Jokerit kaatui Moskovassa - tappio Dinamolle jo yhdestoista putkeen jatkoaika.com 21:56 13.02

Moskovan Dinamo säilytti voitollaan teoreettiset saumat Jokereiden ohittamiseen ja pudotuspelien kotiedun saamiseen.


Jokereiden kahden erän vire ei riittänyt – taipui Dinamolle vieraissa jatkoaika.com 23:32 11.02

Jokerit kärsi maanantai-iltana 3–1 -tappion pudotuspelipaikasta taistelevalle Dinamo Riialle. Tasaisen avauserän jälkeen helsinkiläiset olivat ottelussa hallitsevampia, mutta Dinamo-vahti piti torjunnoillaan joukkueensa pelin hengessä mukana.


Jokerit voittoon Novosibirskissä Sami Lepistön jatkoaikamaalilla jatkoaika.com 17:46 31.01

Sibir ja Jokerit tarjosivat vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan KHL-kamppailun. Jokereiden vieraskiertue on alkanut kahdella voitolla.


Raimo Helmisestä Nuorten Leijonien päävalmentaja jatkoaika.com 19:47 28.01

Viimeiset kaudet Jokereiden apuvalmentajana toiminut Raimo Helminen on seuraava nuorten maajoukkueen päävalmentaja. Suomen Jääkiekkoliitto vahvisti Helmisen pestin maanantaina.


Jokereiden tappioputki sai jatkoa – O'Neillin hylätty maali puhutti jatkoaika.com 22:20 23.01

Jokerit ja Kazan kohtasivat Helsingin keskiviikkoisessa illassa. Jokerit hallitsi ottelutapahtumia, mutta Kazan onnistui katkaisemaan viiden ottelun tappioputken vieraskentillä lukemin 3–2.


Jokereiden tappioputki sai jatkoa - O'Neillin hylätty maali puhutti jatkoaika.com 22:20 23.01

Jokerit ja Kazan kohtasivat Helsingin keskiviikkoisessa illassa. Jokerit hallitsi ottelutapahtumia mutta Kazan onnistui katkaisemaan viiden ottelun tappioputken vieraskentillä lukemin 3-2.


Hallitseva mestari Jokereiden vieraana jatkoaika.com 09:00 23.01

Helsingin Jokerit yrittää palata voittokantaan keskiviikkona, kun Ak Bars Kazan saapuu Helsinkiin. Hallitseva mestari on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, mutta joukkue on todella iskukykyinen ja nimekäs maalipörssin kärkeä hätyyttelevän Ji?í Seká?in johdolla.


Jokerit pysähtyi Ježoviin jatkoaika.com 22:05 21.01

Jokereiden valmistautuminen otteluun Neftehimik Nižnekamskia vastaan petti pahemman kerran, eikä tämä jäänyt vierailta hyödyntämättä. Neftehimik maalasi kahdesti ottelun ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin ja ryösti pisteet Helsingistä. Vieraiden maalilla torjunut Ilja Ježov piti huolen siitä, ettei Jokereiden takaa-ajo päässyt kunnolla edes alkamaan.


Jokerit voitti Shanghaissa – kiinalaiset eivät täyttäneet areenaa uusisuomi 20:43 13.01

Yhteistyötä kiinalaisen jääkiekon kehittämisen kanssa tekevä Jokerit otti sunnuntaina 5-3 -voiton Shanghain Feiyang-luistelukeskuksessa Kiinan KHL-seura Red Star Kunlunista. Ottelun hahmo oli kolme maalia tehnyt Jokereiden Sakari Manninen.


Jokereiden synkkä putki sai jatkoa jatkoaika.com 23:08 08.01

Jokerit ja Dinamo Moskova kohtasivat Helsingin lumisateisessa illassa. Siitä huolimatta että Jokereiden tukena oli yli 10 tuhatta silmäparia, jokereiden tappioputki Dinamoa vastaan kasvoi kymmeneen otteluuun.


Jokerit hävisi kärkiottelun – kakkospaikka karkaamassa uusisuomi 22:38 06.01

Jokereiden pisteputki KHL:ssä päättyi sunnuntaina Helsingin huippuottelussa. Vastustaja SKA Pietari oli parempi 4-1.


SKA:n tylyt iskut upottivat Jokerit jatkoaika.com 19:37 06.01

Helsingin Jokereiden ja Pietarin SKA:n välisessä kamppailussa avauserä oli molemmin puolin kovaa menoa ja tunnetasokin oli nousussa. Vieraat kuitenkin iskivät vielä aivan avauserän loppuun pari maalia sekä sinetiksi yhden toisen alkuun yhden, ja peli oli pelattu.


Ensimmäinen KHL-kausi on yllättänyt Jukka Peltolan positiivisesti – ”Suomalaisia irtokarkkeja on kyllä ikävä” jatkoaika.com 10:00 04.01

Jukka Peltolan kausi Sibir Novosibirskissä on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Torstaina joukkue käväisi ensimmäistä kertaa Jokereiden vieraana. Pisteitä ei Helsingistä mukaan tarttunut, mutta ainakin Peltolan karkkivarasto sai täydennystä.


Jokerit aloitti vuoden voitokkaasti - Sibir kaatui Areenalla jatkoaika.com 22:08 03.01

Jokerit nappasi 4-1 -voiton Sibir Novosibirskistä vuoden ensimmäisessä ottelussaan. Jokereiden ulkomaalaisvahvistukset olivat iskussa ja viimeistelivät joukkueen kaikki maalit. Vastaavasti vieraiden ainokaisen iski Tapparasta Sibiriin täksi kaudeksi siirtynyt Jukka Peltola.


Syöksykierteestä nousukiitoon – yllättääkö alkukauden kriisiseura Jokerit? jatkoaika.com 09:00 03.01

Sibir paini alkukaudella suurten vaikeuksien kanssa, mutta nyt kelkka on kääntynyt. Jokereiden vieraaksi saapuva siperialaisjoukkue onkin ehkä odotettua kovempi vastus, eikä suuren piste-eron saa antaa hämätä.


Jokerit kaatoi Slovanin – vastikään loukkaantumisesta toipunut kapteeni Regin jätti ottelun kesken jatkoaika.com 21:47 30.12

Janis Kalnins jäi kolmen sekunnin päähän nollapelistä, kun Helsingin Jokerit otti 3–1 -voiton Slovan Bratislavasta vuoden viimeisessä pelissään. Ottelussa Jokereiden Peter Regin joutui jättämään kaukalon ensimmäisen erän jälkeen.


Jokerit taipui: "Maalipaikkojen laatu ei ollut hyvää" uusisuomi 01:28 27.12

Jokereiden kahden voiton putki jääkiekon KHL:ssä tuli keskiviikkona päätökseen jääkiekon kun Moskovan Dynamo kaatoi joukkueen 4-3-lukemin jatkoajalla Helsingissä.


Jokerit pommitti Dinamo-vahtia, Dinamo maaliverkkoa – tehottomat narripaidat taipuivat jatkoajalla jatkoaika.com 23:07 26.12

Jokereiden vuoden viimeinen kotiottelu päättyi kirvelevään 3–4-jatkoaikatappioon. Jokereille laukauksia kirjattiin yli puolet enemmän kuin Moskovan Dinamolle, joka tehokkuudellaan käänsi lukemat lopulta itselleen.


Geoff Platt vanhan joukkueensa kiusana - TsSKA kaatui Helsingissä jatkoaika.com 22:32 20.12

Jokerit nappasi maukkaan päänahan KHL:n kärkijoukkueelta Moskovan TsSKA:lta. Piikkinä vieraiden lihassa toimi Jokereihin TsSKA:sta täksi kaudeksi siirtynyt Geoff Platt, joka hääri pahanteossa Jokereiden kolmen ensimmäisen osuman aikana.


Jokereiden tehokas ylivoima kaatoi sarjakärjen jatkoaika.com 21:40 20.12

Helsingin Jokerit otti torstaina ison voiton, kun se kaatoi KHL:ää johtavan Moskovan TsSKA:n. Jokerit oli välillä pahassakin pyörityksessä, mutta helsinkiläiset pystyivät puolustamaan tiiviisti, ja iskivät tarvittavat pari maalia ylivoimalla.


Uutiset