Kaapo Kähkösellä kamala alku Satakunnan derbyyn - Ässät nappasi avausvoiton iltalehti 21:13 13.03

Pudotuspeliottelu Porissa ei ole helppo paikka vierasjoukkueen maalivahdille. Lukon Kaapo Kähkönen sai huomiota osakseen jo alkulämmittelyjen aikana, eikä hiillostus vähentynyt ottelun vanhetessa. Ässät-ottelun alku oli Kähköselle mahdollisimman hankala, sillä koko ottelun ensimmäinen laukaus sujahti varusteista maaliin. Matti Kuparisen veto ei ollut mitenkään erityisen kova tai tarkka, mutta lipui silti hiljalleen maaliviivan ylitse.


Kaapo Kähkönen haparoi – Ässät niukkaan voittoon Lukon kustannuksella iltasanomat 20:59 13.03

Ässät avasi pudotuspelit voitolla.


Lukko-vahti Kaapo Kähkösellä karmea playoff-alku - porilaisyleisö ottaa kaiken irti iltalehti 20:10 13.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros on vauhdissa. Kahden erän jälkeen Ässät johtaa Lukkoa vastaan 2-0 ja SaiPa-Pelicans on numeroissa 3-1. Lukon maalivahti Kaapo Kähkönen, 21, pelaa liigauransa ensimmäistä playoff-ottelua, eikä se olisi voinut alkaa hänen kannaltaan surkeammin, kun heti ensimmäinen laukaus meni selän taakse.


Lukolla karmea alku pudotuspeleihin – Kaapo Kähkönen lahjoitti Ässille johtomaalin, katso video iltasanomat 18:57 13.03

Ässät otti heti ohjat Satakunnan derbyssä.


Tylyä tykitystä! Pelicans pommitti kultaleijonan vaihtopenkille iltalehti 21:23 06.02

Lukon Kaapo Kähkönen on ollut tällä kaudella Liigan ehdotonta maalivahtieliittiä, mutta tiistaina Kähkösen kohdalle osui ilta, jonka nuorukainen haluaisi varmasti unohtaa nopeasti. Lukko oli ehtinyt pelata kotiotteluaan Lahden Pelicansia vastaan vain vajaat 13 minuuttia, kun nuorten maailmanmestari Kähkönen sai poimia kiekon jo kolmannen kerran takaansa - siinä vaiheessa torjuntavastuun otti Lassi Lehtinen. - Lukon alku oli vähän kuin edellisessä kotiottelussa TPS:aa vastaan. Mitään muuta ei tapahtunut kuin naamanilmeitä, paikallisradion kommentaattorina toiminut maaliruisku Jari Torkkikin ihmetteli.


Huippulupaukset kohtaavat Turussa ? TPS:lla ei ole varaa uuteen ohipeliin jatkoaika.com 13:12 26.01

Perjantaina Turussa huomio kiinnittyy huippulupausten kohtaamiseen, kun Kaapo Kakko ja Anttoni Honka hyppäävät samaan kaukaloon.


Lukon vierassaldo kismittää Kähköstä: "Pitäisi olla ihan sama missä pelataan" jatkoaika.com 12:00 24.01

Rauman Lukon ykkösvahti Kaapo Kähkönen nauttii suurempaa vastuuta kuin aiemmilla liigakausillaan. Rooli tyydyttää, mutta joukkueen pelaamiseen liittyy askarruttavia seikkoja.


TPS-lupaukselle uran avauspiste – HPK kirii hurjaa vauhtia kohti pudotuspelejä MTV 21:50 23.01

HPK nappasi jo seitsemännen voittonsa kahdeksaan otteluun, kun se kaatoi TPS:n 4-2. TPS:n 16-vuotias Kaapo Kakko merkautti uransa ensimmäisen tehopisteen SM-liigassa.


TPS:n suurlupaukselle herkullinen näytönpaikka – JYP ja Lukko kärkipään kamppailussa MTV 13:33 23.01

TPS:n 16-vuotias hyökkääjälahjakkuus Kaapo Kakko saa hienon näytönpaikan HPK:ta vastaan, kun hän pelaa kotijoukkueen ykkösketjussa.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Ylösestä maaliodottamaa ylös iltalehti 13:27 16.01

Tiistain vetovihje nappaa overia Lukko-KooKoo-peliin. Lukko aloittaa KooKoota vastaan vain vähän peliaikaa tällä kaudella saaneelle kakkosmaalivahdillaan Sebastian Ylösellä. Ylönen on Liigan tasolle kääntämätön kortti. Ainakin toistaiseksi Lukon ykkösvahtia Kaapo Kähköstä kuuluu pitää parempana. Vetomarkkina onkin jo reagoinut aika voimakkaasti Lukon maalivahtivalintaan ja ottelun runsasmaalisuuden kertoimet ovat romahtaneet. Veikkaus ei ole kuitenkaan ainakaan vielä päivittänyt Lukko-KooKoo-ottelun yli 4,5 maalia tai yli 5,5 maalia kertoimiaan, joten ne ovat tällä hetkellä selvinä markkinatoppeina automaattisesti kiinnostavia.


Edes ilmiömäinen Kaapo Kähkönen ei pelastanut Lukkoa iltalehti 21:30 11.01

Lukko 1 - Kärpät 2, Kaapo Kähkönen 34 - Jussi Rynnäs 18. Numerot eivät yleensä valehtele, eivät ainakaan nyt: ilman maalivahti Kähkösen torjuntoja oli Kivikylän Areenalla pelattu liigaottelu päättynyt hyvinkin suurella todennäköisyydellä täysin toisenlaisin numeroin kuin nyt. Kaapo Kähkönen on ollut kuluvalla kaudella Lukolle kultakimpale, jota ilman raumalaisjoukkue olisi todennäköisesti taistelemassa jostain ihan muusta kuin suorasta pudotuspelipaikasta.


Uutiset