


Antti Ruuskasen paluukisan ylle tuli isoja kysymysmerkkejä MTV 17:10 19.06

Keihäänheittäjän Antti Ruuskasen on tarkoitus palata kilpailujen pariin lähes kahden vuoden tauon jälkeen tänään Oulussa. Ruuskasen paluukisan ylle on kuitenkin tullut isoja kysymysmerkkejä olosuhteiden takia.


Tomek Valtosen tuplapestille Puolassa vahvistus – Sport-luotsi esiteltiin eri nimellä MTV 14:00 19.06

Vaasan Sportia viime kaudella valmentanut Tomek Valtonen on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Puolaan. Valtonen valmentaa jatkossa Puolan maajoukkuetta, mutta myös seurajoukkuetasolla Podhale Nowy Targia.


Harry Kane ylsi harvinaiseen suoritukseen – edellisen kerran saman tempun tehneeltä legendalta painokelvoton kommentti iltasanomat 07:31 19.06

Englannin pelaajan edellisestä kahden maalin illasta MM-kisoissa on kulunut jo 28 vuotta.


Golflegendalta hämmentävä temppu US Openissa – "Jos ihmiset kokivat sen niin, pyydän heiltä anteeksi" MTV 10:34 17.06

Yhdysvaltalaislegenda Phil Mickelson löi golfin US Openissa tahallaan liikkuvaa palloa ja otti kahden lyönnin rangaistuksen 13. väylällä.


Supertähden yllättävä temppu loksautti leuat U.S. Openissa – ”Yksi oudoimmista asioista, joita olen koskaan nähnyt” iltasanomat 00:22 17.06

Phil Mickelson löi liikkuvaa palloa tahallaan ja otti kahden lyönnin rangaistuksen 13. reiällä.


Lionel Messin MM-avaus nousi puheenaiheeksi – "Hänen painajaispelinsä ovat hieman erilaisia" MTV 21:51 16.06

Jalkapallon MM-kisoissa kahden megatähden, Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin keskinäinen vertailu on käynyt kuumana heti turnauksen ensimmäisten päivien yhteydessä. Perjantaina Ronaldo tykitti hattutempun Espanjan verkkoon. Lauantaina Messiltä odotettiin kovaa vastausta, kun Argentiina kohtasi Islannin.


Lionel Messin MM-avaus nousi puheenaiheeksi – "Hänen painajaispelit ovat hieman erilaisia" MTV 21:51 16.06

Jalkapallon MM-kisoissa kahden megatähden, Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin keskinäinen vertailu on käynyt kuumana heti turnauksen ensimmäisten päivien yhteydessä. Perjantaina Ronaldo tykitti hattutempun Espanjan verkkoon. Lauantaina Messiltä odotettiin kovaa vastausta, kun Argentiina kohtasi Islannin.


Cristiano Ronaldolle kahden vuoden vankeustuomio – joutuu maksamaan 18,8 miljoonan euron korvaukset MTV 16:50 15.06

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on päässyt sopimukseen Espanjan verottajan kanssa. Ronaldo hyväksyi kahden vuoden vankeustuomion. Hän joutuu maksamaan yhteensä 18,8 miljoonan euron korvaukset.


Cristiano Ronaldolle kahden vuoden vankeustuomio iltasanomat 16:33 15.06

Real Madridin ja Portugalin supertähti sai tuomion veropetoksesta.


Donald Trump vahvisti tullit 50 miljardin dollarin kiinalaistuonnille uusisuomi 15:48 15.06

Kauppasota maailman kahden suurimman talouden uhkaa käynnistyä toden teolla. Viime viikkoina käydyt useat neuvottelukierrokset eivät ole tuottaneet tulosta.


Donald Trump vahvisti tullit 50 miljardin dollarin kiinalaistuonnille – nyt odotetaan Kiinan vastausta uusisuomi 15:48 15.06

Kauppasota maailman kahden suurimman talouden uhkaa käynnistyä toden teolla. Viime viikkoina käydyt useat neuvottelukierrokset eivät ole tuottaneet tulosta.


Drake Caggiula kahden vuoden jatkosopimukseen Oilersin kanssa jatkoaika.com 10:10 15.06

Edmonton Oilers ja Drake Caggiula ovat solmineet kahden vuoden mittaisen ja yhteensä kolmen miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.


heikentymisestä huolimatta jäsen kuljetettu sairaalaan vakava,

Uutiset