Poliisi Jari Sillanpään autosta löydetystä huumeesta: ”Katunarkkarilla ei ole siihen varaa” iltasanomat 07:01 20.01

Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtajan mukaan Sillanpään käry kertoo huumeiden käytön arkipäiväistymisestä.


Poliisi: Jari Sillanpään autosta löydetty huume voi maksaa 1 000 € grammalta: ”Katunarkkarilla ei ole siihen varaa” iltasanomat 07:01 20.01

Irti Huumeista ry:n toiminnanjohtajan mukaan Sillanpään käry kertoo huumeiden käytön arkipäiväistymisestä.


Lasku lankesi Therese Johaugin dopingkärystä: Norjan hiihtoliiton budjetti natisee liitoksissaan iltasanomat 15:55 19.01

Norjan hiihtoliiton budjetti meni uusiksi Therese Johaugin ja Martin Johnsrud Sundbyn dopingtapausten takia.


Therese Johaugin puolustamiseen käytetty jättisumma - Norjan hiihtoliitto perustelee ratkaisua: ”Ei tietoista dopingia” iltalehti 11:19 19.01

Therese Johaugin dopingkärystä aiheutuneet oikeudenkäyntikulut ovat käyneet kalliiksi Norjan hiihtoliitolle. VG-lehden mukaan Norjan hiihtoliitto on käyttänyt peräti 3,5 miljoonaa kruunua eli noin 365 000 euroa tähtihiihtäjän puolustamiseen oikeudessa. Valtava summa on herättänyt luonnollisesti ihmetystä Norjassa. Miksi ihmeessä hiihtoliitto tukee dopingista kärähtänyttä hiihtäjää moisella rahamäärällä?


Huipputuloiselle Jari Sillanpäälle luvassa jättisakot - syyttäjä: 50 päiväsakkoa iltalehti 17:16 18.01

Syyttäjä vaatii Jari Sillanpäälle 50 päiväsakkoa. Sillanpään jättituloilla se tietää isoa laskua. Jari Sillanpään syksyinen huumekäry on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että asiasta annetaan ratkaisu Helsingin käräjäoikeudessa maanantaina. Syyttäjä vaatii suosikkiartistille neljästä eri rikkomuksesta tuomioita. Syyttäjä vaatii, että Sillanpää on tuomittava näistä teoista yhteiseen, vähintään 50 päiväsakon suuruiseen sakkorangaistukseen.


Jari Sillanpään haastehakemus julki - ajoi huumepäissään Helsingin keskustassa iltalehti 15:08 18.01

Jari Sillanpään haastehakemuksesta käy ilmi se, että hän ajoi huumeiden vaikutuksen alaisena Helsingin Annankadulla. Jari Sillanpää on myöntänyt syyllisyytensä huumekäryyn ja suostuu kirjalliseen käsittelyyn. Näin hänen ei tarvitse tullut itse käräjäistuntoon. Haastehakemuksesta selviää se, että Sillanpää on laittomasti käyttänyt huumausainetta eli metamfetamiinia.


US-blogi: Nämä kolme asiaa saavat Torvaldsin käämit palamaan: ”Ärsyttää ihan vietävästi” iltalehti 22:31 17.01

RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds listaa Uuden Suomen (17.1.) blogissaan, kolme asiaa, jotka saavat hänen ”kääminsä käryämään”. RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds kirjoittaa , että hänen ystävänsä varoittivat häntä jo etukäteen siitä, että presidenttiehdokkaana Torvalds ei saisi polttaa päreitään. Tiistaina Torvalds tunnusti, että nyt ”vähän käämit kyllä käryävät” ja itse asiassa "ärsyttää ihan vietävästi".


Outo kolmikko Helsingin Hämeentiellä – sitten yhdestä löytyi jälkiä teräaseen käytöstä iltasanomat 11:22 14.01

Poliisi haistoi palaneen käryä kolmikon keskinäisissä suhteissa.


27-kertainen sarja-anastaja ei malttanut poistua ABC:lta näpistyskeikan jälkeen – käry kävi taas iltasanomat 10:54 13.01

Takki kätki taas kaikenlaista kulutustavaraa.


Ruuanlaitto tyhjensi huoneistohotellin Tampereella iltasanomat 10:04 13.01

Käry kävi palohälyttimeen.


Poliiseja kehotetaan käräyttämään työkavereitaan - ”kavalluskanava” herättää suuttumusta iltalehti 07:04 12.01

Poliisihallitus on avannut sisäisen kanavan, jolla poliisit voivat käräyttää kollegoitaan anonyymisti. Sisäinen vasikointikanava herättää poliisin sisällä suuttumusta ja vastustusta. Poliisien keskuudessa leviää video, jolta on aistittavissa "Eettisen kanavan" aikaansaamat tunnelmat. Kaikessa hiljaisuudessa käynnistetty vasikointikanava kannustaa poliiseja käryttämään kollegansa.


Ennennäkemättömän katala teko paljastui olympiakarsinnoissa: Urheilija myrkytti kilpailijan juoman dopingaineella iltalehti 22:01 10.01

Japanilainen kajakkimeloja Yasuhiro Suzuki ajautui olympiapaikan metsästyksessä epätoivoiseen tekoon. Tapahtumat saivat alkunsa syyskuussa Japanin pikamatkojen mestaruuskilpailuissa Ishikawan prefektuurissa. 25-vuotias meloja Seiji Komatsu kärysi tuolloin dopingtestissä anabolisesta steroidista. Nyt Komatsun dopingpanna on peruttu, kun Suzukin katala teko paljastui. Suzuki on myöntänyt, että pani salaa dopingainetta kilpailijansa juomaan. Suzuki perusteli tekoaan epätoivolla, sillä Komatsu oli pärjännyt olympiakarsinnassa paljon paremmin. Seuraavat kesäolympialaiset kisataan Tokiossa, joten jokainen japanilainen urheilija haluaa olympiapaikkaa kenties enemmän kuin koskaan ennen.


Varkauden sairaalassa kärysi: ensihoito tuli apuun ensiapuasemalle iltasanomat 21:30 10.01

Käryn syy tuntematon, vaihtoehtoja kaksi.


Perhe yrittää saada Bam Margeran vieroitukseen – kärysi ratista, lapsen syntymästä vain pari viikkoa mtv 09:10 09.01

Bam Margeran lähipiiri yrittää saada tähden vieroitukseen hänen alkoholiongelmansa takia.


Sama ikäryhmä voitti vuonna 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kultaa ? Mikä muuttui? jatkoaika.com 11:00 05.01

Vuonna 1998-syntyneiden ikäryhmä voitti keväällä 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kultaa Grand Forksissa. Nyt samainen ikäryhmä oli vuorossa nuorten MM-kisoissa, mutta kulta jäi haaveeksi. Edes mitalia ei tullut.


Jari Sillanpäätä syytetään neljästä rikoksesta – huumekäryn lisäksi syyte rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksista MTV 15:20 04.01

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäätä vastaan on nostettu syytteet. Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan, että syytenimikkeet ovat rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kaksi liikennerikkomusta.


Isä kärysi huumeista ratissa - 8 kuukauden ikäinen tyttövauva kyydissä iltalehti 11:22 01.01

Poliisi toimitti vauvan lastensuojeluviranomaisten hoiviin. Vuodenvaihde on ollut työlästä aikaa myös Pohjanmaan poliisin alueella. Tehtäväkoosteen kenties pysäyttävin tapaus sattui kello 16 aikaan Ilmajoen Seinäjoentiellä, missä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten.


Muistatko vielä vuoden 2017 viihdemaailman kohut? Artistien huumekäryt, Martinan ja Sofian kissatappelu, Maisa Torpan salasuhde... iltalehti 15:08 31.12

Vuosi 2017 oli kotimaisessa viihdemaailmassa skandaalinpoikasten kulta-aikaa. Jari Sillanpään huumekäry oli yksi Iltalehden vuoden luetuimpia viihdeuutisia. Elokuussa Seiska-lehti uutisoi rallitähti Jari-Matti Latvalan kihlatun, entisen chat-juontajan Maisa Torpan kiristäneen taannoin rahaa entisiltä seurustelukumppaneiltaan. Lehden mukaan Torppa olisi väittänyt miehille tulleensa raskaaksi näille. Lehti kertoi Torpan pettäneen silloista aviomiestään tunnetun SM-liigakiekkoilijan kanssa ja vaatineen mieheltä 10 000 euroa, tai muuten asia paljastuisi lehdille. Lehden mukaan mies taipui vaatimuksiin ja maksoi Torpalle rahat. Lehden mukaan Torppa olisi vaatinut myös vuonna 2014 eräältä toiselta kiekkotähdeltä rahaa kuvitteelliseen raskauteen vedoten.


Viime yön rattikäryjen karmein lukema: 4,2 promillea iltalehti 12:45 31.12

Poliisitiedotteiden perusteella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä valitettavan moni on ajellut alkoholin tai päihteiden vaikutuksen alaisena. Poliisipartiot ovat tavanneet rattijuoppoja eri puolilla Suomea uudenvuodenaaton vastaisena yönä. Räikein tapaus sattui Jyväskylän Sarpatintiellä, missä vuonna 1990 syntynyt mieskuljettaja hönkäisi poliisin alkometriin peräti 1,86 milligramman per litra, eli 4,2 promillen lukemat.


Uutiset