Johaugin paluu Suomeen huolestuttaa Norjassa jo nyt, pilkkaviestit hyvässä muistissa - ”Saan siitä osani” iltalehti 18:20 20.04

Therese Johaug vapautui keskiviikkona 18 kuukauden mittaisesta kilpailukiellostaan. Klostebolikäryn takia kaksi edellistä maailmancup-kautta sivusta seurannut Therese Johaug palaa maailmancup-laduille marraskuussa Rukalla. - Olen erittäin innoissani päästessäni taas mukaan maailmancupiin ja saadessani taas kilpailunumeron ylleni. Tiedän, että minulla on paljon tukijoita, Johaug sanoi torstaina norjalaiselle VG:lle.


Lance Armstrong sopi oikeusjutun miljoonasummalla – sponsori syytti huijaamisesta iltasanomat 03:56 20.04

Dopinginsta kärynnyt huippupyöräilijä Lance Armstrong on sopinut oikeusjuttunsa sponsorinsa kanssa.


Entinen Veikkausliigan kohupelaaja kärähti dopingista iltalehti 18:25 19.04

Entinen IFK Mariehamnin maalivahti Josh Wicks on antanut positiivisen dopingnäytteen. Ruotsin liigaseura Sirius tiedotti aiemmin tänään, että yksi joukkueen pelaajista on kärynnyt, mutta ei vielä kertonut pelaajan nimeä. Tänään järjestetyssä tiedotustilaisuudessa vahvistettiin, että kyseessä on juuri amerikkalaismaalivahti Wicks. Pelaaja on asetettu pelikieltoon toistaiseksi. Wicks oli poissa Siriuksen kotiavauksesta "henkilökohtaisten syiden" takia. Tänään vahvistui, että kysymys oli dopingkärystä.


Rakkaan sanat käänsivät murtuneen Therese Johaugin pään, oli todella lähellä luovuttaa: ”Kyyneliä on ollut paljon” iltalehti 15:50 19.04

Dopingpannansa lusinut Therese Johaug puhui norjalaismediassa liikutuksen sävyttämässä lehdistötilaisuudessa - ja paljasti, että uran loppuminen oli todella lähellä. Johaug, 29, sai pitkällisen käsittelyn jälkeen lopulta 18 kuukauden kilpailukiellon klostebolikäryn takia. Tarinan huulivoiteesta, kielletystä steroidista ja onnettomasta vahingosta tuntevat jo kaikki. Oli totuus tapauksesta mikä hyvänsä, seuraamukset on nyt kärsitty, ja norjalaistähti valmistautuu tulevaan MM-talveen. - Vihdoinkin saan istua tässä suu hymyssä. Viime vuosien lehdistötilaisuuksissa näin ei ole ollut. Kun heräsin tänä aamuna, saatoin taputtaa itseäni olalle ja sanoa, että olen ylpeä itsestäni, kun selvisin tästä, Johaug sanoi.


Therese Johaugin käry varjostaa yhä Norjan hiihtoliittoa – iso sponsorisopimus kaatui dopingpykälän ehtoihin iltasanomat 11:09 18.04

Norjan hiihtoliitto ja kauppaketju eivät päässeet sopuun yhteistyösopimuksen dopingpykälästä. Nyt koko hanke kaatui.


Johaugin kilpailukielto päättyy keskiviikkona - valmentajan hurja arvio ei lupaa hyvää suomalaisille iltalehti 21:30 16.04

Therese Johaugin kilpailukielto päättyy keskiviikkona. Dopingrikkeen vuoksi viimeiset 18 kuukautta kilpailukiellossa ollut supertähti kisaa kuitenkin Aftonbladetin mukaan seuraavan kerran vasta 30. kesäkuuta. Koko hiihtomaailma pohtii silti jo nyt kuumeisesti, onko Johaug samassa kunnossa kuin ennen kilpailukieltoaan. Nouseeko hän takaisin maailman huipulle? Onko hän jopa parempi kuin ennen dopingkäryään? Norjalaisen valmentaja Pål Gunnar Mikkelsplass kertoi näkemyksensä NTB:lle.


Helsinki-Vantaan palohälytyksen syy olikin rasvakäry - palomestari: ei viitteitä tulipalosta, suuri operaatio varotoimenpide iltalehti 16:52 15.04

Pelastuslaitoksen mukaan Helsinki-Vantaan lentoaseman palohälytys sai alkunsa rasvakärystä. Pelastuslaitoksen mediapalveluun tuli ilmoitus suuresta rakennuspalosta Vantaalla Lentoasemantiellä sunnuntaina kello 15.13. Päivystävän palomestarin Arto Latvalan mukaan tulipaloa ei kuitenkaan ole havaittu. - Paljon asiakkaita hampurilaisravintolassa ja normaalia enemmän paistamista ja rasvankäryä. Rasvakäry levisi sisätiloissa ja ilmastointikanavien kautta tuli ulos huomattavasti normaalia enemmän savua, mikä viittasi siihen, että olisi voinut olla ilmastointikanavan sisällä rasvapalo.


Helsinki-Vantaan palohälytyksen syy olikin rasvakäry - palomestari: ei viitteitä tulipalosta iltalehti 16:29 15.04

Pelastuslaitos selvittää parhaillaan, mistä savua on muodostunut Helsinki-Vantaalle. Pelastuslaitoksen mediapalveluun on tullut ilmoitus suuresta rakennuspalosta Vantaalla Lentoasemantiellä kello 15.13. Pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kertro Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tviitannut asiasta. - Pelastuslaitos selvittää savunmuodostusta TOKE:ssa, tilapäistä haittaa liikenteelle T2 saapuvat.


Mittavan operaation aiheuttaneen palohälytyksen syy selvisi – käry nousi keittiöstä Helsinki-Vantaalla MTV 16:16 15.04

Helsinki-Vantaan lentokentällä tapahtuneen palohälytyksen syy on selvinnyt. Terminaali2:n katolta nousi savua, mikä aiheutti mittavan operaation lentokentällä.


Ravintolan rasvankäry aiheutti palohälytyksen Helsinki-Vantaan lentokentällä iltasanomat 15:57 15.04

T2-terminaalin liikennettä rajoitettiin pelastuslaitoksen selvittäessä savutuksen syytä sunnuntai-iltapäivänä.


Näkökulma: Jari Sillanpää ja fanit löysivät jälleen yhteyden - ainakin vielä kerran iltalehti 14:31 15.04

Tunnelma oli tiivis ja sekä yleisöä että laulajaa jännitti lauantaina, kun Jari Sillanpää palasi keikkatauolta, kirjoittaa toimittaja Juha Veli Jokinen. Taannoin tv-haastattelussa narkomaaniksi tunnustautunut ja kaksi huumekäryä läpikäynyt ex-tangokuningas Jari Sillanpää palasi yleisönsä eteen lauantaina Kajaanin kulttuurikeskuksessa kuukausien keikkatauon ja huumepaljastusten jälkeen. Konserttisalin tunnelmaa olisi voinut saksilla leikata, niin tiivis se oli: sekä tähteä että yleisöä jännitti.


Siim-poikaystävä kokosi Jari Sillanpäälle keikka-aamupalan - ”Jari nukkuu vielä” iltalehti 14:04 15.04

Thaimaan-loman jälkeisen huumekäryn jälkeen ensimmäisen kerran lauantaina esiintynyt Jari Sillanpää teki onnistuneen paluun Kajaanissa. Iltalehti kyseli Jari Sillanpään fanien tunnelmia ennen Kajaanin konserttia. Valokeilassa -konsertti oli onnistunut, vaikka tähti oli pidättynyt puheissaan ja jännittynyt.


Siim - poikaystävä kokosi Jari Sillanpäälle keikka-aamupalan - ”Jari nukkuu vielä” iltalehti 10:42 15.04

Thaimaan-loman jälkeisen huumekäryn jälkeen ensimmäisen kerran lauantaina esiintynyt Jari Sillanpää teki onnistuneen paluun Kajaanissa. Valokeilassa -konsertti oli onnistunut, vaikka tähti oli pidättynyt puheissaan ja jännittynyt. Saliin oli myymättä yli 100 paikkaa ja sellaisiakin paikkoja oli, että paikat oli maksettu, mutta paikalle ei oltu tultu mahdollisesti huumekäryn vuoksi.


Siim -poikaystävä kokosi Jari Sillanpäälle keikka-aamupalan - ”Jari nukkuu vielä” iltalehti 10:42 15.04

Thaimaan-loman jälkeisen huumekäryn jälkeen ensimmäisen kerran lauantaina esiintynyt Jari Sillanpää teki onnistuneen paluun Kajaanissa. Valokeilassa -konsertti oli onnistunut, vaikka tähti oli pidättynyt puheissaan ja jännittynyt. Saliin oli myymättä yli 100 paikkaa ja sellaisiakin paikkoja oli, että paikat oli maksettu, mutta paikalle ei oltu tultu mahdollisesti huumekäryn vuoksi.


Jari Sillanpää nousee lavalle ensi kertaa huumekohun jälkeen - IL paikalla Kajaanissa: ”Kaikki on valmista Jaria varten” iltalehti 17:45 14.04

Jari Sillanpään tekniikkaryhmä pisti konserttisalin jo pystyyn - lava odottaa tähteä. Keikan on määrä alkaa kello 19. Jari Sillanpää aloittaa tänään kevät- ja kesäkeikkansa konsertoimalla Kajaanissa Kulttuurikeskus Kaukametsän salissa. Tähti kohtaa ensimmäisen kerran yleisönsä viimeisimmän huumekohun ja EVS-tv-ohjelman jälkeen. Ohjelmassa Sillanpää myönsi olevansa narkomaani ja koukussa metamamfetamiiniin. Nyt jännitetään, onko yleisö kääntänyt selkänsä tähdelle.


aseiden tarkastaja ihmettelee avoimena ”On tapahtunut Harkimon poppoo joka vei Magnus, mokasi tekstiviestin kanssa Video Jets-faneilta yöpynyt ketään – haluaa siirtää

Uutiset