TPS:n julkaisi valmennusryhmänsä – värväsi uusia kasvoja KHL:stä

iltasanomat 14:44 02.04

Jo aiemmin TPS kertoi Raimo Helmisen pestaamisesta liigajoukkueen ensi kauden päävalmentajaksi.


Ovi käy KHL-seurassa: Kolme suomalaispelaajaa vaihtaa maisemaa

iltalehti 17:34 01.04

Vitjaz tyhjeni suomalaispelaajista. KHL-pelaajat Ville Lajunen, Pekka Jormakka ja Joonas Nättinen eivät jatka Vitjaz Podolskin riveissä enää ensi kaudella. Venäläisseura vahvisti asian Iltalehdelle.


Koronaviruksen ensimmäinen ”jääkiekkouhri” – KHL-seura jättää ensi kauden väliin

iltasanomat 16:36 01.04

Admiral Vladivostok ei pelaa KHL:ssä ensi kaudella koronaviruspandemian takia.


MM-kultaleijona heräsi ruotsalaisten viesteihin, tyrmäysuutinen KHL:stä ei ollutkaan aprillia – "Ensimmäinen ajatus oli, että tämä on pila"

MTV 14:20 01.04

Admiral Vladivostokin suomalaisvahti Jussi Olkinuora sai aamulla kuulla oman seuransa vetäytyvän KHL:stä.


KHL-seura Admiral Vladivostokilta kova päätös: ei pelaa ensi kaudella

iltalehti 11:44 01.04

Admiral Vladivostok ei pelaa ensi kaudella KHL:ssä. Asiasta kerrotaan paikallishallinnon verkkosivuilla. Koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi vladivostokilaisseura on purkanut kaikki pelaajasopimukset kaudelle 2020-21. Ilmoitus KHL-kauden päättymisestä tuli viime viikon keskiviikkona.


Kaikki resurssit koronaviruksen hillitsemiseen – Admiral Vladivostok jättää KHL:n

yle 10:58 01.04

Admiral Vladivostok ei jatka enää tulevalla kaudella KHL:ssä.


Koronavirus upotti ensimmäisen KHL-seuran

MTV 10:25 01.04

Admiral Vladivostok ei pelaa ensi kaudella jääkiekon KHL-sarjassa.


René Fasel kertoi KHL-kytköksestään ja seuraavien vuosien MM-kisojen tilanteesta: ”Venäjä on sydämessäni”

iltalehti 13:03 31.03

René Fasel on antanut pitkän haastattelun Venäjän suurimmalle urheilulehdelle. Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n puheenjohtaja René Fasel on suuri Venäjän ystävä. Fasel ei ole peitellyt lämpimiä välejään Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin, ja viime joulukuussa uutistoimisto Tass tiesi kertoa, että Fasel olisi siirtymässä seuraavaksi KHL:n palvelukseen.


Jokerit jyrää Pietarin SKA:ta – KHL:n varjopudotuspeleissä myös huijaustapaus

MTV 11:44 31.03

Jokerit ja Pietarin SKA eivät päässeet selvittämään paremmuutta jääkiekon KHL:n pudotuspeleissä koronaviruspandemian takia, mutta helsinkiläisseura menestyy ainakin niin sanotuissa varjopudotuspeleissä. 


KHL:ssä pelataan pudotuspelejä virtuaalisesti – yksi joukkue kärsii huijauksen vuoksi

iltalehti 07:28 31.03

KHL:ssä kamppaillaan Gagarin cupista virtuaalisesti. KHL:n pudotuspelit peruttiin koronaviruspandemian takia, eikä mestaruutta jaeta tänä keväänä. Oikeiden otteluiden sijaan pudotuspelejä on pelattu nyt virtuaalisesti. Kiekkofanit ovat saaneet äänestää KHL:n sosiaalisen median kanavissa omia suosikkijoukkueitaan. Enemmän ääniä saaneet joukkueet voittavat ottelun ja keräävät samalla otteluvoittoja. Neljällä voitolla etenee sarjastaan jatkoon.


Iltalehden Sasha Huttunen on valittu Vuoden jääkiekkotoimittajaksi

iltalehti 15:03 30.03

Sasha Huttunen on monipuolinen jääkiekkotoimittaja, joka on tullut tunnetuksi erityisesti KHL:ää käsittelevistä jutuistaan. Jääkiekkojournalistit ry:n jakaman Kauden kiekkotoimittaja -palkinnon saa tänä vuonna Iltalehden toimittaja Sasha Huttunen. Valinnasta kerrotaan SM-liigan tiedotteessa, jossa on julkaistu kaikki kauden 2019–20 palkitut henkilöt.


Jokerit vahvistaa: kaksi SM-liigasta potkittua päävalmentajaa liittyy Lauri Marjamäen ryhmään

MTV 09:08 30.03

Jääkiekon KHL-seura Helsingin Jokerit on vahvistanut valmennustiimiään Pekka Kangasalustalla ja Ari-Pekka Pajuluomalla.


Jokerit vahvistaa: kaksi SM-liigasta potkittua päävalmentajaa liittyvät Lauri Marjamäen ryhmään

MTV 09:08 30.03

KHL-seura Helsingin Jokerit on vahvistanut valmennustiimiään Pekka Kangasalustalla ja Ari-Pekka Pajuluomalla.


Jokereiden pudottaman KHL-seuran kanadalaisvalmentajalla todettiin koronavirustartunta

yle 00:28 30.03

Jokerit kohtasi Lokomotivin viimeisen kerran 11.3.


Jokerien playoff-vastustajan valmentajalla koronavirustartunta

iltalehti 23:05 29.03

Lokomotiv Jarioslavlin päävalmentajalla Mike Pelinolla on todettu koronavirustartunta. Jokerit kohtasi KHL:n pudotuspelien avauskierroksella Lokomotiv Jaroslavlin. Jokerit pudotti Lokomotivin jatkosta voitoin 4–2. Lokomotivin kanadalainen päävalmentaja Mike Pelino on nyt saanut ikäviä uutisia: hänellä on todettu koronavirustartunta. Myös Pelinon vaimo on saanut tartunnan.


Jenkkipelaaja sai morfiinia ennen peliä KHL:ssä – pian jalassa poksahti: ”Idiootti”

iltalehti 20:45 27.03

KHL:ssä pelannut Josh Hennessy kertoo, kuinka hänet laitettiin jäälle nilkkavamman jälkeen karmein seurauksin. Josh Hennessy pelasi kolmella kaudella KHL:ssä. Hän kertoo Spittin chiclets -podcastissa ikimuistoisista kokemuksistaan Venäjältä. Yksi niistä oli erityisen kivulias. Uransa kauteen 2017–2018 päättänyt jenkkipuolustaja pelasi syksyllä 2013 Vitjazin paidassa. Hän sai pahan nilkkavamman, kun kiekko osui jalkaan. Pelaaja kertoo tunteneensa, ettei kyseessä ollut tällä kertaa mikään pikkukolhu.


Jenkkipelaaja sai morfiinia ennen peliä KHL:ssä – pian jalassa poksahti: ”Vitun idiootti”

iltalehti 20:45 27.03

KHL:ssä pelannut Josh Hennessy kertoo, kuinka hänet laitettiin jäälle nilkkavamman jälkeen karmein seurauksin. Josh Hennessy pelasi kolmella kaudella KHL:ssä. Hän kertoo Spittin chiclets -podcastissa ikimuistoisista kokemuksistaan Venäjältä. Yksi niistä oli erityisen kivulias. Uransa kauteen 2017–2018 päättänyt jenkkipuolustaja pelasi syksyllä 2013 Vitjazin paidassa. Hän sai pahan nilkkavamman, kun kiekko osui jalkaan. Pelaaja kertoo tunteneensa, ettei kyseessä ollut tällä kertaa mikään pikkukolhu.


Steve Moses jättää Jokerit – myös helsinkiläisseuran valmennukseen muutoksia

iltasanomat 16:39 27.03

Steve Moses siirtyy pois KHL:stä.


Jokerien maalitykki siirtyy Sveitsiin, lähtijöinä myös kaksi valmentajaa

iltalehti 14:57 27.03

Jokerien hyökkääjä Steve Moses siirtyy KHL:stä Sveitsiin. Sveitsin liigan Rapperswil-Jona Lakers on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Steve Mosesin kanssa. 30-vuotiaan jenkkilaiturin sopimus on kaksivuotinen. –?Tiedän, etten urani aikana enää saa sellaista tukea, jonka olen saanut Jokerien kannattajilta. Ylipäätään urheilumaailmassa on varmasti aika vähän henkilöitä, jotka ovat saaneet yhtä paljon tukea faneilta kuin minä Jokerien kannattajilta. En ole ottanut sitä missään vaiheessa itsestään selvyytenä ja tämä on ollut uskomaton matka, Moses totesi Jokerien verkkosivuilla.


Jokerien maalitykki siirtyy Sveitsiin

iltalehti 14:57 27.03

Jokerien hyökkääjä Steve Moses siirtyy KHL:stä Sveitsiin. Sveitsin liigan Rapperswil-Jona Lakers on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Steve Mosesin kanssa. 30-vuotiaan jenkkilaiturin sopimus on kaksivuotinen. Moses tunnetaan parhaiten Jokerien maaliahneena pelaajana. Pienikokoinen, 175-senttiä pitkä hyökkääjä on pelannut KHL:ssä kaikkiaan kuusi kautta. Pudotuspelit mukaan lukien Moses on saldottanut yhteensä 85 maalia ja 80 maalisyöttöä.


Hot topics