Liverpoolin maalivahti joutui someraivon uhriksi – törkyviestien joukossa myös uhkauksia: ”Murhaan tyttöystäväsi” iltasanomat 22:07 27.05

Osa vihaisista jalkapallofaneista menetti kontrollinsa pilkatessaan finaalissa epäonnistunutta Loris Kariusta. Poliisi puuttui asiaan.


Kuvat: Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille iltalehti 22:06 27.05

Monacon varikkoalueen reunat ovat olleet keskiviikosta lähtien täynnä nimikirjoituksennälkäisiä F1-faneja. Monacon satamaan sankoin joukoin saapuneissa F1-kannattajissa on silmiinpistävintä se, että keski-ikä on poikkeuksellisen korkea. Siinä missä jääkiekkoilijoiden ja jalkapalloilijoiden nimikirjoituksia kärkkyvät usein nuoret tytöt ja pojat, F1:ssä kaikkein innokkaimpia tuntuvat olevan keski-ikäiset miehet.


Näin toimivat Suomen armeijan erikoisjoukot helikoptereiden kanssa – katso video iltasanomat 07:27 27.05

Utin jääkärirykmentissä järjestettiin viime viikolla avoimien ovien päivä. Lentonäytösten lisäksi erikoisjoukot esittelivät taitojaan.


Miro Heiskanen säväytti – kaksi leijonatähteä MM-kisojen nopeimpien listalla MTV 06:01 27.05

Miro Heiskanen oli ainoana puolustajana jääkiekon Tanskan MM-kisojen kymmenen nopeimman pelaajan joukossa. Heiskaselle mitattiin kisojen aikana kymmenenneksi paras luistelunopeus, kun hän kiiti parhaimmillaan 38,63 kilometrin tuntivauhtia.


Bussi törmäsi traktoriin ja olutrekkaan Ugandassa –Kymmeniä kuoli iltasanomat 20:00 26.05

Punaisen Ristin edustajan mukaan kuolleiden joukossa on 16 lasta.


Lukiovertailun kummajainen on pikkuruinen Savukoski - kaksi poikaa nosti pohjamudissa rypevän kunnan lukion huippujen joukkoon iltalehti 14:47 26.05

Savukosken lukio on vertailussa Suomen viidenneksi paras. Tuhannen asukkaan Savukoski on Suomen harvimpaan asuttu kunta ja löytyy usein hännänhuippujen joukosta, kun kuntia vertaillaan elinvoiman tai muiden mittareiden suhteen. kuntavaalien alla viime keväänä ja Savukoski sai vain kaksi tähteä elinvoimasta. Työttömyysprosentti tuhannen asukkaan kunnassa oli 22 tietämissä ja huoltosuhde-ennuste on karu.


IL kysyi hoitajilta väkivaltaisista potilaista - vastauksia tuli satoja: ”Ehkä jonkun pitää kuolla ennen kuin tähän puututaan” iltalehti 09:59 26.05

Pahoinpitelystä matäpaise, syntymättömän lapsen uhkailua, tulipaloja sairaalassa... Hoitajien tarinat työssä koetusta väkivallasta ovat karua luettavaa. Iltalehti on uutisoinut viimeisen viikon sisällä pariin kertaan hoitajien kohtaamasta väkivallasta. Eilen kysyimme hoitohenkilökunnalta, minkälaista väkivaltaa he ovat joutuneet kohtaamaan työssään. Kyselyyn tuli useita satoja vastauksia. Vastaajien joukossa oli lukuisia hoitajia, jotka ovat olleet uralla pitkään ja joutuneet kokemaan väkivaltaa jopa vuosia. Konkreettisimmat tarinat ovat karuja.


Mitä kouluvuosista jäi päähän? Testaa, pääsisitkö läpi ala-asteelta iltasanomat 09:38 26.05

IS keräsi laajan joukon ala-astetasoisia kysymyksiä, jotka jokaisen tulisi tietää. Mitä sinä muistat vielä?


Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin! iltalehti 08:49 26.05

Meillä käynnistyy nyt matkailurealityn 27. tuotantokausi. Pidetty matkustusreality Amazing Race jatkuu tänään uusin jaksoin. 27. tuotantokausi on esitetty USA:ssa syksyllä 2015. Tänä talvena maassa nähtiin jo 30. kausi, jonka on uutisoitu saavan jatkoa. Meillä matkaan maailman ympäri lähetetään Kalifornian Los Angelesista 11 joukkuetta. Parivaljakot tuntevat toisensa jo entuudestaan. Yhdet ovat naimisissa, toiset kihloissa, kolmannet seurustelevat. Joukosta löytyy myös työkavereita ja sukulaisia.


Näin amerikkalaiset tuhosivat venäläisten palkkasotilaiden armeijan Syyriassa iltasanomat 04:35 25.05

Yhdysvaltain erikoisjoukot tuhosivat satojen syyrialaisten ja venäläisten palkkasotilaiden joukon helmikuun verisessä taistelussa.


Laukaus yössä - poliisin joukot ympäröivät Helvetin enkeleiden kerhotilat Espoossa iltalehti 07:36 24.05

Pientaloalueella Espoon Kattilalaaksossa ammuttiin oletettavasti laukaus torstaina kello yhden aikoihin. Laukauksen uskottiin liittyvät Hells Angels -moottoripyöräjengiin, jonka kerhorakennukset sijaitsevat Kattilalaaksonkadun alkupäässä Kivenlahdesta katsoen. Länsi-Uudenmaan poliisi lähetti paikalle runsaasti voimia.


Kommentti: Pyyntö SS-selvityksestä tuli pyytämättä, mutta hyvä että epäilyt tutkitaan iltasanomat 06:05 24.05

Natsirikollisten metsästäjä Efraim Zuroffille olisi ollut vaikeaa sanoa ei, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


Brexitin seuraus: Britit hakevat sankoin joukoin Saksan kansalaisuutta iltalehti 11:40 23.05

Britannia jättää Euroopan unionin ensi vuonna. Yhä useammasta Britannian kansalaisesta tuli viime vuonna Saksan kansalainen, kertoi Saksan liittovaltion tilastokeskus keskiviikkona. Näiden uusien kansalaisten määrä nousi peräti 162 prosentilla. Lähes 7 500 brittiä sai Saksan kansalaisuuden viime vuonna, mikä merkitsee 361 prosentin nousua vuodesta 2016. Viimeisen kahden vuoden aikana noin 10 400 brittiä on saanut Saksan kansalaisuuden. Se on yli kaksinkertainen määrä verrattuna edeltäviin 15 vuoteen: vuosina 2000-2015 noin 5 000 britille myönnettiin kansalaisuus.


13 väärin tuomittua, 245 vuotta vankilassa ja 53 miljoonan korvaukset: yhdistävä tekijä yksi ”likainen” poliisi, jota ei saada oikeuden eteen New Yorkissa iltalehti 07:29 23.05

”Tähtietsivä” lähetti uransa aikana ainakin toistakymmentä syytöntä ihmistä vankilaan. Hän ei itse usko heidän syyttömyyteensä vieläkään. Brooklynissa on reilun viiden vuoden sisään purettu ainakin 24 tuomiota, joista 13:ssa on ollut tutkijana sama etsivä. Mies itse uskoo tehneensä työnsä oikein, ja jopa hänen vastustajiensa mielestä hän oli vain osa laajempaa koneistoa. Vaikka etsivä voitaisiin osoittaa läpimädäksi, häntä ei voida syyttää mistään eikä häneltä voida viedä edes eläkettä. New Yorkin kaupunki kärvisteli karmean murha-aallon kourissa vuosikymmenten ajan. Huippuvuonna 1990 murhia tehtiin käsittämättömät 2 245 kappaletta. Etsivät työskentelivät hiki hatussa, ja tähdet heidän joukossaan ratkaisivat jopa satoja tapauksia.


Katso kuvat! Tältä näyttää 98 miljoonaa euroa maksava Suomen suurin yleinen kirjasto Helsingin sydämessä iltalehti 20:13 22.05

Helsingin keskustakirjasto Oodi avaa ovensa joulukuussa, mutta uteliaat pääsivät kurkistamaan tulevaan kaupunkilaisten olohuoneeseen jo toukokuun helteiden keskellä. Johdot roikkuvat vielä katosta, ja betonilattia on päällystämätön. Pienellä mielikuvitusleikillä on kuitenkin helppo kuvitella, että Helsingin uusi keskustakirjasto Oodi on avautuessaan avara, valoisa ja moderni kokonaisuus. Kaupunkilaisten olohuoneen jatke, kuten Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara luonnehtii. Joulukuun alussa Helsingin Kansalaistorille avautuvan kolmikerroksisen rakennuksen nimenkin ovat ideoineet kaupunkilaiset. Vuonna 2016 järjestettyyn avoimeen nimikilpailuun tuli kaiken kaikkiaan 2 600 ehdotusta. Tuomaristo valitsi niiden joukosta voittajaksi ehdotuksen ”Oodi”.


Läntinen toimittajaryhmä viedään Pohjois-Korean ydinkoealueelle: "Emme tiedä, milloin nousemme junaan" MTV 19:57 22.05

Pohjois-Korea päästää tarkoin vartioituna joukon johtavien länsimaisten uutisvälineiden toimittajia seuraamaan ydinkoealueensa sulkemista.


Säiliöihin pakatut pommit räjähtivät Afganistanissa – ainakin 16 kuoli, joukossa useita lapsia iltasanomat 15:29 22.05

Afganistanin Kandaharissa tapahtui tiistaina voimakas räjähdys, jonka alkuperästä liikkui aluksi ristiriitaisia tietoja.


TPS:lle kuusi uutta pelaajaa - Korpikoski palaa pitkällä sopimuksella Turkuun jatkoaika.com 18:23 21.05

TPS julkisti maanantaina tulevan kauden ryhmänsä rungon. Joukkueeseen liittyi kuusi uutta pelaajaa, joiden joukossa oli muun muassa paluun kasvattajaseuraansa tekevä Lauri Korpikoski.


TPS:n tulevan kauden ryhmä julki - Korpikoski palaa pitkällä sopimuksella Turkuun jatkoaika.com 18:23 21.05

TPS julkisti maanantaina tulevan kauden ryhmänsä rungon. Joukkueeseen liittyi kuusi uutta pelaajaa, joiden joukossa oli muun muassa paluun kasvattajaseuraansa tekevä Lauri Korpikoski.


ex-presidentti George H. FBIn myyrästä pelkkää hämillään Räikköseen iskettyä hänet käyttökelpoisiksi keisarilla ei Kommentti Kapteeni Sipilän maailma, jos elämän ”Kyseessä oli ”Nautin, kun

Uutiset