Karmiva suru-uutinen: AS Roman entinen pelaaja Joseph Bouasse, 21, on kuollut

MTV 07:31 26.05

Kamerunilaisjalkapalloilija Joseph Bouasse on kuollut sydämenpysähdykseen maanantaina Roomassa 21-vuotiaana.


Suru-uutinen Italiasta: 21-vuotias jalkapalloilija kuoli

iltalehti 07:18 26.05

AS Romaa edustanut pelaaja kuoli sydämenpysähdykseen. Kamerunilainen jalkapalloilija Joseph Bouasse menehtynyt 21 vuoden iässä sydämenpysähtymiseen maanantaina Roomassa. Suru-uutiseen reagoi muun muassa pelaajan entinen seura AS Roma.


Näyttelijä John Mahon, 82, on kuollut

iltalehti 09:44 24.05

Näyttelijä John Mahon muistetaan rooleistaan muun muassa elokuvissa L.A. Confidental ja Armageddon. Näyttelijä John Mahon on kuollut. Näyttelijä menehtyi 82-vuotiaana kotonaan Los Angelesissa luonnollisiin syihin. Uutisen vahvistaa Mahonin Joseph-poika. Näyttelijää jää suremaan myös Katharine-tytär. Mahon nähtiin muun muassa elokuvissa L.A. Confidental, Zodiac, Armageddon ja Manaaja. Hän toimi urallaan myös näytelmäkäsikirjoittajana ja -ohjaajana.


Tuleeko koronakesästä kaikkien aikojen terassikesä? Tampere ei aio olla turhantarkka luvista – ”Kutina on, että ihmisiä tulee”

iltasanomat 19:45 22.05

Pubinpitäjä Mark Joseph pääsi perjantaina jo öljyämään terassilautoja. ”En tiedä, mitä odottaa”, Joseph myöntää.


Netflixin supersuositusta Tiger Kingistä elokuva – Tara Reid haluaa kohutun roolin: ”Hän näyttääkin samalta”

iltalehti 00:20 20.05

Näyttelijä Tara Reid himoitsee Carole Baskinin roolia tulevassa Tiger King -elokuvassa, kertoo Page Six. Netflixissä keväällä julkaistu Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness -sarja pureutuu päätähti Joe Exoticin, 57, eli Joseph Maldonado-Passagen elämään. Mies tunnetaan laulajana ja villieläinkouluttajana. Sarja on saavuttanut valtaisan suosion, ja siitä on nyt tekeillä muun muassa elokuva. Sarjassa tutustutaan myös Carole Baskiniin, joka ei ole antanut juurikaan haastatteluja Tiger Kingin julkaisun jälkeen, sillä hän ei halua millään muotoa tukea siinä esitettyjä väitteitä. Joe Exotic antaa esimerkiksi sarjassa ymmärtää, että Baskin tappoi ex-miehensä ja syötti miehen tiikereille.


Vauvauutisia hovista! Perintösuurherttua Guillaume, 38, on nyt isä: ”Elämämme ihmeellisin päivä”

iltalehti 13:37 14.05

Perintösuurherttua Guillaume ja perintösuurherttuatar Stephanie de Lannoy ovat esikoisestaan innoissaan. Luxemburgin perintösuurherttua Guillaume, 38, ja hänen vaimonsa perintösuurherttuatar Stéphanie, 36, ovat nyt pienen pojan onnellisia vanhempia. Esikoispoika syntyi sunnuntaina. Lapsen nimi on Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume. Näet kuvan onnellisista vanhemmista esimerkiksi täältä.


Vauvauutisia hovista! Perintösuurherttua Guillaume, 38, sai ensimmäisen lapsensa

iltalehti 13:37 14.05

Perintösuurherttua Guillaume ja perintösuurherttuatar Stephanie de Lannoy ovat esikoisestaan innoissaan. Luxemburgin perintösuurherttua Guillaume, 38, ja hänen vaimonsa perintösuurherttuatar Stéphanie, 36, ovat nyt pienen pojan onnellisia vanhempia. Esikoispoika syntyi sunnuntaina. Lapsen nimi on Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume. Näet kuvan onnellisista vanhemmista esimerkiksi täältä.


Tanskan kuninkaalliset jakoivat harvinaisen arkisen kuvan – näkyvissä vain jalkaterät ja televisioruutu

iltalehti 17:39 11.05

Prinssi Frederik ja prinsessa Mary viettävät aikaa kotona. Tanskan kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary viettivät viikonloppua kotonaan Kööpenhaminassa. Heidän lisäkseen kotona ovat lapset Christian, Isabella, Vincent ja Josephine. Vielä vuoden alussa koko perhe asui Sveitsissä. Viikonloppuna kruununprinssipari jakoi arkisen kuvan Instagramissa. He paljastivat katsovansa Højskolesangbogenin näytelmää television välityksellä omalla kotisohvallaan. Kuvassa näkyy televisioruutu sekä prinssin ja prinsessan jalat. Television vieressä on kuva kruununprinssi Frederikistä poikansa kanssa.


Hitlerin bunkkerin sängyissä makasi kuusi kuollutta lasta ja pihalla oli kaksi hiiltynyttä ruumista – näin etenivät Goebbelsin perheen karmeat viimeiset hetket

iltasanomat 10:40 01.05

Propagandaministeri Joseph Goebbelsin ja hänen vaimonsa Magdan kuusi lasta löytyivät myrkytettyinä kerrossängyistä toukokuussa 1945. Se oli vanhempien viimeinen tahto ennen omaa kuolemaansa.


Mike Tysonin tiikeri repi naisen käden irti – antoi nyt huolestuttavia kommentteja Netflix-sensaatioon liittyen

iltalehti 21:02 25.04

Mike Tyson omisti takavuosina kolme lemmikkitiikeriä, joiden alkuperä on jopa nyrkkeilymestarille hieman epäselvä. Nyrkkeilylegenda Mike Tysonilla, 53, oli takavuosina kolme lemmikkitiikeriä, joiden kanssa hän poseerasi valokuvissa. Nyt Tyson myöntää, että tiikerit ovat saattaneet tulla Netflixin Tiger King -menestysdokumentin päähenkilöltä Joseph Maldonado-Passagelta eli Joe Exoticilta. – On mahdollista, että sain kissani Joelta. En ole varma. Jos omistat eksoottisia eläimiä, tiedät, kuka hän on, hän sanoo The Sunin mukaan.


Arnold Schwarzeneggerin poika Joseph, 22, on kuin ilmetty isänsä – kopioi ikonisen poseerauksen

iltalehti 09:54 15.04

Joseph Baena seuraa isänsä viitoittamalla tiellä. Hollywood-tähti Arnold Schwarzeneggerin, 72, poika Joseph Baena, 22, on seurannut kuuluisan isänsä jalanjäljissä kehonrakennuksen maailmaan. Hän viihtyy samalla Gold’s Gym -kuntosalilla kuin isänsä ja julkaisee sosiaalisessa mediassa ahkerasti kuvia treeniensä tuloksista. Kuntosalien sulkeutuminen koronaviruspandemian vuoksi ei ole latistanut Josephin intoa. Hän julkaisi hiljattain Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa kuin ilmetty isänsä.


Arnold Schwarzeneggerin poika harjoitteli poseerausta – kuin ilmetty isänsä

stara 22:20 10.04

Kalifornian entisen kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin aikuistunut poika Joseph Baena on


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:20 10.04

Kalifornian entisen kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin aikuistunut poika Joseph Baena on


Kuin kaksi marjaa! Arnold Schwarzeneggerin Joseph-pojan hurja kunto lyö ällikällä – kopioi isänsä ikonisen poseerauksen

iltasanomat 22:10 10.04

Joseph Baena on tullut ”Iso-Arskan” lailla tunnetuksi kovasta kunnostaan.


Lähde Ylen mukaan opastetulle kierrokselle suljettuun museoon - Kalevalasta hullaantunut Joseph Alanen jäi suotta Gallen-Kallelan varjoon

yle 12:05 09.04

Espanjantautiin nuorena kuollut Joseph Alanen kuvitti Kalevalaa sekä tyylitellysti että humoristisesti. Yle Tampereen museokierroksella esitellään myös Gallen-Kallelan Aino-triptyykki.


Tiger King -sarjan päähenkilö Joe Exotic siirrettiin eristykseen vankilassa – epäillään koronavirustartuntaa

iltalehti 10:17 09.04

Yhdysvaltalaislehdet kertovat Joe Exoticin joutuneen eristykseen. Eläintarhayrittäjä Joseph Maldonado-Passage eli Joe Exotic on eristetty muista vangeista koronavirusepäilyn takia. Asiasta kertoo esimerkiksi Vanity Fair. Joe Exotic ei ole päässyt puhumaan karanteenin alkamisen jälkeen aviomiehensä Dillon Passagen kanssa. Passage ei ole vahvistanut Exoticin koronavirustartuntaa, mutta hän on vahvistanut miehen joutuneen eristykseen.


Jenkkisivusto paljasti jättihuijauksen Netflixin supersuositun Tiger King -sarjan taustalla: ”Se oli aivan naurettavaa”

iltalehti 16:10 04.04

Netflixin Tiger King -sarjan päätähden, Joe Exoticin ura laulajana on paljastunut huijaukseksi. Viikonloppuna Netflixissä julkaistun Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness -sarjan päätähti Joe Exotic, 57, eli Joseph Maldonado-Passage tunnetaan laulajana ja villieläinkouluttajana. Sarjassa nähdään useita otteita Joen musiikkivideoista, mutta jenkkilehti Vanity Fairin tuoreen paljastuksen mukaan mies ei itse laula kappaleitaan. Sarjassa nähdyillä musiikkivideoilla Joen ääni on hämmästyttävän heleä. Upean äänen on vaikea kuvitella tulevan Joen suusta, ja jenkkilehden kiinnostuttua selvisikin pian, että Joen musiikin taustalla vaikuttavat ammattilaiset, eikä mies itse edes laula kappaleitaan.


Netflixin Tiger King -uutuussarja sai somen sekaisin – katso kootut reaktiot

iltalehti 11:30 30.03

Netflixin uutuushitissä tutustutaan Tiger Kingiin. Viikonloppuna Netflix julkaisi sarjan nimeltä Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness. Sarja nousi heti puheenaiheeksi ja yhdeksi Netflixin katsotuimmista ohjelmista. Dokumenttisarja erikoisine kohtauksineen sai laajasti huomiota. Sarjassa todella riittää käänteitä. Joe Exotic, 57, eli Joseph Maldonado-Passage on tunnettu laulaja ja villieläinkouluttaja. Hän omisti pitkään villieläintilan nimeltä Greater Wynnewood Exotic Animal Park ja se sijaitsi Oklahomassa.


Raskaansarjan nyrkkeilijältä upeaa heittäytymistä – julkaisi videon klassikkokohtauksesta: ”jos tarvitset töitä taustatanssijana...”

iltalehti 09:11 29.03

Entinen raskaansarjan maailmanmestari Joseph Parker esitteli tanssitaitojaan. Koronaviruksen takia sisällä pysyminen on saanut ihmiset keksimään mitä erikoisimpia aktiviteetteja, eikä nyrkkeilijä Joseph Parker, 28, ei ole poikkeus. Entinen raskaansarjan maailmanmestari julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään videon, jossa hän heittäytyy tanssin ja klassikkoelokuvan pyörteisiin.


Kansalaisoikeustaistelija Joseph Lowery, 98, on kuollut

iltasanomat 11:20 28.03

Joseph Lowery kuoli perjantaina.


Hot topics