Pandat saivat jo suomalaisen kummin: Jääkiekkojoukkue Jokerit nappasi sopimuksen uusisuomi 10:38 18.01

Jääkiekkojoukkue Jokerit on pandojen suomalainen kummi. Yhteistyöstä sovittiin tänä vuonna.


Idän kärkijoukkue liian kova Jokereille uusisuomi 22:14 17.01

Jokerit KHL:n neljän pelin vieraskiertueensa keskiviikkona Kazanissa. Vastassa ollut Ak Bars Kazan otti voiton maalein 2-1.


Lepistön kavennus laiha lohtu - Ak Bars Kazan riisui Jokerit aseista jatkoaika.com 21:57 17.01

Viime viikolla molemmat ottelunsa voittanut Helsingin Jokerit sai tylyn palautuksen maan pinnalle idän kärkijoukkue Ak Bars Kazanin vieraana. Tiukoista loppunumeroista huolimatta Ak Bars oli läpi ottelun vieraitaan vahvempi viisikkopelissä.


Jokereilta hengetön esitys Venäjällä – Kazanille 2–1-voitto, katso kooste iltasanomat 21:40 17.01

Ak Bars Kazan löi Jokerit 2–1.


Jokereilta hengetön esitys Venäjällä – Kazanille 2–1-voitto iltasanomat 21:02 17.01

Ak Bars Kazan löi Jokerit 2–1.


Jokereiden vieraskiertue alkoi niukalla tappiolla – Lepistön kavennusmaali laiha lohtu MTV 20:57 17.01

Helsingin Jokerit koki 1-2-tappion AK Bars Kazanin vieraana KHL:n ottelussa keskiviikkona.


Voittoputki poikki - Kazanin vihreät miehet niukasti Jokereita parempia iltalehti 20:54 17.01

Jokerien neljän pelin kiertue alkoi tappiolla. Jokerit kohtasi vieraissa KHL:n itäisen konferenssin ykkösjoukkueen Ak Bars Kazanin, joka osoittautui juuri niin kovaksi kuin mitä joukkueen sijoitus kertoo. Kokovihreässä peliasussa pelannut Ak Bars otti niukan kotivoiton lukemin 2-1.


Raivokohtaus 9-vuotiaiden kiekkopelissä aiheutti poliisitutkinnan - Jokerit ja EPS ”sanoutuvat irti tapahtumista” iltalehti 16:25 17.01

Helsingin poliisi tutkii Myllypuron jäähallissa tapahtunutta välikohtausta pahoinpitelynä. Jokerien ja Espoon Palloseuran vuonna 2008 syntyneiden juniorien ottelu johti alatyyliseen kielenkäyttöön ja epäiltyyn pahoinpitelyyn. Iltalehti kertoi EPS:n vaihtoaitiossa olleesta miehestä, jota ottelun pelinohjaajana toiminut mies löi nyrkillä leukaan. Tilannetta oli edeltänyt molemminpuolinen sanaharkka. Lyödyn miehen mukaan tekijä oli uhannut jatkaa lyömistä, ellei hän lopeta suunsoittoa.


Onko Jokerit osa Venäjän propagandakoneistoa? Suomalaistutkijalla selvä näkemys miksi KHL:ää pelataan Helsingissä iltasanomat 12:55 17.01

KHL:stä tutkimusta tekevä suomalaisprofessori arvioi, onko Jokerit osa Venäjän manipulointipolitiikkaa.


Kova syytös juniorikiekossa: Ottelun ohjaaja löi vaihtoaitiossa ollutta aikuista nyrkillä, valmentaja haukkui 9-vuotiaita homoiksi - Jokerit selvittää asiaa iltalehti 13:57 15.01

Espoon Palloseurassa kiekkoilevan pojan isä kertoo Iltalehdelle, että pelinohjaaja löi häntä nyrkillä, kun kaksikolle tuli erimielisyyttä jäähytilanteesta. Monille suomalaisille jääkiekko menee tunteisiin. Niin menee myös junioriurheilu. Lauantai-iltana Myllypuron jäähallilla tapahtui jotain, missä suomalainen urheiluhulluus ei erottunut ollenkaan edukseen. Iltalehden tietojen mukaan Jokereiden ja Espoon Palloseuran välisessä junioriottelun pelinohjaaja löi Espoon Palloseuran sosiaalisesta mediasta vastaavaa nyrkillä, kun kaksikolle kehkeytyi erimielisyys jäähytilanteesta. Kyseessä oli vuonna 2008 syntyneiden yhdeksänvuotiaiden lasten ottelu. Iltalehti tavoitti kiekkoisän vinkin perusteella.


Kova syytös juniorikiekossa: Tuomari löi vaihtoaitiossa ollutta aikuista nyrkillä ja valmentaja haukkui 9-vuotiaita homoiksi - Jokerit selvittää asiaa iltalehti 21:58 14.01

Espoon Palloseurassa kiekkoilevan pojan isä kertoo Iltalehdelle, että pelinohjaaja löi häntä nyrkillä, kun kaksikolle tuli erimielisyyttä jäähytilanteesta. Monille suomalaisille jääkiekko menee tunteisiin. Niin menee myös junioriurheilu. Lauantai-iltana Myllypuron jäähallilla tapahtui jotain, missä suomalainen urheiluhulluus ei erottunut ollenkaan edukseen. Iltalehden tietojen mukaan Jokereiden ja Espoon Palloseuran välisessä junioriottelun tuomari löi Espoon Palloseuran sosiaalisesta mediasta vastaavaa nyrkillä, kun kaksikolle kehkeytyi erimielisyys jäähytilanteesta. Kyseessä oli vuonna 2008 syntyneiden yhdeksänvuotiaiden lasten ottelu. Iltalehti tavoitti kiekkoisän vinkin perusteella.


Kova syytös juniorikiekossa: Erotuomari löi vaihtoaitiossa ollutta aikuista nyrkillä ja valmentaja haukkui 9-vuotiaita homoiksi - Jokerit selvittää asiaa iltalehti 16:31 14.01

Espoon Palloseurassa kiekkoilevan pojan isä kertoo Iltalehdelle, että erotuomari löi häntä nyrkillä, kun kaksikolle tuli erimielisyyttä jäähytilanteesta. Monille suomalaisille jääkiekko menee tunteisiin. Niin menee myös junioriurheilu. Lauantai-iltana Myllypuron jäähallilla tapahtui jotain, missä suomalainen urheiluhulluus ei erottunut ollenkaan edukseen. Iltalehden tietojen mukaan Jokereiden ja Espoon Palloseuran välisessä junioriottelussa erotuomari löi Espoon Palloseuran sosiaalisesta mediasta vastaavaa nyrkillä, kun kaksikolle kehkeytyi erimielisyys jäähytilanteesta. Kyseessä oli vuonna 2008 syntyneiden yhdeksänvuotiaiden lasten ottelu.


Onko Kiina Jokereille Venäjää houkuttelevampi kohde? – Hjallis kieltää myyntiaikeet MTV 07:12 13.01

Jokerit on pistänyt jalkaa oven väliin Kiinan markkinoille päin. Ilmoilla on ollut huhuja mahdollisista myyntiaikeista, joihin seuran toimitusjohtajalla Jukka Kohosella oli varsin mielenkiintoinen näkökulma.


Jokerit-pomo pyörittelee Kiinan hurjia kaavailuja - "Se tekee 500 000 uutta joukkuetta" MTV 15:54 12.01

Kiinan hurjat suunnitelmat talviurheilun puolella tietävät isoja mahdollisuuksia myös suomalaisille. Jääkiekkoliiga KHL:ssä pelaavan Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen perkasi suunnitelmia läpi, nostaen esille konkretiaa siitä, mitä suunnitelmat meinaavat ruohojuuritasolla.


Jokerit-hyökkääjä "koittaa sätkiä" oudossa paikassa – "Jotenkuten pärjään" MTV 08:00 12.01

 Hyökkääjä Tommi Huhtala on joutunut luutimaan pakkipulan takia Jokereiden puolustuksessa parissa ottelussa. Miettimistä on riittänyt.


Kiinan suurlähettiläs ihastui jääkiekkoon – Jokerit voitti Kaukoidän vieraat iltasanomat 23:48 11.01

Suurlähettiläs uskoo jääkiekon läpimurtoon Kiinassa.


Kunlun menetti kolme pistettä Areenalla - O'Neill hampaansa jatkoaika.com 21:59 11.01

Jokerit nappasi toisen perättäisen kolmen pisteen voittonsa, kun se kaatoi Kunlun Red Starin kotiareenallaan torstai-illan ottelussa. Loukkaantumisten runtelema Jokerit ei selvinnyt tänäänkään helpolla, sillä Brian O'Neill sai ikävän näköisesti mailan kasvoihinsa.


Onnekas ylivoimamaali takasi Jokereille pisteet jatkoaika.com 21:39 11.01

Jokerit paransi kiekollista peliään ja nappasi 3–1-voiton Red Star Kunlunista. Helppo peli ei Jokereilla tälläkään kertaa ollut, mutta lopulta kolmannen erän onnekas voittomaali ylivoimalla ratkaisi pisteet Jokereille.


Uutiset