Joanna Kuvaja repeää täysin Huumassa: "Toi ei edes ollut hauska"

mtv 18:34 21.09

Huuman toisessa jaksossa nähdään täysin uusi osio, Nauramatta paras. 


Villikkokaunotar syntisen kuumassa alusasussa – saa miesten sukat pyörimään jaloissa

stara 12:40 20.09

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:40 20.09

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi


Joanna Kuvaja julkaisi häkellyttävän kuvan äitinsä kanssa: "Ettei olisi kuitenkin sisko?"

mtv 10:24 13.09

Joanna Kuvaja on kuin ilmetty äitinsä.


Näyttelijäpariskunta Minna Haapkylä ja Joanna Haartti harvinaisessa yhteiskuvassa: ”Liittomme sujuu hyvin”

iltasanomat 19:56 11.09

Harvakseltaan julkisuudessa nähty näyttelijäpariskunta Minna Haapkylä ja Joanna Haartti saapuivat onnellisen näköisinä Olen suomalainen -elokuvan ensi-iltaan.


Minna Haapkylä ja Joanna Haartti: Harvinainen yhteiskuva!

iltalehti 19:22 11.09

Pariskunta edusti kutsuvierasensi-illassa. Näyttelijäpariskunta Joanna Haartti ja Minna Haapkylä saapui keskiviikkona Kari Tapiosta kertovan Olen suomalainen -elokuvan ensi-iltaan. Haartti esittää elokuvassa sanoittaja Chrisse Johanssonia. Hän ei ollut kuitenkaan vielä ennen ensi-iltaa itse nähnyt valmista elokuvaa.


Joanna Kuvaja jakoi kauniin kuvan äitinsä kanssa - kuin kaksi marjaa

iltalehti 22:26 09.09

Juontaja Joanna Kuvaja on jakanut valokuvan äitinsä kanssa Instagram-sivullaan. Huomenta Suomen juontajanakin tunnettu Joanna Kuvaja on jakanut Instagramissa valokuvan äidistään. Kuvan saatteeksi juontaja on kirjoittanut: – Äiti kävi kylässä.


Karmea kohtalo – 30-vuotias espanjalaistanssija luhistui maahan pyrotekniikkalaitteen räjähdettyä vieressä - kuoli myöhemmin sairaalassa

iltalehti 23:33 03.09

Joana Sainz Garcia loukkaantui vakavasti pyroteknisen laitteen räjähdettyä esiintyjän lähellä. Laulaja menehtyi vielä saman yön aikana. Koreografi ja tanssija Joana Sainz Garcia, 30, esiintyi Super Hollywood Orchestra -yhtyeensä kanssa lähellä Madridia sunnuntaina, kun lavaesityksessä käytetty pyrotekninen laite räjähti aivan hänen lähellään kello 02:00 paikallista aikaa. Garcia menetti räjähdyksen seurauksena tajuntansa. Hänet kiidätettiin sairaalaan, mutta elvytysyrityksistä huolimatta laulaja todettiin kuolleeksi vielä samana yönä. Asiasta kertoo esimerkiksi BBC. Garcian ja Super Hollywood Orchestran esitystä oli seuraamassa yli 1000 ihmistä Las Berlanasissa. Räjähdyksestä on jaettu myös videomateriaalia sosiaaliseen mediaan. Yleisössä olleet lääkäri ja sairaanhoitaja yrittivät auttaa laulajaa ennen ensihoitajien saapumista.


Karmea onnettomuus konsertissa – laulaja kuoli pyrotekniikan petettyä

stara 19:00 02.09

Espanjalainen poplaulaja Joana Sainz Garcia on kuollut traagisissa olosuhteissa. Hänen


Joanna Kuvaja muistelee ikimuistoista haastatteluaan Priscilla Presleyn kanssa: "Hän oli niin elegantti!"

mtv 07:02 31.08

Joanna Kuvaja haastatteli Priscilla Presleyn vuonna 2018. Kokemus jätti tv-juontajaan vaikutuksen.


Baba Lybeck ja puoliso joutuivat kuvatuksi kadulla – luultiin salarakkaiksi: ”Oltiin oltu 26 vuotta yhdessä!”

iltasanomat 07:03 28.08

Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja starttaavat uuden Viiden jälkeen -ajankohtaisohjelman. Lybeck ajatteli aiemmin, että tv-työt olisivat jo ohi.


Kuva: Ruotsalaisilla uusi herttainen ase huijareita vastaan – Molly on maailman ensimmäinen dopingkoira

iltalehti 15:21 25.08

5-vuotias springerspanieli haistaa dopingaineet. Lempeä katse muuttuu hetkessä teräväksi, kun Molly, 5, saa tehtävän. Ruotsalaisurheilija poistuu varustekassinsa kanssa Tukholman olympiastadionilta maaottelusuorituksen jälkeen. Springerspanieli lähtee nuuhkimaan urheilijaa. Merkkausta ei tapahdu, joten urheilija jatkaa matkaansa ja Molly palaa ohjaajiensa Joanna ja Michael Sjöön kanssa passiin.


Tiesitkö? Juontaja Joanna Kuvajalla on vahva tausta yleisurheilijana – kilpaili aikoinaan Manuela Boscon kanssa

iltalehti 16:07 18.08

Joanna Kuvaja nähdään syksyllä uuden ajankohtaisohjelman juontajana. Palautumisen merkityksen hän on ymmärtänyt kunnolla vasta viime vuosina. Joanna Kuvaja nähdään syyskuun alusta alkaen juontajana Viiden jälkeen -ohjelmassa. Mukana on myös Baba Lybeck. Ohjelman alkuun on vielä muutama viikko, ja edessä on muutamat harjoituslähetykset. Lisäksi ohjelman studio on Kuvajalle jo tuttu, sillä samassa tilassa tehdään Huomenta Suomen lähetyksiä. Kuvaja on tyytyväinen, ettei uuden tyylistä ohjelmaa tarvitse alkaa tehdä aivan kylmiltään.


MTV: Mikko Leppilampi haluaa uudestaan isäksi – juontajan kommentti paljastukseen hämmentää somessa

iltalehti 18:01 18.07

Mikko Leppilampi paljasti Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa haluavansa uudestaan isäksi. Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi, 40, nähtiin keskiviikkona Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa. Ohjelman juonsivat Joanna Kuvaja ja Ivan Puopolo. Ivan kysyi Leppilammelta, mikä on sellainen asia, jonka hän haluaa elämässään vielä kokea. Laulajanakin tunnettu Leppilampi mietti hetken vastaustaan. Hän huokaisi syvään.


JoAnn, 28, seurasi ainoana naisena komentokeskuksessa, kun Apollo 11 lähti kohti Kuuta – pomo joutui pyytämään lupaa saadakseen hänet huoneeseen

iltasanomat 21:41 17.07

Pitkän uran Nasalla tehnyt insinööri JoAnn Morgan mursi useita lasikattoja.


Joanna ja Kalle Kuvaja kuhertelivat Porissa - häistä jo kahdeksan vuotta

iltalehti 20:49 17.07

Joanna Kuvaja ja Kalle Kuvaja ehtivät antaa kesälomahaastattelun Iltalehdelle. Huomenta Suomessa suomalaisia jo kaksi- ja puolivuotta herätellyt Joanna Kuvaja, 34, aloitti sädehtivänä, mutta aikainen herätys takana kesälomansa Porissa. Illasta teki erityisen nautittavan se, että aviomies Kalle Kuvaja on tulossa Poriin juhlimaan vaimonsa lomaa ja perheen 9- ja 6-vuotiaat lapset ovat Turussa mummolassa ja appivanhemmilla hyvässä hoidossa. - Meillä on yhteinen ilta täällä Porissa ja huomenna sitten yhdessä Jyväskylään ystävien luo. Kesäloma kuluu kotimaan matkailun merkeissä, suosimme Suomea, Joanna hymyilee. Yhdessä hän on ollut hiusalan yrityksen myyntijohtajana työskentelevän Kallensa kanssa jo 12 vuotta, aviossa 8 vuotta.


"Japanin Messi" hämmästyttää Real Madridin harjoituksissa – tekikö Barcelona jättimäisen mokan?

MTV 13:28 15.07

Barcelonan akatemiasta Real Madridin siirtynyt japanilainen Takefusa Kubo, 18, pyöritteli kokeneita tähtiä harjoituksissa. Barcelonan ex-valmentaja Joan Vila sanoi, että Barcelona teki lähihistorian isoimman virheen päästäessään Kubon menemään. 


Eurohelle La Canicule piinaa Pariisia – tutkijoiden ennustukset surettavat kuumuudessa kärvistelevää Joanaa: ”Silloin taitaa olla jo liian myöhäistä”

iltasanomat 13:13 26.06

Helleaallon kourissa kärvistelevä Ranskan pääkaupunki on ryhtynyt poikkeustoimiin asukkaiden tukalaa tilannetta helpottaakseen.


Bikinipeppu pääosassa! Villikkokaunotar uima-altaan reunalla

stara 05:00 23.06

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi


alkoi tupruta savua manttelinperijä johtaa kamppailua mukana kärkijoukossa, Panthers rynnistää taktiikan

Hot topics