Kohdun voi vuokrata kymppitonneilla – IS vieraili ukrainalaisella sijaissynnytys­klinikalla, jossa on myös suomalaisia asiakkaita

iltasanomat 06:01 20.09

–?Suomalaiset asiakkaat alkoivat tulla meille nelisen vuotta sitten. Suurin osa heistä tulee hankkimaan munasoluja, jotkut myös sijaissynnytysjärjestelyihin.


Iltakaljoittelu loppui, paniikkikohtaukset vähenivät ja paino putosi – Lukijat kertovat, mitä he saivat terveytensä mittaamisesta

yle 18:45 17.09

Toisia tieto vain ahdistaa, ja jotkut heittävät laitteen nurkkaan turhana.


Tänään tv:ssä: Pysyvästi sairas ultrajuoksija Michaela Lindström ei jätä lajia lääkäreiden kehotuksista huolimatta

iltalehti 06:52 15.09

Michaela Lindström sairastaa haavaista paksusuolentulehdusta, jonka oireet voivat olla rajuja. Ultrajuoksija Michaela Lindström juoksee, vaikka jotkut lääkärit ovat kehottaneet jättämään lajin. Sportliv-ohjelmassa nähtävä Lindström sairastaa haavaista paksusuolentulehdusta. Se on krooninen tulehduksellinen suolistosairaus ja kuuluu IBD-tautien joukkoon siinä missä Crohnin tautikin. Niistä on alkanut tulla suomalaisten uusi kansantauti.


Times: Brexit-sotkun alkuun polkaissut ex-pääministeri David Cameron rikkoi viimein hiljaisuuden – ”Jotkut eivät tule koskaan antamaan minulle anteeksi ”

iltasanomat 02:30 14.09

Britannian ex-pääministeri on kommentoinut brexit-kiistaa ensimmäistä kertaa The Timesin pitkässä erikoishaastattelussa. Hän julkaisee ensi viikolla muistelmansa.


Nigerilaisen prinssin sähköpostihuijaukset selvitettiin – poliisi teki 80 pidätystä kerralla

stara 07:00 13.09

Monet suomalaisetkin ovat saaneet sähköposteja ”nigerialaisilta prinsseiltä” ja jotkut suomalaiset


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 13.09

Monet suomalaisetkin ovat saaneet sähköposteja ”nigerialaisilta prinsseiltä” ja jotkut suomalaiset


Kohuttu video leviää – näkyykö tässä tosiaan Bigfoot?

stara 16:40 11.09

Bigfoot, eli isojalka on myyttinen ihmisapina jonka jotkut uskovat elävän


Outo Big Brother -vilppiepäily: Nelonen tyrmää väitteet - peliyhtiö jatkaa tutkimuksia

iltalehti 17:35 10.09

Big Brotherista putosi sunnuntaina Emma, mutta jotain omituista tapahtui jo viime torstaina. Vedonlyöntiyritys Betsson kertoi aiemmin tänään poikkeuksellisesta vedonlyönnistä liittyen ensimmäiseen putoajaan Big Brotherissa. Emman lisäksi häätöäänestyksessä oli Tarina ja Timo mutta torstaista lähtien Emmaa alettiin pelaamaan ennen näkemättömän paljon. Peräti 97 prosenttia vedoista meni Emmalla. Itse häätöäänestys oli sunnuntaina, ja ensimmäinen putoaja oli kuin olikin Emma. Jotkut siis tienasivat jopa tuhansia euroja rahaa veikkaamalla oikein.


Greenpeace vaatii pikaruokajäteiltä toimia Amazonin tuhoamista vastaan – maatalous hävittää maailman suurinta sademetsää

yle 11:20 05.09

Ympäristöjärjestö toteaa, että jotkut isot yhtiöt ovat jo reagoineet metsätuhoon Etelä-Amerikassa.


Greenpeace vaatii pikaruokajätteiltä toimia Amazonin tuhoamista vastaan – maatalous tuhoaa maailman suurinta sademetsää

yle 11:20 05.09

Ympäristöjärjestö toteaa, että jotkut isot yhtiöt ovat jo reagoineet metsätuhoon Etelä-Amerikassa.


Penisnaamainen kissa etsii kotia – voitko katsoa nauramatta?

stara 20:00 03.09

Jotkut eläimet herättävät huomiota niiden erikoisten ja silmiinpistävien piirteiden ansiosta.


Auton katolla matkusti toinen auto – kuljettajalle mojovat sakot

stara 22:00 02.09

Jotkut ihmiset yrittävät säästää rahaa mitä erikoisemmilla ja turvattomilla tavoilla.


Painavasti hyökännyt Bulgaria päätti naisten lentopallomaajoukkueen EM-taipaleen tylyllä tavalla – suomalaispelaajat kyynelehtivät: ”Ehkä jotkut pelaajat miettivät liian pitkälle”

iltalehti 21:42 29.08

Suomalaisnaiset selviytyivät EM-turnaukseen peräti 30 vuoden tauon jälkeen. Kaikkien paineiden piti olla Euroopan eliittiin kuuluvan Bulgarian harteilla, mutta oliko sittenkään niin? Suomalaisten otteista puuttui parhaiden iltojen rentous naisten lentopallohistorian isoimmassa kamppailussa. Toki panoskin oli huima – EM-kisojen pudotuspelipaikka.


Jukka Tennilän kolumni: Sanna Marinin toiveuni

iltasanomat 08:08 26.08

Sanna Marinin avaus johti keskusteluun, jossa jotkut luulivat ministerin puhuneen tulevaisuuden mahdollisuuksien sijasta tässä ja nyt -asiasta.


Mielenterveysongelmista kärsinyt Britney Spears julkaisi dramaattisen päivityksen: ”Ihmiset osoittautuvat feikiksi”

iltalehti 15:22 24.08

Laulaja Britney Spears avautuu yksinäisyydestä ja vihakommenteista. Mielenterveysongelmista kärsinyt Britney Spears, 37, julkaisi Instagramissa dramaattisen päivityksen yksinäisyydestä ja vihakommenteista. Kuvassa lukee lainaus: ”Kiinnitä huomiota ihmisiin, jotka eivät taputa, kun voitat”. – Los Angelesissa asuminen voi olla yksinäistä. Ei voi koskaan tietää, keneen voi luottaa ja jotkut ihmiset osoittautuvat feikiksi. Minulla on hyvin pieni ystäväpiiri, ja teen sitä, mikä tekee minut onnelliseksi.


Tässä ovat Fort Boyard Suomen tuntemattomimmat osallistujat

iltalehti 08:21 23.08

Suuri yleisö tunnistaa monet tänään uusin osin jatkuvan sarjan kisaajista, mutta ei kaikkia. Salattujen elämien näyttelijöitä, Miss Suomi -kaunottaria ja Tanssii tähtien kanssa -opettajia. Monet Fort Boyard Suomen tänään alkavan toisen tuotantokauden osallistujista eivät juuri esittelyä kaipaa. Tosin jotkut kaipaavat juuri sitä.


Sirpa Selänne avautuu Me Naisissa julkisuuden vaikutuksista avioliittoonsa – ”Jotkut ottaisivat mielellään paikkani”

iltasanomat 21:02 22.08

Sirpa Selänne myöntää Me Naisissa pitäneensä tiukasti kiinni Teemu-puolisostaan menestysvuosien aikana.


antoi sakkoja aukesi uudelle kaudelle ilman tuuheaa partaa jatkuvan karkinsyönnin takia kauden alku laittaa nappulakengät naulaan lapset odottavat Liigan kilpailutoimenjohtaja näin päätöstä perusteltiin ostajina Toto64 Mantorp 23.9.2019 Trump pelmahti uralta yllättävä kirjapaljastus – mainostoimiston

Hot topics