Kommentti: Jussi Jokisen NHL-koesopimus Detroitiin on täysin järjetön juttu MTV 09:12 11.09

Jussi Jokinen lähtee hakemaan koejakson kautta NHL-sopimusta Detroit Red Wingsiin. Siinä on jotain kaunista ja karua, jotain mikä kertoo suomalaisesta luonteesta ja Jokisesta itsestään.  


Jussi Jokisen NHL-unelma elää: Detroit kutsuu MTV 06:16 11.09

Kokenut suomalainen jääkiekkohyökkääjä Jussi Jokinen on tehnyt try out -sopimuksen NHL-seura Detroit Red Wingsin kanssa.


JYP-hyökkääjä Jokisen telojalle kolmen ottelun pelikielto jatkoaika.com 21:31 10.09

CHL on tuominnut HC Banská Bystrican Benjamin Marshallin kolmen ottelun pelikieltoon. Panna koskee ainoastaan CHL-otteluita.


Leijonien Mika Kortelainen kommentoi kohulausuntoaan: "Sanankäyttöni oli huonoa, mutta teko oli törkeä" MTV 17:11 10.09

C Moren CHL-studiossa sunnuntaina vieraillut Mika Kortelainen on pahoitellut tulista kommenttiaan liittyen JYPin Markus Jokisen loukkaantumiseen.


Päättyykö Jussi Jokisen NHL-ura? ”Suomessa ja Kärpissä en pelaa 99-prosenttisella varmuudella verotuksellisista syistä” iltasanomat 06:30 04.08

Jussi Jokisen perhe muuttaa Floridaan kuun lopussa, mutta isän osoite on vielä auki. Varmaa kuitenkin on, että konkarin ura jatkuu. Rakkaus lajiin ei sammu.


Suomalainen NHL-hyökkääjä koki hirvittävän karusellin – "Sitä oli henkisesti aika loppu" MTV 08:00 01.08

Suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen koki viime kaudella NHL:ssä melkoisen karusellin. Jokisen osoite vaihtui peräti kolmeen eri otteeseen. Raskaat vaiheet iskivät päin naamaa erityisesti keväällä, kun pelit päättyivät.


Me Naiset: Olli Jokisen tytär oli kuolla – vaimon äidinvaisto keskellä yötä pelasti pahimmalta iltasanomat 10:05 19.07

Ex-kiekkoilija Olli Jokinen ja hänen Katerina-vaimonsa kertovat Me Naiset -lehden haastattelussa viime keväänä kokemistaan kauhunhetkistä.


Komarov ei ole tulossa KHL:ään – miten käy Filppulan ja Jokisen? MTV Sport selvitti suomalaisten NHL-pelaajien sopimustilanteet MTV 09:53 06.06

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov ei ole tulossa KHL:ään, vaan on jatkamassa uraansa NHL:ssä. Jussi Jokinen jatkaa NHL:ssä, vaan ei Vancouver Canucksissa. Myös Valtteri Filppulan ura jatkuu rapakon toisella puolen. MTV Sport selvitti sopimuksettomien suomalaispelaajien tilanteet.


17 koululaista ammuttiin kuoliaaksi puolen kilometrin päässä Olli Jokisen kotoa – ”Ei ole yhtäkään päivää, ettei sitä miettisi” iltasanomat 15:27 28.05

Olli Jokinen, 39, asuu Parklandissa, jossa tapahtui karmea kouluammuskelu helmikuussa.


Asia ei pyyhkiydy pois mielestä – Olli Jokisen kotikulmilla järkyttävä tragedia: ”Sairas tapaus” iltasanomat 14:53 28.05

Olli Jokinen, 39, asuu Parklandissa, jossa tapahtui karmea kouluammuskelu helmikuussa.


Tragedia mielessä joka päivä – järkyttävä kouluammuskelu tapahtui Olli Jokisen kotikulmilla: ”Sairas tapaus” iltasanomat 14:53 28.05

Olli Jokinen, 39, asuu Parklandissa, jossa tapahtui karmea kouluammuskelu helmikuussa.


Krista Kosonen julkaisi kuvan juhlista kiittääkseen häävieraita: ”Itkua ja naurua ja mahtavia ihmisiä” iltalehti 22:14 20.05

Näyttelijä Krista Kososen ja ohjaaja Antti J. Jokisen häitä vietettiin lauantaina Valkoisessa salissa Helsingissä. Krista Kosonen IL-TV:n haastattelussa Jussi-gaalassa maaliskuussa. Näyttelijä Krista Kosonen julkaisi lauantaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoi menneensä naimisiin kihlattunsa ja tyttärensä isän, ohjaaja Antti J. Jokisen kanssa.


Jasper Pääkkönen toimi Antti J. Jokisen bestmanina - myös kaasoina maan eturivin näyttelijöitä iltalehti 01:11 20.05

Näyttelijä-ohjaajaparin häiden luottohenkilöinä toimi elokuva-alan tähtikaartia. Näyttelijä Krista Kosonen julkaisi lauantaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoi menneensä naimisiin kihlattunsa ja tyttärensä isän, ohjaaja Antti J. Jokisen kanssa. Pariskunnan häät pidettiin etukäteen salassa. Instagramissa oli aiemmin lauantaina illalla julkaistu kuva, jossa näyttelijä Armi Toivanen antoi ymmärtää olevansa valmiina Kristan 35-vuotissyntymäpäiville ja Antin 50-vuotissyntymäpäiville.


Jasper Pääkkönen pääsi Antti J. Jokisen bestmaniksi – myös kaasoina todellinen tähtikaarti! iltasanomat 00:43 20.05

Tähtiparin häiden järjestelyistä vastasivat Suomen tämän hetken kuumimmat näyttelijät.


Vähät vastustajasta! Olli Jokisen mukaan Leijonien ei tarvitse miettiä Sveitsiä: "Helvetin raaka peli" MTV 05:58 17.05

Leijonat on sen tason joukkue, ettei sen tarvitse lähestyä puolivälieräottelua Sveitsiä vastaan vastustajaa miettien, sanoo C Moren MM-asiantuntija Olli Jokinen.


Leijonien MM-ensikertalainen häkeltyi Olli Jokisen ylistyspuheista - "Tätä ei näe edes NHL:ssä" MTV 08:08 16.05

Leijonissa ensimmäisiä MM-kisojaan pelannut Juuso Riikola on antanut vakuuttavan näytteen kyvyistään kovissa kansainvälisissä peleissä.


USA:n tähtien sikailu sai Olli Jokisen haluamaan kostoretkelle kaukaloon: ”Täällä on kiva esittää kovaa” MTV 16:41 15.05

Leijonia rankalla kädellä jääkiekon MM-kisojen ottelussa mätkineet amerikkalaispelaajat saivat konkaripelaaja Olli Jokisen kihisemään raivosta C Moren MM-studiossa.


17 ihmistä tappanut Floridan kouluampuja avasi tulen kiekkoilija Olli Jokisen kotikadulla: "Se on edelleen kova paikka" MTV 14:00 15.05

Suomalainen jääkiekkoilija Olli Jokinen paljasti Huomenta Suomessa asuvansa perheensä kanssa samalla kadulla, missä Floridan kouluampuja ampui 17 ihmistä kuoliaaksi.


”Jos se nukkuu, älkää herättäkö” – Leijonille NHL-veteraani Jokisen isällinen neuvo Patrick Kanesta MTV 13:03 15.05

Leijonia vastaan jääkiekon MM-kisojen lohkon päätösottelussa asettuvan Yhdysvaltain supertähti Patrick Kane on parempi jättää rauhaan, jos tämä ei saa itsestään parasta irti, neuvoo pitkään Kanea vastaan NHL:ssä taistellut Olli Jokinen.


Saksan puolustuspelaaminen vakuutti Olli Jokisen: ”Aikamoinen lihamuuri” MTV 10:32 14.05

Saksa voitti yllättäen Suomen maalein 3-2 jääkiekon MM-kisoissa sunnuntaina. Suomella oli suuria vaikeuksia murtaa Saksan vahvaa puolustusta ja tehdä voittoon tarvittavat maalit.


Leen kanssa –

Uutiset