Anna: Radiojuontaja Harri Moisio antaisi anteeksi uskottomuuden: ”En näkisi mitään tarvetta lopettaa suhdetta”

iltasanomat 10:04 03.06

Harri Moisio kertoo Annassa, että pettäminen ei ole kynnyskysymys Temptation Island -analyytikkonakin tunnetulle miehelle. Valehtelu sen sijaan olisi vaikea antaa anteeksi.


Viiden aivokasvaimen kanssa taisteleva Birgitta Öunap menetti työnsä ja pian rahat loppuivat – nyt hän laskee kaupassa, riittävätkö ne ruokaan

iltasanomat 07:34 03.06

– En ihan ole itkenyt, mutta vaikeaa on ollut, juontaja Birgitta Öunap sanoi.


Somessa sytyttiin Sami Kurosen kuvasta: "Aina niin komeana, että pahaa tekee"

mtv 15:48 02.06

Radiojuontajan julkaisema kuva sai päät pyörälle. 


Ruotsalainen televisiojuontaja muistelee tyttärensä odotusta kauhulla: ”Muistan nilkuttaneeni kipsatun jalan, suuren mahan ja valtavien rintojeni kanssa”

iltalehti 09:03 02.06

Eva Ulrika Jonsson tunnetaan Isossa-Britanniassa. Ruotsalainen Eva Ulrika Jonsson tunnetaan Isossa-Britanniassa televisiojuontajana ja televisiokasvona. Jonsson tunnetaan esimerkiksi Gladiaattorit -ohjelman brittiversion juontajana. Jonsson juhli viikonloppuna tyttärensä syntymäpäivää. Martha on nyt 16-vuotias. Syntymäpäivän kunniaksi Jonsson teki runsaasti päivityksiä Instagram-tililleen sekä tarinaominaisuudella että julkaisemalla kuvia tyttärensä omalla sivullaan. Äiti esimerkiksi kertoo antaneensa tyttärelleen lempinimen ”Moo”, koska lapsen ripset olivat niin pitkät. Myös lehmillä on pitkät ripset, joten äiti alkoi kutsua Marthaansa Mooksi.


Suosikkijuontaja Alma Hätönen iloitsee asuntokaupoista – muuttaa uuteen kotiin näyttelijärakkaansa kanssa

iltasanomat 09:15 01.06

Se on sitten muutto edessä.


Susanna Laine paljastaa hakeneensa lukion jälkeen laulajaksi Savonlinnan oopperajuhlille: "Minussa on aina ollut sellaista pohjalaista yritteliäisyyttä"

mtv 14:05 31.05

Joonas Nordman show'n viimeisessä jaksossa vieraana nähtiin juontaja ja näyttelijä Susanna Laine. 


Mikko Leppilampi sai yllättävän työpestin kesäksi – kyseessä täysin uusi aluevaltaus: ”Haluan muistella tätä kiikkustuolissa!”

iltasanomat 14:54 29.05

Juontajakonkari sai tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä.


Mikko Leppilampi ei pelkää urahaasteita – kannustaa kokeilemaan uusia asioita rohkeasti: ”Yritän heittäytyä täysillä”

iltalehti 11:31 29.05

Mikko Leppilampi tarkastelee radiojuontajuuttaan työharjoittelun kannalta. Monitaituri Mikko Leppilampi on suomalaisille tuttu näky niin televisiosta, valkokankaalta kuin musiikin saralta. Heinäkuussa hän aloittaa ensi kertaa radiojuontajana. Vuosien varrella Leppilampea on kosiskeltu aikaisemminkin radioon, mutta aikataulut ovat menneet ristiin.


Putous-voittajan yllättävä aluevaltaus – Mikko Töyssy aloittaa radiojuontajana

iltalehti 06:32 29.05

Mikko Töyssy toimii Radio Novan kesäjuontajana heinäkuussa. Monet muistavat Mikko Töyssyn tämän kevään Putouksesta, kun hänen hahmonsa Urmas Viilunki hauskuutti kansalaisia erilaisilla talousneuvoillaan. Tuleva kesä on Töyssylle ainutlaatuinen, sillä hän aloittaa Radio Novan kesäjuontajana. Töyssyn lisäksi radio Novan aamuissa kuullaan Ilkka ”Ile” Uusivuori sekä Mikko Leppilampi.


Koronakaranteeni sammutti rakkauden – tennis­miljonääri ja juontaja-malli ajautuivat eroon: ”Tunteita ei enää ole”

iltasanomat 22:42 28.05

Yhteistä koronakaranteenia viettäneiden Juan Martin Del Potron ja Sofia Jimenezin rakkaustarina tuli tältä erää päätökseen.


Rasismikohun keskelle joutunut Jimmy Fallon pyytää anteeksi sketsiään: ”Ei tekosyitä”

iltalehti 20:20 28.05

Juontaja Jimmy Fallonia syytetään rasistiksi viikonvaihteen aikana viraaliksi levinneen sketsin vuoksi. Suosikkijuontaja ja koomikko Jimmy Fallon, 45, on päätynyt rasismikohun keskelle, kun vanha sketsi nousi hiljattain takaisin päivänvaloon. The Tonight Show’n isäntänä toimiva Fallon imitoi vuonna 2000 Saturday Night Live -ohjelmassa koomikko Chris Rockia kasvot tummanruskeaksi meikattuna ja peruukkiin sonnustautuneena. Viime päivinä sketsi on levinnyt Twitterissä ja Fallonia syytetään rasistiksi. Aihetunniste #JimmyFallonIsOverParty (vapaasti suomennettua Jimmy Fallon on ohi -juhlat) nousi palvelussa trendaavaksi eli eniten käytettyjen joukkoon maanantaina.


Näyttelijä Jasmin Hamid paljastaa tulevan lapsensa sukupuolen: ”Pikkusisko”

iltalehti 14:40 28.05

Näyttelijä Jasmin Hamidin toista lasta odotetaan syntyväksi syksyllä. Juontaja ja näyttelijä Jasmin Hamid, 36, odottaa toista lastaan. Hamidilla on miehensä Santtu Hulkkosen kanssa ennestään puolitoistavuotias Adil-poika. Näyttelijä paljasti keskiviikkona, että syksyllä syntyvä pienokainen on tyttö. Hamid kertoi asiasta Instagram-päivityksellä. Kuvassa Hamid ja perheen esikoinen poseeraavat vaaleanpunaisen ilmapallon kanssa, jossa lukee Baby Girl eli tyttövauva.


Shirly Karviselle tarjottiin yllättäen roolia Salkkareiden spin-off-sarjassa: ”Ajattelin, että ehdottomasti otan tämän vastaan”

iltalehti 12:13 28.05

Shirly Karvinen on mukana Salatut elämät -sarjan spin-off-sarja Pihlajasadun uudella kaudella. Radiojuontaja ja Miss Suomi Shirly Karvinen on mukana suositun Salatut elämät -sarjan spin-offin, Pihlajasatu-sarjan kolmannella kaudella. Pihlajasadun kolmannella kaudella kurkistetaan jälleen kaikille tutun Ulla Taalasmaan kristallipalloon ja nähdään millaista arki Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat menneet toisin. Tällä kertaa selviää millaisia Dahlia Mustavaaran ja Helenan elämät olisivat voineet olla.


Eeva: Kun tv-juontaja Ella Kannisen perhe palasi Pohjois-Italiasta Suomeen, he huomasivat ihmisten käytöksessä tylyn muutoksen

iltasanomat 11:05 27.05

Juontaja Ella Kanninen kertoo tuoreessa Eeva-lehden haastattelussa, että kun hänen perheensä saapui Suomeen, hän huomasi ihmisten karttavan heitä.


Esikoistaan odottava Tuija Pehkonen julkaisi upean raskauskuvan – sädehtii onnea pyöristyneen vatsansa kanssa

mtv 12:27 26.05

Juontajatähti Tuija Pehkonen julkaisi soman raskauskuvan Instagramissa.


Jenni Alexandrova täyttää 40 vuotta: "Paljon iloa, paljon surua, ra?piko?intia?, oppimista"– tältä kuvankaunis juontaja näytti seitsemän vuotta sitten

mtv 10:45 25.05

Jenni Alexandrova on suosittu radiojuontaja ja tv-tähti.


Jenni Alexandrova 40 vuotta! Julkaisi tyhjentävän päivityksen kuluneesta vuosikymmenestä: ”Paljon surua, räpiköintiä, oppimista”

iltasanomat 08:10 25.05

Jenni Alexandrova täyttää tänään maanantaina pyöreitä. Juontajan aamu alkoi maistuvalla syntymäpäivän yllätyksellä.


Jenni Alexandrova täyttää 40 vuotta – katso kuvat vuosien varrelta: ”Koen olevani parhaassa mahdollisessa iässä”

iltalehti 08:02 25.05

Juontaja Jenni Alexandrova täyttää tänään 40 vuotta. Juontaja Jenni Alexandrova täyttää tänään maanantaina 40 vuotta. Juontaja julkaisi sunnuntaina Instagram-päivityksen, jossa muistelee mennyttä vuosikymmentä ja pohtii koittavaa syntymäpäiväänsä. Kuvassa Alexandrova makaa sängyllä ja katsoo hymyillen kaukaisuuteen. – Olihan se aikamoinen vuosikymmen. Paljon iloa, paljon surua, ra?piko?intia?, oppimista, juontaja kuvailee kolmekymppisiään.


Sokkipotkut saanut Sampo Marjomaa rakentaa tulevaisuutensa uusiksi: ”Useampi pulla ja rauta tulessa”

iltalehti 18:54 22.05

Hauskat kotivideot -ohjelmasta tutun Sampo Marjomaan työpesti päättyi 15 vuoden jälkeen yllätyspuheluun. Tv-juontaja Sampo Marjomaa on ollut suomalaisten olohuoneissa jo 15 vuoden ajan Hauskat kotivideot -ohjelman myötä. Yllättäen miehen pesti päättyi, kun Sampon tilalle palkattiin tubettajana tutuksi tullut Roni Bäck.


Me Naiset: Hauskat kotivideot -ohjelman keulakuva Sampo Marjomaa sai yllättävän puhelun – 15 vuoden juontajapesti päättyi kuin seinään: "Sanottiin diplomaattisesti, että tämä loppuu tähän"

mtv 16:20 22.05

Sampo Marjomaan paikalle tulee tubettajana tunnettu Roni Back.


Hot topics