Neljän miehen vierailu 25-vuotiaan asunnolle päättyi puukotukseen ja kuolemaan: Käräjäoikeus vangitsi kolme MTV 14:14 25.02

Käräjäoikeus vangitsi tänään kolme miestä liittyen Lieksan keskiviikkoiseen kahakkaan, jossa sai surmansa 37-vuotias mies. Vangitut miehet ovat todennäköisin syin epäiltyinä pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta.


Romanialaiskopla harrasti "liikkuvaa rikollisuutta" pitkin Suomea, vain Lappi jäi väliin: Poliisi sai nelikon nalkkiin MTV 14:01 24.02

Pohjois-Savon käräjäoikeus on vanginnut eilen neljä romanialaista todennäköisin syin epäiltynä useista omaisuusrikoksista, kertoo poliisi.


Parikymppinen raiskasi 13-vuotiaan, kaveri vieressä esti teon keskeyttämisen – oikeus ei pitänyt törkeänä MTV 19:35 23.02

Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi kaksi parikymppistä miestä tapauksesta, jossa 24-vuotias mies raiskasi 13-vuotiaan tytön yksityisasunnossa viime vuoden syyskuussa.


Yksi kuoli ja kolme loukkaantui henkilöauton ja ralliauton törmäyksessä? –? rallikuski tuomittiin sakkoihin iltasanomat 17:39 23.02

Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi perjantaina ralliauton kuljettajan sakkoihin onnettomuudesta, jossa kuoli yksi ja loukkaantui vakavasti kolme ihmistä. Törmäys sattui kesällä 2016 Miehikkälässä suljetulla yksityistiellä, jossa ralliautoilija harjoitteli.


Yksi kuoli ja kolme loukkaantui henkilöauton ja ralliauton törmäyksessä – rallikuski tuomittiin sakkoihin MTV 17:35 23.02

Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi perjantaina ralliauton kuljettajan sakkoihin onnettomuudesta, jossa kuoli yksi ja loukkaantui vakavasti kolme ihmistä.


Neljä miestä meni vierailulle 25-vuotiaan asunnolle Lieksassa – tilanne kärjistyi riidaksi, yksi puukotettiin hengiltä MTV 16:13 23.02

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut 25-vuotiaan lieksalaismiehen epäiltynä taposta, kahdesta tapon yrityksestä ja pahoinpitelystä.


Riita kärjistyi puukotuksiksi - 25-vuotias mies vangittu lieksalaismiehen taposta ja toisen haavoittamisesta epäiltynä iltalehti 16:12 23.02

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi perjantaina lieksalaismiehen epäiltynä taposta ja kahdesta tapon yrityksestä. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään perjantaina 25-vuotiaan lieksalaismiehen epäiltynä keskiviikkona 21. helmikuuta tehtyyn henkirikokseen. Miehen epäillään puukottaneen kuoliaaksi lieksalaisen 37-vuotiaan miehen sekä aiheuttaneen puukolla vammoja kahdelle muulle lieksalaismiehelle Tapahtumat saivat alkunsa, kun neljän paikallisen miehen seurue meni kylään rikoksista epäillyn 25-vuotiaan miehen Pankakoskella sijaitsevaan asuntoon. Miesten välille puhkesi riita, joka eteni tappeluksi.


Poliisi epäilee: 25-vuotias puukotti kolmea Lieksassa, yksi kuoli iltasanomat 16:08 23.02

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi perjantaina poliisin vaatimuksesta 25-vuotiaan lieksalaismiehen epäiltynä keskiviikkoiltana tehtyyn henkirikokseen.


Nukkuvan miehen murhasta syytetty mielentilatutkimukseen – kirves jäi pystyyn uhrin ohimoon iltasanomat 15:55 23.02

Pohjois-Savon käräjäoikeus katsoo, että viime vuoden syyskuussa Siilinjärveä kuohuttaneen verityön tekijä menetteli syytteessä kuvatulla tavalla ja aiheutti uhrin kuoleman.


Kuopiolainen tappoi, siilinjärveläinen yritti tappaa - Siilinjärven perheenisän murhasta syytetyt määrättiin mielentilatutkimukseen iltalehti 15:33 23.02

Pohjois-Savon käräjäoikeus on antanut välituomion siilinjärveläisen perheenisän murhajutussa. Käräjäoikeus katsoo, että 25-vuotias kuopiolainen murhasyytetty tappoi nuoren siilinjärveläisen perheenisän. Hän iski uhria useita kertoja kirveellä ja kuristi laturinjohdolla. Teossa mukana ollut 28-vuotias kuopiolaismies puolestaan löi uhria veitsellä ylävartaloon.


Siilinjärvellä kadonneen Timon murhasta syytetyt määrättiin mielentilatutkimukseen – nukkuvaa miestä lyötiin kirveellä päähän MTV 15:30 23.02

Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi tänään Siilinjärvellä viime syksynä kadonneen Timo Bergmanin murhasta syytetyt kaksi miestä mielentilatutkimukseen.


Limingan tuhopolttajan mielentila tutkitaan – heitti bensakanisterin sisään ex-kumppanin talon ikkunasta iltasanomat 15:24 23.02

Ex-kumppaninsa ja tämän lapsen murhayrityksestä ja omakotitalon tuhopoltosta syytetty mies passitetaan mielentilatutkimukseen. Oulun käräjäoikeus antoi jutussa välituomion perjantaina.


Kahdesta murhan yrityksestä syytetty mielentilatutkimukseen, sytytti tuleen omakotitalon MTV 11:54 23.02

Oulun käräjäoikeus määräsi perjantaina mielentilatutkimukseen miehen, jota syytetään entisen naisystävänsä ja tämän pojan murhan yrityksestä.


Ex-naisystävänsä ja tämän 14-vuotiaan pojan murhapolton yrityksestä syytetty määrättiin mielentilatutkimukseen iltalehti 11:25 23.02

Miehellä on raskas rikostausta. Oulun käräjäoikeus on tänään antanut välituomion tapauksessa, jossa 36-vuotiaan miehen syytetään yrittäneen polttaa hengiltä ex-kumppaninsa ja tämän 14-vuotiaan pojan Limingassa. Mies yritti syyttäjän mukaan viime syyskuun 29. päivä tappaa kesän aikaisen seurustelukumppaninsa, joka oli kotonaan vuokratussa omakotitalossa.


Mieheltä takavarikoitiin viisi luvatonta kivääriä ja satoja aseen piippuja – tuomio vuosi ehdollista MTV 16:06 22.02

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi torstaina vuoden ehdolliseen vankeuteen miehen, jonka hallusta takavarikoitiin useita luvattomia aseita ja yhteensä satoja aseen osia.


Oikeus päätti: Kymmenen ex-kauppiaan R-kioskia vastaan nostamaa kannetta ei tutkita iltalehti 13:50 22.02

Vantaan käräjäoikeus on päättänyt jättää tutkimatta kanteen, jonka kymmenen entistä R-kioskikauppiasta tekivät R-kioski-yhtiötä vastaan. Franchise-yrittäjien mukaan osapuolet eli kauppiaat ja R-kioski-yhtiö eivät ole sopimussuhteen missään vaiheessa olleet keskenään tasaveroisessa asemassa. Sopimussisältö oli kauppiaiden mielestä laadittu yksipuolisesti vastaamaan yhtiön intressiä. Franchise-yrittäjien mielestä kioskiyhtiö laati budjetit epärealistiseksi laskemalla kulut liian pieniksi. Moni kauppias velkaantui ja menetti luottotietonsa liiketoiminnan seurauksena.


Nainen vei lapsen Espanjaan, ei palauttanut isälle - syyte lapsikaappauksesta nurin, lapsen ja äidin olinpaikka mysteeri iltalehti 07:05 22.02

Kainuun käräjäoikeus hylkäsi keskiviikkona ulkomaalaistaustaista äitiä vastaan nostetun syytteen lapsikaappauksesta. Käräjäoikeus toteaa perusteluissaan, että Kainuun käräjäoikeus ei ole toimivaltainen ratkaisemaan tätä juttua, koska lapsen kotipaikka ei ole Kainuun käräjäoikeuden alueella. Lisäksi asiaa ei enää voida käsitellä, koska sitä on jo käsitelty monissa käräjäoikeuksissa sekä Suomessa että Espanjassa, ja asiasta on jo annettu lainvoimaisia päätöksiä.


Jari Sillanpää ei valittanutkaan huumetuomiostaan - tuomio jäämässä voimaan iltalehti 17:45 21.02

Jari Sillanpää ei ole toistaiseksi valittanut saamastaan huumetuomiosta. Jari Sillanpää huumekärystä saamat sakot ovat tulossa lainvoimaisiksi. Tuomion valituksen määräaika umpeutui keskiviikkona kello 16.15. Vielä on toki pieni mahdollisuus, että hakemus ei ole kulkeutunut muutoksenhakukansliaan vaikka se olisikin jätetty ajoissa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Sillanpään 22. tammikuuta syksyisestä huumetörttöilyistä 50 päiväsakkoon. Hänen tuloillaan se tarkoittaa 23 790 euron sakkoja.


Uutiset