Kännissä tai läpällä – tällainen on suomalainen pommiuhkaus yle 07:30 17.06

Yle kävi läpi yli 40 pommiuhkauksista käräjäoikeuksissa annettua tuomiota.


Tiesitkö, että Eppu Normaalin Martti Syrjä ja Juha Torvinen ovat tehneet myös ”rehellistä työtä” tehtaalla: ”Muutamat työmiehet olivat täydessä kännissä” iltasanomat 14:47 15.06

Eppu Normaalista tutut Martti Syrjä ja Juha Torvinen ovat kerryttäneet kokemusta myös hieman arkisemmista töistä.


MM-kisoissakin nähty Venäjän maajoukkuevahti riehui kännissä Moskovan lentokentällä iltalehti 19:10 12.06

Andrei Lunjov pidätettiin, kun hän järjesti selkkauksen keskiviikkona Vnukovon lentoasemalla. Venäjän jalkapallomaajoukkueen ja suurseura Pietarin Zenitin maalivahti Andrei Lunjov halusi keskiviikkona noin kello 11 aamupäivällä lentää Moskovan Vnukovon lentokentältä Pietariin. Ilmeisesti virkailijan palvelu ei miellyttänyt jalkapallotähteä, sillä hän alkoi huutaa ja riehua siinä määrin, että paikalle jouduttiin kutsumaan lentokenttäpoliisit.


Teinitytöt riehuivat silmittömästi lastenkodissa – poliiseja oli vastassa ”ihmislukko” iltasanomat 19:02 12.06

Kännissä olleet teinitytöt riehuivat lastenkodissa, ja henkilökunta oli heidän kanssaan voimaton. Paikalle säntäsi kaksi miespoliisia, jotka joutuivat myös hankaluuksiin.


Teinitytöt riehuivat humalassa lastenkodissa ja uhkasivat poliiseja tappamisella iltasanomat 19:02 12.06

Kännissä olleet teinitytöt riehuivat lastenkodissa, ja henkilökunta oli heidän kanssaan voimaton. Paikalle säntäsi kaksi miespoliisia, jotka joutuivat myös hankaluuksiin.


Päähänpisto Valkeakoskella: ruohonleikkuri alle, baariin lasilliselle ja kotia kohti yli kahden promillen kännissä iltasanomat 09:30 11.06

Yli 60-vuotias mies ajeli kaupungin keskustassa useita kilometrejä ennen kuin jäi kiinni.


Ruotsalaispelaaja törttöili kännissä auton ratissa heti kauden päätyttyä – "Olemme todella pettyneitä häneen" MTV 21:11 03.06

Ruotsalaisen jalkapallon pääsarjan Allsvenskanin kauden päätyttyä tapahtui valitettava episodi. Ruotsalaispelaaja ajoi autoa humalassa, uutisoi Aftonbladet.


TIS-Iiro otti eron Meijusta raskaasti – suulas myyntimies pakeni kesken työpäivän vaihtoautoon itkemään iltalehti 06:04 31.05

Iiro toivoi loppuun asti, että suhde Meijun kanssa olisi jatkunut. Ei jatkunut. Uusi rakkaus löytyi Instagramista. Iiro, 33, oli yksi viidennen Tempparit-kauden hupiveikoista. Vaikka hän paukutteli henkseleitään mennen tullen, lesoili ja leveili, petti rakastaan ja ylipäätään vaihtoi naista kuin sukkaa, ei miehelle loppujen lopuksi voinut kuin nauraa. Hän ei saanut ohjelman katsojassa aikaan yhtä negatiivisia tunteita kuin kännissä rähissyt ja roskiksia heitellyt Juho. Kun Iiron tapaa henkilökohtaisesti, mies osoittautuu jopa vähän ujoksi – hän on selvin päin ja autolla liikenteessä.


Mies raiskasi 14-vuotiaan tytön, ajoi kännissä ja vaarallisesti – tuomio ehdollista vankeutta iltasanomat 20:38 15.05

20-vuotias mies pakotti 14-vuotiaan sukupuoliyhteyteen väkivaltaa käyttämällä. Hovioikeus perusteli ehdollista vankeusrangaistusta muun muassa sillä, ettei miestä ole aiemmin rikoksista rangaistu.


penkoi jätteitä venäläisfirman liitossa – – painoivat yhteensä – Päivi Räsäsen

Uutiset