Podcast: SM-liigan omituisin kausi päättyi suureen tyhjyyteen – se paljasti, miten ohuella narulla miljoonabisnes taiteilee

iltasanomat 10:24 28.05

Total Hockey Foreverin kauden päätösjaksossa ihmetellään, että mitä kiekkokaudesta jäi käteen.


Jäätkö ilman kevätjuhlaa ja Suvivirttä? Laula Suvivirsi 27.5. kello 18 pihalla tai parvekkeella ja lähetä video

iltasanomat 09:12 27.05

Tänä vuonna jumppasalit ja auditoriot kumisevat tyhjyyttään, sillä kouluissa ei järjestetä kevätjuhlia. Mutta toisaalta – kevätjuhla voi olla myös mielentila.


Huippuottelun tv-lähetykseen pumpattiin keinotekoista fanimökää - tältä se kuulostaa

iltalehti 08:42 25.05

Bundesliigan tv-lähetyksen äänet herättivät kysymyksiä yhdysvaltalaiskatsojissa. Yhdysvalloissa näytettiin eilen Mainzin ja RB Leipzigin välinen Bundesliigaottelu, jonka lähetyksen äänimaailma oli hämmästyttävän samankaltainen kuin ennen korona-aikaa. Fanien mökä oli vahvasti osa lähetystä, vaikka katsomot ammottivat tyhjyyttään. NBC:n jalkapallotoimittaja Joe Prince-Wright kertoi Twitterissä, että äänet eivät kuulu pelaajille.


Formula 1 vaatii matkustus­rajoitusten lieventämistä: ”Mihin karanteenia enää tarvitaan?”

iltasanomat 17:19 19.05

Formula 1 vaatii väljyyttä matkustusrajoituksiin.


Jäätkö ilman kevätjuhlaa ja Suvivirttä? Laula Suvivirsi 27.5. kello 18 ja lähetä video

iltasanomat 14:04 15.05

Tänä vuonna jumppasalit ja auditoriot kumisevat tyhjyyttään, sillä kouluissa ei järjestetä kevätjuhlia. Mutta toisaalta – kevätjuhla voi olla myös mielentila.


Pääkaupunkiseudulla alkaa huomenna tuhansien oppilaiden koronaevakko – joka kymmenes lapsi käy lukuvuoden loppuun oman koulun ulkopuolella

yle 13:15 13.05

Suuri osa väliaikaistiloissa opiskelevista on yläkoululaisia. Lisäneliöiden mahdollistamalla väljyydellä yritetään estää viruksen leviäminen.


BBC: Englannin Valioliigan seurat joutuvat maksamaan tv-yhtiöille jopa 390 miljoonaa euroa

yle 17:15 12.05

Televisio-oikeuksien haltijat karhuavat rahaa, koska loppukautta ei pelattaisi alkuperäisessä aikataulussa ja katsomot ammottaisivat tyhjyyttään.


Patrik Laineen ja Sebastian Ahon loistokkuus loi uuden ilmiön – Suomi meinaa menettää NHL-tavaramerkkinsä!

MTV 07:12 09.05

2000-luvulla Suomi oli jääkiekon maalivahtimaali. Miikka Kiprusoffit ja kumppanit loistivat NHL:n tähtivahtien joukossa. Nyt Pekka Rinteen ja Tuukka Raskin takaa paistaa tyhjyys. Miten näin on päässyt käymään?


Amanda Harkimon tulot romahtivat koronan takia - menetti luottotietonsa: "Olin jo myydä Porscheni"

iltalehti 06:51 03.05

Koronapandemia on pistänyt Amanda Harkimon, 30, koville monella tapaa. DJ-kaunotar ei kuitenkaan ole menettänyt rempseää elämänasennettaan. Tilanne on tuonut eteen myös kaivattuja herätyksiä. DJ-kaunotar poseeraa kameralle tyynesti hymy kasvoillaan persikanvärisessä kesämekossa. Amanda Harkimo, 30, kertoo kuvausten tulleen loistavaan saumaan: kalenteri ammottaa tyhjyyttään, ja pieni poikkeus karanteeniarkeen piristää. Viime aikoina Amandaa ei olla nähty televisiossa, eikä DJ-keikoilla. Kuten monen muunkin ammattiesiintyjän, hänenkin arkensa koronavirus on mullistanut totaalisesti. Räväkkä Amanda on ollut suurelle yleisölle tunnetuksi lukuisista tosi-tv-ohjelmista: onpahan hän tähdittänyt niin Big Brotheria, Viidakon tähtösiä kuin Hottiksiakin.


Tältä näyttivät tutut paikat Helsingissä vappupäivän aamuna

iltasanomat 10:13 01.05

Tavallisesti vilkkaat, vappujuhlijoiden suosimat paikat ammottivat tyhjyyttään vappupäivän aamuna Helsingissä.


Kilpailutauko aiheutti Lewis Hamiltonin sisälle tyhjyyden – brittikuljettaja näkee koronaviruksessa mahdollisuuden: "Vähemmän eläimiä teurastetaan mieltymyksiemme vuoksi"

MTV 15:15 28.04

F1-sarjan kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton kertoo kaipaavansa kilpailemista joka päivä. Koronaviruspandemian aiheuttama kilpailutauko on jättänyt britin mukaan suuren tyhjyyden hänen elämäänsä.


Kommentti: Olympialajin suomalainen 44 vuoden edustusputki katkeamassa ­– tuleva tähtisikermä voi silti muuttaa pahaenteisen kierteen

yle 09:20 26.04

Tokion olympialaisten aiheuttama suomalainen judokuoppa ei ole onneksi järin iso. Nurkan takana väijyy kymmenen nuoren ja lahjakkaan judokan ryhmä, muistuttaa Yle Urheilun Timo Uusitalo.


Herätys: Kesälomia voidaan joutua perumaan, yrittäjyys kiinnostaa yhä useampia nuoria, Tanska ja Norja alkavat purkaa koronarajoituksia

yle 06:29 20.04

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Nuoret hakevat työltä merkitystä ja vapautta, yrittäjyys kiinnostaa yhä useampaa – "Työn pitäisi olla jotain muutakin kuin tulonlähde", sanoo tutkimuspäällikkö

yle 00:05 20.04

Tuoreen Nuorisobarometrin mukaan naiset kokevat työnsä henkisesti raskaaksi, ja myös ahdistuvat työasioista vapaa-ajallaan yleisemmin kuin miehet.


Keväkelit ovat parhaimmillaan, mutta hiihtokeskus ammottaa tyhjyyttään – katso, miltä näyttää Ruka tänä pääsiäisenä

yle 13:31 10.04

Tunturi hiljeni pari viikkoa ennen parasta sesonkia, kun hiihtokeskukset suljettiin koronatilanteen takia.


Muistatko vielä Kotikadun Ninnin? Näyttelijä Nelly Kärkkäinen kävi läpi rankat vuodet: Keskenmenoja, isän kuolema ja yrittäjyyden haasteet: ”Kadotin itseni”

iltalehti 16:43 06.04

Näyttelijä ja yrittäjä Nelly Kärkkäinen selvisi isän kuolemasta, yrittäjyyden haasteista ja keskenmenojen aiheuttamasta surusta. Selviytymiskeinoina toimivat avoimuus ja uteliaisuus. Lokit ovat palaneet Kaivopuiston edustalle Uunisaareen. Ne istuvat saunan savupiipun päällä ja lentelevät kirkuen pesää tehdessään. Elämä jatkuu vaikeuksista huolimatta. Siihen luottaa myös saaressa asuva, näyttelijä Nelly Kärkkäinen, 39. – Viime vuodet olleet aikamoista ponnistelua monella saralla. Välillä olen ollut tosi tiukilla ja voin sanoa, että en ole kestänyt kaikkea, hän tunnustaa.


Kuvat: ruotsinlaiva muuttui aavelaivaksi – baarissa oli kova meno vielä reilu viikko sitten

iltasanomat 16:49 30.03

Laivan käytävät ja myymälät huutavat tyhjyyttään. Kapteenin mukaan 80 prosenttia matkustajista on nyt rekkakuskeja.


Kuvat: ruotsinlaiva muuttui aavelaivaksi – baarissa silti kova meno

iltasanomat 16:49 30.03

Laivan käytävät ja myymälät huutavat tyhjyyttään. Kapteenin mukaan 80 prosenttia matkustajista on nyt rekkakuskeja.


Kampin kaukoliikenteen bussiterminaali kumisi aamulla tyhjyyttään – Uudenmaan rajojen sulkeminen vähensi matkustajien määrää entuudestaan

iltasanomat 10:48 28.03

Uudenmaan maakuntarajan bussin kyydissä ylittäneet turkulaiset Elli Suonpää ja Jami Tse kertoivat, että dokumenttien tarkistaminen sujui nopeasti, vaikka tilanne olikin tietyllä tapaa ahdistava.


Hot topics