Tänään tv:ssä: Joensuun poliisit löytävät roskien seassa kelluvan ruumiin Pielisjoesta: ”Kuolemansyyn selvittäminen on poliisin perustehtäviä” iltalehti 07:14 22.02

Poliisit-sarjan kymmenvuotisjuhlakauden viimeisessä tunnin mittaisessa erikoisjaksossa on kuolema läsnä. Joensuun partion Miika Mutanen ja Olli Korpi kiiruhtavat illan jaksossa toisen partion avuksi, sillä Pielisjoen kanavasta on löytynyt ruumis. Koska vainaja on julkisella paikalla, on poliiseilla hoppu saada alue rauhoitettua. - Vainaja löytyi kanavasta roskien seassa kellumasta. Hän oli sillä tavalla siinä pinnalla, että vähän takaraivoa ja selkää näkyi. Jalat olivat jossain uppeluksissa, Korpi kertaa tapahtumia.


Luotsilla jäi hampaankoloon Eero Hirvosen kuudennesta sijasta: ”Jossain vaiheessa tuloksia pitää lyödä pöytään, kun paikkoja annetaan” iltalehti 18:16 20.02

Petter Kukkonen ruoti suoraselkäisesti suojattinsa suoritusta. - Yhdistetyn päävalmentajalle jäi hampaankoloon Eero Hirvosen kuudennesta sijasta. - Petter Kukkonen ruoti harvinaisen suoraselkäisesti suojattinsa otteita.


Itämeren pohjasta löytynyt mystinen ”anomalia” hämmentää tutkijoita iltalehti 17:19 14.02

Elektroniset laitteet menevät sen lähellä epäkuntoon. Ruotsalaiset sukeltajat Peter Lindberg ja Dennis Åsberg olivat heinäkuussa 2011 etsimässä laivanhylkyjä, kun he löysivät Itämeren pohjasta oudon pyöreän esineen. Se on halkaisijaltaan noin 70 metriä ja se makaa 100 metrin syvyydessä. Löytö sai nimekseen "Itämeren anomalia". Sen tarkkaa sijaintia ei ole paljastettu, mutta se on jossain Ahvenanmaan pohjoispuolella, Suomen ja Ruotsin välissä.


Nuori olympiatähti hämmästyttää: päivitti somea kesken kisan ja kertoi himoitsevansa jäätelöä – oli karsinnan ylivoimainen ykkönen! iltasanomat 20:43 12.02

Lumilautailun superlupaus Chloe Kim laski lumikourun karsinnan ylivoimaiseen voittoon, vaikka keskittyminen vaikutti olevan jossain aivan muualla.


Muistatko tämän nörttimeemin? Yksi pojista lähetti juuri Teslan avaruuteen stara 09:30 11.02

Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat nähneet jossain vaiheessa vuosien


Viihdelehti Stara.fi stara 09:30 11.02

Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat nähneet jossain vaiheessa vuosien


Suunnittelija Mert Otsamo kihlautumisesta saksalaisrakkaansa kanssa: "Odotan sitä jossain vaiheessa" mtv 18:20 06.02

Pukusuunnittelija Mert Otsamo edusti yhdessä puolisonsa Nicolas Schwanerin kanssa elokuvateatterin avajaisissa.


17-vuotiaan kauhu: ex-poikaystävä piti vankina mökillä - uhri onnistui lopulta pyytämään apua ystävältään iltalehti 15:06 06.02

Miehen epäillään myös raiskanneen tytön sinä aikana, kun tämä oli mökillä vankina. Poliisi epäilee 19-vuotiaan raumalaismiehen pitäneen alaikäistä tyttöä mökillä Viitasaarella vastoin tämän tahtoa. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Leo Tusa kertoo, että jossain vaiheessa 19-vuotias mies ja 17-vuotias tyttö olivat seurustelleet.


Touko Aalto tylytti pääministeriä Senaatintorilla: ”Hallitus elää aivan jossain omassa maailmassaan” iltalehti 16:28 02.02

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto painotti mielenilmauksessa, että hallituksella olisi runsaasti vaihtoehtoja aktiivimallin muuttamiseksi. Oppositiopuolue vihreiden puheenjohtaja Aalto osallistui mielenilmaukseen myös omasta tahdostaan, vaikka hänet olikin kutsuttu lavakeskusteluihin puolustamaan mielenosoitusta. Protesti oli puoluejohtajan mielestä merkittävä asia. - Tämä edustaa minulle sitä, että ihmiset tulevat yhteen. Olen täällä osana kansalaisliikehdintää antamassa äänen työttömälle, Aalto totesi Iltalehden haastattelussa.


Viskinhuurussa tumpattu tupakka tuhosi kerrostalon koko ullakon iltalehti 21:34 01.02

Etanolitahrat vaatteissa viittasivat tahallaan sytytettyyn tulipaloon. Selitykseksi kelpasi kuitenkin läikkynyt viski ja syttymissyyksi huolimattomasti tumpattu tupakka. Kerrostalon ylin kerros tuhoutui täysin. Öinen käynti kerrostalon vintillä johti muutaman tunnin kuluttua ilmiliekkeihin syttyneeseen . 44-vuotias mies oli siemaillut viskiä ja olutta naisystävänsä kanssa tämän asunnolla Riihimäen keskustassa. Jossain vaiheessa iltaa mies lähti ulkoiluttamaan koiraa ja nainen meni nukkumaan.


Tiesitkö? Näiden televisiosarjojen loppu oli selvä alusta alkaen iltalehti 18:28 01.02

Monet televisiosarjojen loppu on ollut selvä ensimmäisestä jaksosta alkaen. Seitsemäs tuotantokausi jäi Matthew Weinerin luoman Mad Menin viimeiseksi. Sarjan keskiössä on mainosmies Don Draper alaisineen, kollegoineen ja perheineen. Sarja loppui todella yllättävästi, kun Draper luopui urastaan ja muutti Kaliforniaan meditoimaan. Weinerille loppu oli selvä jo ensihetkistä alkaen. - Sain idean jo alussa. Tuottajat pitivät ensimmäisestä jaksosta ja halusivat tietää, mitä tulee tapahtumaan. Annoin heille loppuratkaisun ja kerroin, että haluan kuvata koko vuosikymmenen. Kuvittelin aina Draperin istuvan lootusasennossa jossain retriitissä hymy kasvoillaan.


Kiekkovalmentaja unohti nostamansa rahat pankkiautomaattiin - mielessä vain pudotuspelit? iltalehti 22:45 31.01

Winnipeg Jetsin tanskalaispelaajan isälle sattui harmillinen munaus. Sveitsin A-liigassa SCL Tigersiä valmentava tanskalainen Heinz Ehlers vietti viime lauantaina vapaailtaa Bernissä. Tigers käy parhaillaan kiivasta taistelua pääsystä pudotuspeleihin, joten ilmeisesti Ehlersin ajatukset olivat lauantai-iltana jossain muualla kuin missä olisi pitänyt. Asiasta uutisoineen Blick-lehden mukaan Ehlers kävi pankkiautomaatilla nostamassa rahaa, mutta unohti ottaa automaatin antamat setelit.


Esikoisteoksensa julkaissut Rafael Donner: ”Luin kirjani ääneen avovaimolleni” iltalehti 22:25 28.01

Kirjoittamisen makuun päässeen Rafael Donnerin omaelämäkerrallinen esseekokoelma Ihminen on herkkä eläin ilmestyi juuri. Nyt hän kirjoittaa jo seuraavaa kirjaa yhdessä isänsä Jörn Donnerin kanssa. Rafael Donner, 27, muistaa päivän ja hetken. Oli heinäkuu 2016 ja hän ajeli yksin soratietä pitkin jossain päin Lapissa. Hän oli etsimässä kuvauspaikkoja isänsä Jörn Donnerin elokuvaan Perkele 2 - Kuvia Suomesta. Yksin, keskellä ei mitään. Olokin oli sen mukainen. Hän mietti, miten vahvasti elämä tiivistyykään tunteisiin.


Ylen vaalitentissä pandat jakoivat ehdokkaita ja maahanmuutto nosti äänenvoimakkuutta - Väyrysen yllätysveto: ”50 000 euroa presidentin palkkiosta Hurstille” iltalehti 23:21 25.01

Yleisradion vaalikeskustelussa sivuttiin monia presidenttikisan aikana tutuksi tulleita teemoja Nato-keskustelusta nuorten syrjäytymiseen. Ilta aloitettiin Suomen uusilla, korkean profiilin maahanmuuttajilla: Ähtäriin saapuneilla pandoilla. Ehdokkaista Matti Vanhanen, Sauli Niinistö, Tuula Haatainen, ja Paavo Väyrynen ilmoittivat aikovansa suunnata jossain vaiheessa pandoja katsomaan. Matkasuunnitelmista tarkemmin kysyttäessä Niinistö totesi, että hänen ymmärtääkseen Suomen presidentille on kaavailtu virallista matkaa Ähtäriin. Tenttiä vetänyt toimittaja Jan Andersson tarttui kiinni Niinistön perusteluun: Niinkö varma Niinistö uskaltaa olla valinnastaan toiselle kaudelle, että tekee suunnitelmia presidenttinä vaalien jälkeiselle ajalle?


Hätäkeskuslaitoksilla krooninen työvoimapula - jossain vaiheessa voi käydä niin, ettei puheluihin vastata ajoissa iltalehti 10:41 23.01

Hätäkeskuslaitos tarvitsee kymmeniä uusia työntekijöitä, jotta työvoiman tavoiteminimitaso saavutettaisiin - ja silloinkin kyse on vasta minimitasosta. Puoli minuuttia on lyhyt aika - paitsi silloin, kun odotat hätäkeskuksen työntekijän vastaavan puhelimeen. Hätäkeskusten työvoimapula on ikuisuusaihe. Viime vuosina tilanne on ollut kuitenkin entistä enemmän pinnalla johtuen muun muassa siitä, että hätäkeskuksissa työskennelleet poliisit siirtyivät varsinaisiin poliisin tehtäviin 2010-luvun taitteessa. Lisäksi vuoden 2014 hätäkeskusuudistuksen myötä vielä 2010-luvun alussa palvelleesta 15 hätäkeskuksesta toiminnassa on keskityksien vuoksi enää kuusi: Keravan, Kuopion, Oulun, Porin, Turun ja Vaasan yksiköt. Kaikkien yksiköiden kaikki työntekijät eivät ole eri syiden vuoksi pystyneet muuttamaan uudelle paikkakunnalle, joten työntekijöiden määrä väheni entisestään. "Pula on jatkuvaa"


Mikko Rantanen maagisessa iskussa - tähän ei yksikään suomalainen ole pystynyt NHL:ssä yli kuuteen vuoteen! iltalehti 00:46 21.01

Colorado Avalanchen suomalaistähti jatkoi huippuotteitaan New York Rangersia vastaan. NHL on aaltoliikettä: jossain vaiheessa menestyjät putoavat huipulta ja heittopussit nousevat kohti sarjan kärkeä. Colorado Avalanche on tällä kaudella yllättänyt monet asiantuntijat, jotka povasivat denveriläisiä sarjan hännille. Jo nyt Jared Bednarin valmentama joukkue on kerännyt reilusti enemmän pisteitä kuin koko viime kaudella ja taistelee pääsystä pudotuspeleihin.


LIVE juuri nyt: Pandat matkalla kohti Ähtäriä – miten sujuu kahvitauko "jossain päin Suomea"? MTV 15:12 18.01

Helsinki-Vantaan lentokentälle saapuneet Lumi- ja Pyry-pandat ovat parhaillaan matkalla kohti Ähtärin eläinpuistoa. Pandoja kuljettavalle ajoneuvolle on toivottu matkarauhaa.


LIVE klo 15.55: Pandat matkalla kohti Ähtäriä – miten sujuu kahvitauko "jossain päin Suomea"? MTV 15:12 18.01

Helsinki-Vantaan lentokentälle saapuneet Lumi- ja Pyry-pandat ovat parhaillaan matkalla kohti Ähtärin eläinpuistoa. Pandoja kuljettavalle ajoneuvolle on toivottu matkarauhaa.


LIVE klo 15.45: Pandat matkalla kohti Ähtäriä – miten sujuu kahvitauko "jossain päin Suomea"? MTV 15:12 18.01

Helsinki-Vantaan lentokentälle saapuneet Lumi- ja Pyry-pandat ovat parhaillaan matkalla kohti Ähtärin eläinpuistoa. Pandoja kuljettavalle ajoneuvolle on toivottu matkarauhaa.


Uutiset