MTV Uutisten Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja meni naimisiin puolisonsa kanssa – katso tunnelmallinen video parin häistä: "Ei ole aina ollut helppoa olla se, mitä olemme"

mtv 19:57 22.09

MTV Uutisten Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mari Karppinen on mennyt naimisiin. Karppinen, 35, avioitui puolisonsa kanssa viikko sitten New Yorkissa.


MTV:n Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mari Karppinen avioitui - häissä juutalaisia perinteitä: ”Olemme kiitollisia saadessamme mennä laillisesti naimisiin”

iltalehti 15:18 22.09

MTV:n Yhdysvaltain kirjeenvaihtajana työskentelevä oululaislähtöinen Mari Karppinen on vienyt rakkaansa vihille. MTV Uutisten Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mari Karppinen, 35, on mennyt viikko sitten naimisiin. Hän paljasti iloiset hääuutiset Instagram-tilillään. Karppinen on julkaissut paljon tunnelmallisia hääkuvia ja videoita New Yorkin Brooklynissa järjestetyistä häistään. Näet lisää kuvia klikkaamalla kuvan oikeaa reunaa. – Viikko sitten menin naimisiin elämäni rakkauden kanssa. Hääjuhlamme oli taianomaisempi kuin olisimme voineet unelmoidakaan. Kun kävelimme juhlapaikalle, tuntemattomat ihmiset Brooklynin kaduilla olivat niin iloisia puolestamme. Ja kauniin hääseremoniamme aikana kaikki rakkaat ystävämme ja perheenjäsenemme, jotka tulivat paikalle kaikkialta maailmasta, nauroivat ja itkivät kun luimme vihkivalamme, Karppinen kirjoittaa.


Kaverusten saunaillat loppuivat Joonan silikonirintoihin – muuten transsukupuolisuus ei ole muuttanut ystävyyttä

yle 19:00 07.09

Victoria Karppinen meikkasi pitkään salassa kavereiltaan. Transsukupuolisuudesta kertominen lopulta vahvisti, mutta myös katkaisi suhteita.


Robert Ven toipui tiputukseen päättyneestä maanantain keräilyerästä – souti E/F -välierään

yle 22:41 28.08

Eeva Karppinen selvitti tiensä E-finaaliin.


Robert Ven ja Eeva Karppinen jäivät ulos puolivälieristä

yle 21:51 26.08

Karppinen jäi puolivälieräpaikasta vain reilun sekunnin päähän.


Eeva Karppinen lähtee MM-soutuihin vauva-arjen keskeltä – Robert Ven on saanut keskittyä täysillä soutamiseen ja olympiapaikan tavoitteluun

yle 07:47 25.08

Soudun MM-kisoissa Itävallassa jaetaan mitalien lisäksi maapaikkoja ensi heinäkuussa alkaviin Tokion kesäolympialaisiin.


Kärpät jysäytti yllätyshankinnan – nuori kultaleijona siirtyy NHL:stä Ouluun

iltasanomat 11:11 12.07

Juho Lammikko siirtyy Florida Panthersista Oulun Kärppin.


Robert Ven souti vakuuttavasti A-finaaliin välierien parhaalla ajalla

yle 13:57 11.05

Olli-Pekka Karppinen ja Joel Naukkarinen jäivät kauas toisen erän voittaneesta olympiamitalistista, ja soutavat sunnuntaina B-finaalissa.


Robert Ven souti vakuuttavasti A-finaaliin välierien parhaalla ajalla

yle 13:57 11.05

Olli-Pekka Karppinen ja Joel Naukkarinen jäivät kauas toisen erän voittaneesta olympiamitalistista, ja soutavat sunnuntaina B-finaalissa.


Demo­kraattinen tsunami huolestuttavaa käsitystä iltaottelussa naudanlihaa kouluissa upean voiton Vuosaaren terassi­talossa

Hot topics