Seinäjoen Ideapark avattiin – Toivo Sukari: Paras kolmesta

yle 08:29 14.11

Tunnin tai kahden matka ei ole mitään, kun tullaan Ideaparkiin ostoksille, uskotaan Seinäjoella.


Katso suorana klo 9.40: Seinäjoen Ideaparkin nelipäiväisiin avajaisiin odotetaan 100 000 kävijää – "Se on varsin maltillinen arvio"

yle 08:29 14.11

Tunnin tai kahden matka ei ole mitään, kun tullaan Ideaparkiin ostoksille, uskotaan Seinäjoella. Yle näyttää avajaiset suorana kello 9.40.


Titaanien taistelu: Vesa Keskinen lyttää Topi Sukarin Ideaparkin – ”Kuin sata harmaata riisinjyvää”

iltasanomat 23:50 13.11

Ideaparkin Seinäjoelle torstaina avaava Toivo Sukari piikitteli aiemmin Vesa Keskiselle.


Topi Sukari avaa torstaina Ideaparkin Seinäjoelle, heittää piikin Vesa Keskiselle, joka järjestää bensa-alen samana päivänä: ”Vesa taitaa olla todella huolissaan...”

iltasanomat 20:21 13.11

Sukari kertoo, ettei ole huolissaan kilpailutilanteesta.


Näin Huuhkajien karmea takaisku tapahtui: Joel Pohjanpalo kyseenalaistaa tekonurmen – ”Jalka jäi kiinni kuin legopalikka”

iltalehti 18:18 13.11

Joel Pohjanpalon EM-karsintaurakka päättyi maanantai-iltana Talin jalkapallohallissa Helsingissä. –?Kuljetin kovaa vauhtia linjaa kohti ja laitoin pallon nopeasti sivuun ja lähdin laukomaan. Jalka jäi tekikseen kuin legopalikka kiinni, Joel Pohjanpalo kertoi maajoukkueen hotellilla keskiviikkona. –?Kun on paljon nopeutta ja 85 kiloa lihasta ja hirveä vauhti päällä, niin siinä on liikaa kitkaa. Mikään ei anna periksi.


Joel Pohjanpalo toivoo Huuhkajien vievän esityksellään pettymyksen pois: ”Kieltämättä harmittaa suunnattomasti”

MTV 17:37 13.11

Loukkaantumisen takia ratkaisevat EM-karsintaottelut väliin jättävä hyökkääjä Joel Pohjanpalo toivoo olevansa pelikunnossa viimeistään, kun Saksan Bundesliigan talvitauko päättyy tammikuun lopussa.


Loukkaantunut Joel Pohjanpalo miettii motivaatiopuhetta pelikavereilleen ja tietää, miten saa mielensä positiiviseksi – "En näe mitään syytä, miksi emme menisi kisoihin"

yle 17:22 13.11

Joel Pohjanpalo joutuu loukkaantumisen takia seuraamaan EM-karsintaottelun Liechtensteinia vastaan katsomosta.


Huuhkajien Joel Pohjanpalo kertoi suuresta pettymyksestään – vertasi jalkaansa legopalikkaan: ”Äijä meni, kenkä ei”

iltasanomat 16:36 13.11

Hyökkääjä Joel Pohjanpalo joutuu seuraamaan Huuhkajien ratkaisuottelut katsomosta.


Kuka hyökkää Pukin takana? Huuhkajien todennäköisimmät vaihtoehdot ovat Jensen ja Tuominen, kun Pohjanpalo on jälleen sairastuvalla

yle 20:11 12.11

Joel Pohjanpalon nilkkavamma jättää miehen sivuun viimeisistä EM-karsintaotteluista, mutta samalla hyökkääjärintamalle aukesi muille lisämahdollisuuksia.


Joel Pohjanpalolla uskomatonta epäonnea – Huuhkajien tähti esittää syyn loukkaantumiselle: ”Ei anna yhtään periksi”

iltalehti 17:55 12.11

Joel Pohjanpalon nilkkavamma pitää hyökkääjän sivussa Suomen EM-karsintojen huipennuksesta. Huuhkajien tähtipelaaja Robin Lod näki maanantaina läheltä, miten hyökkääjä Joel Pohjanpalon nilkka vääntyi maajoukkueen harjoituksissa Talissa. – Tukijalka petti vain alta, Lod kertaa tapahtunutta Iltalehdelle maajoukkueen hotellilla.


Joel Pohjanpalon nilkkavamma pelätyn paha – ei ole mukana Huuhkajien ratkaisuottelussa

iltasanomat 15:46 12.11

Joel Pohjanpalo loukkaantui.


Joel Pohjanpalo on sivussa Liechtenstein- ja Kreikka-ottelut – korvaajaksi Rasmus Karjalainen

yle 15:12 12.11

Pohjanpalon vamma osoittautui niin vakavaksi, että hän ei pelaa maajoukkueen kahdessa tulevassa ottelussa.


Huuhkajille paha takaisku: Treeneissä loukkaantunut Joel Pohjanpalo sivuun EM-karsinnan ratkaisupeleistä

iltalehti 14:42 12.11

Maanantaina Suomen treeneissä loukkaantunut hyökkääjä Joel Pohjanpalo ei pysty pelaamaan EM-karsinnan otteluissa Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan. Huuhkajat tiedotti asiasta tiistaina. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Huuhkajille takaisku: Joel Pohjanpalo sivuun huipputärkeästä ottelusta

MTV 14:40 12.11

Joel Pohjanpalo ei pysty pelaamaan Huuhkajien EM-karsintaottelussa Liechtensteinia vastaan. 


Joel Pohjanpalo jätti Huuhkajien harjoitukset väliin – istui jalka paketissa vaihtopenkillä

yle 12:45 12.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa perjantaina EM-karsinnassa Liechtensteinin. Joel Pohjanpalon pelaaminen on mahdollisesti vaakalaudalla.


Kuvat: Pelottava hetki Huuhkajien harjoituksissa – Joel Pohjanpalo irvisti kivusta, vammahistoria on todella karua luettavaa

iltalehti 19:15 11.11

Joel Pohjanpalon epäonni jatkuu. Huuhkajat harjoitteli maanantai-iltana Talin jalkapallohallissa. Iltalehden tietojen mukaan Joel Pohjanpalo meni samaan palloon toisen pelaajan kanssa ja konkkasi manaillen pois kentältä nilkan väännyttyä. Loukkaantumisien vainoama Pohjanpalo on ennenkin loukkaantunut Talin jalkapallohallissa.


Kuvat: Pelottava hetki Huuhkajien harjoituksissa – Joel Pohjanpalo irvisti kivusta ja piteli nilkkaansa

iltalehti 19:15 11.11

Joel Pohjanpalon epäonni jatkuu. Huuhkajat harjoitteli maanantai-iltana Talin jalkapallohallissa. Iltalehden tietojen mukaan Joel Pohjanpalo meni samaan palloon toisen pelaajan kanssa ja konkkasi manaillen pois kentältä nilkan väännyttyä. Loukkaantumisien vainoama Pohjanpalo on ennenkin loukkaantunut Talin jalkapallohallissa.


Huonoja uutisia Huuhkajille! Joel Pohjanpalo loukkaantui harjoituksissa

iltasanomat 18:43 11.11

Joel Pohjanpalo loukkasi vasemman nilkkansa.


Pelottava tieto Huuhkajien harjoituksista – silminnäkijät: Maalitykki Joel Pohjanpalo loukkaantui ja kiroili nurmen pinnassa

MTV 18:39 11.11

Maanantaina yhteen kokoontunut Huuhkajat-ryhmä sai ensimmäisissä yhteisissä harjoituksissa huolestuttavia uutisia, kun hyökkääjä Joel Pohjanpalo loukkasi silminnäkijöiden mukaan vasemman jalkansa.


jatkuvat – Yhdysvallat kävi leikkauksessa ja kikat käytössä Ohisalo Oikeusvaltio on Virta piiskaa suojattejaan – turvapaikoista

Hot topics