Tuttu juttu show palaa ruutuun lauantaina – Jutta ja Juha Larm kertovat, mikä on rakkausjäähy: ”Jos toinen alkaa vähän lapselliseksi, niin...”

iltasanomat 12:01 15.10

Tuttu juttu show jatkuu lauantaina 17 vuoden tauon jälkeen. Timo Koivusalon ja Susanna Laineen juontaman ohjelman avausjaksossa nähdään Juha ja Jutta Larm.


Tami Tammisen kritiikki Janni Hussia kohtaan hätkähdytti Suurin pudottaja -kisaajia - Niina Kuhta: ”Suru purkautui tuolla tavoin...”

iltalehti 11:45 15.10

Suurin pudottaja -ohjelman kulisseissa tapahtunut käänne harmittaa Niina Kuhtaa. Taannoin suurta yleisöä hämmästytti Juhani ”Tami” Tammisen yllättävä raivonpurkaus Suurin pudottaja -valmentajaansa Janni Hussia kohtaan. Tv-ohjelmassa Hussi siis ihmetteli, kun oma valmennettava ei saapunut paikalle treeneihin, eikä Tamia löytynyt mistään.


Chisu muutti täysin tyylinsä ja sai kritiikkiä – puhuu uutuusohjelmassa muutoksen välttämättömyydestä

iltasanomat 08:01 15.10

Kirjailija ja entinen muusikko Juha Itkonen tapaa kiinnostavia artisteja Minun musiikkini -uutuusohjelmassa. Ensimmäisessä jaksossa hän keskustelee Chisun kanssa radikaalien muutosten riskeistä.


Juha Perälän koulukuva naurattaa somessa: ”Miksi kaikki lapset kävivät 90-luvulla kypärä päässä parturissa?”

iltalehti 18:06 14.10

Entinen radioääni Juha ”Peris” Perälä hauskuuttaa someseuraajiaan nostalgisella lapsuuskuvalla. Juha Perälä, 37, julkaisi Instagram-tilillään nostalgiaa henkivän vanhan koulukuvansa 1990-luvulta. Kuvassa huomio kiinnittyy etenkin ajan henkeen parturoituun tukkaan, niin kutsuttuun ”pottamalliin”, jota someseuraajat ovat kommentoineet ilkikuriseen sävyyn. – Sitä sanotaan, että vanhetessa alkaa näyttää joko Isältään tahi Äidiltään. Itsehän alan näyttämään enemmän ja enemmän Nuorelta itseltäni, Perälä kirjoittaa kuvansa ohessa.


Juha Föhr lensi Kiinaan ja hämmästyi näkemästään – ”Nyt tajuan sen olevan pian suuri maailmanmahti”

iltasanomat 12:27 14.10

”Meteorologi” ja ”Juha Föhr” olivat aikoinaan lähes synonyymejä keskenään. Yksi Suomen tunnetuimmista meteorologeista on nyt 61-vuotias ja ennustaa työkseen edelleen säätä.


Juha Föhr lensi Kiinaan ja hämmästyi näkemäänsä – ”Nyt tajuan sen olevan pian suuri maailmanmahti”

iltasanomat 12:27 14.10

”Meteorologi” ja ”Juha Föhr” olivat aikoinaan lähes synonyymejä keskenään. Yksi Suomen tunnetuimmista meteorologeista on nyt 61-vuotias ja ennustaa työkseen edelleen säätä.


Ensitreffit alttarilla: Ville puolustautuu pomottavalle Anniinalle – ”En ihan torojollikka ole, vaikka annat ymmärtää...”

iltalehti 06:48 14.10

Ville kotiutuu hyvää vauhtia Anniinan tontille Loimaalle. Pientä arkikähinää sentään saadaan aikaiseksi. Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistaisessa jaksossa päästään juhannuksen viettoon. Anniinalla ja Villellä naurua piisaa edelleen.


Kolme suomalaista piipahtaa Jokereiden vieraana – jatkavatko narripaidat voittokulkuaan?

jatkoaika.com 09:00 13.10

KHL:n tehokkain joukkue Jokerit kohtaa sunnuntaina Helsingissä maalinteon kanssa tuskailleen Salavat Julajev Ufan. Jokereilla on mahdollisuus kasvattaa voittoputkeaan kuuden ottelun mittaiseksi. Sakari Manninen, Teemu Hartikainen ja Juha Metsola tuovat illan vierasjoukkueen nimilistaan suomalaisväriä.


Juha-Pekka Haataja toteaa videolla, ettei ole enää niin mediaseksikäs

jatkoaika.com 13:35 12.10

KooKoon konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Ilvestä vastaan. Oma pelikin kulkee tyydyttävällä tavalla, Liigassa tahtipuikkoa heiluttavat muutoinkin kokeneemmat konkarit.


Juha-Pekka Haataja toteaa videolla, ettei ole enään niin mediaseksikäs

jatkoaika.com 13:35 12.10

KooKoon konkarihyökkääjä Juha-Pekka Haataja oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Ilvestä vastaan. Oma pelikin kulkee tyydyttävällä tavalla, Liigassa tahtipuikkoa heiluttavat muutoinkin kokeneemmat konkarit.


Sauli Niinistö ja Jenni Haukio pyysivät päästä Eppu Normaalin keikan jälkeen takahuoneeseen - lupa yhteiskuvaan yllättävältä taholta

iltalehti 12:15 11.10

Eppu Normaali on saanut keikoilleen presidenttitason vieraita. Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio olivat katsomassa Helsingin Musiikkitalossa Eppujen akustisen konsertin. Juha Torvisen ja Harri Hinkan kirjassa Aika normaalia – Tarinoita Eppu Normaalista kerrotaan, että tasavallan ykköspari pyysi jo etukäteen kohteliaasti luvan takahuonevierailuun. Toisin kuin niin moni muu, joka vain rynnii sisään lupaa kysymättä ja iskee kouransa takahuonetarjoiluihin. Arvovieraiden seurueeseen kuulunut yhtyeen tuttava ehdotti Torvisen kameran takahuoneessa nähdessään yhteiskuvan ottamista.


Ministeri innostui Eppu Normaalin alastonkalenterista - Eput käyttivät tilaisuuden hyväkseen

iltalehti 22:56 10.10

Alastonkalenteri avasi ovet ministeriaudienssille. Eppu Normaali päätti valmistaa vuodeksi 2007 kalenterin. Yhtyeen hovikuvaaja Harri Hinkalla oli jo jonkin verran kuvia valmiina. Ajatus oli, että yksi kuvista olisi alastonkuva. Martti Syrjä vei asian astetta pidemmälle ehdottamalla, että kaikki kuvat olisivat nakukuvia. Niin tehtiin ja nakukalenteri sai myös mediassa ansaitsemansa huomion. Tampereen Musiikki ja Media -tapahtumassa syksyllä 2006 Juha Torvinen sai pyynnön saapua tapahtuman yhteydessä silloisen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paula Lehtomäen puheille.


Ensitreffit alttarilla: Heidi kokee Oskarin suunnalta yllätyksen – ”En osannut ajatella, että joku ikinä ajattelisi musta noin”

iltalehti 19:26 10.10

Sokkona avioituneet viettävät juhannuksen alla avioliittonsa kuukausipäivää. Se saa tunteet pintaan. VARO JUONIPALJASTUKSIA! Ensi tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa Oskaria ahdistaa, kun Heidin tunteet sahaavat ylös ja alas. – Se on kuluttavaa. On todella rasittavaa tunnustella, mistä suunnasta milloinkin tuulee. On vaikea luottaa toisen tunteisiin silloin, kun ne muuttuvat nopeasti, Oskari pohtii kameralle.


Ensitreffit alttarilla: Heidi kokee Oskarin suunnalta yllätyksen – ”En osannut ajatella, että joku ikinä ajattelisi musta noin

iltalehti 19:26 10.10

Sokkona avioituneet viettävät juhannuksen alla avioliittonsa kuukausipäivää. Se saa tunteet pintaan. VARO JUONIPALJASTUKSIA! Ensi tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa Oskaria ahdistaa, kun Heidin tunteet sahaavat ylös ja alas. – Se on kuluttavaa. On todella rasittavaa tunnustella, mistä suunnasta milloinkin tuulee. On vaikea luottaa toisen tunteisiin silloin, kun ne muuttuvat nopeasti, Oskari pohtii kameralle.


Uutuuskirja paljastaa: Eppu Normaali oli hyvin lähellä hajota vuonna 1993 traumaattisen levytysprosessin jälkeen - Epe Heleniuksen sinnikkyys pelasti

iltalehti 10:36 10.10

Jo yli 40 vuoden ajan Eppu Normaali on leikkinyt yhtyettä. Eppu Normaali on ollut olemassa jo yli 40 vuotta ja myynyt noin 1,6 miljoonaa äänitettä. Suomirockin dinosaurus on tuttu. Mutta ei niin tuttu, etteikö yhtyeen sisäpiiriläinen voisi kertoa takahuonetarinoita ja paljastuksia. Niin tekee Eppu-kitaristi Juha Torvinen yhtyeen hovikuvaajan Harri Hinkan kuvien kera kirjassa Aika normaalia – Tarinoita Eppu Normaalista (Docendo 2019). Kostealla 1980-luvulla Epuilla oli keikkabussissaan nimikkopunkat. Toisinaan keikkareissuilta jäi punkkiin vajaita viinapulloja. Vajaita pulloja oli turha myöhemmin etsiä. Joku janoinen ehti ne aina kipata kuiviin suihin. Torvinen suuttui, koska hänen lahjaksi saamansa pontikkapullo oli hävinnyt. Syylliset oli helppo paikallistaa, koska keikkabussi oli parkissa Syrjän veljesten kulmilla.


Juha Kankkunen kertoo B-ryhmän rallihirmuistaan – ajoi uskomattoman testin mäkisellä reitillä kaasu pohjassa: ”Voima ei loppunut koskaan”

iltasanomat 06:06 09.10

Juha Kankkunen kertoo omistamiensa B-ryhmän superautojen huimasta suorituskyvystä ja niihin liittyneistä suurista vaaroista.


Manse PP kaappasi mestari Joensuun jokeritykin – Juha Niemi sarjanousijan riveihin

yle 20:35 07.10

Kaksinkertainen Suomen mestari Juha Niemi ei jatka Joensuun Mailassa.


Minimani-ketjun perustaja Juhani Metsäranta on kuollut

yle 18:28 07.10

Poikkeuksellisen kauppiasuran luonut Metsäranta kuoli 84 vuoden ikäisenä.


Superpesiksessä siirtopommi – tykkilyöjä Juha Niemi jättää mestarijoukkue JoMan

iltalehti 13:25 07.10

Superpesikseen noussut Manse PP vahvistaa rivejään todellisella huippupelaajalla, kun Joensuun Mailan jokerilyöjä Juha Niemi siirtyy tamperelaisseuraan kaksivuotisella sopimuksella. Superpesikseen noussut Manse PP vahvistaa rivejään todellisella huippupelaajalla, kun Joensuun Mailan jokerilyöjä Juha Niemi siirtyy tamperelaisseuraan kaksivuotisella sopimuksella. Niemi, 31, kuuluu valtakunnan kovimpiin kotiuttajiin. Kaksinkertainen Suomen mestari paukutti päättyneellä kaudella runkosarjassa 81 (2+79) juoksua ja oli lyöjätilastossa kuudes. Pudotuspeleissä hän oli kolmanneksi tehokkain 22 (0+22) juoksulla. Kausi päättyi JoMan kultajuhliin.


Pelicans ryhdistyi, mutta Juhamatti Aaltoselle se ei vielä riitä: "Tehtiin varmaan joku pitkän kiekon ennätys"

jatkoaika.com 23:00 04.10

Lahden Pelicans palasi takaisin voittojen tielle, kun se voitti Helsingin IFK:n 3?0-lukemin. Pelicansin ensimmäisen osuman viimeisteli Juhamatti Aaltonen.


jyrää kohti kuolemanlohko vaati Nokia jatkoi palkittiin tärkeällä maalilla! poliisi haki kuultavaksi raakaa tekstiä Sote-paini alkoi tajuttoman miehen palavasta varmistaa musta­makkaran viime hetkellä tappiolla yllätyksenä syntyi – imatralaisia

Hot topics