Kommentti: Lopetetaan puheet ihmeestä – tämän takia Islanti pysäytti Argentiinan ja Messin iltasanomat 20:58 16.06

Islanti on edennyt EM-kisoihin, päässyt lohkostaan jatkoon, kaatanut jatkopelissä Englannin, selviytynyt MM-kisoihin ja pysäyttänyt Argentiinan. Jossain vaiheessa ihme ei ole enää ihme, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Ruokolahtelainen Neste päätti selvittää loton jättipotin voittajan: Kohtelee jokaista asiakasta voittajana – "Selviää täällä jos jossain" MTV 15:27 03.06

Ruokolahtelaisella huoltamolla on toden teolla päätetty selvittää, kuka keräsi loton ennätyssuuren pääpotin.


Asiantuntija ISTV:ssä: Pohjois-Korea on kuin mafiavaltio – näin kansa selviää nälänhädästä ja musertavista pakotteista iltasanomat 16:30 30.05

Systeemin kiertämisestä on suomalais­asian­tuntijan mukaan tullut jopa jossain määrin hyväksyttävää, koska muuten ihmiset kuolisivat nälkään.


Ainakin yksi taho riemuitsee sään muuttumisesta sateisemmaksi - pelastuslaitoksen resurssit koetuksella maastopalojen vuoksi: ”Jossain vaiheessa tulee raja vastaan” iltalehti 13:03 28.05

Metsäpaloindeksin suurin mahdollinen lukema on 6,0. Se on nyt mennyt rikki. Pelastuslaitosten tiedotteet ovat viime päivien ajan olleet korutonta luettavaa. Kärjistetysti sanottuna se on näyttänyt lähes tältä: maastopalo, maastopalo, maastopalo. Eikä ihme, jos maastossa palaa: koko Suomessa on tällä hetkellä metsäpalovaroitus, joka johtuu pitkään jatkuneesta lämpimästä ja kuivasta kelistä.


Valiokuntalähteet: Kokoomus aloittanut rajun soten jarruttamisen - vaalit siirtynevät iltalehti 21:19 24.05

Perustuslakivaliokunnassa on käynnissä erikoinen näytelmä: kokoomus jarruttaa valinnanvapauden käsittelyä. Maakuntavaaleja jouduttaneen siirtämään. Eduskunnan perustuslakivaliokunta puurtaa kovalla tahdilla lausuntoa sote-uudistuksen keskeisestä osa-alueesta, valinnanvapaudesta. Valiokunnan lausunnon piti valmistua huomenna perjantaina, mutta tänään tiedotettiin, että lausunto valmistuisi "jossain vaiheessa ensi viikolla". Tämäkin aikataulu on vähintäänkin kysymysmerkki, valiokuntalähteistä kerrotaan Iltalehdelle.


Kärsitkö atooppisesta ihottumasta? Väitöskirja: Tupakointi kohottaa aikuisilla riskiä, alkoholi ei MTV 09:42 23.05

Suomalaisista yli 30-vuotiaista aikuisista 22 prosenttia kärsii jossain vaiheessa elämäänsä atooppisesta ihottumasta. Esiintyvyys on maailman korkeimpia.


Kokenut Kaisa Mäkäräinen, 35, jatkaa taistelua nuorempiaan vastaan: ”Olin onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia” iltalehti 15:05 21.05

Ampumahiihtotähti on yksi harvoja 1980-luvulla syntyneitä kilpailijoita maailmancup-kiertueella. Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, 35, on pysynyt lajinsa kirkkaimmalla huipulla jo kahdeksan vuotta. Taistelu maailmancupin sijoituksista on koventunut, kun kilpasiskot ovat nuorentuneet. Se näkyy myös IBU:n lähtölistoilla. - Ei siellä kauheasti ole niitä 1980-luvulla syntyneitä! Olin tosi pitkään onnellinen, kun lähtölistoissa ei ollut syntymävuosia. Jossain vaiheessa ne ilmestyivät, eikä se tunnu kovin hyvältä, maailmancupin kolminkertainen voittaja kertoo nauraen Iltalehden haastattelussa.


Otsonikerrosta tuhoavan kemikaalin päästöt lähtivät mystisesti nousuun – kuka tuottaa kiellettyä kaasua jossain päin Itä-Aasiaa? iltasanomat 10:32 17.05

Tutkijat tarvitsevat lisää salapoliisityötä päästölähteen löytämiseksi. Muuten otsonikerroksen palautuminen voi hidastua.


”Olen shokissa” – Mystinen CFC-löytö ilmakehästä hälytti tutkijat jättietsintöihin uusisuomi 09:34 17.05

Ilmastotutkijat ovat hämmästyneitä ja shokissa atmosfäärin eli ilmakehän kemikaaleja tarkkailevan tutkimuksen löydöksestä. Tuntematon lähde ilmeisesti jossain päin Aasiaa päästää ilmaan hälyttäviä määriä kiellettyjä CFC-yhdisteitä.


”Olen shokissa” – Mystinen CFC-löytö ilmakehästä hämmästyttää tutkijoita uusisuomi 09:34 17.05

Ilmastotutkijat ovat hämmästyneitä ja shokissa atmosfäärin eli ilmakehän kemikaaleja tarkkailevan tutkimuksen löydöksestä. Tuntematon lähde ilmeisesti jossain päin Aasiaa päästää ilmaan hälyttäviä määriä kiellettyjä CFC-yhdisteitä.


USA-voiton takuumies Harri Säteri tarrasi ykkösvahdin asemaan: ”Välillä pitää taistella” iltalehti 17:14 15.05

- Hyvä matsi meiltä taas ja lohkovoitto. Mikäs sen parempaa, maalivahti Harri Säteri hymyli. Säteri oli Leijonien 6-2-USA-voiton takuumies, ja moni olisi jo antamassa hänelle selkeän ykkösvahdin aseman. Tosin myös Ville Husso on pelannut Tanskassa erittäin hyvin. - Katsotaan, kuka menee seuraavalla kerralla maaliin. "Late" kertoo sen taas jossain vaiheessa, Säteri sanoi.


Katariina Souri ja 26-vuotias poika Kasimir kertovat erilaisesta suhteestaan – äidiltä räväyttävä mielipide: ”Lapsen kuuluu jossain määrin traumatisoitua” iltasanomat 11:01 13.05

–?Vaikka olemme molemmat itsenäisiä, yhteistyömme sujuu hyvin, kirjailija-taiteilija Katariina Souri ja hänen poikansa Kasimir Kärkkäinen vakuuttavat.


Kata Kärkkäinen ja 26-vuotias poika Kasimir kertovat erilaisesta suhteestaan – äidiltä räväyttävä mielipide: ”Lapsen kuuluu jossain määrin traumatisoitua” iltasanomat 11:01 13.05

–?Vaikka olemme molemmat itsenäisiä, yhteistyömme sujuu hyvin, kirjailija-taiteilija Katariina Souri ja hänen poikansa Kasimir Kärkkäinen vakuuttavat.


Anttila puhui kanadalaispuolustajalle lempäälää ? "Mailani oli jossain kiinni" jatkoaika.com 00:14 13.05

Leijonien kaksimetrinen hyökkääjä Marko Anttila viihtyi Kanada-pelin tuomassa fyysisessä väännössä, ja saikin painikaverin vastustajan puolustuksesta. Nelosketjun juhta jakoi kiitosta myös maalivahtiosastolle ja erikoistilanteiden osaajille.


Enbuske IL-kolumnissaan: Häpäise itsesi jo tänä iltana! Lupaan, että elämäsi muuttuu heti paremmaksi! iltalehti 17:37 11.05

Ihmiset eivät mieti mokiasi, koska he miettivät vain omia mokiaan ja itseään, kirjoittaa Iltalehden kolumnisti Tuomas Enbuske. ”V*ttu mikä pelle se Jungner oikein on. Ei Yleisradion toimitusjohtaja voi toimia noin”. Kyllä. Ajattelin näin vuonna 2009. Jungner teki kaiken väärin. Suomen Yleisradion toimitusjohtaja, jumankauta, jakoi rakkausvideon silloiselle vaimolleen Facebookissa. Paria vuotta aiemmin useat ”asiantuntijat” paheksuivat julkisesti, kuinka Ylen toimitusjohtaja viettää kallista työaikaansa lonnimalla jossain höpöhöpö-somessa, jossa aiemmin tervehenkisesti impannut nuoriso nykyään tuhlasi aikaansa juttelemalla keskenään.


Meteorologilta hyytäviä terveisiä: Nauti nyt, sillä äitienpäivän helleaalto päättyy yli 10 asteen notkahdukseen iltasanomat 11:53 11.05

Sunnuntaista tiistaihin joka päivänä hellettä jossain päin maan etelä- ja keskiosia.


Siiri Nordin pahoinpitelytuomiostaan: ”Kun huoritellaan ja läpsitään perseelle, niin jossain vaiheessa se on vain liikaa” iltalehti 18:05 10.05

Muusikko Siiri Nordin katuu sitä, että hän löi miestä kasvoihin. Muusikko Siiri Nordin vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Hän kertoi ohjelmassa tilanteesta, jossa hän löi miestä kasvoihin häissä elokuussa 2010. Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi Nordinin 40 päiväsakkoon miehen pahoinpitelystä. Hänet määrättiin maksamaan miehelle kivusta ja särystä sekä tilapäisestä kosmeettisesta haitasta 1200 euroa, nenäjuureen jääneestä arvesta 100 euroa, 400 euroa ansionmenetyksestä sekä asianajokulut.


Ville Husso ilmoittautui Leijonien ykkösvahtikisaan: kuka torjuu Kanadaa vastaan? MTV 06:55 10.05

Tappiosta huolimatta loistavan ottelun Leijonien maalilla Tanskaa vastaan pelannut Ville Husso antoi vahvan näytön, kun Suomen valmennusjohto joutuu jossain kohtaa päättämään pelaavasta maalivahdista jääkiekon MM-kisoissa.


Sara Siepin tyrmäävä lomatyyli saa kehuja - ruskettuneena auringossa: ”Kun kynnetki mätsää bikineihin, ei voi valittaa” iltalehti 00:27 07.05

Sara Sieppi, 26, julkaisi vastikään kuvan aurinkolomalta. Julkkiskaunotar ja bloggari Sara Sieppi, 26, tunnetaan tinkimättömästä tyylistään. Nyt Sieppi on julkaissut kuvia, joiden perusteella nautiskelee aurinkolomasta jossain päin maailmaa. Saran lomatyyli koostuu sydänsankaisista mustista aurinkolaseista, punaisista bikineistä ja samanvärisistä kynsilakasta. - Kun kynnetki mätsää bikineihin, nii nyt ei kyl voi valittaa mistään! Vähä kuuma on, kirjoittaa Sieppi kuvan oheen.


TIS-Vilman vlogi pysäyttää: ”Mä ajattelin tosi paljon itseni tappamista ja jossain vaiheessa jopa kokeilinkin sitä” iltalehti 13:13 04.05

Vilma Hyrkäs kertoo videoblogissaan kokemuksiaan Temptation Island Suomesta. Hyrkäs myös vastaa seuraajiensa kysymyksiin. Vilma Hyrkäs kertoo avoimesti elämästään ja kamppailustaan mielenterveysongelmien kanssa uudessa videoblogissaan. Hyrkäs käsittelee aiheita rohkeasti. Videolla hän kertoo tanssin olleen vuosia hänen pakokeinonsa, kun suullisesti ja kirjallisesti itsensä ilmaiseminen voi olla vaikeaa.


kauden arvokkain pelaaja, Nyt tärähti kunnon raskaaksi MM-urhoille rex ei

Uutiset