Sihvonen: Mestari Kärpät on luomassa nahkaansa – ”Ei pelaa enää Kärpät-Kanada-lätkäänsä” MTV 08:54 21.09

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen on tehnyt havaintoja ja huomiota hallitsevan mestarin Oulun Kärppien muuttuneesta pelitavasta.


Kärpät yritti haastaa TPS:n maalin voittomaalikilpailussa – "Emme tienneet, ettei sitä saa haastaa" MTV 06:50 19.09

TPS:n maali voittomaalikilpailussa aiheutti Kärppien leirissä hieman polemiikkia.


19-vuotias huippulupaus tyrmäsi Turun jäähallin jään MTV 05:55 19.09

TPS:n ja Kärppien välinen ottelu eteni aina voittomaalikilpailuun saakka. Siinä Kärpät otti 4-3-voiton, mutta jään kunto sai rapaa.


Kärppien voittotili auki SM-liigassa – TPS taipui rangaistuslaukauskisassa iltasanomat 21:56 18.09

Hallitseva Suomen mestari Kärpät otti tiistaina kauden avausvoittonsa SM-liigassa, kun TPS kukistui Turkuhallissa voittolaukauskisan jälkeen 3–2.


Liigauran ensimmäinen! Kärppien 19-vuotias huippulupaus avasi maalihanansa SM-liigassa MTV 20:02 18.09

19-vuotias huippulupaus Aleksi Heponiemi teki SM-liigauransa ensimmäisen osuman toisen erän lopulla TPS:ää vastaan tiistaina Turussa.


Toinen päätuomareista loukkaantui Turussa – lähti jäältä paikattavaksi MTV 19:48 18.09

TPS-Kärpät-ottelun toinen päätuomari Lassi Heikkinen loukkaantui toisen erän alussa TPS:n ja Kärppien välisessä ottelussa Turussa. 


Kärppien tähtipuolustaja Shaun Heshka sai huonoja uutisia Kanadasta – toistaiseksi sivussa kokoonpanosta iltasanomat 14:46 15.09

Oulun Kärppien tähtipuolustaja Shaun Heshka on matkustanut kotimaahansa, seura kertoo.


Kärppien avainpuolustajan poissaololle selitys – perheessä äkillinen sairastapaus MTV 14:00 15.09

Kärppien avainpuolustaja Shaun Heshka on toistaiseksi sivussa joukkueensa kokoonpanosta perheenjäsenen äkillisen sairastapauksen takia.


SM-liigaa vapaalta kanavalta, Singaporen GP, Superpesiksen finaalit – tässä viikonlopun suorat tv-urheilut iltasanomat 07:01 15.09

TV5 televisioi Oulun Kärppien liigakauden avauksen. Formulat kaasuttelevat Singaporessa.


Top 5 -puolustajat 2018-19: Kärppä-puolustajien valtakunta jatkoaika.com 08:00 14.09

Kärppien takalinjojen vahvuutta on korostettu kauden alla, eikä syyttä. Viidestä parhaasta puolustajasta peräti kolme kantaa oululaisvärejä ensi kaudella.


Atte Ohtamaa nappasi kapteenin homman Kärpissä – saako leijonalegenda huutoa pukukopissa? MTV 06:45 14.09

Atte Ohtamaa on SM-liigan kovin paluumuuttaja. Hän peri Oulun Kärppien kapteenin viran Lasse Kukkoselta, mikä on aiheuttanut paljon keskustelua.


Top 5 -maalivahdit 2018-19: "Edessä oleva puolustuskaan ei pysty viemään huippuvahdin viittaa" jatkoaika.com 17:00 13.09

Jatkoaika listasi tulevan kauden kovimpia maalivahteja. Vielä vuosi sitten Veini Vehviläisen päällä leijui epäonnistujan leima. Nyt Kärppien vahti nousee koko sarjan kirkkaimmaksi torjujatähdeksi.


Miksi Lasse Kukkonen luopui Kärppien kapteenin tehtävistä? iltasanomat 15:56 13.09

Lasse Kukkonen luopui Kärppien kapteenin virasta. Nyt hän kertoo, miksi.


Ohtamaa ei suostu ottamaan paineita - "En ole niin hölmö, että kuvittelisin minusta kasvavan Bobby Orr" jatkoaika.com 14:00 13.09

Kärppien ykköspuolustaja Atte Ohtamaa lähtee maltillisin mielin tulevaan kauteen.


Tähdet katoavat, mutta Kärpät pysyy kurssissaan jatkoaika.com 15:00 11.09

Kärppien viime kauden menestys toi mukanaan haasteita joukkueen rakennuksessa. Tähdet poistuivat, mutta nykyaikainen Kärpät osaa navigoida kohti menestystä luomalla itse omat tähtensä.


Kärppien menestys nojaa kolmeen kulmakiveen – "Meillä on usko ihmisten hyvyyteen" MTV 10:16 11.09

Vaikka Oulun Kärppien joukkue on muuttunut paljon viime kaudesta, jääkiekon SM-liigan mestaruutta puolustava seura lukeutuu sarjan mestarisuosikkeihin. Kärppien tekemisen ja menestyksen ytimen voi kiteyttää kolmeen kulmakiveen: omintakeiseen pelitapaan, hyvään ilmapiiriin ja joukkueen huolelliseen kasaamiseeen.


Lasse Kukkonen hehkuttaa Kärppien paluumuuttajaa – "Euroopan huippupakki" MTV 19:56 10.09

SM-liigan mestaruutta puolustava Kärpät sai tälle kaudella supervahvistuksen, kun maajoukkuepakki Atte Ohtamaa palasi oululaisseuran vahvuuteen.


Kärpät suli pahasti Saksassa – CHL-jatkopaikalle ei vielä varmistusta MTV 20:42 09.09

Oulun Kärpät tavoitteli sunnuntaina jatkopaikan varmistusta jääkiekkoliiga CHL:ssä, kun vierasottelussa vastaan asettui Nürnberg Ice Tigers. Kärppien 3-1-johto suli pahasti kolmannessa erässä, kun saksalaisjoukkue tuli rinnalle ja paineli 4-3-voittoon.


Jättitehot viime kaudella mättänyt Kärpät-hankinta maalin makuun CHL:ssä MTV 22:32 07.09

Kärppien hyökkääjähankinta Aleksi Heponiemi iski uransa ensimmäisen CHL-maalin vierasottelussa ranskalaista Rouenia vastaan perjantaina. Kärpät johtaa kahden erän jälkeen 3-2. 


esirukoilijoille ja ja itse sitten ja Mikolla on kalastajat joutuivat äkisti Kemin kohtalo sinetöitymässä, naisten maratonilla – on urheilutähtien suursuosiossa peliautomaatteja vasaralla Poliisi eristänyt yrityksen saadaan täysi

Uutiset