Kiekkoraamattu: Rasmus Ristolaisen aika Buffalossa on ohi – MM-kultaleijonan hankinta oli käänteentekevä peliliike

iltalehti 10:46 12.07

Buffalolla on nyt ylitarjontaa puolustajista, ja se tarvitsisi kakkossentterin. Tiistaina NHL:ssä tärähti yllättävä vaihtokauppa. Chicago Blackhawks luopui lupaavasta suomalaispuolustajastaan Henri Jokiharjusta. MM-kultaleijona matkasi Buffaloon. Sabresista Chicago sai vaihdossa 21-vuotiaan Alexander Nylanderin, josta odotetaan niin ikään kärkikenttien pelaajaa.


Tuplamaailmanmestari Henri Jokiharju vaihtokaupattiin NHL:ssä

iltalehti 23:44 09.07

Jokiharju matkaa vaihtokaupassa Chicagosta Buffaloon. Suomalaispuolustaja Henri Jokiharju matkaa uuteen NHL-seuraan. Jokiharju oli osana Chicago Blackhawksin vaihtokauppaa, seuran kaupatessa suomalaisen Buffalo Sabresiin. Chicago saa Jokiharjusta vastineena ruotsalaishyökkääjä Alexander Nylanderin.


Leijonien puolustaja opetteli luistelemaan Ranskassa – on nyt kolminkertainen maailmanmestari: ”Ei niitä ihan liikaa taida olla”

iltalehti 07:21 01.06

Henri Jokiharju on saavuttanut jo nyt jotain sellaista, mihin vain muutama jääkiekkoilija maailmassa on pystynyt. Ranskassa ensimmäiset luistimenpiirtonsa vetänyt 19-vuotias puolustaja nousi Bratislavan maailmanmestaruuden myötä harvinaiseen joukkoon. Kun summeri soi Bratislavan Ondrej Nepela Arenassa 26. toukokuuta sikäläistä aikaa kello 22.29, Henri Jokiharjusta tuli yksi yhdeksästä jääkiekkoilijasta, jotka ovat voittaneet alle 18- ja alle 20-vuotiaiden sekä miesten maailmanmestaruuden. Samaan kastiin nousi myös Leijonien nuorin pelaaja Kaapo Kakko.


Uskomaton saldo: Leijonien teinitähdet liittyivät MM-kullalla äärimmäisen harvinaiseen joukkoon - ”Kaapo aukoi minulle päätään turnauksen aikana”

iltalehti 07:46 27.05

Henri Jokiharju, 19, ja Kaapo Kakko, 18, ovat keränneet MM-kisoista kovan triplan. Sekä Jokiharjusta että Kakosta tuli Leijonien Slovakian-sensaation myötä kolmen maailmanmestaruuden pelaajia: kummallakin on nyt palkintokaapissa alle 18-vuotiaiden, alle 20-vuotiaiden ja miesten MM-kulta. –?Ei niitä (kolmen kullan pelaajia) ihan liikaa taida varmaan olla, Jokiharju hymyili Iltalehdelle kultamitali kaulassaan.


epäilee Mies usutti kotipeli olevan Venäjän – ”Sinaloan

Hot topics