Kiinan johdon uskottavuudesta otetaan mittaa Hongkongissa

yle 20:05 28.05

Kiinassa on vallalla vahva kansallismielisyys, jota presidentti Xi Jinping ei ole onnistunut tyydyttämään.


F1-sarja on keskellä historiallista myllerrystä, jonka jälkeen mikään ei ole enää entisensä – asiantuntija avaa, miksi sarjan tulevaisuus on uhattuna

yle 16:00 28.05

F1-sarjan kulisseissa on tehty viime aikoina suuria päätöksiä lajin tulevaisuuden kannalta.


Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen kausi halutaan aloittaa “kuplassa", mutta onko F1-sarjalla enää tulevaisuutta? Asiantuntija avaa uhkakuvat ja nostaa esiin yhden elinehdon

yle 16:00 28.05

F1-sarjan kulisseissa on tehty viime aikoina suuria päätöksiä lajin tulevaisuuden kannalta.


Fluorivoiteet kielletään myös ampumahiihdossa – Suomen joukkue joutuu tiukoille: "Ne hyötyvät, joilla on enemmän henkilöstöä käytössä"

yle 16:58 26.05

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto seuraa Kansainvälistä hiihtoliittoa ja kieltää fluorivoiteiden käytön. Suomen pientä huoltoryhmää huolestuttaa resurssien riittäminen kilpailussa lajin suurmaita vastaan.


Korruptiotuomioiden määrä tuplaantui Kiinassa – presidentti Xin kaudella rangaistu yli miljoonaa virkamiestä

iltasanomat 11:34 26.05

Korruption vastainen taistelu on ollut yksi presidentti Xi Jinpingin hallinnon kulmakivistä.


Teemu Selänne vastaa kysymykseen, johon ihmiset odottavat vastausta vesi kielellä – "Kyse on valtavasta sitoutumisesta"

MTV 06:32 26.05

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne lopetti uransa kuusi vuotta sitten 2014. Selänne kertoo sittemmin odottaneensa tuntevansa paloa palata lajin pariin.


Red Bull -pomo liekittää Sebastian Vettel -huhuja: "Mercedeksellä on paikka auki"

MTV 20:02 25.05

F1-kuljettajamarkkinoilla riittää jännitettävää, sillä esimerkiksi Mercedes ei ole kertonut vielä ensi kauden kuljettajavalinnoistaan. Hurjimpien huhujen keskellä on kuitenkin lajin nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel.


Uusi ruokaohjelma alkaa: Henri Alén ja Tommi Tuominen tarjoavat läskisoosia fine dining -väelle

iltalehti 07:04 25.05

Televisioon saadaan jälleen yksi uusi ruokaohjelma. Kuusiosainen Menu Finnjävel -ohjelma sukeltaa huippukokkien Henri Alénin ja Tommi Tuomisen johdolla suomalaisen perinneruuan alkulähteille. Ohjelmassa mennään fine dining -ravintolan kulisseihin katsomaan, miten syntyy kaksikon Helsingissä luotsaaman Finnjävel-ravintolan uusi, viiden ruokalajin nimikkomenu. Menun uudistamista varten miehet matkaavat ympäri Suomea etsimässä inspiraatiota ja oppeja. Ohjelma on kokkikaksikon mukaan suunnattu kaikille ruuasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneille.


Koronarajoituksia rikkovia ja heitä paheksuvia ajavat samat ihmislajin syvimmät tarpeet – molempien käytökselle löytyy selitys sosiaalipsykologiasta

yle 10:21 24.05

"Yhdessä tästä selvitään." Sitä korona-aikana on toistelu. Todellisuudessa sellaista kriisiä ei olekaan, että kaikista ihmisistä tulisi yksi sisäryhmä, jolla on samat normit.


Koronakaranteeni yksin autiossa luksushotellissa – barcelonalaisessa hotellissa asuu insinööri, jonka tehtävänä on avata päivässä 1 400 hanaa

yle 15:09 23.05

Espanjan rajat pysyvät viela kiinni, mutta tyhjinä seisovissa hotelleissa varaudutaan jo turismin palaamiseen


Paljonko maksaisit jalkapallon MM-kultamitalista? Nyt sellainen on huutokaupattu – hinta hiljentää

MTV 09:01 23.05

Vain murto-osasta maailman ihmisiä tulee koskaan maailmanmestareita missään lajissa, puhumattakaan globaalisti valtavasti harrastetusta jalkapallosta. Nyt tarjoutui kuitenkin mahdollisuus ostaa lajin vuoden 2018 MM-kultamitali, joka myytiin huutokaupassa.


Fitness-urheilijan uskomaton muodonmuutos: painoi teininä vain 37 kiloa ja joutui sairaalaan – poseeraa nyt tyrmäävässä kunnossa

iltalehti 22:49 22.05

Brasilialainen Elisa Pecini on noussut muutamassa vuodessa lajin huipulle. Fitness-urheilija Elisa Pecini, 23, voitti arvostetun Ms. Bikini Olympia -tittelin vuonna 2019 ja nappasi tänä vuonna Arnold Classicissa Bikini Internationalin ykkössijan. Brasilialaisnaisen tie lajin huipulle ei ole kuitenkaan ollut helppo. Pecini kärsi teini-ikäisenä anoreksiasta ja bulimiasta. Hän oli vaikeimpina hetkenä niin laiha, että joutui 40 päiväksi sairaalaan.


Tennislegenda Ashley Cooper on kuollut – "Muistamme häntä lajin jättiläisenä"

MTV 15:38 22.05

Tenniksen moninkertainen grand slam -voittaja Ashley Cooper on kuollut. Australialainen Cooper oli kuollessaan 83-vuotias.


Jalkapallokentän katsomo täytettiin seksinukeilla – joukkue pahoitteli mokaa

stara 14:00 22.05

Koronakriisin myötä monet joukkueet ovat joutuneet pelaamaan yleisöstä tyhillä areenoilla.


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 22.05

Koronakriisin myötä monet joukkueet ovat joutuneet pelaamaan yleisöstä tyhillä areenoilla.


Lukas Hradeckya odottaa lauantaina erikoinen näky: bundesliigaseuran stadionilla jo 13 000 pahvikatsojaa

MTV 20:18 21.05

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelataan ilman yleisöä koronaviruksen takia, mutta tyhjinä lehterit eivät ainakaan Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradeckyn silmissä lauantaina ole.


Vesihanasta voi ryöpsähtää naamalle bakteeriyllätys – korona­epidemian tyhjentämillä työpaikoilla vaanii terveysvaara

iltasanomat 16:03 21.05

Tyhjinä seisoneiden rakennusten käyttämättömissä vesiputkistoissa saattaa odottaa ikävä terveysriski.


Korona­epidemian autioittamien työ­paikkojen vesi­putkistoissa vaanii terveysriski – vessan­pöntöstä voi ryöpsähtää naamalle bakteeri­yllätys

iltasanomat 16:03 21.05

Tyhjinä seisoneiden rakennusten käyttämättömissä vesiputkistoissa saattaa odottaa ikävä terveysriski.


Suomalaisten vävy Jochen Rindt oli yksi dramaattisen 1970-luvun F1-uhreista – Ketkä neljä suomalaista ovat pokanneet lajin maailmanmestaruuden?

yle 12:06 21.05

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta postuumisti maailmanmestaruuden voittaneen Jochen Rindtin kuolemasta.


Pelaajien mielipidettä Veikkausliiga-kauden läpiviemisestä ei ole kysytty, koronavirustilanne huolestuttaa monia – "Pitää lajina ymmärtää riskit ja niiden seuraukset"

MTV 07:45 21.05

Miesten kotimaisen jalkapallokauden alku reilun kuukauden kuluttua huolestuttaa osaa Veikkausliigan pelaajista. MTV Urheilu kysyi Veikkausliiga-seurojen kapteeneilta, miten pelaajat suhtautuvat suunnitelmiin kauden läpiviemisestä koronavirustilanteen keskellä. Noin puolet kapteeneista kertoo harjoittelun ja pelien alkamisen herättäneen huolta joukkueessaan.


Hot topics