Ex-uutisankkuri Pirkko Arstila, 81, puhui Ylellä avoimesti seksistä ja kiimavuosista: ”Seksi on parempaa vanhempana”

iltalehti 10:13 19.10

Arstila vieraili Perjantai-ohjelmassa puhumassa ikäihmisten seksistä. Arstila uskoo hankkivansa itselleen seksileluja vielä hoivakodissa, mikäli siltä tuntuu. Ylen Perjantai-ohjelmassa käsiteltiin 18. lokakuuta aihetta ”kenellä on oikeus seksiin?” Juontaja Sean Ricksin vieraina olivat 81-vuotias Pirkko Arstila ja seksuaaliterapeutti Tanja Roth. Ohjelma lähti rivakasti käyntiin Ricksin kysyessä Arstilalta, koska tämä on viimeksi harrastanut seksiä.


Tuttu juttu -show alkaakin jo tänään: Ohjelmisto uuteen uskoon

iltalehti 09:10 19.10

Parisuhdevisailu sysää tieltään pois Amazing Racen. Aikansa suosikki, hyväntuulinen parisuhdevisailu Tuttu juttu -show tekee tänään paluun tv:seen usean vuoden tauon jälkeen. Perusidea on ennallaan, mutta joitain muutoksiakin on tehty. Niistä näkyvin on Timo Koivusalon uusi juontajapari, Joel Hallikaisen korvaava Susanna Laine. Avausjaksossa kaksikko saa vieraakseen muun muassa Larmin pariskunnan, eli Jutan (ent. Gustafsberg ja Jussila) ja Juhan (ent. Rouvinen).


Timo Koivusalo palaa Tuttu Juttu Show’n juontajaksi vuosien tauon jälkeen: "Tätä on kaivannut tosi paljon"

mtv 17:10 18.10

Timo Koivusalon mukaan ohjelman juontajaksi palaaminen tuntui hämmästyttävän tutulta.


RadioPlay: Runoilija Heli Laaksonen kertoo suhdehuhuista - yhdistettiin Lauri Tähkään romanttisesti: ”Onhan se nyt kauhean namu”

iltalehti 13:34 18.10

Runoilija Heli Laaksonen kertoo podcastissa suhdehuhuista. Runoilija Heli Laaksonen yllättää RadioPlayn Sadun sunnuntaivieras -podcastissa kertomalla suhdehuhuista laulaja Lauri Tähkään liittyen. Hänen mukaansa pari on ollut pitkään ystäviä. Ulkopuoliset ovat yrittäneet viritellä parivaljakon välille romanttisiakin tunteita. - Kyllä sitä silloin tällöin kysytään. En sitä ihmettele, onhan se nyt kauhean namu, kertoo Heli Laaksonen nauraen juontaja Satu Kotoselle.


Tuttu Juttu Show'n juontaja Susanna Laine hehkuttaa Timo Koivusaloa: "Älytön tyyppi"

mtv 09:55 18.10

Tuttu Juttu Show tuo yhteen tavalliset ja julkisuudessa elävät pariskunnat. 


Jenni Alexandrova julkaisi ensimmäisen kuvan erouutisen jälkeen – seuraajat hehkuttavat: "Wow"

mtv 08:02 18.10

Radiojuontaja Jenni Alexandrova viettää parhaillaan lomaa Dubaissa.


Ylen radiojuontaja Jenny Lehtinen valehteli sairastavansa syöpää – ei halunnut kertoa totuutta, sillä taustalla muhi hiljainen kamppailu

iltasanomat 06:29 18.10

Syyllisyys, häpeä ja paha olo. Nuo sanat kuvailevat Jenny Lehtisen mukaan hyvin ylipainoisen syömishäiriötä.


Juontaja Alma Hätönen esitteli vihdoin avopuolisonsa - tässä on BB-äänenä tunnettu Jaakko

iltalehti 19:16 17.10

Juontaja Alma Hätönen saapui Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit-näytöksen ensi-iltaan avopuolisonsa Jaakon kanssa. Suosittu tv- ja radiojuontaja Alma Hätönen, 29, saapui keskiviikkona Juhannustanssit-teatteriesitykseen Tampereelle avopuolisonsa Jaakon kanssa. Almaa on harvoin nähty julkisuudessa avopuolisonsa kanssa. Mies on teatteritaiteen maisteri Jaakko Ohtonen, 30, joka valmistui näyttelijäksi Tampereen Nätystä 2015. Hän on kotoisin Oulusta ja työskentelee vapaana näyttelijänä. - Jos nyt suostumme kuvaan, kun niin kauniisti pyysit, pariskunta totesi Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit -näytelmän ensi-iltakiireessä.


Eero Ettala julkaisi härskin syntymäpäiväkuvan – seuraajat repesivät totaalisesti

mtv 14:55 17.10

Lumilautailija ja juontaja Eero Ettala juhlisti syntymäpäiväänsä.


Tuija Pehkonen onnittelee kihlattuaan Eero Ettalaa syntymäpäivän johdosta - julkaisi hilpeän kuvan synttärisankarista: "Onnea rakas!"

iltalehti 13:02 17.10

Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala kihlautuivat viime kesänä. Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen on julkaissut hauskan syntymäpäiväkuvan kihlatustaan Eero Ettalasta. Kuvassa Ettala ottaa ilot irti leikkipuistosta valokuvaajalle hymyillen. Kuvan saatteeksi Pehkonen on kirjoittanut: – Onnea rakas Eero! (Sata)kolkytviisvee!


Seiska: Suosikkijuontajien parisuhde kriisissä – asuvat eri osoitteissa!

mtv 12:34 17.10

Juontajapariskunta Jussi Heikelä ja Jenni Alexandrova ovat muuttaneet erilleen, kertoo seurapiirilehti Seiska.


USA:n Onnenpyörässä todella hämmentävä tilanne: ”Olen ollut loukussa rakkaudettomassa avioliitossa 12 vuotta”

iltalehti 22:51 16.10

Erikoinen tapaus nähtiin maanantain jakson esittelytilanteessa. USA:ssa on kohistu maanantaista asti paikallisen Onnenpyörän eli Wheel of Fortunen jaksosta, jonka esittelyn yhteydessä San Diegosta kotoisin oleva Blair Davis tekee varsin erikoisen paljastuksen. Kaikki menee normaalisti aina siihen asti, kunnes ohjelman juontaja Pat Sajak pyytää Davista kertomaan perheestään.


Love Island Suomen voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Love Island Suomen -voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Muistatko Popstarsista tähdeksi singahtaneen Kanan? Pudotti 10 kiloa yksinkertaisella muutoksella – ”Jos ihminen haluaa laihtua, hän laihtuu”

iltasanomat 20:10 15.10

Artisti, juontaja Marianna, Kana, Alanen päätti tiputtaa painoaan. -Kun tein päätöksen, en siitä lipsunut, 10 kiloa hoikempi artisti sanoo.


Huomenta Suomi loppuu – Ivan Puopolo lähtee Maikkarilta: ”Kalenterissa hyvin tilaa”

iltalehti 17:05 15.10

Toimittaja ja juontaja Ivan Puopolo kertoi asiasta Twitter-tilillään tiistaina. –?Hyvät kaikki! Täten ilmoitan, että Huomenta Suomen päättymisen myötä olen vailla toimeksiantoja 18.12.2019 alkaen. Olen reipas ja aktiivinen setämies. CV:ssä ei ole "Rakentava twiittaaja" -palkintoa, mutta paljon muuta löytyy! Ja kalenterissa hyvin tilaa, Puopolo kirjoittaa Twitter-tilillään. Varsin ärhäkästä Twitter-tyylistään tunnetun Puopolon Twitter-tilille alkoi tulla tviitin jälkeen pohdintoja, onko Puopolo irtisanottu.


Huomenta Suomen suosikki­juontaja Ivan Puopolo jättää MTV:n – ”kaikenlaiset epäilyt” lähtivät heti lentoon

iltasanomat 16:16 15.10

Huomenta Suomen juontaja Ivan Puopolo kertoo Twitterissä jättävänsä ohjelman.


Huomenta Suomen suosikki­juontaja Ivan Puopolo jättää MTV:n – kommentoi ”kaikenlaisia epäilyjä” nopeasti

iltasanomat 16:16 15.10

Huomenta Suomen juontaja Ivan Puopolo kertoo Twitterissä jättävänsä ohjelman.


Tuttu Juttu Show’n uusi juontaja Susanna Laine hehkuttaa juontopariaan Timo Koivusaloa: "Hän on ihan virtuoosi"

mtv 13:44 15.10

Susanna Laine hyppää innolla uuteen juontotehtäväänsä.


Mikko Leppilampi saattoi tehdä yllättävän Suomen ennätyksen: “Kieltämättä aika hullun siisti saavutus”

mtv 10:17 14.10

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontaja Mikko Leppilampi saattoi tehdä suomalaista tv-historiaa.


hoitaja sanoi ilmaiseksi, Veikkausliigan mestaruus ja loukkaantui, jäi mieleen ”Kyllä siitä ruman, sanoo

Hot topics