Irja Askola kertoo tänään tv:ssä saamastaan törkypostista: ”Toivottavasti islamilaiset miehet raiskaavat teidät” iltalehti 08:15 19.04

Suomen ensimmäinen naispiispa Irja Askola kuvailee Ylelle saamaansa postia rankaksi. Suomen ensimmäinen naispuolinen piispa Irja Askola on miettinyt jälkeenpäin, kuinka hän onkaan kestänyt saamaansa rankkaa törkypostia. Askola kertoo kokemastaan vihapuheesta tänä iltana Itse asiassa kuultuna -ohjelmassa toimittaja Juho-Pekka Rantalalle. Askola pystyy jaottelemaan törkeän kritiikin kolmeen kategoriaan. Yksille oli kertakaikkisen mahdotonta hyväksyä naista hengelliseksi johtajaksi. Toisten viha ja solvaukset kumpusivat Askolan maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoihin liittyvistä kannanotoista. Heitäkin oli, jotka näkivät punaista, kun Askola puolusti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia.


Näistä syistä huippupelaajat kieltäytyvät Leijonien MM-komennuksesta – puheet raskaasta kaudesta ovat lopulta sanahelinää iltalehti 07:11 19.04

Suomen MM-joukkueessa nähdään tänä keväänä poikkeuksellisen vähän vahvistuksia NHL:stä ja KHL:stä. Iltalehti selvitti, miksi. Kevin Lankinen, Henri Jokiharju, Juho Lammikko. Siinä toistaiseksi Suomen tulevan MM-joukkueen vahvistukset Pohjois-Amerikasta. Kolmikon lisäksi NHL:ssä pelasi 17 suomalaista, joiden kausi on jo ohi. Yksikään heistä ei ole saapumassa jokakeväisiin MM-karkeloihin. Onneksi apuja saadaan KHL:stä? Ei pahemmin. Nykyisestä Leijonien MM-leiriryhmästä ainoastaan kolme pelaajaa kiekkoili kuluvalla kaudella idän suuressa kiekkoliigassa Jokerien pelaajien lisäksi.


Leijonien GM Jere Lehtinen suitsuttaa tuoreimpia MM-vahvistuksia – katse pysyy silti Pohjois-Amerikassa: "Seuraamme NHL:ää joka päivä" MTV 13:40 18.04

Leijonat tiedotti keskiviikkona, että NHL-kautensa päättäneistä pelaajista ainoastaan Henri Jokiharju, Juho Lammikko ja Kevin Lankinen liittyvät Suomen MM-joukkueeseen. Leijonien GM Jere Lehtisen mukaan NHL-pelaajien tilannetta seurataan jatkuvasti.


TIS: Juhon puhumattomuus turhauttaa Fannia: ”Alkaa tulla vähän liikaa ’En mää tiiä’ -vastauksia” iltalehti 12:34 18.04

Temptation Island Suomessa jatketaan treffailua, mutta yksi asia ihmetyttää Juhon ja Jöbiksen treffikumppaneita: Miksi nämä eivät puhu parisuhteestaan? Edellisillan bileissä miesten saarelle tupsahtanut uusi sinkku, Pauliina, on otettu hyvin vastaan. Varsinkin Iiro on naisesta suorastaan pähkinöinä. Treffeille nämä kaksi eivät kuitenkaan vielä pääse. Sen sijaan Juho ja Fanni lähtevät sivuvaunuajelemaan, Juuso ja Niina salille.


Leijonille masentavia uutisia Pohjois-Amerikasta – katseet kääntyvät näihin NHL:n pudotuspeleissä taisteleviin suomalaistähtiin MTV 20:25 17.04

Leijonat tiedotti keskiviikkona, että jo kautensa päättäneistä NHL-pelaajista vain Henri Jokiharju, Juho Lammikko ja Kevin Lankinen vahvistavat Suomen joukkuetta kevään MM-kisoissa.


Nämä 17 NHL-pelaajaa eivät tule MM-Leijoniin - katso koko lista iltalehti 18:22 17.04

Jääkiekkoliiton tuore tiedote NHL-vahvistuksista tarkoittaa sitä, että peräti 17 suomalaista NHL-kautensa jo päättänyttä miestä jättää MM-kisat väliin. Juho Lammikko, Kevin Lankinen, Henri Jokiharju. Siinä ovat kolme pelaajaa, joiden Jääkiekkoliitto tiedotti vahvistavan Leijonia MM-kisoissa. Siinä on myös tällä erää koko vahvistussaalis, sillä tiedote sisälsi myös perin ikävän viestin: – Muita kautensa jo päättäneitä NHL- tai KHL-pelaajia ei tänä keväänä nähdä maajoukkueessa.


Leijonat sai ensimmäiset vahvistuksensa Pohjois-Amerikasta – Barkov ja Koskinen eivät ole mukana yle 17:48 17.04

Henri Jokiharju, Juho Lammikko ja Kevin Lankinen liittyvät Leijonien leiriryhmään. Sivuun jää moni kautensa jo päättänyt NHL-pelaaja.


Leijonat sai ensimmäiset vahvistuksensa Pohjois-Amerikasta – Barkov ei mukana yle 17:48 17.04

Henri Jokiharju, Juho Lammikko ja Kevin Lankinen liittyvät Leijonien leiriryhmään.


Leijonilta synkkiä uutisia NHL-miehistä - kolme vahvistusta Pohjois-Amerikasta, muita ei tulossa: ”Jokaisella on omat syynsä” iltalehti 17:30 17.04

Leijonat tiedotti vihdoin NHL-pelaajien tilanteesta. Maalivahti Kevin Lankinen (Rockford IceHogs), puolustaja Henri Jokiharju (Chicago Blackhawks), ja hyökkääjä Juho Lammikko (Florida Panthers) liittyvät ensi viikolla Leijonien MM-leiriryhmään. Samalla tiedotettiin, että muita kautensa jo päättäneitä NHL- tai KHL-pelaajia ei tänä keväänä nähdä maajoukkueessa.


Voittokoneen valmentaja realistisena: ”Vastassa aiempaa kovempia ja rutinoituneempia” iltasanomat 08:50 17.04

Juho Ihamuotila tuo lupaavan Knocking Matchin maltillisena uran ensimmäiselle pitkälle matkalle.


HJK vaikeuksissa Kuopiossa – maalivahti Maksim Rudakov venyi huipputorjuntoihin iltasanomat 18:08 13.04

Juho Hyvärinen nousi RoPSin sankariksi ottelussa KPV:tä vastaan.


Interin kiri ei riittänyt – SJK nappasi vierasvoiton Turussa iltasanomat 18:08 13.04

Juho Hyvärinen nousi RoPSin sankariksi ottelussa KPV:tä vastaan.


Nyt puhuu Temppareiden TT: Edes omat vanhemmat eivät nähdyistä sänkypuuhista hätkähtäneet – ”Sehän on ihan normaalia!” iltalehti 20:11 12.04

Yksi Temptation Island Suomen sinkuista, TT eli Taru-Tiina, kohahdutti katsojia keskiviikkona nähdyssä jaksossa. Mikään ei kuitenkaan kaduta saati hävetä. Temptation Island Suomessa nähtiin keskiviikkona viidennen kauden kohahduttavin hetki, kun sinkku-TT päätti ottaa hommat omiin käsiinsä ja auttaa seksin puutteesta kärsinyttä varattua Juhoa. Ohjelmassa TT kertoo omin sanoin:


TIS: ”Pystytystalkoot” olivat Jöbikselle liikaa – ”Ei siitä enää parisuhdetta saa” iltalehti 22:31 11.04

Tällä kertaa Temptation Island Suomen iltanuotiolla eniten järkyttyi Jöbis. Iltanuotiolle ensimmäisinä marssineet miehet saivat valita, katsotaanko videoita vai ei. – Tiedät itsekin, että kaikki ei ole mennyt kuin Strömsössä, Sami Kuronen sanaili pöllille istahtaneelle Juholle.


TIS: Sinkku-TT selostaa nyt avoimesti, mitä ihmettä makuuhuoneen kimppatouhuissa tapahtui iltalehti 16:00 11.04

Temptation Island Suomessa heräillään lapasesta lähteneiden bileiden jälkeiseen aamuun. Miesten saarella iltabileet keskeyttänyt trooppinen myrsky sai tunnelman huuruun makuuhuoneessa. Fanni ja TT päätyivät Juhon kanssa samaan sänkyyn ja TT otti hommat sananmukaisesti hanskaan. – Se oli vähän hämmentävä tilanne, kun luulin, että aletaan nukkua, mutta sitten näin siinä Juhon tyyliin alasti, Fanni kertaa illan tapahtumia kameroille.


Sportille kolme hyökkääjävahvistusta - Hermeksen tehomies Markkula Vaasaan jatkoaika.com 14:12 11.04

Sport vahvistaa hyökkäystään kolmella uudella pelaajalla, kun Juho Liuksiala, Aaro Vidgren ja Samu Markkula siirtyvät vaasalaisryhmään.


TT ja Juho pystyttivät telttaa, mutta uudet TIS-jaksot jäivät näkemättä - somessa raivotaan: ”Keskiviikko pilalla” iltalehti 08:31 11.04

Twitterissä kuittaillaan, että uusimmat Temptation Island Suomi -jaksot jäivät näkemättä Ruutu+-palvelun toimimattomuuden takia. Temptation Island Suomi -sarjan ehkä härskeimmistä käänteistä tuli vastaan keskiviikkoisessa jaksossa, jossa myrsky iski paratiisiin, ja muutti bileillan kulkua. Fifty Shades of Temptation -teemalla alkanut bailuilta päättyi nimittäin siihen, että alun perin Atsoa haikaillut TT otti ”homman käsiinsä” ja laittoi Juholle pystyyn teltanpystytystalkoot. Sinkkunaiset kommentoivatkin häkeltyneinä jakson käänteitä kameralle. He eivät olleet uskoa, että TT ja Juho päätyisivät saman peiton alle.


Onko tässä härskein TIS-käänne ikinä? – "Juholla on housut alhaalla ja TT runkkaa" iltalehti 22:32 10.04

Temptation Island Suomessa suudeltiin sinne ja tänne, mutta pisimmälle homma lipsahti TT:llä ja Juholla. Sinkkunaisten selostus ei jättänyt paljon arvailujen varaan. Temptation Island Suomen iltabileissä heitettiin riettaampaa vaihdetta silmään, kun teemana oli Fifty Shades of Temptation. Ensin pelattiin vähän totuutta ja tehtävää sekä En ole koskaan -peliä, mutta sitten homma alkoi lähteä lapasesta. Tai no, tuli siinä jo alkuillasta selväksi esimerkiksi se, että Lotan kaapista löytyy anaalitappi. Hän tykkää muutenkin vähän rajummasta seksistä, kun taas päivän treffikumppani, Paavo, ei näe esimerkiksi sidontaa omana juttunaan.


Ylivoimainen Iivo Niskanen mietti keskeyttämistä: ”Olin aika lujilla kertakaikkiaan” – lankomies sai hopeaa iltalehti 18:33 07.04

Viidenkympin Suomen mestaruus tuli Ylitorniolla. Niskasen lankomies Juho Mikkonen sai hopeaa ja Joni Mäki pronssia. Neljännen SM-kullan neljännessä perättäisessä SM-startissa reilun viikon sisään ottanut Iivo Niskanen kertoi harkinneensa keskeyttämistä Ylitornion rankassa 50 kilometrin kilpailussa sunnuntaina. – Välillä niin kävi mielessä. Olin aika lujilla kertakaikkiaan. Pojat eivät päästäneet helpolla, Niskanen tuumi.


Kerttu Niskasen mieheltä kovaa kritiikkiä maajoukkuehiihtäjille: ”Tulen ulkopuolelta ja rökitän kaikki Iivoa laskematta – kuka siinä saa peiliin katsoa?” iltalehti 08:37 07.04

Juho Mikkonen ei usko, että ovi A-maajoukkueeseen aukeaa SM-näyttöjen perusteella. Juho Mikkonen on säväyttänyt keväthangilla. Viime viikonloppuna Äänekoskella tuli SM-hopeaa ja pronssia. Lauantaina Ylitorniolla irtosi Suomen cupin viestin nopein avausosuuden nopein aika.


Uutiset