Norjalla ”kriisi”: Urheilijat ovat voittaneet liikaa kultamitaleita - erikoisvarusteet loppuivat kesken! iltalehti 21:23 22.02

Norja on menestynyt loistavasti Pyeongchangissa. Video: Eurosport. Johannes Hösflot Kläbo voitti parispintissä jo kolmannen olympiakultansa Pyeongchangissa.


Kolmen kultamitalin Kläbo ei lähde haastamaan Iivo Niskasta MTV 08:40 22.02

Norjan uusi hiihtokunkku Johannes Hösflot Kläbo ei osallistu Pyeongchangin olympialaisten miesten maastohiihdon päätösmatkalle, 50 kilometrin perinteisen kisaan lauantaina.


Norjan hiihdon supertähdeltä kova päätös - jättää kisojen päätösmatkan väliin iltalehti 08:21 22.02

Pyeongchangissa loistanut Johannes Høsflot Klæbo ei hiihdä olympialaisten päätösmatkaa, vapaan 50 kilometrin kisaa. Kolme kultaa Pyeongchangissa pokannut 21-vuotias hiihdon supertähti jättää päätösmatkan väliin. Päätöksestä kerrottiin varhain torstaina. - Hän päätti tänään, maajoukkuevalmentaja Tor-Arne Hetland kertoi VG:lle.


Norjan hiihtokuninkaalta kova ratkaisu – päätösmatka jää väliin iltasanomat 07:20 22.02

Kolmen olympiakullan mies Johannes Hösflot Kläbo matkustaa etuajassa kotiin.


Nanna Karalahti perusti uudelleen oman vanhan päiväkotinsa: ”Hyvät muistot” iltalehti 19:34 21.02

Nanna ja Jere Karalahti osallistuvat uuden liikuntapäiväkodin avaamiseen. Nanna Karalahti, Jere Karalahti, Johannes Laine ja Hanna Liisanantti ovat perustamassa Keravalle päiväkotia. Karalahdet asuvat Keravalla. - Olen itse ollut siellä pienenä lapsena. Silloin se oli kunnallinen ja sitten se oli yksityinen päiväkoti pitkään. Kun se sitten jäi tyhjäksi, meitä pyydettiin mukaan projektiin, Karalahti summasi päiväkodin taustoja.


Näkökulma: Laittaisitko lapsesi kiusaamista vähättelevän Jere Karalahden päiväkotiin? iltalehti 18:44 21.02

Onko kiusaamista vähättelevä, rikoksista tuomittu aikuinen oikea henkilö työskentelemään lasten kanssa, kysyy toimittaja Mari Pudas. Jere ja Nanna Karalahti kertoivat tänään keskiviikkona perustavansa liikuntapäiväkodin. Aito päiväkoti avataan elokuussa Keravalle. Päiväkodin taustalla on Aito-päiväkodit Oy, jonka omistajia Karalahdet ovat Roots Helsinki -ravintolasta tutun Johannes Laineen ja Hanna Liisanantin kanssa.


Rikostaustan omaava Jere Karalahti perustamassa päiväkodin - päiväkodin johtaja: ”Lupa saatu Keravan kaupungilta” iltalehti 17:48 21.02

Karalahdet perustavat Aito-päiväkodin Keravalle. Yritys on Keravan kaupungin hyväksymä. Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti ovat mukana perustamassa uutta päiväkotia Keravalle. Päiväkodin taustalla on Aito-päiväkodit Oy, jonka omistajia Karalahdet ovat Roots Helsinki -ravintolasta tutun Johannes Laineen ja Hanna Liisanantin kanssa. Karalahdet kertoivat tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa Iltalehdelle olevansa innoissaan uudesta Aito-päiväkodista, joka avataan elokuussa Keravalle.


Nanna ja Jere Karalahti perustavat päiväkotia, Jere Karalahti: ”Kyllä me varmasti pari olympiavoittajaa sieltä saadaan” iltalehti 14:57 21.02

Jere Karalahti ja Nanna Karalahti ovat mukana uuden liikuntapäiväkodin perustamisessa. Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hyvinvointiyrittäjä ja personal trainer Nanna Karalahti ovat mukana perustamassa uutta päiväkotia Keravalle. Mukana projektissa ovat myös Johannes Laine ja Hanna Liisanantti. Päiväkodin johtajaksi tulee lastentarhanopettaja Johanna Tervo. Sekä Nanna että Jere Karalahti ovat innoissaan uudesta Aito -päiväkodista.


Miksi nuoret kulkevat pakkasilla ilman pipoa ja hanskoja? Johannes pamauttaa simppelin vastauksen iltasanomat 20:02 20.02

Paukkupakkaset eivät saa kaikkia kaivamaan pipoja ja hanskoja esiin. Kaupungilla vilkkuvat paljaat nilkat ja korvat.


Saksan joukkue kittaa olympialaisissa litratolkulla olutta - ja rohmuaa valtavasti mitaleita: lääkäri ja urheilijat ylistävät alkoholittoman version hyötyjä iltalehti 19:27 20.02

Saksalaisurheilijat ylistävät alkoholittoman oluen vaikutuksia. Video: Eurosport. Simon Schempp ja Martin Fourcade ratkaisivat ampumahiihdon yhteislähtökisan voiton loppusuoralla. Saksan hiihtomaajoukkueessa lääkärinä toimiva Johannes Scherr sanoi New York Timesille, että melkein kaikki maajoukkueen jäsenet juovat harjoittelunsa yhteydessä alkoholitonta olutta.


Olympialaiset: Yllättääkö Italia miesten parisprintissä? iltasanomat 15:40 20.02

Miesten parisprintin selvä ykkössuosikki on totutusti Johannes Hösflot Kläbon ankkuroima Norja. Kovin haaste saattaa tulla Italialta, jonka kiritykki Federico Pellegrino on voittanut Kläbon tällä kaudella vapaan tyylin sprintissä.


Hirvonen pääsi kärkiporukkaan, mutta taipui kuudenneksi – Saksa kolmoisvoittoon ensimmäisenä maana sitten 1936 iltasanomat 15:37 20.02

Johannes Rydzek kapellimestarina Saksan juhlissa.


Eero Hirvosella oli taas paha paikka! Vauhti ei riittänyt olympiamitaleille iltalehti 15:08 20.02

Eero Hirvonen taisteli loistavasti yhdistetyn suurmäen kisan hiihto-osuudella. Edellä lähteneet kovat saksalaiset Eric Frenzel, Johannes Rydzek ja Fabian Riessle nykäisivät heti eivätkä päästäneet suomalaista peesiinsä. Viiden kilometrin jälkeen saksalaiset ajoivat myös ensimmäisenä ladulle lähteen Akito Wataben kiinni.


Kommentti: Trumpin huijauspuheet voidaan nyt unohtaa – myös Floridan joukkomurha on polttoainetta Venäjän riidanlietsonnalle iltasanomat 08:00 17.02

Venäjä tietää kuinka eripuraa ja kaaosta lietsotaan Yhdysvalloissa, kirjoitta Ilta-Sanomien Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Johannes Kotkavirta.


Olympialaiset: Paluu lähtöruutuun iltasanomat 22:43 15.02

Kisat avattiin kysymyksellä Johannes vai Martin? Toistakaamme se myös viimeisellä matkalla.


Olympiadraamaa! Ampumahiihdon supertähden voitto näytti jo varmalta – mureni viimeisillä kudeilla MTV 14:46 15.02

Ampumahiihdon suurin tähti, Ranskan Martin Fourcade menetti varmalta näyttäneen olympikullan ohilaukauksiin miesten 20 kilometrin normaalimatkalla torstaina. Kultaa nappasi Norjan Johannes Thingnes Bö, jolle olympiavoitto oli uran ensimmäinen.


Norjalaisilta mieletön huumorivideo: Kläbosta tehtiin Forrest Gump MTV 20:31 14.02

Norjassa on hassuteltu ja tehty miesten tuoreesta sprinttihiihdon olympiavoittajasta Johannes Hösflot Kläbösta juoksemisen lahjastaan tunnettu Forrest Gump.


Olympialaiset: Fakin nakit iltasanomat 13:34 14.02

Hyvissä olosuhteissa Martin Fourcade ja Johannes Bö suoriutuvat huipputasolla, mutta yllätysosastolla katse kaartuu Jakov Fakiin.


Norjalaisdiiva veti imagosyistä iltapakkasessa aurinkolasit päässä ja ilman pipoa - kertoi ihmeellisen selityksen tyylilleen iltalehti 20:21 13.02

Olympiavoittaja Johannes Kläbon tyyli hämmensi tiistain sprintissä. Video: Eurosport. Paljaspäinen Kläbo hallitsi sprinttifinaalia. Norjalaisdiiva Johannes Kläbon tyyli hämmensi tiistaina olympiasprintin aikana. Kisan voittaja veti ilman päähinettä ja aurinkolasit päässä iltavalaistuksessa käydyssä kilpailussa.


Uutiset