Metsässä nähty Isojalka olikin jotain aivan muuta – ihmisiä muistutettiin välimatkan tärkeydestä

stara 23:20 23.05

Bigfoot, eli Isojalka on myyttinen julkisuutta välttelevä ihmisapina, jonka jotkut


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:20 23.05

Bigfoot, eli Isojalka on myyttinen julkisuutta välttelevä ihmisapina, jonka jotkut


Kun suoli vuotaa verta, liikunta helpottaa ultrajuoksija Michaela Lindströmin arkea: "Olen päättänyt elää niin normaalia elämää kuin mahdollista"

yle 06:29 19.05

Jotkut lääkärit ovat kehottaneet Michaela Lindströmiä jättämään ultrajuoksun. Hän näkee sen kuitenkin työkaluna Suomen nuorten aikuisten uutta kansantautia IBD:tä vastaan


Miksi vain jotkut sairastuvat koronaan vakavasti? Asiaa tutkiva Markus Perola pitää mahdollisena, että yksi syy siihen voivat olla geenit

yle 12:32 17.05

Esimerkiksi kausi-influenssan saattavat sairastaa vakavammin ne, joilla on siihen perinnöllistä alttiutta.


Supersuosittu Sohvaperunat on television outolintu – tuottaja paljastaa, mitä kameroiden takana tapahtuu: ”Haemme ihmisiä, jotka eivät erityisesti halua telkkariin”

iltalehti 10:57 12.05

Ylen suosikkisarja Sohvaperunat jatkuu syksyllä, ja ohjelmaan haetaan jälleen mukaan uusia kasvoja. Sohvaperunat-sarjassa katsojat pääsevät kurkistamaan ohjelmassa mukana olevien suomalaisten olohuoneisiin ja näkemään, millaisia reaktioita kulloinkin käynnissä olevat ohjelmat saavat katsojissa aikaan. Syksyllä Ylellä starttaa jo ohjelman kymmenes tuotantokausi, ja mukaan haetaan jälleen uusia kasvoja. Iltalehti otti selvää, millä perusteella tuotantoyhtiö valitsee hakijoiden joukosta uudet Sohvaperunat, joita ilmestyy joka kaudelle samalla, kun jotkut jo tutuiksi tulleista kasvoista saattavat jäädä pois ohjelmasta. Sohvaperunoiden vastaava tuottaja Pauliina Ojala tuotantoyhtiö Endemol Shine Finlandilta kertoo Iltalehdelle, että hakemustulva sarjaan on nykyään valtaisa.


Muistatko nämä rakastetut lapsitähdet? Frendit-sarjan pikkupoika, E.T. -elokuvan tähti, suomalaisrokkari – näin heille kävi jättisuosion jälkeen

iltasanomat 10:54 09.05

Varsinkin Hollywoodin lapsitähdistä kasvaa usein ongelmaisia aikuisia. Mutta jotkut entisistä lapsitähdistä jatkavat uraansa viihdebisneksessä.


Pikku Hildan ei pitänyt elää: “Edelleenkin jotkut lääkärit sanovat, että kohta Hilda kuolee – se vaikeuttaa hoitojen ja avun saamista”

yle 07:45 08.05

Vammaisjärjestöt ja -perheet pelkäävät, että kehitysvammaisia rajataan korona-aikana tehohoidon ulkopuolelle.


Sisarusten kuolemat herättivät kysymyksen: tekevätkö jotkut geenit koronaan kuolemisesta todennäköisempää?

iltasanomat 19:28 05.05

Asiantuntijoiden mukaan geenit todennäköisesti vaikuttavat covid-19-taudin sairastamiseen, mutta mekanismia ei vielä tunneta.


Mies yritti säilöä seteleitä hautaamalla ne maahan – osoittautui huonoksi ideaksi

stara 18:00 05.05

Jotkut ihmiset säilövät rahojaan sukanvarressa, mutta eräs kiinalaismies on ottanut


Siilille rakennettiin esterata – ihastuttava lopputulos

stara 14:00 03.05

Eläintenomistajille on tällä hetkellä tavanomaista enemmän aikaa lemmikeilleen. Jotkut heistä


Salarakasta täytyy tavata jopa koronakaranteenin aikana – perheellinen nainen: ”Kiusaus on ollut ylivoimaista…”

iltasanomat 07:30 01.05

Jotkut pitävät yllä sivusuhdetta jopa koronakaranteenin aikana. Nyt he kertovat, miksi.


Auli Viitalan kolumni: Rakastan rahaa

yle 06:45 30.04

Jos olet kateellinen siitä, että jotkut saavat rahaa tekemättä mitään, niin kokeile ihmeessä toimeentulotukea, kirjoittaa Auli Viitala.


F1-pomo Ross Brawn kertoo, mitä kulissien takana tapahtuu – formulat suurten päätösten edessä: "Jotkut kisat outoihin aikoihin"

MTV 22:00 29.04

F1-sarja suunnittelee palaavansa kilparadalle viimeisen tiedon mukaan heinäkuun alussa Itävallassa. Sarjan urheilujohtaja Ross Brawn povasi C Moren Urheilusuorassa loppukaudelle kahden kilpailun viikonloppuja sekä osakilpailuja keskellä viikkoa.


Seksisymboli Carmen Electra kertoo, kuinka Michael Jordan repi joukkuekaverinsa vuoteesta Vegasissa: "Piilouduin sohvan taakse"

iltalehti 17:05 27.04

Dennis Rodman karkasi bilettämään Vegasiin, saaden Michael Jordanin peräänsä. NBA-joukkue Chicago Bullsin takavuosien tähtisikermästä kertova Netflix-dokumenttisarja the Last Dance (Vielä kerran, Bulls) paljastaa mehukkaita yksityiskohtia kulissien takaa. Jotkut tarinat kuulostavat paikoin liian uskomattomilta ollakseen totta. Lajilegenda Michael Jordanin ympärille nivoutuva sarja antaa sijaa myös muille joukkueen tähtipelaajille, joista värikkäin oli eittämättä Dennis Rodman. Tätä nykyä muun muassa Pohjois-Korean valtionjohdon kanssa kaveeraava Rodman oli väriläiskä sekä pelikentillä että kulisseissa koko vuosien 1986–2000 kestäneen NBA-uransa ajan.


IL-selvitys: Peruttu keikkakesä on artisteille katastrofi – Kaija Koo vetoaa päättäjiin: "Tätä alaa täytyy tukea"

iltalehti 10:28 24.04

Jotkut muusikot ovat tehneet festarikesän aikana jopa koko vuoden tilinsä, joka nyt jää ansaitsematta. Tulonmenetyksiä kuvaillaan mittaviksi. Koronavirus on iskenyt kovalla kädellä musiikkialaan ja kesätapahtumiin. Yli 500 hengen tilaisuudet on kielletty heinäkuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että artistit menettävät leijonanosan tuloistaan. Tapahtumajärjestäjät ovat reagoineet rajoituksiin: Ruisrock, Pori Jazz, Ilosaarirock ja esimerkiksi Seinäjoen tangomarkkinat on peruttu, ja lista tulee kesän mittaan kasvamaan. Menetys on suuri, koska monelle artistille festarikeikat on vuoden suurin tulonlähde.


IL-selvitys: Peruttu keikkakesä on artisteille katastrofi – menettävät jopa 70 prosenttia vuoden tuloista: ”Kuusinumeroinen summa”

iltalehti 10:28 24.04

Jotkut muusikot ovat tehneet festarikesän aikana jopa koko vuoden tilinsä, joka nyt jää ansaitsematta. Tulonmenetyksiä kuvaillaan mittaviksi. Koronavirus on iskenyt kovalla kädellä musiikkialaan ja kesätapahtumiin. Yli 500 hengen tilaisuudet on kielletty heinäkuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että artistit menettävät leijonanosan tuloistaan. Tapahtumajärjestäjät ovat reagoineet rajoituksiin: Ruisrock, Pori Jazz, Ilosaarirock ja esimerkiksi Seinäjoen tangomarkkinat on peruttu, ja lista tulee kesän mittaan kasvamaan. Menetys on suuri, koska monelle artistille festarikeikat on vuoden suurin tulonlähde.


Kimi Räikkösen ensimmäinen tallikaveri tyrmää kriitikoiden yleisen harhaluulon suomalaisesta: "Jotkut asiat ovat totta, toiset eivät"

MTV 18:14 23.04

Kimi Räikkösen pitkä ja ansiokas F1-ura alkoi 19 vuotta sitten Sauberilla Nick Heidfeldin rinnalla. Omalla F1-urallaan 183 GP-starttia ajanut 42-vuotias saksalainen muistelee yhteistä Sauber-vuotta tuoreessa Beyond the Grid -podcastissa.


Miksi hädässä olevat eivät saa rahaa? Asiantuntijalta suorat sanat valtion urheilutuista: ”Startup-yrityksillekin annetaan satatonnia”

iltalehti 17:35 23.04

–?Nyt korona-aikana mitataan, miten Suomessa arvostetaan huippu-urheilua, sanoo Iltalehden asiantuntija Toni Roponen. Business Finlandin ristiriitaiset tukipäätökset hiertävät suomalaisia urheiluorganisaatioita. Muun muassa jääkiekkoilun SM-liigaseuroille ja jalkapalloilun Veikkausliigan seuroille on annettu erisuuruisia avustuksia. Jotkut seurat on jätetty kokonaan ilman euroja. –?Valtioneuvoston keskiviikkoinen suositus kieltää kaikki yli 500 hengen tapahtumat heinäkuun loppuun asti on iso kuolinisku muutamille tapahtumajärjestäjille ja seuroille – etenkin, kun tietää, miten tiukoilla jalkapallo- ja pesäpalloväki ovat. Business Finlandin tukiratkaisut vaikuttavat kummallisilta, kun siellä on startup-yrityksillekin annettu satatonnia. Samaan aikaa osa urheiluorganisaatiosta on jätetty ilman, sanoo Iltalehden asiantuntija Toni Roponen.


Hot topics