Samoojahälytys rajalla: Koira löysi kolme päivää kävelleen miehen maastosta - epäillään rikoksesta, anoi turvapaikkaa iltalehti 16:43 21.05

Rajavartiosto tutkii epäiltyä valtionrajarikosta, jossa noin 30-vuotias mies käveli Venäjältä Suomeen. Kaakkois-Suomen rajavartiosto epäilee noin 30-vuotiasta ulkomaalaistaustaista miestä valtionrajarikoksesta. Tekninen valvontajärjestelmä antoi sunnuntaiaamuna kello kuuden aikaan hälytyksen Lappeenrannassa Vainikkalan kylällä. Hälytyksen mukaan yksi ihminen oli ylittänyt valtakunnanrajan Venäjältä Suomeen ilman lupaa.


Kemikaalipitoisuudet laskevat Mäntyharjun turman jäljiltä – järvet palautunevat kesäksi käyttökuntoon MTV 11:38 18.05

Kemikaalipitoisuudet Mäntyharjun junaonnettomuuden jäljiltä laskevat edelleen, kertoi Kaakkois-Suomen ely-keskus perjantaina.


Mäntyharjun kemikaalipitoisuudet laskevat edelleen MTV 11:38 18.05

Kemikaalipitoisuudet Mäntyharjun junaonnettomuuden jäljiltä laskevat edelleen, kertoi Kaakkois-Suomen ely-keskus perjantaina.


Mäntyharjun kemikaalipitoisuudet laskevat edelleen iltasanomat 11:23 18.05

Kemikaalipitoisuudet Mäntyharjun junaonnettomuuden jäljiltä laskevat edelleen, kertoi Kaakkois-Suomen ely-keskus perjantaina.


Labradorinnoutaja Sepe on huumekoirien uusi suomenmestari - vei voiton konkareiden nenän edestä iltalehti 17:02 17.05

Poliisin huumekoirien suomenmestaruuskilpailut järjestettiin 15.-17.5. Turun seudulla. Labradorinnoutaja Sepe voitti poliisin huumekoirien suomenmestaruuden. Sepe vei voiton kokeneempien konkareiden kuonon edestä isäntänsä Sami Hämäläisen ohjaamana. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella Kouvolan poliisiasemalla työskentelevä kaksikko oli nyt ensimmäistä kertaa mukana poliisikoirien arvokisoissa. Mukaan kaksikko lähti työkaverin yllytyksestä. Sepe etsii työkseen myös rahaa sekä aseita.


Suomessa iski jo eilen 1100 salamaa - Tänään määrä kasvaa, ja maastopalovaroitukset hohkaavat kartalla: ”Kannattaa olla varuillaan” iltalehti 08:36 17.05

Tänään on luvassa ukkoskuuroja suureen osaan maata. Kuurojen jälkeen lämpötila alkaa jälleen hiljalleen nousta. Monissa paikoin Suomea oli eilen paikallisia ukkoskuuroja. Eniten niitä havaittiin Kaakkois-Suomen ja Savon seudulla. Ilmatieteen laitoksen meteorologi Jari Tuovisen mukaan eilisen aikana Suomessa iski kaikkiaan 1 100 maasalamaa. Ne aiheuttivat toimia pelastuslaitokselle ainakin Kouvolan seudulla, jossa salama saattoi sytyttää maastopalon, jota sade kuitenkin hillitsi. - Automaattisessa paloilmoitinlaitteessa ukonilma vaikutti virtapiiriin, palomestari Antti Tenhunen Kouvolan paloasemalta kertoo ja lisää, että ukkonen aiheutti alueella pienen sähkökatkoksen.


Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Helvetin enkeleiden toimintaa – MC Carelian presidentti vangittu MTV 13:30 16.05

MTV Uutisten tietojen mukaan Helvetin enkeleiden Lappeenrannassa toimivan alaosaston MC Carelian presidentti on vangittu epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä. Myös toinen kerhoon liittyvä henkilö on vangittu epäiltynä samasta rikoksesta.


Kuka ammuskeli voimakkaalla aseella Lappeenrannassa? Poliisi kaipaa tietoja tummasta autosta MTV 14:27 09.05

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Lappeenrannassa perjantaina 4. toukokuuta kello 22 ja puolen yön välillä tapahtunutta ammuskelua.


Katso kuvat: Ilkivallantekijät väänsivät Eero Hiirosen teräsveistoksen vinoon - poliisi pyytää havaintoja iltalehti 15:54 07.05

Poliisi tutkii veistokseen kohdistunutta ilkivaltaa vahingontekona. Kuvanveistäjä Eero Hiirosen teräsveistos on väännetty vinoon Sapokan vesipuistossa Kotkassa. Poliisin mukaan ilkivallanteko tapahtui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Rikosylikonstaapeli Jarmo Rahkola Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että tapausta tutkitaan vahingontekona. Hän ei osaa sanoa, miten mittavia veistokselle koituneet vahingot ovat.


Kotkassa kadonnut 7-vuotias poika löytyi iltasanomat 18:21 30.04

Kotkassa kadoksissa ollut seitsemänvuotias poika on löytynyt hyvässä kunnossa, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi.


7-vuotias poika ilmoitettiin kadonneeksi, kun tämä ei palannut koulusta kotiin - Poliisi: ”on löytynyt” iltalehti 17:53 30.04

Poliisi etsi Kotkassa 7-vuotiasta poikaa. Etsinnät päättyivät onnellisesti. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan 7-vuotias poika oli lähtenyt Otsolan koulusta kello 12 aikaan eikä hänen olinpaikastaan ollut sen jälkeen tietoa. Pojasta pyydettiin havaintoja suoraan hätänumeroon tuntomerkkien kera. Kello 17.50 poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin Iltalehdelle, että etsinnät ovat päättyneet.


7-vuotias katosi koulupäivän päätteeksi Kotkassa – löytyi hyvässä kunnossa MTV 17:51 30.04

Poliisi etsi tänään 7-vuotiasta poikaa, joka oli kadonnut koulupäivän päätteeksi Kotkassa. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan poika on löytynyt hyvässä kunnossa. 


7-vuotias Jere-poika katosi Kotkassa - lähti koulusta eikä tullut kotiin iltalehti 17:28 30.04

Poliisi etsii Kotkassa 7-vuotiasta poikaa. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan Jere Pöllänen on lähtenyt Otsolan koulusta kello 12 aikaan eikä hänen olinpaikastaan ole nyt tietoa. Jerellä on vaalea tukka ja hänellä on yllään vaaleansininen takki, mustat housut ja vaaleansininen hattu sekä punainen Spiderman-reppu. Kaikki havainnot hänestä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.


Jere, 7, katosi koulupäivän päätteeksi Kotkassa – poliisi toivoo havaintoja hätänumeroon MTV 17:07 30.04

Poliisi etsii Kotkassa 7-vuotiasta poikaa. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan poika lähti Otsolan koulusta puolenpäivän aikaan, eikä hänen olinpaikastaan ole nyt tietoa.


Mäntyharjulla kadonnut mies löytyi hyväkuntoisena iltalehti 14:39 28.04

Poliisi sai perjantaina kello 20.30 ilmoituksen Mäntyharjun Käävänkylästä kadonneesta 30-vuotiaasta miehestä. Mäntyharjun Käävänkylästä kadonnut mies on löydetty hyväkuntoisena, tiedottaa poliisi. Itä-Suomen ja Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen partiot, vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja Rajavartiolaitoksen helikopteri etsivät miestä yön ajan Tuohikotin ja Käävänkylän alueella, mutta kadonnutta ei ollut aamuun mennessä löydetty. Etsintöjä jatkettiin lauantaiaamuna.


Mäntyharjulla kadonnut 30-vuotias mies on löytynyt – poliisi ja vapaaehtoiset jatkoivat etsintöjä läpi yön MTV 09:52 28.04

Etelä-Savossa Mäntyharjulla eilen kadonnut mies on löytynyt, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi.


30-vuotias mies kateissa Mäntyharjulla - etsittiin koko yö tuloksetta iltalehti 08:06 28.04

Poliisi sai perjantaina kello 20.30 ilmoituksen Mäntyharjun Käävänkylästä kadonneesta 30-vuotiaasta miehestä. Viimeinen näköhavainto polkupyörällä liikkuneesta miehestä tehtiin noin kello 15.00 Tuohikotin ABC:n pohjoispuolella Mikkelintiellä. Itä-Suomen ja Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen partiot, vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja Rajavartiolaitoksen helikopteri etsivät miestä yön ajan Tuohikotin ja Käävänkylän alueella, mutta kadonnutta ei aamuun mennessä löydetty. Etsintöjä jatketaan lauantaiaamuna.


Postin nimissä lähetetty huijausviestejä Kotkassa MTV 12:47 23.04

Monet kotkalaiset yksityishenkilöt ovat saaneet viime viikolla puhelimeensa ilmoituksen Suomen Postin nimissä. Kyse on huijausviestistä, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisi.


Mies menehtyi henkilöauton ulosajossa Kouvolan Sippolassa iltalehti 15:04 22.04

Poliisin alustavan tiedon mukaan onnettomuuteen ei liity muita osallisia. Sunnuntaiaamuna noin kello kymmenen aikaan Sippolantiellä sattuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi yksi henkilö, kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Yksin henkilöautossa matkustanut 69-vuotias paikkakuntalainen mies menehtyi, kun hänen kuljettamansa auto ajautui Matarojantien T-risteyksen ylitse kallionleikkaukseen. Onnettomuuspaikalla nopeusrajoitus oli 80 kilometriä tunnissa. Onnettomuusajoneuvon keula vaurioitui kauttaaltaan. Poliisin alustavan tiedon mukaan onnettomuuteen ei liity muita osallisia.


Nuori loukkaantui kiipeillessään junan katolla Kotkassa - sai sähköiskun iltalehti 18:14 15.04

Ihminen loukkaantui vakavasti kiivettyään junanvaunun katolle Hovinsaaren ratapihalla Kotkassa. Onnettomuus sattui sunnuntaina iltapäivällä. Junavaunun katolla kiipeillyt uhri sai palovammoja ratapihalla kulkevista sähkölinjoista. Iltalehden saamien tietojen mukaan uhri olisi loukkaantunut onnettomuuden seurauksena jopa vakavasti. - Nuori henkilö oli kiivennyt junanvaunun päälle ja saanut sähköiskun. Vammoista ei ole tällä hetkellä tietoa. Hänet on toimitettu sairaalahoitoon, kerrotaan Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskuksesta.


harvojen pelureiden maalia, kaksi ulosajoa, Portugalilaisten pannu yliopistossa ja

Uutiset