Jokereille kauden ensimmäinen vierasvoitto – Nicklas Jensen osui kahdesti jatkoaika.com 21:53 11.09

Helsingin Jokerit pelasi kauden ensimmäisen vierasottelunsa ja kaatoi nihkeän esityksen jälkeen Severstal Tšerepovetsin maalein 4-1. Tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen teki ottelussa kaksi maalia.


Jensen tahditti Jokereita – MM-sankari Anttilalle avauspiste yle 21:45 11.09

Jokerit aloitti jääkiekkosarja KHL:ssä ensimmäisen vieraskiertueensa voitollisesti.


Jensen osui kahdesti ja Kalnins kesti - Jokerit voittoon vaisulla esityksellä iltalehti 21:42 11.09

Jokerit kaatoi Severstal Tsherepovetsin 4-1. Nicklas Jensen osui kahdesti, kun Jokerit haki vierasvoiton Severstalista maalein 4-1. Jensin iski ensimmäisessä erässä kiekonriistoa seuranneesta läpiajosta (1-0) ja toisen erän alkuun Henrik Haapalan nappisyötöstä (2-1).


Jensen tahditti Jokereille voiton vieraspeliavauksesta, MM-sankari Anttila sai avauspisteen iltasanomat 21:36 11.09

Jokerit voitti Severstal Tsherepovetsin 4–1.


Jokerit haki pisteet Severstalilta kauden ensimmäisessä vieraspelissä – tanskalaistähdeltä kaksi osumaa MTV 21:30 11.09

Helsingin Jokerit haki 4-1 voiton Severstal Tsherepovetsista kauden ensimmäisessä vierasottelussa. Jokereiden tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen iski ottelussa kaksi osumaa.


Nordea löysi omistaan uuden konsernijohtajan – Frank Vang-Jensen aloittaa tehtävässä jo tänään yle 08:21 05.09

Nordeaa vuosia vetänyt Casper von Koskull jää eläkkeelle vuoden 2020 loppuun mennessä.


Tulikuumalle Teemu Pukille tulitukea? – Huuhkajille hyviä uutisia EM-karsintapelien alla MTV 10:20 26.08

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt ryhmän tuleviin Kreikka- ja Italia-EM-karsintaotteluihin. Huuhkajat saa hyviä uutisia, kun Jasse Tuominen ja Fredrik Jensen liittyvät taas mukaan ryhmään.


Leverkusen avasi kautensa voitolla – Hradecky joutui antautumaan kahdesti yle 18:58 17.08

Fredrik Jensenin Augsburg kärsi 1–5 tappion Dortmundille.


Kolumni: Onnistuisiko läpimurto tällä kaudella? iltasanomat 21:12 04.08

Fredrik Jensen on lähtökohtaisesti vaihtopelaaja, jonka on käytettävä näytönpaikkansa hyväksi, kirjoittaa Johanna Nordling.


Roman Eremenko leikkauspöydälle – myös kaksi muuta pelaajaa sivuun Huuhkajista MTV 11:58 30.05

Roman Eremenko, Thomas Lam ja Fredrik Jensen ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa jalkapallomaajoukkueen tulevista EM-karsintaotteluista Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan, Palloliitto kertoi nettisivuillaan.


Takaisku Huuhkajille: Roman Eremenko ei tee vieläkään paluuta maajoukkueeseen iltalehti 10:52 30.05

Suomen A-maajoukkue kohtaa Bosni ja Hertsegovinan ja Liechtensteinin ilman keskikenttäpelaaja Roman Eremenkoa. Roman Eremenkon kauan odotettua paluuta maajoukkueeseen ei nähdä vielä seuraavissakaan EM-karsintaotteluissa, kun Suomi kohtaa Bosnia ja Hertsegovinan ja Liechtensteinin. Palloliitto tiedottaa verkkosivuillaan, että Eremenko, Thomas Lam ja Fredrik Jensen ovat kaikki sivussa seuraavista EM-karsintaotteluista.


Leijonat kaukalossa illalla - luvassa 104-kiloisten poikien yhteenotto: ”Olli antaa varmasti poikittaista, hänen kanssaan saa painia” iltalehti 09:16 16.05

Suomi kohtaa torstaina Tanskan. Leijonien kapteeni saa vastaansa hyviä kavereitaan. Tanskan joukkueessa pelaa neljä Jokerien pelaajaa. Jokerien hyökkääjä ja Leijonien kippari Marko Anttila ottaa siis mittaa Peter Reginistä, Nicklas Jensenistä, Jesper B. Jensenistä ja Oliver Lauridsenista. –?Puhtaasti vedän seurakavereitakin. Ei sitä pelin aikana silleen ajattele, että vastassa on seurakaveri, Anttila sanoi.


maa Suomi mustasukkaisuus johti nykyaikaan pakoon nainen syytteet lasten tiukan linjan on vangittiin Tampereen Tammelan varautua myös Viime kevään uhkapeli VPSn johtoasema kuihtui – tallipomo sai

Hot topics