Kärppien ryöstön yllätyshahmo viime tingassa kärkimiesten rinnalle – "Verryttelyn jälkeen tieto" MTV 08:27 20.04

Kärppien Sami Anttila oli ainut pelaaja, joka teki kaksi tehopistettä, kun oululaiset hakivat toisen finaalivoiton Tapparasta Tampereelta.


Näkökulma: Tappara paransi paljon, mutta sillä on ollut yksi ylivoimainen ongelma iltalehti 07:25 20.04

Ylivoimatehojen löytyminen on Tapparan elinehto finaaleissa Kärppiä vastaan, kirjoittaa Vesa Parviainen. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Tappara paransi odotetusti toiseen otteluun. Se tuli liekehtivistä porteista kotiyleisönsä eteen täynnä taistelutahtoa.


Tapparan Salonen luottavaisena tappioista huolimatta: ”Meillä ei ole mitään hätää” jatkoaika.com 07:00 20.04

Finaalisirkus saapui torstaina ensimmäistä kertaa tänä keväänä Hakametsään, kun Tappara ja Kärpät pelasivat sarjan toisen ottelun Tampereella. Ottelu päättyi Kärppien voittoon, mutta se ei Tapparan puolustaja Aleksi Salosta lannistanut.


Lehterä poimi Kärppien aseen finaalisarjasta – "Teettää Tapparalle edelleen vaikeuksia" MTV 06:21 20.04

Kärpät johtaa jääkiekon SM-liigan finaalisarjaa 2-0-voitoin, sillä sen johtavat pelaajat ovat olleet Tapparan vastaavia parempia, C Moren asiantuntija Tero Lehterä näkee.


Tapparan tähti ruoski itseään munauksestaan: ”Turha selitellä, näin kävi” iltalehti 23:22 19.04

Kristian Kuuselan kiekonmenetys käänsi kupletin juonen Kärpille. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Tapparan tähtipelaajalle Kristian Kuuselalle sattui kohtalokas moka toisen erän alussa torstain finaaliottelussa.


Itsevarmuus huipussa - Tapparan mieheltä kovaa puhetta Kärpistä: ”Meillä on parempi auto alla, joten pistetään vilkku päälle ja mennään ohi” iltalehti 23:17 19.04

Aleksi Salonen teki komean maalin ja iski värikästä tarinaa ottelun jälkeen. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Tapparan sanavalmis puolustaja Aleksi Salonen vannottaa, että kirveskopissa on itsevarmuus huipussa kahdesta finaalitappiosta huolimatta.


Finaalitunnelmat Hakametsästä – ilta päättyi kärppäkannattajien juhliin jatkoaika.com 23:12 19.04

Liigan toinen finaaliottelu oli ensimmäisen tapaan Kärppien juhlaa. Jatkoaika seurasi, mitä kaukalon ulkopuolella tapahtui.


Finaalitunnelmat Hakametsästä – Ilta päättyi Kärppäkannattajien juhliin jatkoaika.com 23:12 19.04

Liigan toinen finaaliottelu oli ensimmäisen tapaan Kärppien juhlaa. Jatkoaika seurasi mitä kaukalon ulkopuolella tapahtui.


Kärppien tähtipakkipari säväytti erikoisella tavalla – kanadalaisluutija ihmetteli itsekin MTV 22:58 19.04

Kärpät onnistui ottamaan finaalisarjan toisen voittonsa, kun torstaina Tampereella Tappara jäi sen jalkoihin lukemin 4-2. Loppulukemat sinetöi Kärppien kanadalaispuolustaja Shaun Heshka, joka puttasi varsin erikoisen osuman Tapparan verkkoon.


Kärppäluotsi lataa paineita naapurileiriin: ”Tappara on yhä suosikki mestariksi” iltalehti 22:47 19.04

Saku Mäenalanen teki kevään viidennen maalinsa, joka oli aina tärkeä avausmaali. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Syötön tarjoili Sami Anttila, joka nostettiin ketjuun hetkeä ennen ottelua Ville Leskisen jouduttua jäämään sivuun.


Kärpät-luotsi mystisenä tähtihyökkääjän poissaolosta – "Täällä tapahtuu kaikenlaista" MTV 22:46 19.04

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli mystinen hyökkääjä Ville Leskisen äkillisestä poissaolosta Tapparaa vastaan pelatun voittoisan toisen finaaliottelun jälkeen.


Lasse Kukkonen hymyili hennon maireasti ja tiputteli kiekkokliseitä liukuhihnalta iltalehti 22:40 19.04

Kärppien kapteenin pitää juttujensa mukaan jalat maassa, vaikka kasvoilla oli hymyä toisen finaaliottelun jälkeen. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Kevät on jääkiekkokliseiden kulta-aikaa.


Kärppätähti pääsi kuittaamaan nolon mokansa - ”Ei niitä auta jäädä murehtimaan” iltalehti 22:38 19.04

Kärppien neljännen maalin toisessa finaalissa teki puolustaja Shaun Heshka puolen metrin päästä maalista ja syötön tarjoili toinen puolustaja Miika Koivisto. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Maali oli Kärppien päävalmentajan Mikko Mannerin mielestä hyvä osoitus kaksikon pelirohkeudesta.


Kärpät-hyökkääjälle pikakomennus kärkiketjuun – ”Jääveryttelyn jälkeen tuli tieto” MTV 22:25 19.04

Kärppien Sami Anttila nousi yllättäen joukkueensa kärkiketjuihin Tapparaa vastaan pelatussa toisessa finaalissa, kun Ville Leskinen jättäytyi pois alkulämpöjen aikana.


Dopingtestaajat iskivät kiinni Tapparan tähtipelaajaan heti finaalin jälkeen: ”Kun pelaa huonosti, tulee tääkin” iltalehti 22:21 19.04

Kristian Kuusela joutui antamaan virtsanäytteen torstai-iltana Tampereella. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Dopingtestaaminen SM-liigan otteluiden jälkeen ei todellakaan ole samanlainen automaatio kuin talviurheilun kuninkuuslajien hiihdon ja ampumahiihdon huipputapahtumien jälkeen, mutta niin vaan dopingtestaajat iskivät torstai-iltana Hakametsän jäähalliin.


Tapparan äijillä tiukka sananvaihto suljettujen ovien ja verhojen takana - Jukka Rautakorpi jäi statistin rooliin: ”Mä en puhunut mitään” iltalehti 22:11 19.04

Tapparan pelaajat pitivät kymmenen minuutin palaverin toisen perättäisen finaalitappion jälkeen. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet Tapparan pukukoppikäytävän metalliovet Hakametsän jäähallissa laitettiin säppiin, käytävällä olevat tummat verhot vedettiin kiinni ja järjestysmies tuli seisomaan liikenteenpysäyttäjäksi, kun toinen finaaliottelu oli ohi.


Kärppien voittomaalista paljastui erikoinen tausta – maalintekijä naureskeli melkoiselle sattumalle MTV 22:10 19.04

Jääkiekon SM-liigassa Kärpät otti jo toisen voiton Tapparasta, kun Tampereella käyty sarjan toinen ottelu päättyi Kärppien hyväksi 4-2. Torstain kamppailun voittomaalin taustalta löytyi erikoinen sattuma.


Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen: ”Olimme aika lailla purjeessa” iltasanomat 22:02 19.04

Kokenut takalinjojen luuta korosti hetkessä elämäisen merkitystä.


IL seurasi livenä: Kärpät teki ryöstöretken Hakametsään - Tappara kaatui finaalisarjassa jo toisen kerran iltalehti 20:58 19.04

Iltalehti seuraa SM-liigan finaalisarjan toisen osaottelun hetki hetkeltä. Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet.


Kärpät hiljensi Hakametsän SM-liigan toisessa finaalissa - hallitsevat mestarit tiukassa paikassa iltalehti 20:57 19.04

Kärpät siirtyi SM-liigan finaalisarjassa jo 2-0-johtoon, kun Tappara kaatui Hakametsässä 4-2. Video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet Ensimmäisen ottelun tiistaina Raksilassa voittanut Kärpät tarjoili täpötäydelle Hakametsälle shokkihoitoa jo neljännellä minuutilla, kun Saku Mäenalanen vei vieraat rannelaukauksellaan 1-0-johtoon.


-pomon aito Avulias nainen joutui Doughty, Hedman kumoamaan hurjan luona sairaalassa, Petoksen takia hymy Trumpin tapaamispaikaksi vaurioitunut kahdeksan asuntoa – sai taakseen

Uutiset