Vakavasti sairastunut Jope Ruonansuu liikuttui Kari Tapio -elokuvasta: ”Tippa tuli linssiin” iltalehti 21:38 11.09

Jope Ruonansuulla diagnosoitiin ruokatorven syöpä viime vuonna. Koomikko Jope Ruonansuuta ei ole pitkään aikaan näkynyt julkisuudessa. Keskiviikko-iltana hän teki poikkeuksen ja saapui Kari Tapiosta kertovan Olen suomalainen -elokuvan kutsuvierasnäytökseen.


Kultainen mahdollisuus valui hukkaan – Valtteri Bottaksella oli C Moren haastattelussa selkeä syy Saksan GP:n ulosajopettymykseensä: ”Sen takia minä sen virheen tein” iltalehti 18:50 28.07

Valtteri Bottas oli pettynyt kisansa päättymiseen kesken kaiken, mutta koki, ettei tapahtunutta ulosajoa olisi voinut millään korjata. Bottaksen mahdollisuus kuroa Lewis Hamiltonin tekemää kuljettajien MM-kilpailun piste-eroa katosi taivaan tuuliin sateisella Hockenheimin radalla. – Tietenkin harmittaa, etten saanut pinnoja, joilla olisin saanut tiimikaveria kiinni, Bottas aloitti C Moren haastattelussa kisan jälkeen.


Bikinimalli käytti uimalelua – seuraus loksauttaa miesten leuat stara 10:40 13.07

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 13.07

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on


Kimi Räikkönen myhäili tyytyväisenä C Moren haastattelussa – aika-ajopettymys kääntyikin suomalaisen eduksi: ”Softeilla olisi ollut taistelua” iltalehti 18:25 23.06

Kimi Räikkönen teki komean nousun Ranskassa ja sijoittui kahdeksanneksi. Kimi Räikkönen oli aika-ajon jälkeen pettynyt mies, kun Alfa Romeo -kuski jäi ulos viimeisestä osiosta. Niinpä lähtöruuduksi muodostui 12. Viimeisestä osiosta tippuminen oli lopulta Räikkösen onni, sillä sen myötä hän pääsi lähtemään kisaan kovemmalla rengasseoksella ja tuli maaliin lopulta kahdeksantena.


Max Verstappen koki pirullisen aika-ajopettymyksen: "Totta kai punaiset liput tulivat" MTV 13:56 09.06

Red Bullin Max Verstappenin F1-aika-ajot Kanadassa päättyivät karuun pettymykseen, kun toinen osio keskeytyi ennenaikaisesti Haasin Kevin Magnussenin rajun ulosajon myötä. Verstappen oli siinä kohtaa sijalla 11 eikä päässyt näin päätösosioon. Hollantilainen kertasi tilannetta, kun peli oli ohi.


"Tämä on katastrofi" – Charles Leclerc purki rajua aika-ajopettymystään, esitti yhden toiveen kisaan MTV 20:36 25.05

Ferrarin Charles Leclercin Monacon GP:n aika-ajoista muodostui todellinen painajainen. Nuori monacolaiskuski joutui seuraamaan kahta jälkimmäistä osiota sivusta Ferrarin erikoisen päätöksen vuoksi.


Myös he ovat taistelleet hengestään haimatulehduksen takia - artisteja Aviciista Jope Ruonansuuhun iltalehti 12:05 18.05

Haimatulehdus on kolkutellut kuoleman portteja monelle kosteaa elämää viettäneelle viihdetaiteilijalle. Matti Nykäsen siskot vahvistivat Ilta-Sanomille mäkikotkan kuolleen haimatulehdukseen ja keuhkokuumeeseen. Nykäsen Päivi-sisko kertoo lehdessä, että Matin runsas alkoholin käyttö joudutti päivien päättymistä.


Nelli Tanhuala pääsi varastetun pyöränsä jäljille Facebookin avulla – yhä harvempi kysyy enää ajopeliään poliisilta yle 07:00 17.05

Ilmoituksia pyörävarkauksista tehdään yhä paljon, mutta harva hoksaa kysellä ajokkinsa perään poliisilta. Monen pyörä löytää kotiin sosiaalisen median avulla.


puhaltaa 51 m/s valmiiksi pikavauhtia

Hot topics