Janina Fry, 44, rentoutuu uima-asussa altaalla: ”Onneksi täällä paistaa” iltalehti 21:01 15.01

Janina Fry jätti Suomen pakkaset taakseen ja häipyi aurinkolomalle. Malli-yrittäjä Janina Fry, 44, karkoittaa kaamosta parhaaksi katsomallaan tavalla, nimittäin uima-altaalla. Janina on julkaissut Instagram-tilillään uima-asukuvan altaan reunalta.


Turistien erikoiset ratkaisut liikenteessä ihmetyttävät Lapissa – hengenvaarallinen tapa on tullut poliisille tutuksi MTV 07:52 13.01

Kaamosta ja talven ihmemaata Suomen Lappiin on tänäkin talvena matkustanut katsomaan tuhansia turisteja ulkomailta. Tuhansissa ovat laskettavissa myös ne kommellukset liikenteessä, joihin turistit ovat Suomen lumisilla teillä ja teiden varsilla joutuneet.


MTV Lapin kaamoksessa: Aurinko näkyy seuraavaksi ensi vuonna, mutta Äkäslompolon Marjatta ei ole moksiskaan – "Siihen on niin tottunut" MTV 06:12 10.12

Pohjoisimman Lapin maat, mannut ja ihmiset ovat jälleen keskellä kaamosta, aikaa, jolloin aurinko ei nouse lainkaan. Asiaa tuntemattomille tämä kuulostaa dramaattisemmalta kuin onkaan. Valoa kyllä on, mutta vain rajoitetun ajan ja silloin siitä otetaan kaikki irti.


Mies unohti aurinkorasvan – otsa turposi kuin taikina stara 10:00 09.12

Monien suomalaisten matkustaessa kaamosta pakoon etelän lämpöön on hyvä muistuttaa,


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 09.12

Monien suomalaisten matkustaessa kaamosta pakoon etelän lämpöön on hyvä muistuttaa,


Uutiset