Johnny Depp vakavasti alkoholisoitunut – oikeustaistelu vaatinut veronsa

stara 16:40 18.11

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 18.11

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä


Johnny Deppin 24-vuotias venäläinen tyttöystävä jätti tähden ja pakeni julkisuutta takaisin kotimaahansa

iltalehti 10:43 17.11

Suhteen saama huomio oli liikaa yökerhotanssijana uraa luoneelle Polina Glenille, joka jätti Johnny Deppin kartanon taakseen, kertoo Daily Mail. Hollywood-tähti Johnny Depp, 56, rakastui taannoin venäläiseen Polina Gleniin, vaikka tämä 24-vuotiaana on yli puolet näyttelijää nuorempi. Suhteesta kerrottiin aiemmin tänä vuonna, missä yhteydessä julkisuuteen tuli kuvia vain 17-vuotiaasta Polinasta tanssimassa yökerhon pöydällä Pietarissa.


Kives paisui järkyttävän kokoiseksi aamukahvin jälkeen - lääkäri alkoi nauraa kuullessaan entisen nyrkkeilymestarin ongelmasta

iltalehti 12:16 07.11

Ex-nyrkkeilijä Johnny Nelson avautui intiimistä terveysongelmasta. Nelson sanoi Pound for Pound -podcast-lähetyksessä, että hänen aamurutiininsa ovat menneet hiljattain uusiksi. – Minulla on ongelma, kun juon kahvia. En voi juoda kofeiinia, koska toinen kiveksistäni paisuu, britti selitti.


Kohuttu Elton Johnin elämäkerta ilmestyy suomeksi ensi viikolla – esiintyy Hartwall-areenalla syksyllä

iltalehti 11:23 02.11

Minä Elton John -kirja tekee paljastuksia myös laulajan viihdealan ystävistä. Laulaja, lauluntekijä, pianisti Elton John, 72, paljastaa totuuden ihmeellisestä matkastaan työväenluokkaisesta Lontoon esikaupungista kuninkaallisten tuttavaksi, lukemattomien rakastettujen laulujen säveltäjäksi ja popmusiikin kiintotähdeksi omaelämäkerrassaan, joka ilmestyy suomeksi ensi viikolla. Minä Elton John -kirjan on suomentanut Jorma-Veikko Sappinen ja sen kustantaa Johnny Kniga.


Patrik Laineen sentteri ratkaisijana ulkoilmaottelussa - Jetsin suomalaistähden syöttöpistetahti jo historiallisen kova

iltalehti 07:40 27.10

Winnipeg Jets ja Calgary Flames pelasivat ulkoilmaottelun Reginassa, Saskatchewanin provinssissa. Jets voitti ottelun 2-1 Bryan Littlen jatkoaikamaalilla. Osuma oli kanadalaiselle keskushyökkääjälle kauden ensimmäinen. Ottelun ensimmäisestä maalista toisessa erässä ylivoimalla Flamesin Elias Lindholm, jolle avopaikan tarjoili Johnny Gaudreau.


Maria Veitola paljastaa uutuuskirjassa: Ei kelvannut Idolsin juontajaksi – oma ohjelma lopetettiin raskauden aikana

iltalehti 14:20 26.10

Maria Veitola kelpasi Idolsin ensimmäisen kauden käsikirjoittajaksi – vaan ei sen juontajaksi. Veitola kertoo asiasta keskiviikkona julkaistussa Toisinpäin-kirjassa (Johnny Kniga). Kirjan lähtökohtana on ollut se, että Veitola on ottanut kirjan tekemiseen mukaan niin lukijansa, kuulijansa, katsojansa – kuin vihaajansakin.


Maria Veitola kertoo uutuuskirjassa avoimesti nuoruusajan rankoista suhteistaan: "Hän päätti viillellä itseään"

mtv 12:01 23.10

Toimittajana ja juontajana tutuksi tullut Maria Veitola kertoo ihmissuhteistaan uutuuskirjassa Toisinpäin (Johnny Kniga 2019).


Uutuuskirja: Maria Veitolan kumppanin sukupuoli-identiteetti ei ollut selvä - erilainen tilanne herätti paljon kysymyksiä: ”Älä ajattele häntä miehenä tai naisena”

iltalehti 19:53 22.10

Maria Veitola paljastaa keskiviikkona ilmestyvässä uutuuskirjassaan, että ihastuu nimenomaan ihmisiin – eikä sukupuoleen. Toimittaja Maria Veitola julkaisee keskiviikkona poikkeuksellisen uutuuskirjan Toisinpäin, jonka on kustantanut Johnny Kniga -kustantamo. Kirjan lähtökohtana on ollut se, että Veitola on ottanut kirjan tekemiseen mukaan niin lukijansa, kuulijansa, katsojansa – kuin vihaajansakin. Toisin sanoen, kirja on koottu Veitolalle esitetyistä kysymyksistä.


Maria Veitola poistatti olkapäästään tatuoinnin – tällainen kuva hänen ihoaan koristi

mtv 14:20 22.10

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola muistelee uutuuskirjassa Toisinpäin (Johnny Kniga 2019) ottamaansa tatuointia.


Maria Veitola paljastaa uutuuskirjassa kookkaan arpensa taustan – perusoperaatiosta valtava jälki: ”Lääkäri ihmetteli myöhemmin”

iltalehti 13:24 22.10

Maria Veitola paljastaa keskiviikkona julkaistavassa uutuuskirjassa, miksi naisen leukaperiä koristaa kaksi arpea. Muun muassa Venla-palkitusta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta tuttu Maria Veitola julkaisee keskiviikkona uuden Toisinpäin-nimisen kirjan, jonka on julkaissut Johnny Kniga -kustantamo. Kirjassa kysytään Veitolan leuassa olevan arven taustoja. Veitola kertoo kirjassa, että itse asiassa arpia on kaksi.


Maria Veitolalta hurja paljastus uutuuskirjassa – mieli musteni veljen vakavan onnettomuuden jälkeen: ”Yritin kuolla”

iltalehti 10:09 22.10

Maria Veitola paljastaa keskiviikkona julkaistavassa uutuuskirjassaan Toisinpäin (Johnny Kniga), kuinka veljen vakava onnettomuus syöksi mielen ja elämän synkkiin vesiin. Toimittaja Maria Veitola julkaisee keskiviikkona poikkeuksellisen uutuuskirjan Toisinpäin, jonka on kustantanut Johnny Kniga -kustantamo. Kirjan lähtökohtana on ollut se, että Veitola on ottanut kirjan tekemiseen mukaan niin lukijansa, kuulijansa, katsojansa – kuin vihaajansakin.


Pyhimys myöntää uutuuskirjassa – välit Paperi T:hen viilenivät suosikkitrion hajoamiseen: ”Ehkä meidän on vielä käsiteltävä jotkin asiat”

iltalehti 21:21 01.10

Teflon Brothers -yhtyeen uutuuskirja Teflon Bible valaisee laajasti myös yhtyeen jäsenten uraa. Yksi tiistaina julkaistavassa Teflon Bible (Johnny Kniga) -kirjassa käsitellyistä aiheista on Ruger Hauerin hajoaminen. Jo aiemmin Pyhimyksen, Paperi T:n ja Tommishockin muodostaman rap-trion hajoamiseen johtaneiksi syiksi on paljastunut erityisesti se, ettei Pyhimyksen aika enää riittänyt sekä omaan soolouraansa, Teflon Brothersiin, Ruger Haueriin että lapsiperheen arkeen.


Johnny Deppin alamäki jatkuu - nyt sotkettiin jopa miehelle osoitettu kunnianosoitus

iltalehti 01:15 30.09

Näyttelijä Johnny Deppin, 56, Hollywood-tähti on sotkettu. Johnny Depp on tunnettu näyttelijä ja muusikko. Mies tunnetaan esimerkiksi Pirates of the Caribbean -elokuvista. Viime aikoina palkittu näyttelijä ei kuitenkaan ole saanut suuria rooleja, sillä hänen henkilökohtainen elämänsä on kokenut suuria kolauksia. Nyt miehen Hollywoodin Walk of Fame -tähtikin on sotkettu mustalla tussilla. Asiasta kertoo Daily Mail. Lehden mukaan tähden töhriminen huomattiin torstaina.


Iiro Seppäsen elämäkerta: Kata Kärkkäinen suuteli intohimoisesti nuorta taikuria – aviomiehen läsnäolo ei haitannut

iltalehti 12:30 08.09

Iiro Seppänen paljasta uutuuskirjassa olleensa innoissaan, kun Suomen Playmate iski hänen kimppuunsa, mutta tämän aviomiestä Johnny Lee Michaelsia hän ei pystynyt enää katsomaan silmiin. Iiro Seppänen lähti nuorena taikurina kokeilemaan siipiään Amerikkaan. Hän pääsi piireihin ja Suomeen palattuaan löysi itsensä julkkiskekkereiltä. – Lehdet kiinnostuivat itsevarman taikurin puheista, ja minusta alettiin kirjoittaa lehtien seurapiiripalstoilla, Seppänen hämmästelee tuoreessa elämäkertakirjassaan Kolme elämää (Siltala).


Nyt paljastui rinta! Kohukaunotar venyttää Instagramin sääntöjä

stara 08:42 07.09

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä


Johnny Deppin tähdittämä hajuvesimainos vedettiin somesta lähes välittömästi – sai rajua kritiikkiä rasistisuudesta

iltalehti 21:09 31.08

Dior on keskeyttänyt hajuvetensä mainoskampanjan. Hajuvesibrändi Dior joutui suuren kritiikin kohteeksi tuoreen mainoksensa vuoksi. Lyhytelokuvassa Sauvage-hajuveden keulakuva Johnny Depp kulkee erämaassa ja soittaa kitaraa. Videolla esiintyy Amerikan alkuperäiskansaa, joista toinen tanssii näyttävästi sotatanssia. Mainoksen voi katsoa esimerkiksi Guardian-lehden artikkelista. Dior julkaisi koosteita videosta ensimmäisen kerran perjantaina Twitterissä. Syytökset rasismista ja kulttuurisesta omimisesta alkoivat heti.


Nicolas Cagelta yllättävä paljastus – sai Johnny Deppin ryhtymään näyttelijäksi

mtv 15:11 11.08

Nicolas Cage kertoo tuoreessa haastattelussa, että vakuutti Johnny Deppin tämän näyttelijäntaidoista.


Vesa Keskisen lähipiiri häkeltyi karvattoman Johnny-kissan ulkomuodosta - verrattu jopa E.T:hen: ”Se on niin ruma, että se on kaunis”

iltalehti 13:58 08.08

Keskinen hankki Sfinx-rotuisen kissan muutama viikko sitten. Kyläkauppias Vesa Keskinen hankki muutama viikko sitten karvattoman Sfinx-kissan. Kissa on oikealta nimeltään Lucky boy, mutta sitä kutsutaan Johniksi tai Johnnyksi. Sfinxi-rotuisen kissan hoidossa saa olla tarkka, sillä karvaton kissa vilustuu helposti: Keskinen perheineen sai todeta tämän itsekin viime viikon alussa, kun Johnny sairastui nuhaan.


Jokerien voitossa – kalleimmassa kriisi­pesäkkeessä kansanjuhla Helsingissä käsiinsä Huuhkajien kumosi huhut rintakivuista Nygård tuomittiin pääsimme positiivisiin ratkaisulle ”Ei Savinainen ja syntynyt miljonääri valmennuspesti

Hot topics