Jethro Rostedt joutui sulkemaan yökerhonsa – vakuutus ei korvaa menetyksiä: ”Kärsin mittavat tappiot”

iltalehti 08:00 02.04

Jethro Rostedt ihmettelee vakuutusyhtiöiden toimintaa. Televisiosta tuttu kiinteistönvälittäjä ja liikemies Jethro Rostedt on monien muiden yrittäjien tapaan joutunut vaikeuksiin koronaviruspandemian aiheuttamien poikkeustoimien vuoksi. Eduskunta hyväksyi viime lauantaina hallituksen esityksen ravintoloiden, kahviloiden ja yökerhojen sulkemisesta. Jokaisen Suomen ravintolan on suljettava ovensa lauantaihin 4. huhtikuuta mennessä, jolloin valtioneuvoston asetus tulee voimaan.


Backstreet Boys kotieristyksessä - esitti jättihittinsä hulppeissa oloissa: videolla mukana myös omat lapset

iltalehti 16:35 31.03

Poikabändi Backstreet Boys tarjoili sosiaalisessa mediassa musiikkiesityksen jokaisen laulajan kotoa. Yhdysvaltalainen poikabändi Backstreet Boys osallistui viikonloppuna hyväntekeväisyystempaukseen, jossa kerättiin varoja amerikkalaisille koronaviruksen uhreille. Hyväntekeväisyyskonserttia sosiaaliseen mediaan järjestivät Fox ja iHeartRadio. Backstreet Boys pisti kortensa kekoon luovalla tavalla. Koska jokainen bändiläinen on omaehtoisessa kotieristyksessä, päättivät he yhdistää sulosointuisat äänensä samalle videolle Facetimen kautta. Bändi esitti ysäriltä tutun I Want It That Way -hittikappaleensa siten, että jokainen laulaja liittyi kuoroon oman osuutensa kohdalla ja videoi suorituksen kotoaan. Lopputulos nähtiin Twitterissä.


Sihvonen: Valmentajan ei tarvitse kohdella kaikkia samalla tavalla – päädyin ääriratkaisuihin nykyisen Leijonat-pakin kanssa: "Hänelle jäi tasan kaksi vaihtoehtoa"

MTV 05:50 31.03

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen tyrmää ajatuksen siitä, jokaisen valmennuskerran olisi tuotava urheilun harrastajalle iloa.


Espoolaisen peltomaiseman keskellä on tehdas, josta putkahtaa jatkuvalla syötöllä tavaraa liki jokaisen naisen meikkipussiin

iltasanomat 10:02 29.03

Koko Suomen tuntemia meikkejä tehdään keskellä Kauklahtea: 50-vuotiaan Lumenen tehtaalla syntyy päivittäin kymmeniätuhansia kauneudenhoitotuotteita.


Oulun ja Kuusamon kentillä tarkastetaan Helsingin lennoille lähtevät – lähtö evätään, jos matkustamiselle ei ole painavaa perustetta

iltasanomat 10:55 28.03

Poliisi tekee arvioinnin jokaisen matkustajan osalta tapauskohtaisesti.


Miten dopingtestaus tapahtuu koronakriisin aikana? SUEK julkaisi vastaukset yhdeksään polttavaan kysymykseen

iltalehti 18:29 26.03

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK tiedotti dopingtestauksesta koronakriisin aikana. Tiedotteessa kerrotaan, että SUEK jatkaa kilpailujen ulkopuolisia testejä viranomaisten ohjeistuksia noudattaen. – Tämä tilanne yhtä lailla poikkeuksellinen kaikille urheilijoille maailmanlaajuisesti. Jokaisella on monta asiaa mielessä, miten turvata oma ja läheisten terveys, miten jatkaa harjoittelua, kun harjoittelupaikat ovat pääosin sulkeutuneet eikä treenikavereiden kanssa voi harjoitella. Jokaisen pitää sopeuttaa toimintaansa poikkeuksellisiin olosuhteisiin, näin myös dopingvalvonnan osalta. Tämän vuoksi Wada on tehnyt urheilijoille kansainvälisesti yhtenevät ohjeistukset, tavoitteena selkiyttää heille tilannetta dopingvalvonnan osalta, Wadan ja Kansainvälisen olympiakomitean urheilijavaliokuntien jäsen Emma Terho sanoo.


Kalkkunan sisällä todellinen yllätys – poika luuli linnun kaulaa penikseksi

stara 17:20 26.03

Kalkkunat kuuluvat lähes jokaisen amerikkalaisen perheen kiitospäivän aterian päätähdeksi. Nyt


Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 26.03

Kalkkunat kuuluvat lähes jokaisen amerikkalaisen perheen kiitospäivän aterian päätähdeksi. Nyt


Poliisi sulkee Uudenmaan rajat, kaikki tarkastetaan – jokaisen varauduttava selvittämään matkansa päämäärä ja tarkoitus

iltasanomat 10:56 26.03

Jokaiselta maakunnan rajan ylittävältä vaaditaan selvitys matkan tarkoituksesta, paperit syytä pitää mukana.


Mika Häkkinen sai Ayrton Sennan raivon partaalle – päässä pyöri suuren sensaation hetkellä hämmentäviä ajatuksia: "Kaikkien muiden mielestä oli tapahtunut suuri ihme"

MTV 06:15 26.03

Mika Häkkinen pääsi kauden 1993 lopulla jokaisen F1-kuljettajan unelmatilanteeseen: kilpailemaan Ayrton Sennan rinnalla McLarenilla. Yhteistyö brasilialaislegendan kanssa alkoi Häkkisen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.


Lasten musiikkimaku paljastui – 100 lasta paljasti suosikkinsa

stara 23:20 25.03

Musiikkimaku on jokaisen henkilökohtainen asia, ja omat mieltymykset musiikin suhteen


Teemu Selänteen uran huippuhetki tiivistää seuralegendan luonteen, ruotsalaislehti muistelee: ”Itki, kuten vain suomalaiset itkevät”

iltalehti 08:51 25.03

Suomalaishyökkääjä otti itseoikeutetusti paikkansa Ducksin kaikkien aikojen tähdistössä. Ruotsalaislehti Aftonbladet on käyttänyt koronaviruksen aiheuttaman urheilumaailman hiljentymisen hyödykseen aloittamalla listauksen jokaisen NHL-joukkueen unelmajoukkueista. Anaheim Ducksin toisesta laitahyökkääjästä ei ole epäselvyyttä. Ruotsalaislehden listauksessa paikan Ryan Getzlafin rinnalla nappaa joukkueen 90-luvun legendaarinen tutkapari Paul Kariya-Teemu Selänne. Selänne on itseoikeutettu valinta, onhan hän joukkueen historian paras maalintekijä ja pistemies.


Huippulahjakkuus nousi sairaalavuoteelta kolmen vuoden tauon jälkeen Euroopan mestariksi – itki jokaisen treenin jälkeen onnesta: "Selviän mistä tahansa"

MTV 08:00 22.03

Shukokai karaten taitaja Tiia-Liina Aavisto, 25, makasi kahteen otteeseen heikossa kunnossa sairaalassa ja päätti lääkäreiden kehotuksesta huolimatta jatkaa urheilu-uraansa. Hiljalleen sumu hälveni ja maailma kirkastui. Hän antoi kolme vuotta tasoitusta kilpakumppaneilleen, mutta nousi takaisin maailman huipulle.  


Näkökulma: Ayrton Senna ei ole mikään pyhimys, silti F1-legendoista suurin saa kaikki törkeät temppunsa anteeksi

iltalehti 11:59 21.03

Ayrton Sennaa ympäröi sädekehä, joka häivyttää mestarin rumat puolet, kirjoittaa Iltalehden F1-toimittaja Juuso Taipale. Kuka on kaikkien aikojen paras F1-kuljettaja? Absoluuttista vastausta ei voi kukaan antaa, mutta jos Ayrton Senna da Silvan nimeä ei jokaisen listalta löydy, on jotain pahasti pielessä.


Kaarle Kustaa ja Victoria eivät saa osallistua samaan tilaisuuteen – vähentää riskiä, että molemmat saisivat koronan

iltalehti 15:00 20.03

Jos toinen sairastuu, toinen tuuraa. Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa, 73, piti keskiviikkona kansalaisilleen koronapandemiaan liittyvän puheen. Hän puhui hallituksen ylimääräisen kokouksen yhteydessä. Kuningas muistutteli jokaisen vastuusta ja siitä, että ihmiskontakteja tulisi nyt välttää.


Lähes jokaisen abin urakka päättyy – lauta­kunta tyytyväinen poikkeus­viikon järjestelyihin

iltasanomat 12:33 20.03

Reaalikokeiden siirtäminen teki monien ylioppilaskirjoituksista poikkeuksellisen raskaat.


Presidentti Niinistö vetoaa noudattamaan koronaohjeita: ”Tällainen urheus loppuu viimeistään sairasvuoteella”

iltasanomat 11:51 20.03

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön mukaan tärkeintä on se, miten päätökset pannaan jokaisen kansalaisen kohdalla täytäntöön.


Koronakriisi on yhteinen: Jatkoaika auttaa Mestis-seuroja

jatkoaika.com 08:00 20.03

Koronavirus on meidän kaikkien yhteinen vihollinen. Sen torjumiseksi tehtävät poikkeukselliset yhteiskunnalliset keinot heikentävät radikaalisti jokaisen jääkiekkotoimijan taloutta. Suomalaisen jääkiekon taloudellisesti herkin riskiryhmä ovat Mestis-seurat. Siksi maan suurin jääkiekkoon erikoistunut tiedotusväline Jatkoaika haluaa auttaa.


Valko-Venäjällä pelataan nyt maailman ainoaa huippujääkiekkoa – Ottelut ovat jokaisen suomalaisen katsottavissa

jatkoaika.com 20:31 19.03

Valko-Venäjän Ekstraliga on nyt jääkiekkofanille arvossa arvaamattomassa.


Hot topics