Mikko Leppilampi hautasi isoisänsä, 97, - Veikko-papalta tärkeä oppi rohkeudesta ja intohimosta iltalehti 17:10 16.08

Äskettäin lähes satavuotiaana menehtynyt isoisä oli Mikko Leppilammelle esikuva monessa. Näyttelijä, juontaja ja laulaja Mikko Leppilampi osallistui viime viikonloppuna isoisänsä hautajaisiin Pohjois-Pohjanmaalla. Leppilampi kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä kauniisti isoisästään ja julkaisi myös videon, jolla esiintyi yhdessä isänsä, gospel-laulaja Jukka Leppilammen kanssa siunaustilaisuudessa. Leppilammelle rakas ja läheinen isänisä menehtyi 97-vuotiaana.


Piritta ja Niklas Hagmanin tytär joutui sairaalaan – tehtiin sama leikkaus kuin isälleen samanikäisenä: ”Heillä on aina ollut oma salainen kielensä” iltalehti 19:07 14.08

Operaatio sujui juontajanakin tunnetun Piritta Hagmanin mukaan hyvin. Ex-missi Piritta Hagman kertoo Instagramissa, että hänen ja ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin Eliana-tytär on käynyt tyräleikkauksessa. Operaatio sujui hyvin. Julkaisemansa kuvan yhteydessä Piritta kirjoittaa koskettavasti Niklaksen ja Elianan välisestä suhteesta. Koko tekstin voit lukea täältä.


Mikko Leppilampi lapioi hiekat sotaveteraanivaarinsa haudalle: ”Hyvää matkaa, rakas Veska-Pappa!” iltalehti 11:17 12.08

Mikko Leppilampi esitti pappansa hautajaisissa koskettavan laulun. Näyttelijä Mikko Leppilammen isoisä on kuollut. Mikko kertoo Instagramissaan saattaneensa rakkaan papan haudan lepoon Ylivieskassa. – No nin, Pappa. Löyty sulle hyvä paikka. Just siitä joen puoleisesta nurkasta, jonne Mummi sut toivoikin. Nahkalan vierestä niiden kahden suuren koivun suojassa. Siin on muuten Ala-Leppilammen Mikkokin melkein suoraan vastapäätä. Sankareiden joukkoon pääsit! Mikko kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


Emilia Vuorisalmi jäi tyhjän päälle rankan eron jälkeen: ”Ei autoa, ei kotia. Vaatteet muuttolaatikoissa jossain kellarin perukoilla” iltalehti 12:19 07.08

Lääkäri ja kirjailija kertoi heinäkuussa eronneensa kaksi vuotta kestäneestä suhteestaan. Televisiosta tuttu juontaja sekä lääkäri Emilia Vuorisalmi avautui yllättäen Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä. Kesä on ollut kirjailijalle poikkeuksellisen rankka. Tekstinsä hän aloittaa kohtalokkaasti sanoilla ”Opetuksen kesä 2019.” – Ei autoa, ei kotia. Vaatteet muuttolaatikossa jossain kellarin perukoilla. Tulevassa kodissa täysremppa, joten lomaan sisältyy keittiön suunnittelu, lattioiden, kaakeleiden ja maalien valinta, lukemattomia Bauhaus ja Ikea reissuja ja tuhansia kilometrejä autossa, Vuorisalmi kertoo.


Lihaskimppu tekee yllätyspaluun! Matt Kroc otti naisen nimen, tähtää miesten kehonrakennuskisoihin: ”Alfauroksen ja transgenderin yhdistelmä tekee minusta uniikin” iltalehti 09:24 01.08

Matt Krocin ulostulo häkellytti vuonna 2015. Nyt Janae Marie Kroc tekee paluun kehonrakennukseen. Yhdysvaltalainen Matt Kroc oli maailmanlaajuisesti tunnettu kehonrakentaja–voimanostaja vielä vuonna 2015. Hän pitää hallussaan voimanoston maailmanennätystä 100-kiloisten sarjassa. Neljä vuotta sitten hänen julkaisemansa tiedote yllätti kaikki. Kroc päätti vaihtaa sukupuoltaan ja vetäytyi kokonaan kilpauralta.


Lihaskimppu tekee yllätyspaluun! Matt Kroc otti naisen nimen, tähtää miesten kehonrakennuskisoihin: ”Alfauroksen ja trangenderin yhdistelmä tekee minusta uniikin” iltalehti 09:24 01.08

Matt Krocin ulostulo häkellytti vuonna 2015. Nyt Janae Marie Kroc tekee paluun kehonrakennukseen. Yhdysvaltalainen Matt Kroc oli maailmanlaajuisesti tunnettu kehonrakentaja–voimanostaja vielä vuonna 2015. Hän pitää hallussaan voimanoston maailmanennätystä 100-kiloisten sarjassa. Neljä vuotta sitten hänen julkaisemansa tiedote yllätti kaikki. Kroc päätti vaihtaa sukupuoltaan ja vetäytyi kokonaan kilpauralta.


Hollywood-tähti Anne Hathaway odottaa toista lastaan – julkisti raskauden Instagram-kuvalla: ”Tämä ei ole elokuvaa varten...” iltalehti 08:43 25.07

Näyttelijä esittelee vauvavatsaansa somessa. Hollywood-näyttelijä Anne Hathaway, 36, on raskaana. Hän kertoo asiasta Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä. Nainen esittelee pyöreää vatsaansa ja vitsailee, ettei kyseessä ole leffapuvustukseen kuuluva tekovatsa. – Tämä ei ole elokuvaa varten, näyttelijä vitsailee.


Maailman nuorin miljardööri Kylie Jenner avautuu ahdistuksestaan: ”Elämäni ei ole täydellistä” – fanit raivostuivat iltalehti 01:54 17.07

Miljardööri kertoo kärsineensä ahdistuksesta koko ikänsä. Mediapersoona ja yrittäjä Kylie Jenner avautuu yllättäen Instagram-tilillään kokemastaan ahdistuksesta. Sometähti jakoi pitkän tekstin Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä. Tekstinsä aluksi tähti kirjoittaa olevansa kiitollinen itsestään.


Radio Suomipop saa yllättävän uuden juontajan – Hanna Pakarinen hyppää uuteen pestiin iltalehti 20:37 12.07

Hanna Pakarista voi kuunnella ensi maanantaista lähtien Radio SuomiPopilla. Vuonna 2004 ensimmäisen Idols-kilpailun voittanut Hanna Pakarinen juontaa ensi maanantaista alkaen Radio SuomiPopin iltapäiviä. Pesti on kahden viikon mittainen, mutta muusikko on asiasta innoissaan. – Tää pörröpää viihdyttää teitä jutuilla pari viikkoa ens maanantaista lähtien SuomiPopin iltapäivissä! Kivaa pitkästä aikaa tehdä suoraa radiota! Pakarinen kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


Valtteri Bottas julkaisi upean kuvan pyörälenkiltään – ”Kannatti herätä aikaisin” iltalehti 17:24 06.07

Valtteri Bottas kävi pyöräilemässä auringonnousun aikaan. Valtteri Bottas kävi lauantaiaamuna pyörälenkillä Monacon upeissa maisemissa. Suomalainen oli liikkeellä jo puoli kuudelta aamulla, kun aurinko oli vasta nousemassa. Maisemien puolesta ajankohta oli täydellinen. – Kannatti herätä aikaisin, Bottas kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteyteen.


Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia veivät pikkuprinssinsä kukkakedolle - prinssi Alexander, 3, varastaa huomion: ”Peikkopoika” iltalehti 07:57 02.07

Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia ovat kolme- ja yksivuotiaiden poikien vanhempia. Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia toivottavat Instagramissa julkaisemansa perhepotretin ohessa someseuraajilleen kaunista kesää. Kuvassa Carl Philip pitelee esikoispoikaansa prinssi Alexanderia, 3, sylissään. Prinsessa Sofian sylissä nököttää kuopus, yksivuotias prinssi Gabriel. Isä ja Gabriel ovat sonnustautuneet sinisen sävyisiin vaatteisiin ja äiti ja Alexander punaiseen. Sofialla on yllään pitkä kukallinen mekko. Perhe on asettautunut kuvattavaksi kukkakedolle, sillä taustalla näkyy paljon päivänkakkaroita.


Iranin hallinnon näki ohi nihkeään tasapeliin sitten edessä pöllähti

Uutiset