Ravivihje: Toto65 Magic Monday 18.11.2019

iltasanomat 11:40 18.11

Maanantain Toto65-rivi ratkeaa Joensuun ja Turun raviradoilla. Pelillisesti kierros on mielenkiintoinen.


Päivän ravivihje: Toto65, Joensuu & Turku 18.11.

iltalehti 09:11 18.11

Magic Monday Joensuussa ja Turussa. Taikamaanantain Toto65-kohteet järjestetään vuorolähdöin Joensuun Linnunlahden ja Turun Metsämäen radoilla. Vihjesysteemin pankiksi valitaan 3-vuotiaana huikean tilin (lähes 320 000 euroa) juossut Mascate Match sekä Kriterium-voittaja Raskolnikov Frido. Toto65-ravivihje:


Ärjypaidat ryöstöretkellä Keuruulla

jatkoaika.com 00:39 17.11

Joensuun Jokipojat yllätti sarjajohtajan KeuPan sekavan ottelun jälkeen. Selvästi taistelevampi vierasjoukkue voitti ansaitusti, kotijoukkueen sortuessa huonoon erikoistilannepelaamiseen.


Seksuaalisesta hyväksi­käytöstä syytetty Jari Sillanpää lumosi yleisön Joensuussa – laulatti yleisöä: ”oot täydellinen”

iltasanomat 23:03 16.11

Jari Sillanpään Joensuun keikalla oli lähestulkoon hurmoksellinen henki, jossa yleisö osoitti laulajalle kaiken tukensa.


Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty Jari Sillanpää lumosi yleisön Joensuussa – laulatti yleisöä: ”oot täydellinen”

iltasanomat 23:03 16.11

Jari Sillanpään Joensuun keikalla oli lähestulkoon hurmoksellinen henki, jossa yleisö osoitti laulajalle kaiken tukensa.


Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty Jari Sillanpää kommentoi syytettään Joensuussa - yleisö osoitti tukensa seisten

iltalehti 19:10 16.11

Jari Sillanpää esiintyi lauantaina alkuillasta täpötäydelle salille Joensuussa. Iltalehti välitti tuoreet tunnelmat keikalta. Jari Sillanpään loppuunmyyty Kulku ihmisen -konsertti alkoi raikuvien aplodien saattelemana Joensuun Carelia-salissa lauantaina kello 17. Sali oli täpötäynnä, sen kapasiteetti on 599 henkilöä. Viimeaikainen kohu ei ole millään tavalla vaikuttanut yleisöön. Iltalehti tarkisti lipunmyyntitilanteen lauantaiaamuna ja kaikki liput olivat loppuunmyytyjä.


Jari Sillanpään fanit saapuivat sankoin joukoin Joensuun keikalle: seisovat suosikkinsa takana – ”En usko niihin juttuihin”

iltasanomat 18:04 16.11

Jari Sillanpään esiintymisen Joensuun Carelia-salissa on määrä alkaa hetken kuluttua. Fanit eivät ole hylänneet kohuissa ryvettynyttä suosikkiaan.


Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty Jari Sillanpää keikalla - yleisö osoitti tukensa: ”On varmaan ollut hämmentävää lukea uutisia minusta”

iltalehti 17:19 16.11

Jari Sillanpää esiintyy parhaillaan täpötäydelle salille Joensuussa. Iltalehti välittää tuoreet tunnelmat keikalta. Jari Sillanpään loppuunmyyty Kulku ihmisen -konsertti alkoi raikuvien aplodien saattelemana Joensuun Carelia-salissa lauantaina kello 17. Sali oli täpötäynnä, sen kapasiteetti on 599 henkilöä. Viimeaikainen kohu ei ole millään tavalla vaikuttanut yleisöön. Iltalehti tarkisti lipunmyyntitilanteen lauantaiaamuna ja kaikki liput olivat loppuunmyytyjä.


Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty Jari Sillanpää keikalla - yleisöltä raikuvat aplodit: ”On varmaan ollut hämmentävää lukea uutisia minusta”

iltalehti 17:19 16.11

Jari Sillanpää esiintyy parhaillaan täpötäydelle salille Joensuussa. Iltalehti välittää tuoreet tunnelmat keikalta. Jari Sillanpään loppuunmyyty Kulku ihmisen -konsertti alkoi raikui aplodien saattelemana Joensuun Carelia-salissa lauantaina kello 17. Sali oli täpötäynnä, sen kapasiteetti on 599 henkilöä. Viime aikainen kohu ei ole millään tavalla vaikuttanut yleisöön. Iltalehti tarkisti lipunmyyntitilanteen lauantaiaamuna ja kaikki liput olivat loppyynmyytyjä.


Kataja kaatoi Legia Varsovan kahden jatkoajan trillerissä

yle 22:36 13.11

Voitollaan Joensuun Kataja säilytti vielä jatkohaaveensa koripallon FIBA Europe Cupissa


Karkotuspäätöksen saanut, pihoilla toistuvasti vieraillut susi lopetettiin Joensuussa

iltasanomat 14:15 02.11

Asuttujen talojen pihoissa liikkuneesta sudesta oli tehty useita ilmoituksia Joensuun Iiksenvaaran alueella lokakuun aikana.


Junaliikenne keskeytyi Luumäki-Vainikkala -välillä

yle 08:27 29.10

Sähköratavaurio on katkaissut junaliikenteen Luumäen ja Vainikkalan välillä. Vika ei vaikuta Kouvolan ja Joensuun välillä kulkeviin juniin.


Manse PP kaappasi mestari Joensuun jokeritykin – Juha Niemi sarjanousijan riveihin

yle 20:35 07.10

Kaksinkertainen Suomen mestari Juha Niemi ei jatka Joensuun Mailassa.


Superpesiksessä siirtopommi – tykkilyöjä Juha Niemi jättää mestarijoukkue JoMan

iltalehti 13:25 07.10

Superpesikseen noussut Manse PP vahvistaa rivejään todellisella huippupelaajalla, kun Joensuun Mailan jokerilyöjä Juha Niemi siirtyy tamperelaisseuraan kaksivuotisella sopimuksella. Superpesikseen noussut Manse PP vahvistaa rivejään todellisella huippupelaajalla, kun Joensuun Mailan jokerilyöjä Juha Niemi siirtyy tamperelaisseuraan kaksivuotisella sopimuksella. Niemi, 31, kuuluu valtakunnan kovimpiin kotiuttajiin. Kaksinkertainen Suomen mestari paukutti päättyneellä kaudella runkosarjassa 81 (2+79) juoksua ja oli lyöjätilastossa kuudes. Pudotuspeleissä hän oli kolmanneksi tehokkain 22 (0+22) juoksulla. Kausi päättyi JoMan kultajuhliin.


Kaikkien aikojen lyöjäkuningas Jere Dahlström Kouvolaan, Antti Hartikainen Joensuuhun

yle 08:28 04.10

Jere Dahlströmin tie vie Imatran Pallo-Veikoista ensi kaudeksi Kouvolan Pallonlyöjiin. Antti Hartikainen vaihtaa puolestaan Kouvolan riveistä Joensuun Mailaan.


Pyöräilijä törmäsi 66-vuotiaaseen naisen Joensuun yliopiston pihalla

iltasanomat 10:40 01.10

Poliisi pyytää naiseen osunutta polkupyöräilijää ilmoittautumaan poliisille asian selvittämistä varten.


Viikko sitten Suomen mestariksi, ja nyt huippupelaajan räväkkä seurasiirto – Tuomas Jussila: "Tiedostan, että olen suurennuslasin alla"

yle 10:01 30.09

Pesäpallon tuore Suomen mestari ja kaksi kertaa vuoden pesäpalloilijaksi valittu Tuomas Jussila siirtyy Joensuun Mailasta Imatran Pallo-Veikkoihin.


Junat korvataan busseilla Imatran ja Parikkalan välillä sähköratavaurion takia

iltasanomat 09:41 30.09

Junat Helsingin ja Joensuun välillä kulkevat tällä rataosuudella.


grillivaunua Hervannassa – Pochettinolle – rap-artisti Matti otti seksuaalirikoksista – syksynä leikkauslistoja ”Miä

Hot topics