Poliisi joutui keskeyttämään mielenosoituksen Oulun keskustassa

iltasanomat 19:14 04.06

Oulun poliisilaitoksen mukaan väkeä tuli niin paljon, että tilaisuus piti keskeyttää.


Kätevää! Kalastusluvan voi nyt ostaa sovelluksella

stara 18:40 04.06

Metsähallitus on avannut uuden Eräluvat-nimisen sovelluksen, jonka avulla voi ostaa


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 04.06

Metsähallitus on avannut uuden Eräluvat-nimisen sovelluksen, jonka avulla voi ostaa


Sekaannus ambulansseille sallitusta suurimmasta ajonopeudesta ratkesi: ambulansseja koskevat samat nopeudet kuin henkilöautojakin

yle 17:44 04.06

Viranomaiset pääsivät torstaina yhteisymmärrykseen, että kuorma-autojen suurin sallittu nopeus 80 km/h ei koske painaviakaan ambulansseja.


Leijonien tuorein ”Poika” päätyi museoon isoveljiensä luo – kaiken kansan nähtävillä ensi viikolla

iltasanomat 17:26 04.06

Jääkiekkomuseossa Tampereen Vapriikissa kasataan parhaillaan omaa vitriiniä viime vuoden jääkiekon MM-pytylle.


Kärppien luottosentteri suuntaa itään – KHL-seura nappasi jo toisen Leijonien maailmanmestarin

MTV 16:28 04.06

Oulun Kärppiä jääkiekkoliigassa viime kaudella edustanut Juho Lammikko, 24, siirtyy ensi kaudeksi KHL:ään. Venäjän mahtiseuroihin lukeutuva Metallurg Magnitogorsk julkaisi torstaina tehneensä Lammikon kanssa yksivuotisen sopimuksen.


Vehoniemen automuseo palkittiin vuoden ajoneuvomuseona: "Ihmiset herkistyvät, kun näkevät näyttelyssä auton, jossa on annettu ensisuudelma"

yle 16:28 04.06

Palkinnon perusteissa kehuttiin pitkäjänteistä työtä, luovaa hulluutta ja liiketaloudellista osaamista.


Kärppien ja Leijonien luottomies lähtee KHL:ään

iltasanomat 15:36 04.06

Juho Lammikko suuntaa KHL:ään.


"Me ollaan tällainen uskonnollinen yhteisö" – punainen halli Tuusulassa oli rikollisjengin sydän, jonne ulkomaailman ei pitänyt nähdä

yle 14:31 04.06

Poliisi katseli ja kuunteli kuukausien ajan, mitä punaisessa vuokrahallissa Tuusulan teollisuusalueella tapahtui.


Sinisistä Dipper-patukoista ei ole löytynyt toistaiseksi syytä oireisiin – Tullin laboratorio jatkaa tutkimuksia seuraavaan viikkoon

yle 14:09 04.06

Tullin tuoteturvallisuuspäällikkö Jonna Nefflingin mielestä on mahdollista, että oireet ovat johtuneet myös joidenkin herkkyydestä väriaineisiin tai patukoiden suuresta syöntimäärästä.


Huvipuistojen uutuusleluista jopa kolmannes paljastui Tullin tutkimuksissa määräysten vastaisiksi

iltasanomat 12:21 04.06

Tuoteturvallisuuspäällikkö Jonna Neffling pitää vaarallisiksi todettuja paljettipehmoleluja varastoonsa ostaneiden huvipuistojen toimintaa yllättävänä.


Kysymys urheilun katsojarajoituksista paljasti ministerien jatkuvat laiminlyönnit – sääntöjen rikkominen on arkipäivää

iltalehti 12:07 04.06

Vuosina 2016–19 eduskunnassa tehtiin 2 516 kirjallista kysymystä. Vastauksista peräti 1 146 tuli myöhässä. Kansanedustaja Pauli Kiurun (kok) kirjallinen kysymys urheilun katsojarajoitusten lieventämisestä nosti pinnalle ministerien laiminlyönnit. Kiurun kysymys sai poikkeuksellisen paljon julkisuutta, mutta siitäkin huolimatta urheilusta vastaavan ministerin Hanna Kososen (kesk) vastaus tuli kolme päivää myöhässä.


Meghanilta yllättävä kannanotto Black Lives Matter -liikkeeseen: ”Olen pahoillani”

iltalehti 11:30 04.06

Herttuatar Meghan on ottanut kantaa Black Lives Matter -liikkeeseen. Black Lives Matter on vuonna 2013 perustettu liike, joka vastustaa mustiin ihmisiin kohdistuvaa syrjintää ja poliisiväkivaltaa. Aihe on noussut pinnalle yhdysvaltalaisen George Floydin kuoleman jälkeen, ja nyt jopa herttuatar Meghan on ottanut aiheeseen kantaa. Meghan otti liikkeeseen kantaa videolla, joka näytettiin hänen vanhan opinahjonsa oppilaille keskiviikkona. Hän totesi olevansa pahoillaan siitä, että lasten täytyy kasvaa maailmassa, jossa on yhä rasismia. Hän kuvaili Yhdysvalloissa vallitsevaa tilannetta ”musertavaksi.”


Viettelysten saarella houkutukseen langennut Mira joutui valtavan kritiikin keskelle – ”En näe enää mitään syytä kimppuuni hyökkäämiselle”

iltasanomat 10:28 04.06

Miran ja Valton iltanuotio päättää Temptation Island Suomen kauden. Valtoa Temppareissa Markuksen kanssa pettänyt Mira on saanut paljon kritiikkiä toiminnastaan.


Tana Mongeau alastomana maksua vastaan – myy vartalonsa paljastamista

stara 08:40 04.06

Tana Mongeau on suosittu YouTube-tähti, jonka kanavalla hän kertoo erikoisia


Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään "tappelusaarella": "Tulkoon vaikka tiilimuuri, niin meen läpi"

MTV 08:13 04.06

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään 11. heinäkuuta. Ottelu käydään Amirkhanin mukaan tappelusaarella, jonka tarkkaa sijaintia Yhdysvalloissa hän ei itsekään tiedä.


Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään: "Tulkoon vaikka tiilimuuri, niin meen läpi"

MTV 08:13 04.06

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään 11. heinäkuuta. Ottelu käydään Amirkhanin mukaan tappelusaarella, jonka tarkkaa sijaintia Yhdysvalloissa hän ei itsekään tiedä.


Lääkeruiskuja joka puolella, aineita apteekista – pysäyttäviä väitteitä kestävyysurheilun menestysmaasta: "Siellä käytetään niin paljon dopingia, ettei maailma edes ymmärrä"

MTV 07:30 04.06

Mitä ihmettä Keniassa tapahtuu? Onko dopinginkäyttö maan kestävyysjuoksussa yleinen tapa, ja miksei maan antidopingtyö näytä tepsivän huijarien kiinni saamisessa?


Heikki Kovalaiselta kipeä tunnustus – teki päätöksen, jonka takia välit Mika Häkkiseen viilenivät: ”Suhteemme ei ole sen jälkeen ollut samanlainen”

iltasanomat 07:13 04.06

Heikki Kovalainen oli menossa Mika Häkkisen talliin 2011.


Hot topics