NHL-kierroksen topit ja flopit: Teräväinen maalasi Edmontonissa, Steve Mason ei vakuuta jatkoaika.com 07:37 18.10

Jets jatkoi Winnipegissä ailahtelevia otteitaan. Penguins rankaisi viime hetkillä rämpivää Rangersia. Suomalaisten ilta oli kaksijakoinen.


Ihme mies jyrää NHL:ssä suomalaisten tehomiehenä iltalehti 06:10 18.10

NHL:n suomalaispelaajien pistepörssin kärjessä keikkuu elämänsä kautta pelaava puolustaja. Monet odottivat, että Winnipeg Jetsin Patrik Laine tai Florida Panthersin Aleksander Barkov ottaisivat heti alkukaudesta paikkansa tehokkaimpina suomalaispelaajina NHL:ssä, mutta toisin on käynyt. Tällä hetkellä tehokkain suomalainen on yllättäen Pittsburgh Penguinsin puolustaja Olli Määttä, joka on kerännyt seitsemässä ottelussa 7 (2+5) tehopistettä. Yön kierroksella Määttä syötti yhden maalin, kun Penguins voitti vieraissa jatkoajalla New York Rangersin 5-4.


Patrik Laine ja kumppanit ihmeissään suomalaissensaation kanssa - Jetsin tähdet romahtivat rumasti iltalehti 05:35 18.10

Winnipeg Jets hävisi kotonaan Columbus Blue Jacketsille 2-5. Blue Jacketsin sankariksi nousi yllätysnimi. Kauden avausottelussaan viisi kiekkoa taakseen päästänyt maalivahti Joonas Korpisalo oli nyt kentän ykköspelaaja, jonka edessä Jetsin Patrik Laine ja kumppanit olivat kerta toisensa jälkeen neuvottomia. Korpisalo torjui 26 laukauksesta 24.


Winnipegin huippulupaus saa mahtavan mahdollisuuden - samaan ketjuun Patrik Laineen kanssa iltalehti 10:09 17.10

Winnipeg Jets joutuu tulemaan toimeen ilman kakkosketjun Mathieu Perreaultia. Loukkaantumisen takia sivuun joutuneen Perreaultin poissaolon pituukseksi on arvioitu neljä viikkoa. Yhden epäonni on toisen onni.


Patrik Laineen huonekaverin huima lentokeli palkittiin - valittiin NHL:ssä viikon ykköstähdeksi iltalehti 19:41 16.10

Nikolaj Ehlers on ollut alkukaudesta Winnipeg Jetsin ykköspyssy. Tanskalaisnuorukainen pommitti viime viikon kolmessa ottelussa tehot 5+2=7. Lentokeli oli sen verran väkevää sorttia, että Ehlers valittiin NHL:n viikon pelaajaksi. Laitahyökkääjä johtaa Jetsin sisäistä maali- ja pistepörssiä viime viikolla syntyneillä tehoilla.


Patrik Laineen pelikavereille kuraa niskaan - Joel Armia haukuttujen joukossa iltalehti 18:46 16.10

Winnipeg Jetsin kolmos- ja nelosketju ovat THW:n mukaan olleet totaalisen kuutamolla. Jets hävisi kaksi ensimmäistä peliään, mutta on nyt voittanut kolme ottelua putkeen. Jetsin tehoista ovat vastanneet ykkösketju Nikolaj Ehlers-Mark Scheifele-Blake Wheeler ja kakkosketju Patrik Laine-Brian Little-Mathieu Perreaul.


Patrik Laineen joukkuekavereilla uskomaton kalaonni - lähes 300-kiloinen otus tallentui kuvaan iltalehti 09:59 16.10

Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglien ja Matt Hendricks kävivät kalassa Brittiläisen Kolumbian provinssissa. NHL-pelaajien kalastusmatkasta Fraser-joella jäi upea muisto, sillä syöttiin tarttui valtavan kokoinen sampi. Reissun järjestänyt Sturgeon Slayers julkaisi Byfuglienistä ja Hendrickistä kuvan pitelemässä noin kolmen metrin mittaista ja arviolta 270 kilon painoista kalaa.


Uutiset