Risto Dufva kommentoi lähtöään Jukureista – puhuu myös Ville Niemisen Pelicans-valinnasta: "En koe itseäni mitenkään kaltoin kohdelluksi" MTV 21:57 13.03

Risto Dufva sanoo ammattilaisurheiluun kuuluvien vastuiden olleen ratkaisemassa hänen lähtöään Jukurien päävalmentajan paikalta. Päätös oli jokseenkin yllättävä, sillä vasta joulukuussa Jukurit oli julkistanut kahden vuoden jatkosopimuksen Dufvan kanssa.


Dufvan lähtö hämmästytti Jukurien valmennusryhmässä: "Iso yllätys" MTV 20:06 13.03

Jukurien apuvalmentaja Juuso Hahl yllättyi Risto Dufvan ja mikkeliläisseuran teiden erkanemisesta. Dufva ja Jukurit olivat julkaisseet joulukuussa kaksivuotisen jatkosopimuksen, mutta Jukurit tiedotti tänään, että sopimus on purettu.


Jukurit-pomo kommentoi Dufvan lähtöä – "Keskustelut olivat pitkät" MTV 18:55 13.03

Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka kommentoi Risto Dufvan lähtöä mikkelisseuran päävalmentajan paikalta niukkasanaisesti.


Risto Dufvan ja Jukurien tiet eroavat - kahden vuoden jatkosopimus purettiin iltalehti 18:36 13.03

Jukureita kaksi kautta valmentanut Risto Dufva ei jatka mikkeliläisseuran päävalmentajana. Jukurit kertoi tiistai-iltana Risto Dufvan jättävän seuran. Osapuolten välille marraskuussa solmittu kahden vuoden jatkosopimus on purettu. - Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja, ja kauden päättyessä katsoimme, että minä olen kantanut korteni kekoon, Dufva sanoo seuran kotisivuilla.


Taas purettiin valmentajan sopimus SM-liigassa – Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana iltasanomat 18:30 13.03

Jukurien käskijä vaihtuu ensi kaudeksi.


Yllätysuutinen: Risto Dufva jättää Jukurit – "Aika etsiä uutta verta peräsimeen" MTV 18:08 13.03

Risto Dufvan ja Jukurien syksyllä solmima kahden vuoden päävalmentajasopimus on purettu. Dufva ei jatka enää Jukurien peräsimessä.


Tässä ovat SM-liigan pudotuspeliparit! iltalehti 19:38 10.03

Runkosarjan päätöskierros ei pitänyt sisällään yllätyksiä. SM-liigan 60 ottelun pituinen runkosarja saatiin pelattua loppuun lauantaina. Kärpät oli jo aikoja sitten varmistanut runkosarjan voittonsa. Myös TPS:n kakkossija oli varma ennen lauantaita, samoin kabinettipäätöksellä SM-liigaan nostettujen Jukurien, KooKoon ja Sportin jääminen kellarikerrokseen eli sijoille 13, 14 ja 15. HPK:n ja Ilveksen jääminen säälipudotuspelien ulkopuolelle oli myös varmistunut jo ennen päätöskierrosta.


Maalivahti-ikoni Jussi Markkasen viimeinen runkosarjapeli päättyi tappioon iltalehti 21:28 09.03

Jussi Markkanen pelasi uransa viimeisen Liiga-runkosarjakamppailun. Pelillisesti panoksettoman SaiPa-Jukurit-kamppailun teemana oli konkarimaalivahti Jussi Markkasen juhlistaminen tifoin, puhein ja muin juhlallisuuksin. Jukurit oli kuitenkin tyly juhlavieras ja esiintyi kauden viimeisessä ottelussaan varsin ärhäkästi ─ ja lopulta myös voitokkaasti. Avauserän trap-karkelot jättivät niukasti kerrottavaa jälkipolville, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Kuparisen rikkoi Jukurien Turo Asplund tarkalla rannekudillaan itseensä nähden oikeanpuoleisen b-pisteen tietämiltä.


Hattu päästä, tämä oli Jussi Markkasen ilta iltasanomat 20:58 09.03

Lappeenrannassa juhlittiin perjantaina Jussi Markkasen upeaa uraa. SaiPan ja Jukurien osalta runkosarjan päättänyt kamppailu päättyi lopulta mikkeliläisten 2–1-jatkoaikavoittoon.


"Mestiksen mestaruutta" SM-liigassa juhlinut Jukurit-pomo: "Jos ei huumoria mahdu maailmaan, aika oudolta tuntuu" MTV 17:40 09.03

Mikkelin Jukurit hävisi eilen Tapparalle jatkoajalla 3–4, mutta varmisti samalla SM-liigassa 13. sijan ja sen, että KooKoo ja Sport jäävät sarjataulukossa taakse. Kohu nousi, kun Jukurien hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka hehkutti pukukoppikäytävällä muun muassa Kiekkoareenan mukaan, että "Mestiksen mestaruus varmistui".


KooKoo-pomolta hurja ryöpytys Jukurien omistajalle - pelaajille luvattiin erikoiset bonukset: ”Sillä ei ole katinpaskan merkitystä!” iltalehti 15:01 09.03

KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa ei ymmärrä Jukurit-johdon puheita 13. sijasta maksettavista bonuksista. Mikkelin Jukurien toinen kausi Liigassa päättyy 13. sijaan. Ensimmäisellä liigakaudellaan mikkeliläiset olivat 11:nsiä ja jäivät ensimmäisenä joukkueena pudotuspelien ulkopuolelle. Tämän kauden kaksi pykälää huonompi sijoitus lienee Jukureissa pettymys, mutta toisen pääomistajan Jukka Toivakan puheiden perusteella joukkue saavutti ainakin yhden tavoitteensa.


SM-liigaseura Jukurien pomon lausahdus kohahdutti – ”Se oli vitsipuhetta” iltasanomat 11:58 09.03

Jukurit hävisi, mutta seurassa juhlittiin silti 13. sijan varmistumista.


Kolumni: Jukurien ei pitäisi pelata Liigassa, se rapauttaa sarjan uskottavuutta jatkoaika.com 10:00 09.03

Jukurit on itse osoittanut, että Liiga teki virheen nostaessaan mikkeliläisseuran pääsarjaan. Siitä on tullut sarjan muille seuroille riippakivi.


Kaikki päättyy aikanaan: Jukurien kausi ja Markkasen ura viimeistä silausta vailla jatkoaika.com 09:00 09.03

SaiPa ja Jukurit päättävät runkosarjansa päivää ennen Liiga-seurojen enemmistöä. Ottelu on loppusijoitusten kannalta panokseton, ja suurin mielenkiinto kohdistuukin Jussi Markkasen kunniaksi järjestettäviin juhlallisuuksiin.


Jukurit juhli jopa sijaa 13 – ”Mestiksen mestaruus varmistui” iltasanomat 00:35 09.03

Jukurien toinen pääomistaja Jukka Toivakka hehkutti ”Mestiksen” mestaruutta.


Lukolle jo kuudes kotitappio putkeen iltalehti 22:16 06.03

Pudotuspelit ovat karanneet jo ajat sitten Mikkelin Jukurien tavoittamattomiin, mutta joukkueessa riittää silti tahtoa taistella hamaan loppuun asti. Tiistaina mikkeliläisten taistelutahdon sai kokea Rauman Lukko. - Emme olisi tulleet Raumalle ottelua edeltävänä päivänä, jos olisimme luovuttaneet etukäteen, painotti Jukurien päävalmentaja Risto Dufva ottelun alla.


Lähteelle jatkopesti Jukureihin ? "Mikkeliläisen jääkiekkotarinan suuria sankareita" jatkoaika.com 12:23 05.03

Nestori Lähteen ja Jukurien välinen jatkosopimus on vuoden mittainen.


Lähteelle jatkopesti Mikkeliin jatkoaika.com 12:23 05.03

Nestori Lähteen ja Jukurien välinen jatkosopimus on vuoden mittainen.


Tyhjennysmyynti alkoi: TPS kaappasi Jukurien pisterohmun iltalehti 10:45 12.02

Jukureissa viimeiset puolitoista vuotta kiekkoillut Zach Budish siirtyy TPS:aan loppukaudeksi. Jenkkihyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 49 ottelussa tehot 15+17=32. - Zach on ollut tehokas pelaaja Liigassa viime kaudet. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki arvioi seuran tiedotteessa.


Uutiset