Olli Jokinen avaa muuttunutta arkeaan – "Tosi nastaa olla opettamassa poikia" MTV 08:01 22.04

Entinen NHL-tähti Olli Jokinen pelasi jääkiekkouransa viimeisen kauden 2014–2015. Jokinen solmi Florida Panthersin kanssa symbolisen yhden päivän mittaisen sopimuksen vielä keväällä 2017, mutta peliura on ollut käytännössä ohi jo kolmisen vuotta. Mitä Jokisen, 39, arkeen nykyään kuuluu?


Harkimo erosi kokoomuksesta virallisesti – saa 1575 euron avustusta, säilyttää valiokuntapaikkansa ja avustajansa iltasanomat 06:57 21.04

Kokoomuksen ryhmäjohtaja Jokinen ei ole keskustellut Harkimon kanssa torstain tiedotustilaisuuden jälkeen – käytännön asioita on määrä käydä läpi ensi viikolla.


Kokoomuksen ryhmänjohtajan mukaan Harkimon kanta muuttui yhdessä yössä: ”Ei tunnu hyvältä, politiikka on luottamuslaji” iltalehti 18:03 19.04

Kokoomuksesta eroavan Harkimon mukaan kyse on väärinymmärryksestä. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Kalle Jokisen mukaan Harry Harkimo vakuutti hänelle vielä keskiviikkona, että hän ei ole perustamassa omaa eduskuntaryhmää tai puoluetta. - Hän sanoi, että ei ole perustamassa sote-kapinaryhmää, mutta kysyin myös, oletko perustamassa omaa ryhmää tai puoluetta, niin hän sanoi, että siinä ei ole perää, Jokinen kertoi medialle eduskunnassa torstaina Harkimon tiedotustilaisuuden jälkeen.


Yllätetty kokoomusryhmyri: Eilen Harkimo puhui aivan toista – ”Totta kai ryhmässä ollaan harmissaan” uusisuomi 16:53 19.04

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen yllättyi Harry ”Hjallis” Harkimon ilmoituksesta erota puolueesta.


Petteri Orpo: ”Huonon ratkaisun teit, mutta hyvää matkaa ystäväni Hjallis” uusisuomi 16:37 19.04

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo kommentoi lyhyesti Harry ”Hjallis” Harkimon lähtöä kokoomuksesta. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen puolestaan sanoo, että lähtöilmoitus tuli yllätyksenä.


Kokoomuksen ryhmänjohtaja Kalle Jokinen: Harkimo ei ole esittänyt eronpyyntöä iltalehti 13:48 19.04

Jokisen mukaan Harkimo sanoi keskiviikkona, että huhuissa ei ole perää. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen kertoi ennen kokoomuksen ryhmäkokouksen alkamista Iltalehdelle, että Harry Harkimo ei ole esittänyt hänelle eronpyyntöä. - Eilen hänen kanssaan keskustelin ja nyt on se tieto, että hän pitää tiedotustilaisuuden. Odotamme sitä, Jokinen kommentoi.


Kokoomuksen ryhmänjohtaja Jokinen: Harkimo kiisti tiedot uuteen poliittiseen liikkeeseen lähdöstä iltasanomat 11:13 19.04

Jokinen sanoo keskustelleensa Harkimon kanssa eilen.


Kokoomuksen Verkkouutiset: Harkimo kiistää irtautumisen – ”Tämä oli selvä viesti häneltä” uusisuomi 11:04 19.04

Kokoomuksen eduskuntaryhmän johtaja Kalle Jokinen kertoo puoluelehti Verkkouutisille keskustelleensa puolueen kansanedustajan Harry Harkimo kanssa keskiviikkona.


Mestiksen pudotuspelien arvokkain pelaaja JYPin riveihin – "Huikea persoona ja johtaja" MTV 15:07 18.04

Mestiksen mestaruutta KeuPa HT:n riveissä juhlinut Markus Jokinen siirtyy ensi kaudeksi SM-liigaan JYPin paitaan, jyväskyläläisseura tiedottaa verkkosivuillaan.


Mestiksen pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu siirtyy JYPiin: ”Huikea persoona ja johtaja” iltalehti 14:34 18.04

KeuPan riveissä Mestiksen mestaruuden voittanut Markus Jokinen siirtyy jyväskyläläisjoukkueen riveihin. JYPin ja Markus Jokisen välinen sopimus on kauden mittainen. Jokinen pelasi menneellä kaudella KeuPan riveissä, voittaen keuruulaisjoukkueessa Mestiksen mestaruuden. Jokinen sai finaalin päätteeksi pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle jaettavan Håkan Hjerpe-palkinnon. 29-vuotias voitti myös pudotuspelien pistepörssin 18 tehopisteellään. - Huikea persoona ja johtaja. Kovaa numerotulosta syntyi tasaiseen tahtiin koko kauden ajan. Joukkue ensin -asenteensa ansiosta Jokinen oli omalle joukkueelleen tehopisteitäänkin arvokkaampi pelaaja. Jokinen on kannustava esimerkki pelaajasta, joka on kiiruhtanut hitaasti huipulle, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kommentoi JYPin tiedotteessa.


Kieltäytymisaalto Leijonista - nyt puhuu Jääkiekkoliiton puheenjohtaja: ”Se on noin 100 000 euroa” iltalehti 07:05 17.04

Jääkiekon MM-kisoista kieltäytyneiden huippukiekkoilijoiden määrä on ollut tänä keväänä lähes ennätyksellinen. Tanskassa järjestettävästä turnauksesta ovat eri syihin vedoten kieltäytyneet ainakin Aleksander Barkov, Jussi Jokinen, Rasmus Ristolainen, Artturi Lehkonen, Kari Lehtonen, Jesse Puljujärvi, Teemu Hartikainen, Oskar Osala, Mikko Koskinen, Esa Lindell ja Petri Kontiola. Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela odottaa etenkin nuorilta pelaajilta nähtyä halukkaampaa osallistumista maajoukkuetoimintaan. Hän sanoo ymmärtävänsä loukkaantumiset, Jokisen kaltaisten veteraanien perhesyyt ja sopimuksettomien pelaajien loukkaantumisriskin.


KeuPa-kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen: "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


KeuPa kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen - "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


Näkökulma: Jari Sillanpää ja fanit löysivät jälleen yhteyden - ainakin vielä kerran iltalehti 14:31 15.04

Tunnelma oli tiivis ja sekä yleisöä että laulajaa jännitti lauantaina, kun Jari Sillanpää palasi keikkatauolta, kirjoittaa toimittaja Juha Veli Jokinen. Taannoin tv-haastattelussa narkomaaniksi tunnustautunut ja kaksi huumekäryä läpikäynyt ex-tangokuningas Jari Sillanpää palasi yleisönsä eteen lauantaina Kajaanin kulttuurikeskuksessa kuukausien keikkatauon ja huumepaljastusten jälkeen. Konserttisalin tunnelmaa olisi voinut saksilla leikata, niin tiivis se oli: sekä tähteä että yleisöä jännitti.


Olli Jokinen naulaa syyt Mikko Rantasen superkauteen – iso ero omaan pelaajauraan MTV 18:01 12.04

Jääkiekon NHL:ssä on tällä kaudella loistanut kolme suomalaispelaajaa yli muiden: parhaan maalivahdin Vezina-palkinnosta kilpaileva Pekka Rinne, runkosarjan maalipörssin kakkoseksi sijoittunut Patrik Laine, ja ehkä se suurelle yleisölle yllättävin nimi: suomalaispelaajien pistepörssin ykkösnimi Mikko Rantanen. 


Olli Jokinen puhuu suomalaisen jääkiekon suurista muutoksista – tähän nuorten NHL-loisto perustuu MTV 12:37 12.04

Uuden suomalaisen pelaajasukupolven esiinmarssista on saatu jääkiekon NHL:ssä tuoreeltaan komeita näyttöjä. Nuoret sinivalkopelaajat ovat olleet joukolla ennennäkemättömässä lyönnissä, mistä kieli osaltaan se, että seitsemän suomalaista iski ensimmäistä kertaa historiassa runkosarjassa yli 50 tehopistettä.


Olli Jokiselta tulinen ylistys Patrik Laineelle – historian parhaita laukauksia ja paljon muuta: "Ennen sellaista vihattiin" MTV 22:56 11.04

Winnipeg Jetsin Patrik Laine, 19, taisteli NHL:n maalikuninkuudesta runkosarjan loppusuoralle saakka ja sijoittui lopulta 44 osumallaan Aleksandr Ovetshkinin jälkeen toiseksi. C Moren jääkiekkoasiantuntija Olli Jokinen ylistää Laineessa ruoskamaisen, nopeasti virittyvän laukauksen ohella henkisiä ominaisuuksia ja monipuolisuutta pelaajana.


Olli Jokinen muistelee MM-kokemuksiaan: "Oltiin lähellä, mutta loppupeleissä aika kaukana" MTV 13:20 11.04

C Moren asiantuntijana jääkiekon tämänkeväisissä MM-kisoissa toimiva Olli Jokinen tahkosi omalla pelaajaurallaan peräti 11 aikuisten MM-turnausta. Parhaana MM-muistonaan entinen NHL-tähti pitää monien kisakokemusten kokemuksellista rikkautta.


Maikkari yllätti: Olli Jokinen kommentoi Leijonien MM-pelejä televisiossa! iltasanomat 09:21 11.04

MTV julkaisi 4. toukokuuta alkavien MM-kisojen asiantuntijansa ja kommentaattorit.


jättiyllätys – kuvaamisesta ”Lapset silmät Mervi palatsia paljastavat Turun perheenpäälle” Teijalle

Uutiset