Kirittäret jatkoi ylivoimaansa – tällä kertaa jalkoihin jäi sarjajumbo Lappajärvi yle 20:53 17.06

Jyväskylän Kirittäret otti jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa.


Jyväskylän Palokan taposta syytetty hakkasi oikeuden mukaan uhrinsa kuoliaaksi iltasanomat 17:16 11.06

Mies määrättiin mielentilatutkimukseen.


Teini salakuvasi poikien vessaa rippileirillä Jyväskylässä – materiaali päätyi poliisin haltuun stara 21:00 10.06

Jyväskylän Vesalan leirikeskuksessa järjestetylle rippileirille osallistunut 14-vuotias poika on asentanut


Viihdelehti Stara.fi stara 21:00 10.06

Jyväskylän Vesalan leirikeskuksessa järjestetylle rippileirille osallistunut 14-vuotias poika on asentanut


Kamera rippileirin WC:ssä herätti karmean muiston 90-luvulta – ”Tapaus järkyttää vieläkin” iltasanomat 18:46 10.06

Jyväskylän rippileirin tapahtumat nostivat rippikoulut jälleen keskusteluun. Kirkon kasvatuksen ja perheasioiden johtaja Jarmo Kokkosen mukaan rippikoululeirin pitää olla aina turvallinen.


Poliisi tutkii: Rippikoululeiriltä paljastui nuoria kuvannut salakamera iltasanomat 14:21 09.06

Jyväskylän seurakunnan kirkkoherra Arto Viitala kertoo Ilta-Sanomille, että asiasta on ilmoitettu poliisille. Vanhemmille on kerrottu tapahtuneesta.


Ravihevonen kaatui ja kuoli kilpailuissa Jyväskylässä MTV 21:55 08.06

Maalisuoran alussa kaatunut hevonen N.P. Vixu kuoli lauantaina Jyväskylän Killerjärven raviradalla, Hippos kertoo nettisivuillaan.


Lexus Dreamille Eliitin isot rahat – Tähen Toivomus palasi tasolleen iltasanomat 18:26 08.06

Tutut huippuhevoset nousivat valokeilaan Jyväskylän Killerillä.


Ravihevonen kuoli kesken kilpailun Jyväskylässä: ”Traaginen tapahtuma” iltalehti 17:43 08.06

Hevonen on kuollut Jyväskylän Killerin raviradalla. Eliittiravien neljänteen lähtöön osallistunut N.P. Vixu kaatui maalisuoran alussa ja menehtyi. – Toivomme voimia hevosen taustajoukoille. Hevosen menettäminen on traaginen tapahtuma, raviradan toimitusjohtaja Kari Nyyssönen pahoittelee tiedotteessa.


Ravihevonen kuoli kesken kilpailun Jyväskylässä - ”traaginen tapahtuma” iltalehti 17:43 08.06

Hevonen on kuollut Jyväskylän Killerin raviradalla. Eliittiravien neljänteen lähtöön osallistunut N.P. Vixu kaatui maalisuoran alussa ja menehtyi. – Toivomme voimia hevosen taustajoukoille. Hevosen menettäminen on traaginen tapahtuma, raviradan toimitusjohtaja Kari Nyyssönen pahoittelee tiedotteessa.


Hallitseva mestari Jyväskylän Kirittäret palasi raiteilleen kolmen pisteen voitolla Seinäjoen Mailajusseista yle 22:30 05.06

Tämänpäiväisen voiton myötä jyväskyläläiset lähenivät naisten superpesiksen sarjan kärkeä – Porin ja Lapuan joukkueita.


Tuija Rautiaisen kodin päältä ajaa pian 15 000 autoa päivässä – Nelostien laajennus vaatii poikkeuksellisen monen talon purkamista yle 07:45 29.05

Nelostiestä tehdään moottoritietä Jyväskylän pohjoispuolella.


Susanna Ruotsalainen - talokaupat mönkään ja osakkaaksi uuteen firmaan: ”On aivan mahtavaa rakentaa jotain uutta” iltalehti 20:28 24.05

Diili- ja Viidakon Tähtöset -ohjelmista tuttu Susanna Ruotsalainen on löytänyt uuden urapolun. Susanna Ruotsalainen, 45, hurautti torstaina Jyväskylästä Helsinkiin tavatakseen ystäviään Storyvillen terassin kesäkauden avajaisissa. Hän oli jo kovasti odottanut kesää Helsingissä Punavuoren asunnossaan, sillä Jyväskylän asunnon kaupoista oli jo sovittu. Kaupat peruuntuivat viime hetkellä ja nyt Ruotsalainen on kahden asunnon loukussa.


Tommi Mäkinen löi yllättävän kortin pöytään - Juho Hänninen tekee paluun MM-ralliin iltalehti 12:38 23.05

Juho Hänninen tekee paluun rallin MM-sarjaan. Toyota ilmoitti torstaina, että Juho Hänninen kuuluu Sardinian MM-rallissa tallin kuljettajakokoonpanoon yhdessä Ott Tänakin, Jari-Matti Latvalan ja Kris Meeken kanssa. Hänninen, 37, on viimeksi ajanut rallin MM-sarjaa vuonna 2017. Kokeneelle suomalaiselle kauden kohokohta oli kolmas sija Jyväskylän rallissa.


Virkiä kaatoi Kirittäret – tehonsa löytänyt Janette Lepistö rikkoi komeasti 400 juoksun rajan yle 20:29 22.05

Lapuan Virkiä oli naisten Superpesiksessä tyly vieras hallitsevalle Suomen mestarille Jyväskylän Kirittärille.


JYPille menetys – kärkipakki siirtyy Ruotsiin: "SHL on yleisesti rankattu paremmaksi sarjaksi kuin SM-liiga" MTV 13:21 22.05

Jyväskylän JYPin amerikkalaispuolustaja Jake Newton siirtyy Ruotsin pääsarjassa pelaavaan IK Oskarshamniin, kerrotaan ruotsalaisseuran tiedotteessa.


JYPille suuri menetys – kärkipakki siirtyy Ruotsiin: "SHL on yleisesti rankattu paremmaksi sarjaksi kuin SM-liiga" MTV 13:21 22.05

Jyväskylän JYPin amerikkalaispuolustaja Jake Newton siirtyy Ruotsin pääsarjassa pelaavaan IK Oskarshamniin, kerrotaan ruotsalaisseuran tiedotteessa.


Poskisuudelman hirvittävä seuraus: 32-vuotias nainen löi miesystävää leipäveitsellä – 9,5 vuotta vankeutta taposta iltasanomat 16:32 21.05

Jyväskylän Vaajakoskella tammikuisen tapon taustalla oli alkoholinhuuruinen ilta, joka päättyi, kun 32-vuotias nainen löi seurustelukumppaniaan leipäveitsellä rintaan.


Päivän ravivihje: Toto65, Jyväskylä 20.5. iltalehti 06:32 20.05

Monté-lähtö päättää Toto65-pelin. Jyväskylän maanantairavien Toto65-kohteet päättyvät monté- eli raviratsastuslähtöön. Mukana on runsaasti kokeneita kilpureita; vain Cousin Bowl ei ole aiemmin kilpaillut kärryttä. Vihjesysteemin pankeiksi valitaan avauskohteen ennätyskuntoinen Kosen Kimallus sekä Vermossa 09-kyytiä kirinyt Ypäjä Louvre. Toto65-vihjerivi:


40 prosenttia Jokerien Hoitokodin ja keitos ravintolaan keittiöapulaiseksi – Rinteen intoa Saksipotku! KuPS johtoon synkkenivät Trevor Zegras on uhkaili ja velkaa Washingtonille ”Nappasin vain aseen ”Sieltä puuttuu se

Uutiset