Kanadan suurimmalla öljyn­jalostamolla räjähti – räjähdystä seurasi tulipalo iltasanomat 23:23 08.10

Saint Johnin kaupungissa sijaitsevalla öljynjalostamolla Kanadan New Brunswickin provinssissa tapahtui räjähdys maanantaina.


TMZ: Elton John esiintyy Harryn ja Meghanin häissä - laulajalla ja prinssillä koskettava historia iltalehti 03:36 17.05

Viihdemedian lähteiden mukaan laulaja Sir Elton John esiintyy lauantaina prinssi Harryn ja Meghan Marklen kuninkaallisissa häissä. On epäselvää, esiintyykö John (oikealta nimeltään Reginald Dwight) itse hääseremoniassa kirkossa vai vasta myöhemmin häävastaanotolla yöllä. Laulajan osuudesta häissä on huhuttu jo pitkään, sillä Elton Johnin piti alun perin esiintyä tällä viikolla Las Vegasissa. Keikkapäiviä kuitenkin muutettiin muutama kuukausi sitten "aikatauluongelmien" vuoksi. Elton Johnilla, 71, on läheiset suhteet kuninkaalliseen perheeseen. Hän oli erityisen läheinen edesmenneen prinsessa Dianan kanssa, joka on Harryn äiti. Diana kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1997. Elton John esiintyi hänen hautajaisissaan ja tuki prinssi Harrya ja Williamia suuren surun keskellä.


Tiesitkö? Huippumallin ja jalkapalloilijan rakkaus on kestänyt jo yli 12 vuotta - ex-rakas odotti lasta suhteen alkaessa iltalehti 19:08 09.05

Huippumallin ja jalkapalloilijan rakkaustarina on kestänyt jo useiden vuosien ajan. Huippumalli Gisele Bündchen, 37, ja amerikkalaisen jalkapallon kärkinimi Tom Brady, 40, ovat olleet yhdessä jo yli kaksitoista vuotta. Naimisissa pariskunta on ollut jo yhdeksän vuoden ajan. Vihkiseremonia oli pieni ja intiimi, kertoi Iltalehti vuonna 2009. Rakkaustarina ei ollut perinteinen. Pariskunnan tavatessa ensimmäisen kerran Brady oli juuri eronnut ex-rakas Bridget Mouynahanista, joka odotti Bradylle lasta. John Edward Thomas syntyi elokuussa 2007. Nykyään Bündchen on Johnin äitipuoli ja nauttii roolistaan. John on myös läheinen sisarustensa kanssa.


Näkökulma: Mikään ei puolla Saara Aallon finaalipaikkaa - paitsi Saara itse iltalehti 13:12 08.05

Ennusmerkit viittaavat siihen, ettei Saara Aalto pääse finaaliin, kirjoittaa Mari Pudas. Tehdään heti selväksi yksi asia: Saara Aallon kuuluisi päästä finaaliin. Saara Aalto ansaitsee Monstersillaan finaalipaikan. Maailma ei vain aina ole oikeudenmukainen, Euroviisut varsinkaan. Palataan heti viime vuoteen. Norma John voitti UMK:n ehkä hieman puskista. Euroviisuissa hype Norma Johnin ympärillä kasvoi kasvamistaan. Suomalaiset voittivat useana päivänä euroviisutoimittajien suosikkiveikkaukset, vedonlyöntilistoilla sille povattiin kärkisijoituksia, finaalipaikan piti olla pomminvarma ja viisufanit ympäri maailmaa hehkuttivat Suomen Norma Johnia. Norma Johnin hehkutus oli aivan todellista, ei mitään suomimedian luomaa yltiöpositiivisuutta. Mutta niin vain kävi, että finaalipaikka jäi haaveeksi.


Alma yhteiskuvassa feikkipoikaystävänsä kanssa: "Tykkään tytöistä niin paljon" mtv 11:30 07.05

Laulajatähti Alma julkaisi Instagramissa yhteiskuvan laulunkirjoittaja Jesse St. Johnin kanssa. Kuvan yhteydessä Alma kuvailee St. Johnia feikkipoikaystäväkseen.


Hai raateli molemmat jalat: surffaaja onnistui uimaan rantaan Australiassa iltalehti 21:20 16.04

Hai iski kahden miehen kimppuun maanantaina Gracetownissa. Argentiinalaissyntyinen Alejandro Travaglini, 37, oli maanantaiaamuna kello kahdeksan aikaan surffaamassa Gracetownissa, Australian lounaisosassa, kun hai hyökkäsi hänen kimppuunsa. Hai raateli pahasti miehen molempia jalkoja, mutta Travaglini onnistui siitä huolimatta uimaan takaisin rantaan. Miestä hoidettiin heti rannalla, jonka jälkeen hänet kiidätettiin ambulanssihelikopterilla 250 kilometrin päähän Perthin kaupunkiin sairaalaan, St. Johnin ambulanssipalvelun edustaja Dennis Bertoldo kertoi CNN:n mukaan.


”Painu v***uun” – Megatähti Elton John menetti totaalisesti hermonsa fanin käytöksen takia: Raivosi ja kiroili häkeltyneelle yleisölle iltasanomat 09:34 03.03

Muusikko Elton Johnin käytös ihmetyttää suuresti.


haukkumaa Kärpät jatkoi kärsi mittavat vahingot liki puoleen ne 15 perille" - venäläisnaista välivaaleihin – huippufutaaja Katarina –? Merivartioston

Uutiset