Olisiko tässä ratkaisu Patrik Laineen pattitilanteeseen? – Winnipeg Jetsin veteraanipuolustajan tulevaisuus auki

MTV 11:13 22.09

NHL:n Winnipeg Jets on jäädyttänyt harjoitusleiriltä pois jääneen veteraanipuolustaja Dustin Byfuglienin sopimuksen, uutisoi TSN. Muutos voi vaikuttaa myös Patrik Laineen sopimusneuvotteluihin. 


SM-liiganousukas esitteli nerokkuuttaan NHL-pelissä ja sai valmentajan kehut: "Ei ollenkaan naurettava ajatus""

MTV 07:55 21.09

Winnipeg Jetsin NHL-tulokas Ville Heinola antoi lupaavan näytteen taidoistaan harjoitusottelussa St. Louis Bluesia vastaan. 


Urheilijatähti nosti kohun - lämmitteli ennen peliä käsittämättömän kallis kello kädessään

iltalehti 23:41 19.09

Odell Beckham Junior on kellomiehiä. Cleveland Browns löi New York Jetsin 23–3 maanantai-iltana. Joku saattoi hämmästellä tulosta – mutta vielä useampi hämmästeli takuulla Odell Beckham Juniorin rannetta, jossa komeili todellinen ökykello. Beckham Juniorilla oli Business Insider -lehden mukaan lämmittelyssä ranteessaan hieman alle kahden miljoonan arvoinen Richard Mille RM56-01.


Patrik Laine pyysi anteeksi kohulausuntoja – puhui puhelimessa ketjukaverinsa kanssa

MTV 22:16 19.09

Sveitsiläisen Bernin kanssa tällä hetkellä harjoitteleva ja toistaiseksi ilman NHL-jatkosopimusta Winnipeg Jetsin kanssa oleva Patrik Laine pyysi ketjukaveri Bryan Littlelta anteeksi Iltalehdessä julkaistuja kommentteja.


Miksi Patrik Laine päätti avautua poikkeuksellisen rajusti? Lausunnoista syntyi myös virheellisiä tulkintoja: ”Sitä Laine ei ole missään vaiheessa tehnyt”

iltalehti 20:07 19.09

Pohjois-Amerikassa nuorten pelaajien suora puhe voi tulla yllätyksenä. Viime päivien ykköspuheenaihe NHL-jäiltä on ollut Patrik Laineen sopimussaaga ja lausunnot. Laine avautui Winnipeg Jetsin peluutuksesta poikkeuksellisen suorasanaisesti Iltalehden NHL-erikoislehden haastattelussa. –?Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä, mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa, Laine laukoi.


SM-liigamestarilta värikästä tekstiä Patrik Laineen sopimuskuvioista – "Kovin on nöyrää hommaa"

MTV 19:15 19.09

Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin NHL-sopimusvääntö on poikinut paljon mielipiteitä. Nyt myös kokeneempien, SM-liigasta tuttujen pelaajien keskuudessa. 


Winnipeg Jetsin päävalmentaja yllätti toimittajan – piikitteli Patrik Lainetta haastattelussa

iltalehti 14:52 19.09

Paul Maurice nosti tällä kertaa Patrik Laineen kommentit esiin ihan itse. Patrik Laineen lämäsi verbaalisesti kovempaa kuin koskaan aiemmin. 110 maalia ensimmäisen kolmen NHL-kautensa aikana iskenyt suomalainen sanoi Iltalehden NHL-erikoislehdessä, että jossain toisessa joukkueessa hän pääsisi pelaamaan parhaiden kanssa. Laineen lausunnot ovat herättäneet laajaa keskustelua myös Pohjois-Amerikassa.


Winnipeg Jetsin valmentajalta viiltävä piilokuitti Patrik Laineelle

MTV 13:57 19.09

Winnipeg Jetsin valmentaja Paul Maurice osoitti jälleen verbaaliset kykynsä. Hän heitti rivien välistä viestiä NHL-sopimusta odottelevalle Patrik Laineelle. 


Winnipegin valmentaja puolusti virheen tehnyttä suomalaislupausta: ”Hän oli todella hyvä”

iltalehti 08:36 19.09

Winnipeg Jets kohtasi harjoituskauden avauspelissä Minnesota Wildin. Wild oli ottelussa vahvempi maalein 4-1. Patrik Laine ei sopimustilanteensa vuoksi ole joukkueen mukana, mutta Jetsin paidassa nähtiin kolme suomalaista.


Agentti paljasti: Patrik Laineen ja Mikko Rantasen sopimusneuvotteluissa karu tilanne - ja NHL-kausi on aivan nurkan takana

iltalehti 19:52 18.09

Patrik Laineen tulevaisuus NHL-liigassa puhuttaa juuri tällä hetkellä Suomessa ja Pohjois-Amerikassa. Tamperelaistähti on yhä ilman sopimusta, vaikka kausi alkaa kahden viikon päästä. Puhetta on riittänyt varsinkin eilisen ja tämän päivän aikana, kun Laine kritisoi saamaansa roolia Winnipeg Jetsin joukkueessa. Laineen ja Winnipegin sopimusneuvottelut käyvät siis kuumia. Viime viikolla uutisoitiin, että hyökkääjä olisi kieltäytynyt hänelle tarjotusta sopimuksesta.


Sokkitieto: NHL-jätti harkitsee uransa lopettamista - tienaisi vielä 14 miljoonaa dollaria

iltalehti 17:23 18.09

TSN:n mukaan Dustin Byfuglien harkitsee uransa lopettamista. Winnipeg Jetsin konkaripuolustaja Dustin Byfuglien, 34, otti joukkueen toiminnasta henkilökohtaista lomaa, ja nyt kanadalainen TSN:n kertoo lähteisiinsä nojaten, että yhdysvaltalaispuolustaja punnitsee uransa jatkoa. TSN:n mukaan Byfuglien käy vaihtoehtojaan läpi rauhassa, eikä ole asettanut päätökselle takarajaa.


Entinen NHL-pelaaja vaahtosi Patrik Laineelle: ”Täytyisi saada selkäänsä ja kasvaa aikuiseksi”

iltalehti 16:38 18.09

Patrik Laineen kommenttien perkaaminen jatkuu Kanadassa. Ex-NHL-pelaajan mielestä toiveiden esittäminen julkisesti oli huono juttu. NHL:ssä yksi viikon isoimmista puheenaiheesta on ollut Patrik Laineen Iltalehdelle antama haastattelu, jossa suomalaishyökkääjä kritisoi peluutustaan. Laineen kommenteista on kysytty Winnipeg Jetsin kapteenilta Blake Wheeleriltä ja valmentajalta Paul Mauricelta, minkä lisäksi asiaa on perattu eri keskusteluohjelmissa.


Lähde: Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja harkitsee uran päättämistä – käynnisti heti spekulaation Rasmus Ristolaisesta

MTV 16:14 18.09

Winnipeg Jetsin tähtipuolustaja Dustin Byfuglien pohtii tällä hetkellä uransa jatkoa, kertoo TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Bob McKenzie. Uutinen herätti heti spekulaatiot suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen tilanteesta.


Winnipeg Jetsin päävalmentaja otti kantaa Patrik Laineen puheisiin: ”Kukaan ei saa auton avaimia 14-vuotiaana”

iltasanomat 12:14 18.09

Paul Maurice ilmoitti ymmärtävänsä Lainetta.


Jets-kapteeni kuuli Patrik Laineen avautumisesta – "Hän ei ole saavuttanut tätä yksin, voin taata sen"

MTV 11:20 18.09

Patrik Laineen avautuminen Winnipeg Jetsin peluutuksesta nousi puheenaiheeksi NHL-seuran harjoitusleirillä tiistaina. Joukkueen kapteeni Blake Wheeler rauhoitteli maalipyssyn kommenteista noussutta kohua. 


Winnipeg Jetsin suomalaispelaajat järkyttyivät autokolarista: "Olimme sokissa"

MTV 10:59 18.09

Winnipeg Jetsin Kristian Vesalainen ja Sami Niku pelästyivät toden teolla, kun he joutuivat autokolariin matkalla NHL:n harjoitusleirin treeneihin. 


Patrik Laine saa murskakritiikkiä Kanadassa - Jets-tähden lausunto lytättiin typeräksi: "Hänet kaupataan kahden viikon kuluessa"

iltalehti 10:48 18.09

Sportsnetin keskusteluohjelmassa pureuduttiin Patrik Laineen Iltalehdelle antamaan haastatteluun. Patrik Laineen kursailemattomat kommentit ovat aiheuttaneet kovaa polemiikkia rapakon takana. Winnipeg Jetsin kanssa sopimuksesta vääntävä Laine sanoi Iltalehden NHL-erikoislehdessä julkaistussa haastattelussa, että ei ole tyytyväinen saamaansa rooliin joukkueessa.


Suomalaiset NHL-lupaukset järkyttävässä kolarissa – Kristian Vesalainen: ”Näin auton ja ajattelin, että nyt tästä tulee valtava sotku”

iltalehti 08:09 18.09

Winnipeg Jetsin nuoret suomalaispelaajat Kristian Vesalainen ja Sami Niku kertoivat autokolaristaan. NHL:n harjoitusleiri ei käynnistynyt suunnitelmien mukaisesti Winnipeg Jetsin suomalaisilla Sami Nikulla ja Kristian Vesalaisella. Kaksikko oli viime perjantaina matkalla Jetsin harjoitushallikompleksiin Iceplexiin, kun matkanteko tyssäsi äkillisesti Portage Avanuella.


Patrik Laine kritisoi kohteluaan - suomalaisen sanat kuulleelta Jets-valmentajalta kylmänviileä reaktio: ”Kukaan ei saa avaimia 14-vuotiaana”

iltalehti 22:41 17.09

Winnipeg Jetsin valmentaja reagoi tyynesti Patrik Laineen Iltalehdelle antamiin kommentteihin. Maalitykki Patrik Laine antoi Iltalehden NHL-erikoislehden haastattelussa kommentteja, jotka ovat puhuttaneet Winnipegissä viikon aluksi isosti. –?Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka ymmärtää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine sanoi Iltalehdelle.


Jatkuuko Leclercin yltävät Bottas ja

Hot topics