Johanna Rotko rakastaa hiivaa ja tutkii työkseen homehtuvia kasvoja: "En tiedä Suomesta ketään toista"

yle 14:38 13.10

Visuaalinen taiteilija Johanna Rotko tutkii työssään mikrotason elämää ja rikkoo tieteen ja taiteen välistä muuria.


Kansanedustaja järjesti kyseenalaisen seminaarin sähköverkkojen säteilystä – Asiantuntijat tyrmistyivät: ”Harhaanjohtamista”

iltasanomat 08:01 12.10

Eeva-Johanna Eloranta (sdp) piti seminaarin radiotaajuisen säteilyn terveysvaikutuksista, vaikka näistä ei ole asiantuntijoiden mukaan mitään tieteellistä näyttöä.


Kolumni: Huippuyliopiston tuore tutkimus paljastaa kiinnostavia tietoja veridopingista

iltasanomat 07:46 10.10

Virallisista testeistä alle kaksi prosenttia on positiivisia, mutta moni douppaaja päässee pälkähästä. Tästä kertoo hyvin mielenkiintoisesti Sveitsissä juuri julkaistu tutkimus, kirjoittaa Johanna Nordling.


Johanna Malisen kolumni: Julkisesti itkeminen ei ole merkki heikkohermoisuudesta

yle 06:45 08.10

Kyyneliä laskemalla ei pysty selvittämään sitä, kuinka ihminen kestää epäonnistumisia, kirjoittaa Johanna Malinen.


Satoja steriloituja naisia leikattu Suomessa outojen oireiden vuoksi – kaikkia leikkaus ei ole enää auttanut

yle 05:52 07.10

Yle pyysi sairaaloilta tiedot naisten sterilointiin käytettyjen Essure-implanttien poistoleikkauksista. Johanna Kortesluoma kertoo päässeensä kaikista oireistaan, kun implantit poistettiin.


Väärä valinta lääkärissä käynnisti vuosien piinan – Suomessa leikattu satoja steriloituja naisia outojen oireiden vuoksi

yle 05:52 07.10

Yle pyysi sairaaloilta tiedot naisten sterilointiin käytettyjen Essure-implanttien poistoleikkauksista. Johanna Kortesluoma kertoo päässeensä kaikista oireistaan, kun implantit poistettiin.


Riski kannatti! 12 000 euron arvoinen jättipotti irtosi tällä ajankohtaisella kysymyksellä

mtv 15:01 06.10

Huuman Jättipotti-osiossa Johanna nappasi kotiin viemisiksi kaikki palkinnot.


Kolumni: Dohan MM-kisoissa eivät ole mukana kaikki parhaat naisurheilijat – onneksi Caster Semenya ei taivu liittojen painostukseen

iltasanomat 13:20 03.10

Saksalaisdokumentti paljasti, kuinka epäinhimillisesti IAAF käsittelee testosteronirajan ylittäviä naisia, kirjoittaa Johanna Nordling.


Transmies suututti feministit: Vitsailee omalla sukupuolellaan - ”Loukkaava ja tunteeton”

iltalehti 07:06 01.10

Helsingissä asuva stad up -koomikko Jamie MacDonald oli ennen Johanna. Helsinkiläinen stand up -koomikko Jamie MacDonald oli ennen Johanna MacDonald. Nimi vaihtui, kun hän korjasi sukupuolensa – tai vaihtoi sen, kuten Jamie vahingossa lipsauttaa esiintymislavalla. – Tajusin, että haluan vaihtaa sukupuolta. Tai siis korjata, tai mikä se poliittisesti korrekti sana onkaan, hän tuskailee Aira Vehaskarin Docstop-dokumentissa Manning Up.


Muistatko Elonkerjuu-yhtyeen Johanna Koivun? Teki täydellisen elämänmuutoksen urallaan – Tältä hän näyttää nyt

iltalehti 19:40 30.09

Elonkerjuu-bändin viulisti vaihtoi musiikin henkiseen valmennukseen. Johanna Koivu, 45, tuli tunnetuksi Lauri Tähkä \& Elonkerjuu, sittemmin Elonkerjuu-yhtyeen viulistina. Elokuussa 2016 Koivu ilmoitti blogissaan, että Elonkerjuu-bändi lopettaa. Bändin pojat olivat asiasta hieman toista mieltä ja uutisoivat Facebookissa, ettei yhtyettä ole kuopattu, se on vain tauolla.


Rantabaari-kaunotar Johanna Puhakka julkaisi upean lomakuvan – poseeraa bikineissä

mtv 09:03 29.09

Rantabaari-ohjelmasta tuttu näyttelijä Johanna Puhakka lomailee parhaillaan Turkissa.


Ruotsalaisluistelija kuihtui 40-kiloiseksi – väittää valmentajien painostuksen johtaneen syömishäiriöön: ”Halusin olla paras laihuudessa”

iltasanomat 11:20 26.09

Johanna Götesson oli uransa huipulla, kun kaikki romahti. Götessonin mukaan valmentajien paine mursi hänet.


Kolumni: Iranilainen nainen kuoli futisfaniutensa takia – Fifan pitää toimia kaksinaismoralistisen stadionkiellon purkamiseksi

iltasanomat 05:18 25.09

Johanna Nordling kirjoittaa tällä viikolla Sahar Khodayarin karmeasta kohtalosta.


Sinivalkoinen polkka yllätti Jimmy Fallonin talk show’ssa – nyt Johanna paljastaa, kuinka päätyi miljoonien seuraamaan suoraan lähetykseen

iltasanomat 21:22 21.09

Ilta-Sanomat tavoitti New Yorkissa asuvan suomalaismuusikon avaamaan suositussa amerikkalaisohjelmassa yllättäneen polkkaesityksen taustoja.


Kolme entistä Tenavatähteä tänään tv:ssä: ”Tuntuu, etten kasva aikuiseksi ollenkaan”

iltalehti 09:56 21.09

Yksi Tenavatähdistä on Konsta Hietanen, joka kisasi aikanaan voitokkaasti Daa-da daa-da -hitillä. Antti Pääkkönen, Konsta Hietanen ja Johanna Virtanen saattavat olla ikänsä puolesta aikuisia, mutta monelle he ovat yhä Tenavatähtiä. Kolmikko osallistui 1990-luvun alkupuoliskolla voimissaan olleeseen lasten laulukilpailuun, jossa he lauloivat tiensä suomalaisten sydämiin. Kuka voisikaan unohtaa Antti Pääkkösen riipaisevaa tulkintaa Vanhasta holvikirkosta, Johanna Virtasen versioimaa Molto Prestoa tai Konsta Hietasen voitokasta Daa-da daa-daa? Tänään kolmikko nähdään TV1:llä Hyvät katsojat -tv-visailussa.


Journalisti: Toimittaja-kirjailija Johanna Vehkoon kunnianloukkaussyytettä puidaan seuraavaksi hovioikeudessa

yle 15:50 20.09

– Sananvapauden vastaiset voimat olisivat voittaneet, jos en olisi valittanut tuomiostani, Vehkoo sanoi lehdelle.


Kommentti: Karu virhe Mestarien liigassa tekee Lukas Hradeckystä entistä vahvemman

iltasanomat 03:23 19.09

Lukas Hradeckyn karu virhe Mestarien liiga -debyytissä ei kaada suomalaisvahtia, vaan tekee tästä lopulta entistä vahvemman, kirjoittaa Johanna Nordling.


Kommentti: Epäonnea, riskialttiutta ja katkeraa oppia

iltasanomat 03:23 19.09

Lukas Hradeckyn karu virhe Mestarien liiga -debyytissä ei kaada suomalaisvahtia, vaan tekee tästä lopulta entistä vahvemman, kirjoittaa Johanna Nordling.


Kolumni: Mysteeripelaajan taustasta syntyi kova kiista Saksassa: Onko Jatta sittenkin Daffeh?

iltasanomat 10:19 11.09

Totta kai median pitää etsiä totuutta – mutta missä on kohtuuden raja? kirjoittaa Johanna Nordling.


Kolmen lapsen äiti irtisanoutui työstään ja laittoi viimeiset säästönsä yhden rohkean biisin varaan: onko Johanna Suomen Sabrina?

iltasanomat 07:00 10.09

Johanna Kuvaja on musiikin- ja luokanopettaja, joka unohti oman laulajauransa vuosikausiksi. Sairastelu, hometalokodin menetys ja avioero herättivät kuitenkin uuteen räväkkään linjaan.


kongressiedustajalle lentokenttä varoittaa ruuhkasta opiskelija­ravintoloiden valikoimasta sai postia vienyt 40-vuotiasta tyttöystäväänsä

Hot topics