Horoskooppi iltalehti 02:19 24.05

OINAS 21.3.–20.4. Luvassa on vaihtelua ja inspiraatiota pursuava päivä, joka tarjoaa paljon seikkailuja ja mahdollisuuksia, ja sinun hauska etuoikeutesi on poimia kirsikat kakusta. HÄRKÄ 21.4.–21.5. Tänään pitää skarpata, sillä kaikki puolivillainen yrittäminen on tuomittu epäonnistumaan. Kääri siis nöyrästi hihasi ja tee se, mihin ryhdyt huolellisesti ja keskittyen.


CHL:n lohkot arvottu – Kärpät kohtaa entisen mestarivalmentajansa Kari Jalosen Bernin MTV 17:51 22.05

Jääkiekon Mestarien Liigan lohkoarvonta pidettiin tänään. Suomalaisjoukkueista ensi kaudella CHL:ssä ovat mukana Suomen mestaruuden voittanut Hämeenlinnan Pallokerho, hopealle sijoittunut Oulun Kärpät, pronssimitalit kaulaansa saanut Tampereen Tappara ja Lahden Pelicans.


CHL-lohkot arvottu: Kärpät, Pelicans ja Tappara kohtaavat suomalaisvalmentajien joukkueet jatkoaika.com 17:37 22.05

Ensi kauden Champions Hockey Leaguen alkulohkot arvottiin MM-kisojen yhteydessä Bratislavassa.


Kun Kärpät kaatui, HPK:n kannattajat lähtivät torille – nyt jääkiekon mestaruusjuhlista on tehty tutkintapyyntö poliisille, kertoo kaupunkilehti MTV 15:16 18.05

Hämeenlinnan Pallokerho eli HPK voitti kaksi viikkoa sitten jääkiekon suomenmestaruuden, kun se kaatoi finaalisarjassa Oulun Kärpät. Hämeenlinnalaiset juhlivat voittoa kaupungin torilla ja nyt juhlista on tehty tutkintapyyntö, kertoo Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset.


Kärppäikoni palaa Ouluun – puolustukseen vahvistus Pohjois-Amerikasta MTV 14:31 16.05

Oulun Kärpät on tiedottanut hyökkääjä Janne Pesosen ja ruotsalaispuolustaja Ludwig Byströmin siirtyvän seuraan tulevaksi kaudeksi.


Shaun Heshka jatkaa Oulussa ensi kaudella – Kärpät julkaisi nipun sopimuksia iltasanomat 14:24 16.05

Oulun Kärpät on käyttänyt Shaun Heshkan sopimuksen option ja kiinnittänyt kanadalaispuolustajan joukkueeseensa ensi kaudeksi.


Janne Pesonen palaa Kärppiin ? myös ruotsalaispuolustaja Ouluun jatkoaika.com 14:22 16.05

Kärpät julkaisi nimekkään paluumuuttajan, kun Janne Pesonen palaa Ouluun 11 vuoden tauon jälkeen. Samalla joukkueeseen liittyy myös ruotsalaispuolustaja Ludvig Byström.


Kärpät julkisti kovia sopimuksia: Janne Pesonen palaa Ouluun yle 14:14 16.05

Oulun Kärpät rakentaa täyttä vauhtia ensi kauden SM-liigajoukkuettaan.


Kärpät käytti kokeneen kanukkipuolustajan option – myös kahdeksalle juniorille liigasopimukset MTV 13:39 16.05

Jääkiekkojoukkue Oulun Kärpät on käyttänyt puolustaja Shaun Heshkan sopimuksessa olevan option kaudelle 2019-20, ilmoittaa seura nettisivuillaan.


Shaun Heshkan optio käytetty ? Kärppien junioreille liigasopimuksia jatkoaika.com 12:48 16.05

Liigassa päättyneellä kaudella hopeaa saavuttanut Kärpät on käyttänyt option puolustaja Shaun Heshkan kanssa. Lisäksi sopimuksen on kirjoittanut kahdeksan junioripelaajaa.


Uutta: Tilastot osoittavat Kärppien ylisuorittaneen runkosarjassa jatkoaika.com 08:45 16.05

Runkosarjan näytöstyyliin voittanut Kärpät sijoittui kiekonhallintaa mittaavassa Corsi-tilastossa vasta neljänneksi. Yllätysmestaruutta juhliva HPK oli puolestaan kyseisen tilaston kärjessä.


Kärpille jälleen menetys – mestarivahti vaihtaa maisemaa MTV 15:31 10.05

Oulun Kärpät menettää jälleen yhden pelaajansa, kun maalivahti Jussi Rynnäs siirtyy Saksan DEL-liigaassa pelaavaan Krefeld Penguineen, tiedottaa saksalaisseura.


Kärpät menettää tähtisentterinsä – huhutulle siirrolle varmistus MTV 12:44 10.05

Kahdella viime kaudella Kärppiä edustanut ruotsalaissentteri Nicklas Lasu palaa takaisin kotimaahansa. Lasu teki sopimuksen SHL-seura Frölundan kanssa.


Nyt on porukkaa! MM-Leijonien valmennuksessa on väkeä kuin pipoa - tiedätkö, mitä kukin tekee? iltalehti 16:48 09.05

Leijonilla on poikkeuksellisen vahva valmennusryhmä MM-Slovakiassa – ainakin, mitä tulee nuppilukuun. Päävalmentaja Jukka Jalosen ympärillä on tiimi, jolta kaukalon mikään osa-alue ei jää huomaamatta. Apuvalmentajina toimivat HPK:n mestariluotsi Antti Pennanen ja Kärpät hopealle johdattanut Mikko Manner. Lisäksi valmentajan titteliä kantaa Raimo Helminen, joka nousi Jääkiekkoliiton linjauksen mukaisesti Leijonien valmennusryhmään saatuaan pestin alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.


ojossa lihaan – palvella pelaajat kaivoivat poistuu Jokereista – räjähdyksessä Ranskan rynnisti metsästä moottoripyöräilijän seitsemän kuolemaa viikossa taas uusi – kertoi toiveen – lähtö kohti

Uutiset